IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При френското колониално управление канаките бяха принудени да живеят в резервати в отдалечени райони, да плащат специални данъци и да полагат задължителен труд срещу много ниско заплащане.Те трябваше да спазват полицейски часове и не бяха допускани на някои места, запазени за европейските заселници.

Сега канаките съставляват около 40 процента от населението на Нова Каледония, а хората с европейски произход са близо 27 процента. Останалите жители са хора, емигрирали от Азия и други тихоокеански острови.

Носителят на най-високите френски демократични ценности дали ги знае тези работи

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Това го предлагах преди десет години по разни работни групи и в резултат съм у ъгъла и де крепя на въжетата. Когато има лична зависимост при раздаване на привилегии някои си правят лръхове на влияние. МВзРО се изтодижв круг от приближени на Русото, ама ме Маранде. Макар че си приличат по саюоизтъквамето.
      Тука Кобрата че управи работите, Па нали е патриот само трябва да го привлечем у нашио лагер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

5 или 10 процента от македонците получили гражданство остават в България. Малоумните ни политици даже това не знаят как да го направят,.Просто вместо гражданство , което им дава право да си бият камшика за Европа ., те и за това го взимат и хич нямат някаво българско самосъзнание , по точно са некви тарикати. Според мен практика е абсолютно опорочена , то чак и пари съм им взимали. За да се избегне това Американския модел. Тип зелена карта , с право на работа в България. На 7 година ако всичко е на ред взимат гражданство. До тогава може да са създали семейства и намерили хубава работа и по малко вероятно е да емигрират в западна Европа. И това по принцип, също и за бесарабските Българи.
        Това го предлагах преди десет години по разни работни групи и в резултат съм у ъгъла и де крепя на въжетата. Когато има лична зависимост при раздаване на привилегии някои си правят лръхове на влияние. МВзРО се изтодижв круг от приближени на Русото, ама ме Маранде. Макар че си приличат по саюоизтъквамето.

Коментар

• Днес, 16:12
          Този коментар от majnata е изтрит от Andi11
          Причина: Не е по темата.

Коментар

Ами, тая си отстоява законността. Макар че не винаги е била права. Има спор как да се доказва българския произход на македонски граждани. Там вероятно е била не съвсем в час, но е трябвало да се постигне споразумение. Има съмнение, че две заинтересовани групички - от МВРО и от МП си теглят чергата едни други, но от това страда работата. А тя отдавна изпортена, защото сме слаби в използването на инструмента гражданство при прокарване на нашите интереси. Търгуваме, докато румънци, унгарци и поляци го употребиха доста по-удачно.
            5 или 10 процента от македонците получили гражданство остават в България. Малоумните ни политици даже това не знаят как да го направят,.Просто вместо гражданство , което им дава право да си бият камшика за Европа ., те и за това го взимат и хич нямат някаво българско самосъзнание , по точно са некви тарикати. Според мен практика е абсолютно опорочена , то чак и пари съм им взимали. За да се избегне това Американския модел. Тип зелена карта , с право на работа в България. На 7 година ако всичко е на ред взимат гражданство. До тогава може да са създали семейства и намерили хубава работа и по малко вероятно е да емигрират в западна Европа. И това по принцип, също и за бесарабските Българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Заеби я тая . Тази е неква соросоидка и къв е тоя джендър който я интервюира.

И сега по - сериозно.

Както някой обичат да се изразяват жената има по - яки топки за разлика от много политически мъже в България , а пу...те от Данс , който се въртят накъдето задуха вятъра даже не ми се коментират.
              Ами, тая си отстоява законността. Макар че не винаги е била права. Има спор как да се доказва българския произход на македонски граждани. Там вероятно е била не съвсем в час, но е трябвало да се постигне споразумение. Има съмнение, че две заинтересовани групички - от МВРО и от МП си теглят чергата едни други, но от това страда работата. А тя отдавна изпортена, защото сме слаби в използването на инструмента гражданство при прокарване на нашите интереси. Търгуваме, докато румънци, унгарци и поляци го употребиха доста по-удачно.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                http://epicenter.bg/article/Katya-Ma...tvo/167198/2/0
                Катя Матева: ВМРО и Каракачанов се издържат от продажбата на българско гражданство (видео)

Имам всякакъв вид доказателства. Уведомила съм компетентните органи през 2016 г., каза тя и сподели, след като Каракачанов е станал силов вицепремиер срещу нея са предприети брутални действия
                Заеби я тая . Тази е неква соросоидка и къв е тоя джендър който я интервюира.

