If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Скрита картинка Намерете най-голямата по площ и по полезни изкопаеми държава - Русия
Барби не че нещо ама сравнението по БВП в номинабна стойност обърнат в долари е чисто дебилско.
По близо до реалността би било по Паритет на покупателната способност.
Знам че няма да схванеш затова няма да се напъвам много да ти го обяснявам.
Представи си един Руски селянин произвежда агропродукти
Общо взето продукцията му е константна ...........всяка година произвежда аналогични количества.
Ма стойността на продукцията му по номинална стойност в долари ще се променя в зависимост от промяна на курса.
Той няма да е произвел наполовина по-малко през 2016 спрямо 2015 , дори напротив поради взаимните санкции пазара ми се е качил и произвежда повече .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Студената война завърши с успех за Запада и разпада на социалистическата система. Русия загуби доста от държавите над които имаше влияние. Започналата Нова студена война ще разцепи Русия на 9 отделни държави. Много от държавите на Руската федерация ще поискат самостоятелност заради нечовешките условия на живот и ограбването им от Раша.
[ATTACH=CONFIG]n3401226[/ATTACH]
Кога да го чакаме това ?
Щот гледам веки фалиргаха както пророкувахте , и Путя изгониха с камъни, сига викаш ша се разпадат .
Кога викаш да го чакаме ?
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Студената война завърши с успех за Запада и разпада на социалистическата система. Русия загуби доста от държавите над които имаше влияние. Започналата Нова студена война ще разцепи Русия на 9 отделни държави.
Биволъ открива новата си документална рубрика ДС – Държавните Свине, с досието на Кеворк Кеврокян – агент Димитър. Досието е унищожено със специална заповед през 1990 г.
Все пак останали са 28 страници доноси, където протичат имената на знакови български интелектуалци: журналисти, хора на изкуството, писатели и литературни критици.
Ето част от имената, за които е докладвал на водещия си офицер агент Димитър:
Румяна Узунова – литературен критик Дончо Цончев – писател Васил Попов – писател Иван Кожухаров /Черното/ – художник Димитри Иванов – журналист, участващ в предаване по Българска телевизия Вера Ганчева – журналистка, съпруга на покойния поет Владимир Башев Борис Делчев – литературен критик Атанас Свиленов – литературен критик Блага Димитрова – поетеса Георги Марков – литературен критик Георги Стойчев – главен редактор на ЛИК по Българска телевизия Михаил Неделчев – литературен критик Енчо Мутафов – литературен критик Огнян Сапарев – литературен критик Светозар Игов – литературен критик Любен Георгиев – литературен критик
Това са запазени в архивите на ДС сведения от 1976 – 79 година, когато „Димитър“ има вече натрупан шестгодишен стаж. От този момент до 1990 г. всичко в досието липсва. Можем само да си представяме мащаба на унищожения архив от доноси.
Студената война завърши с успех за Запада и разпада на социалистическата система. Русия загуби доста от държавите над които имаше влияние. Започналата Нова студена война ще разцепи Русия на 9 отделни държави. Много от държавите на Руската федерация ще поискат самостоятелност заради нечовешките условия на живот и ограбването им от Раша.
Радина Ралчева, специалист в областта на рекламата и връзките с обществеността, която живее в Берлин:
"Значи можете да крещите нон стоп против майките на деца с увреждания, против Истанбулската конвенция,
Точно във вашия калъп е. Бял, българин, левент, патриот, православен, навлечен в носия и посаден в църква, представящ традицонните български ценности и семейство.
Истнбулската конвенцийка ли ше те храни сега ?! ...ше ви мине котка път соропеди !
Поне 3 дни закъвнсние имаш с това писмо, дай нещо по свежо. Обори хейтърите на бабоебеца и кажи колко се е качил рейтинга му. Апропо какво става с твоят съпартиец- фийон или филон.
А и да не забравя- барби ти си бял хетеросексуален и семеен, нали??
[COLOR=#0000FF][B]Радина Ралчева, специалист в областта на рекламата и връзките с обществеността, която живее в Берлин:["
Поне 3 дни закъвнсние имаш с това писмо, дай нещо по свежо. Обори хейтърите на бабоебеца и кажи колко се е качил рейтинга му. Апропо какво става с твоят съпартиец- фийон или филон.
А и да не забравя- барби ти си бял хетеросексуален и семеен, нали??
Тез хорица дано се уредят на запад - ама надали....
Наскоро четох статия в американско издание посветено на войната в Сирия,високия рейтинг на Асад и др., в която между другото се споменаваше,че ИГИЛ е съкрушен...Нищо подобно - Той окончателно вече е тук в Европа,каквато беше и първоначалното му цел!След като завладя Германия и Франция остават за доиздялкване некои детайли които тия с ножовете ще довършат!
