IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

32 467 300 000 лева са си добра пара.
    Дай сега да видим колко са превели Американските ТЕЦ-ове ......бас схващам че бая по евтино са минали
    Не му задавай такива въпроси щото нема да отговори от Козяк не дават

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Само дето не си разбрал, че когато националистите вземат властта и създадат силни и въоръжени до зъби армии, следващата крачка ще е война, между самите тези националисти....е по-скоро между техните подопечени държави. Вече е играно.
      Или ти си мислиш, че льопенка ще играе едно хоро с вилдерс, той с фрауке петри, тя със салвини и оня другия ку-ку, те пък с орбан, а той с полските нацисти, а те от своя страна заедно с болен съйдеров???
      Ако го верваш, значи си за психиатрията.
      америка фърст, франция фърст, холандия фърст, полша фърст, унгария фърст, италия фърст....беееее то не остана място на почетната стълбичка за нашата бяла златка!
      Ние нямаме претенции да сме фърст.България няма такива претенции.Ти май си писател не читател.Аз говоря за силна европейска армия а не за армии на отделните държави.Една европейска армия на всички ни но всеки народ да си запази културата и самобитността.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми аз искам да си кажа мнението нормално но отсрещната страна не е нормална и не чува.Те разбират само от бой.Ти им говориш те се правят че не чуват.Питаш ги колко е две по две те ти отговарят водорода е химичен елемент.Аз не искам да ме къпят в сладка вода и да ме залъгват не съм на 20 нито на 30 г да се ебават с мен.Нито ми е на знанията нито на моженето.Такива като тая крава могат само да станат прави като влезна и да стоят мирно докато им разреша да седнат.Писна ми в тоя живот от комсомолски секретари натегачи некадърници доносници партийци и номенклатурчици и не визирам само нея..Твърдо съм убеден че политическите партии трябва да се забранят.Трябва да има само една партия и макс два мандата по 4г на пост.После вън.Какво са ми се окопали боклуците по партии и дебнат на амбразурата да са коалиционен партньор.Айде тая пасмина да се орива и да заминава да бачка.Тъпаци номенклатурчици бо бордове то не знае какво е ток ама директор и министър
        E, като е 1 партия като изтече мандата, коя ще дойде, нормално е да има поне 3-4, но не като сегашните, които са все едно корпорации и се занимава основно с лобизъм (лапане)... за Белене ок, но там е СИЛНО ЗЕМЕТРЪСНА ЗОНА!!! (през 77 г. само на няколко километра оттам потъна цял блок и сума народ даде фира и това ЩЕ СЕ ПОВТОРИ...)... по-реалистично е да се простроят нови реактори на площадката в Козлодуй, която може да се разшири при необходимост и има цялата инфраструктура готова...
        Institution: FBI Correctional Facility
        Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y

Грабвайте каквото искате. З Корнелия Нинова (или който и да било друг) си кажете мнението нормално, без вугаризми и цинизми и никой няма да ви трие.
          Ми аз искам да си кажа мнението нормално но отсрещната страна не е нормална и не чува.Те разбират само от бой.Ти им говориш те се правят че не чуват.Питаш ги колко е две по две те ти отговарят водорода е химичен елемент.Аз не искам да ме къпят в сладка вода и да ме залъгват не съм на 20 нито на 30 г да се ебават с мен.Нито ми е на знанията нито на моженето.Такива като тая крава могат само да станат прави като влезна и да стоят мирно докато им разреша да седнат.Писна ми в тоя живот от комсомолски секретари натегачи некадърници доносници партийци и номенклатурчици и не визирам само нея..Твърдо съм убеден че политическите партии трябва да се забранят.Трябва да има само една партия и макс два мандата по 4г на пост.После вън.Какво са ми се окопали боклуците по партии и дебнат на амбразурата да са коалиционен партньор.Айде тая пасмина да се орива и да заминава да бачка.Тъпаци номенклатурчици бо бордове то не знае какво е ток ама директор и министър
          Last edited by national power; 12.11.2018, 16:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Да Боката е цървул няма спор.Ама ония европейците какво са още по големи цървули..Ишиясния пияндурник е изкукуригал дъртак.С това поведение ще загубят изборите.Аз искам националистите да вземат властта и да разкарат тая гмеж от Европа да се създаде силна и въоръжена до зъби европейска армия.Разтуряне на НАТО и Европа на нациите
            Само дето не си разбрал, че когато националистите вземат властта и създадат силни и въоръжени до зъби армии, следващата крачка ще е война, между самите тези националисти....е по-скоро между техните подопечени държави. Вече е играно.
            Или ти си мислиш, че льопенка ще играе едно хоро с вилдерс, той с фрауке петри, тя със салвини и оня другия ку-ку, те пък с орбан, а той с полските нацисти, а те от своя страна заедно с болен съйдеров???
            Ако го верваш, значи си за психиатрията.
            америка фърст, франция фърст, холандия фърст, полша фърст, унгария фърст, италия фърст....беееее то не остана място на почетната стълбичка за нашата бяла златка!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Ако пуснат проекта веднага ще си купя акции за поне два апартаме нта в София.Пък ако има и преференции за работещите в тази сфера ще е още по добре.Ще участвам с много сериозна сума.Па десните глупаци и психари нека си лаят
              едни нов АЕЦ няма да стъпи по евтино от 12 милиарда лева. (според герберите и 20) (то досега колко са наляти никой не знае)