И сега по - сериозно.

Както някой обичат да се изразяват жената има по - яки топки за разлика от много политически мъже в България , а пу...те от Данс , който се въртят накъдето задуха вятъра даже не ми се коментират.

Коментар

Ми търпят , щот тъй е коректно ... в Германия е по - зле , там козируват на гинеколожка .
                  Аз на гинеколожка бих козирувал... без никакви долни помисли. А тя ако има такива, те са благородни. Докато обсъжданото ъъъъ, не ми идва на душа да го нарека лице, долните му помисли кога сбира парички за черни касички са да прави мръсотии на опонентите си. Гнусна работа. Писал съм го вече тук

Коментар

Ами, отдавна ви светкам, че става въпрос за едно дълбоко сбъркано многоличие и дембелозадие, което бърка личното си овластяване с национално отговорната дейност. За да се промъкне във властта е готов да орезили България, да подрони устоите й, само той да е отгори и да си развява шкимбьето. На всички ни е писнал с претенциите си, че е единствен освестен патриот, но някои си го ползват като добър шмекер и манипулатор. Иначе той се има за най-хитър и подъл, не търпи да му се противоречи и чака всички да го ласкаят и да му козируват. Най-после се намъкна във ведомство където по устав козируват. Само не знам как български офицери търпят интригантстването. Но след 1944 и офицерите се промениха.
                    Ми търпят , щот тъй е коректно ... в Германия е по - зле , там козируват на гинеколожка .

Коментар

Катя Матева: ВМРО и Каракачанов се издържат от продажбата на българско гражданство (видео)

Имам всякакъв вид доказателства. Уведомила съм компетентните органи през 2016 г., каза тя и сподели, след като Каракачанов е станал силов вицепремиер срещу нея са предприети брутални действия
                      Ами, отдавна ви светкам, че става въпрос за едно дълбоко сбъркано многоличие и дембелозадие, което бърка личното си овластяване с национално отговорната дейност. За да се промъкне във властта е готов да орезили България, да подрони устоите й, само той да е отгори и да си развява шкимбьето. На всички ни е писнал с претенциите си, че е единствен освестен патриот, но някои си го ползват като добър шмекер и манипулатор. Иначе той се има за най-хитър и подъл, не търпи да му се противоречи и чака всички да го ласкаят и да му козируват. Най-после се намъкна във ведомство където по устав козируват. Само не знам как български офицери търпят интригантстването. Но след 1944 и офицерите се промениха.
                      Last edited by Trakatrak; 02.11.2018, 13:38.

Коментар

Недейте така бе, хора! Ами, ако това се окаже истина и някой поиска Тумбак Войвода, както е обещал, да се гръмне? Или...или пък, истина да казва и войводата, тези пари, във ВМРО, да НЕ са влизали ибо, знайно е, ВМРО ѝ сметките на тоя-оня-и-там-трети, и де юре, НЕ СА едно и също? Само се питам, тако'а.

Коментар

• Що е то ДЕБЕЛООЧИЕ .
                          Значи, Щатите се месят грубо в търговските дела на независими държави и ето, сега, изведнъж,,„станали добри”? Ами йебем ти и „демакратичната страна”, присвоила си, без да е канена, такива „права”.
                          Москва. 2 ноября. INTERFAX.RU США согласились разрешить восьми странам, включая Японию, Индию и Южную Корею, продолжать закупки иранской нефти после вступления в силу второй части санкций против Ирана, сообщил агентству Bloomberg высокопоставленный ...

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Katya-Ma...tvo/167198/2/0

Коментар

• МАй ще наритат шкембевойвода - някаква катя матеева също подавала сигнали до данс. Според познат няма да влезе в панделата, най много да го наритат от политиката

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Явно в объркания ни свят няма нищо по добро за развитието на търговията от санкциите в стил ЕС :

Руският лидер отбеляза, че стокообменът между двете страни е нараснал през 2017 година с 23 на сто до 50 милиарда долара, а през периода януари-август 2018 г. тази година този показател се е повишил с с още 24 процента.
                                Има нещо объркано в този свят- санкции от 4-5 години, но стокооборота се увеличава- как я карат не знам- говедаросите същата работа- купуват от руснаците, ама санкции налагат

Коментар

Working...
                                X