Точно през босна и хърватска няма да минат. Там ги чака бой отнемане на всички документи и връщане назад
На фотографиях, опубликованных Кремлём, чётко видно: на передке закреплен шильдик Aurus: это словесное обозначение образовано начальными слогами слов Aurum (лат. золото) и Russia (лат. Россия). По задумке авторов, название символизирует величие, первенство, превосходство и процветание, с которыми должна ассоциироваться Россия.
Царь колокол, Царь пушка, Царь машина!
Ета самая крутая машина!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
По-късно Ралчева обяви, че е получила "тонове заплахи, обиди и всякакви гадости по свой адрес, вкл. от хора, които са публични фигури".
Ето какво добави тя по казуса с изтритата си публикация:
Брей, какво стана днес. Това не ми се беше случвало за всичките ми години във Facebook.
След поредния случай на убити жена и дете от съпруга/бащата, можех да напиша ред-два, че това е трагедия и толкова. Обаче аз взех, че написах дълъг пост по този въпрос, тъй като дълбоко ме вълнува. Хубав, лош, мой пост, на моята стена, с моите изразни средства и по моя начин. И настанаха пунически войни. Без преувеличение.
Отнякъде се появиха някакви профили, които не знаех, че съществуват и упорито започнаха да бълват потресаващи неща. Напълно бях сащисана от това развитие. И имам някои изводи за споделяне. Не гарантирам, че ще ви харесат.
В България няма/има незряло общество. Има фрагментирани групи от хора, които нямат съзнание за взаимовръзки, цялост, взаимодействие, съпричастност и др. обществени атрибути
В България често няма средно положение, разговор, диалог, балансна точка. Или е "Осанна!", или е "Разпни го!".
Много хора са неспособни да мислят отвъд буквалното. Просто приемат всичко абсолютно буквално. Има и хора, които също така или са неспособни да мислят, или пък са избрали да не мислят. Резултатите са едни и същи.
Доста Хората не правят разлика между аргументи и квалификации.
Доста от хората,ако видят елемент от цялото, който им е близък, те се фиксират само върху него и изобщо забравят за цялото.
Явно често битува разбирането, че ако всички си мълчат за един проблем, проблем няма.
Агресията често е почти естествена реакция на всичко, с което хората не са съгласни.
Вероятно и още изводи могат да се направят, обаче и тези стигат.
Барби,с червено си позволих малко поправки....
Един от ощето изводите,които могат да се направят е,че г-жата е доста крайна в оценките си,с което директно попада в констатацията :Или е "Осанна!", или е "Разпни го!" ",с което пък,доказва,че е една истинска българка ...
По-късно Ралчева обяви, че е получила "тонове заплахи, обиди и всякакви гадости по свой адрес, вкл. от хора, които са публични фигури".
Ето какво добави тя по казуса с изтритата си публикация:
Брей, какво стана днес. Това не ми се беше случвало за всичките ми години във Facebook.
След поредния случай на убити жена и дете от съпруга/бащата, можех да напиша ред-два, че това е трагедия и толкова. Обаче аз взех, че написах дълъг пост по този въпрос, тъй като дълбоко ме вълнува. Хубав, лош, мой пост, на моята стена, с моите изразни средства и по моя начин. И настанаха пунически войни. Без преувеличение.
Отнякъде се появиха някакви профили, които не знаех, че съществуват и упорито започнаха да бълват потресаващи неща. Напълно бях сащисана от това развитие. И имам някои изводи за споделяне. Не гарантирам, че ще ви харесат.
В България няма общество. Има фрагментирани групи от хора, които нямат съзнание за взаимовръзки, цялост, взаимодействие, съпричастност и др. обществени атрибути
В България няма средно положение, разговор, диалог, балансна точка. Или е "Осанна!", или е "Разпни го!".
Много хора са неспособни да мислят отвъд буквалното. Просто приемат всичко абсолютно буквално. Има и хора, които също така или са неспособни да мислят, или пък са избрали да не мислят. Резултатите са едни и същи.
Хората не правят разлика между аргументи и квалификации.
Ако хората видят елемент от цялото, който им е близък, те се фиксират само върху него и изобщо забравят за цялото.
Явно масово битува разбирането, че ако всички си мълчат за един проблем, проблем няма.
Агресията масово е почти естествена реакция на всичко, с което хората не са съгласни.
Вероятно и още изводи могат да се направят, обаче и тези стигат.
Коментар