IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Peter Boyadjiev

    Бългрският принос за книгата на Гинес от болните мозъци в Народното събрание. Навсякъде се отчита само поведението на водача а не на колата. Тя сама не прави катастрофа. Относно колата има параметри като мощност цена по аргус и тъй нататък. Абе идиоти, когато купуваш кола втора употреба от гараж във Франция за да я закараш в България, кой ще ти даде данни за предишният ѝсобственик.

    С новата система „бонус-малус” ще трябва да внимаваме какви коли купуваме. Когато автомобилът втора ръка е бил управляван от водач с много провинения, това ще се отрази на размера на „Гражданската отговорност”.

    Коментар


    • Tatiana Christy

      "НСО оповестило, че Доган бил охрняван денонощно с парите на данъкоплатците, защото животът му бил застрашен от чужда държава! Сега да задам резонния въпрос – (Who the f*ck is Dogan?!) НИКОЙ! Kой по дяволите е този тип, че моите данъци да отиват за доживотната му охрана? Той не е политик, в момента се занимава само„бизнес” по думите на шефа на дпс! Какъв точно е този, че цяла България да му плаща охраната??? Този тип не е в публичното пространство! Това, което знаем за дейностността му е, че се крие като гризач в резиденцията си и строи постройки на плажа, който е държавна собственост без никой да го обезпокоява! И каква е точно тази „чужда държава,” която иска да му свети маслото? Щото ако една чужда държава иска да свети маслото на бивш политик и данс има информация по въпроса, това би било дипломатически скандал, за който би трябвало да знае както българската така и международната общественост! И би трябвало да има международно разследване, огласено в медиите, защото става въпрос за милиони държавен ресурс, отиващ да се пази някакво чучело без никой да има право да задава въпроси!!! Доган е частно лице, бивш председател на партия. Това абсолюто не го прави ВИП персона от национално значение. Като го е страх, да се самоохранява сам! Но този произвол ще бъде, докато малоумните българи продължават да гласуват за мафиотската завера – герб-бсп-дпс-ДС!"

      Коментар


      • Доналд Туск предупреди: Полша е близо до излизане от Евросъюза

        "В края на миналата година Еврокомисията стартира процедура, която може да доведе до отнемане правото на глас на Полша в Съвета на Евросъюза. През авгудст ЕК даде на полските власти срок от един месец за привеждане на реформите в съдебната система в съответствие с исканията на Брюксел.
        Друг довод за недоволство от страна на Брюксел е отказът на Полша да приема мигранти."


        Пикая им на Евросъюза , щом такива са му правилата !

        Коментар


        • Джамбазки: Само хора с много тежък ишиас могат да кажат, че миграцията води до благоденствие!

          ,,Подпишем ли този пакт, това би означавало да осигуряваме помощи, образование, подслон и маршрути за миграция на определено число от хора, които могат да бъдат и десет човека, и десет хиляди, и десет милиона. Просто ще бъдем задължени. Затова единственото решение е нулева миграция и твърда ограда, ако трябва с ров и крокодили''

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
            Темата политика е окупирана от петима червени акълолипсиса и е превърната в комунистическа вечеринка. Отричет фактите и заливат темата с опорни точки и фалшиви новини. Никой не можа да докаже с факти кое от тези 41 точки(публикувани по-долу) не е верно, и какво свършиха Станишев и Орешко (БСП) в полза на Българската а не на Руската държава и собствения си джоб.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • 1500 лв трябва да се бръкне българинът за да си кара колата 2019г.Пенсионерите и тия с ниски доходи ще се откажат от колите си а това са 60% от българите.
              Last edited by Grosss; 07.11.2018, 08:05.

              Коментар


              • Темата политика е окупирана от петима червени акълолипсиса и е превърната в комунистическа вечеринка. Отричет фактите и заливат темата с опорни точки и фалшиви новини. Никой не можа да докаже с факти кое от тези 41 точки(публикувани по-долу) не е верно, и какво свършиха Станишев и Орешко (БСП) в полза на Българската а не на Руската държава и собствения си джоб.

                Коментар



                • Новата визия на БСП-ту
                  Click image for larger version

Name:	untitled.png
Views:	1
Size:	2.0 КБ
ID:	3402071

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                    С всеки пост на лясковския мислител се увеличават феновете на Путин . Той е като Плевелиев , активно работи за каузата на Русия !
                    +1111
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

                      Ма как бе и ние барабар Петко с мъжете.Чудя се що за идиоти ни управляват
                      Къде са патреотарите? Май им насвиха шушоните. Или дебнат да се правят на велики за предизборната кампания. Подвиопашковци!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

                        Сигурно са феминистки и вероятно са искали да защитят една баба от мераците на мъж в средна възраст. Обърка им се работата. Навремето френските любовчии търсеха младичкото и затова рискуваха да ги нападнат. Накъде отива светът?
                        На майната си !

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                          Шестима души са арестувани във Франция заради план за нападение срещу Макрон

                          А стига бе , любимецът на нацията ...
                          Сигурно са феминистки и вероятно са искали да защитят една баба от мераците на мъж в средна възраст. Обърка им се работата. Навремето френските любовчии търсеха младичкото и затова рискуваха да ги нападнат. Накъде отива светът?

                          Коментар


                          • След 20 г. затвор и осъдените на доживот ще могат да излязат на свобода

                            До година - две у нас ще има нова промяна в законодателството в полза на престъпниците. След 20 години затвор дори осъдените на доживотен затвор без право на замяна ще могат да излязат на свобода. Това става ясно от интервю на Фрог нюз с авторитетния адвокат Людмил Рангелов.

                            Това означава, че и най-големите изверги, посегнали на човешки живот като Северин и Викторио, рано или късно ще им се даде шанс за свободен живот.

                            „Като членове на ЕС, така или иначе независимо как е осъден даден човек, на 20-та година по негово искане или по инициатива на друг орган, съдът ще е длъжен да разгледа и да се произнесе по статуса на това лице. Дори то да е осъдено на доживотен затвор без право на замяна, след 20-та година осъденият ще може да види пред себе си някакви по-добри възможности за разлика от близките на жертвата. Това ще бъде въведено у нас, тъй като става дума за европейско изискване. Най-много да се забави година-две. Натам вървим“, каза той.


                            Коментар


                            • Шестима души са арестувани във Франция заради план за нападение срещу Макрон

                              А стига бе , любимецът на нацията ...

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                FINANCIAL TIMES:

                                Организаторите на икономическия форум в Давос са отправили съобщение на Олег Дерипаска, Виктор Векселберг и Андрей Костин , че присъствието им на мероприятието е нежелателно
                                Андрей Костин – президент на Външнотърговската банка на Русия
                                Виктор Векселберг – третият по богаство руски олигарх. Тюменски нефт, Роснефт, алуминий и металургия, химически заводи, далекосъобщения, строителство , лесовъдство, енергетика, космос. Всичко.
                                Дерипаска – не се нуждае от представяне.
                                Е това вече ги разби.
                                Направо им разкатаха фамилията.....
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X