If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако това е вярно - браво
Дано следващото правителство елиминира обединените идиоти
"Правителството работи, а в хазната има милиарди левове, заяви премиерът Бойко Борисов. Коментарът му е по повод изказването на лидера на ДПС Мустафа Карадайъ който заяви, че управлението ерозира държавността, генерира криза и хаос.
Борисов попита: Кое е в колапс? ДПС за това ли ги е яд, че контрабандата от 34% слезе под 5%. И за това, че бюджетът за новата година, в следствие на борбата на институциите, донесе милиарди повече в хазната? Само преди 2 години кабинетът „Орешарски“ източи банките, съсипа ги, платихме близо 7 млрд. след това и заварихме дефицит в бюджета около минус 4%. Сега за следващия бюджет половин милиард повече има за образование, половин милиард повече за здравеопазване, 10% отгоре върху заплатите на полицаи, военни, съдебна охрана, лекари, всички. Половин милиард повече за общините. 150 млн. повече за хората с увреждания. Кое е в колапс?. Едни нови избори са още 50 милиона – само сметнете за Коледа и Великден отиват по 100 милиона за пенсии. Пенсиите се увеличават сега. Парламентът работи, приема закони в срокове, а армията тепърва я възстановяваме.
Борисов коментира, че искането за оставка е нормална за опозицията: "Само от това, което направиха институциите по алкохолните производители, по горивата – с 12% за последните два месеца, всеки месец се вдигат приходите. Мислите ли, че всичките тези, които години наред са се отчитали тук и там, не искат предсрочни избори – олигарсите. Дали толкова много мощни фигури, които в момента са или издирвани за арест, или арестувани, искат ГЕРБ и Патриотите да управляват, или искат оставка? И БСП, и ДПС през тези 20 години са правили така, че те да живеят добре и по тяхно време са се случвали всички тези приватизационни сделки. Яростна е съпротивата, яростно се борят, но това е нормално и за тях. Искат да си спасят милионите. Ние твърдо сме решили всички пари да съберем от крадците на ДДС, от контрабандистите, за да може да дадем както сега двойни заплати на учителите, повече за култура, спорт, образование, здравеопазване, за всички бюджетни заплати, каза Борисов."
Червената сган не може да разбере, че Германия, Франция, САЩ и останалия цивилизован свят не се управляват от питекантропи като в Русия, Венецуела, България и тем подобни
Пихте шампанско за Тръмп, сега го проклинате
Така ще е и за следващият след Тръмп, и след Меркел, и след Макрон
Соросоидната сган ще си отиде заедно / даже преди / със създателя си .
Червената сган не може да разбере, че Германия, Франция, САЩ и останалия цивилизован свят не се управляват от питекантропи като в Русия, Венецуела, България и тем подобни
Пихте шампанско за Тръмп, сега го проклинате
Така ще е и за следващият след Тръмп, и след Меркел, и след Макрон
Е, при путин процесите протичат по-бавно
Повече от месец му беше необходим, за да си подвие опашката за Сирия
Твърдеше, че не знае откъде са дошли "зелените човечета" в Крим.
Цели 6 месеца му бяха нужни, за да признае че той ги е изпратил там
И в Хага ще си признае много неща със закъснение, ако не пукне дотогава
Хагата е за цацата ... той Шешел им обясни какво да правят ......А пък иначе "подвиването на опашката " го видяхме в Истанбул при уреждане въпроса за Сирия .
Викаш Раша се изнесе от Сирия , талибаните под благосклонния поглед на Макроня са взели власта а Башар Асад се е спасил като имигрирал в Иран ........боже от де ви сбират такива обли агитатори бе ?
Ми те ватаните пет пъти вече се изнасяха.
Абе може да им се вярва.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Викаш Раша се изнесе от Сирия , талибаните под благосклонния поглед на Макроня са взели власта а Башар Асад се е спасил като имигрирал в Иран ........боже от де ви сбират такива обли агитатори бе ?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
27.10.2018. 20:50 - бях огладнял и отидох да вечерям
27.10.2018. 23:32 - бях вечерял и не съм гладен
Виждаш ли как само за по-малко от 3 часа ситуацията се променя коренно
Твърдеше, че не знае откъде са дошли "зелените човечета" в Крим.
Цели 6 месеца му бяха нужни, за да признае че той ги е изпратил там
И в Хага ще си признае много неща със закъснение, ако не пукне дотогава
Най-старият марсоход на НАСА оцеля още една зима на Червената планета
9 декември 2017 14:14
Инженерите се притесняваха, че "Опортюнити" няма да оцелее още през първата си зима на Червената планета. Той обаче се справи и с осмата.
7/9/2018: Путин подчерта, че се противопоставя на предложението за примирие в Идлиб 27/10/2018: Реджеп Ердоган, Еманюел Макрон, Ангела Меркел, Владимир Путин обсъждат начини за окончателно прекратяване на конфликта в Сирия.
27.10.2018. 20:50 - бях огладнял и отидох да вечерям
27.10.2018. 23:32 - бях вечерял и не съм гладен
Виждаш ли как само за по-малко от 3 часа ситуацията се променя коренно
Коментар