АЕЦ Козлодуй има рекордна печалба за първото полугодие на 2018 - 98 милиона лева. Да кажем 200 милиона за годината (рекордна при това, без протести и без Боко да натиска цената на тока).

При цена от 12 милиарда лева и годишна печалба от 200 милиона , която няма да се разпределя като дивидент цялата и ще се разпредели 100 милиона да речем.... парите инвестирани от теб ще ти се върнат за 120 години. доходност по ниска от ДЦК

при положение, че в момента нямаш акции или почти нямаш на БФБ, където има дружества носещи по 4-5 % дивидент (правилно уцелени в кризата над 10%)... е леко пресилено изказване как ще си набуташ всички спестявания да си ортак с енергийната мафия....

не бъркай заплатите в АЕЦ-а с дивиденти, които някой би ти изплатил.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                "Лyĸoйл Бългapия" изпpaтиxa cпpaвĸa зa дaнъцитe, плaтeни oт ĸoмпaниятa oт 2000 до 2017 гoдинa

Cпopeд пpeдocтaвeнитe днec дaнни тe ca пpeвeли нaд 32 милиapдa лeвa зa 17 гoдини. Haй-гoлям дял идвa ДДC и aĸциз, ĸoитo ce плaщaт oт ĸpaйния ĸлиeнт. Данък: 600 милиона лева
                32 467 300 000 лева са си добра пара.
                Дай сега да видим колко са превели Американските ТЕЦ-ове ......бас схващам че бая по евтино са минали
                Last edited by markov; 12.11.2018, 16:00.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Светослав Терзиев, в-к СЕГА:
                  Колко е олекнал Борисов, пролича от неговото участие на конгреса на ЕНП в четвъртък, където, щом излезе на трибуната, делегатите започнаха масово да се изнасят от залата. Никакъв интерес към изказването му не прояви "приятелят" му Жан-Клод Юнкер, който само няколко месеца по-рано го обсипваше с похвали за българското председателство на Съвета на ЕС. Той напусна залата и се върна, когато Борисов свършваше. Преди него се изнесоха и двамата кандидати на ЕНП за наследници на Юнкер - Манфред Вебер (Германия) и Александър Стуб (Финландия). Те никак не се притесниха, че Борисов може да приведе в действие заканата си да си помисли сериозно кого да подкрепи. Баварецът Вебер знаеше, че след като Борисов е засукал първо политическо мляко от баварската крава (фондация) "Ханс Зайдел" и никога не се е пускал от нейното виме, просто няма какво да избира. Демонстрираното пренебрежение разсърди лидера на ГЕРБ и той дръпна възпитателна реч: "Дисциплината е най-важното нещо в една организация. Дори днешното поведение на конгреса показва защо сме толкова уязвими напоследък."

Смешен и жалък..
                  Да Боката е цървул няма спор.Ама ония европейците какво са още по големи цървули..Ишиясния пияндурник е изкукуригал дъртак.С това поведение ще загубят изборите.Аз искам националистите да вземат властта и да разкарат тая гмеж от Европа да се създаде силна и въоръжена до зъби европейска армия.Разтуряне на НАТО и Европа на нациите

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Светослав Терзиев, в-к СЕГА:
                    Колко е олекнал Борисов, пролича от неговото участие на конгреса на ЕНП в четвъртък, където, щом излезе на трибуната, делегатите започнаха масово да се изнасят от залата. Никакъв интерес към изказването му не прояви "приятелят" му Жан-Клод Юнкер, който само няколко месеца по-рано го обсипваше с похвали за българското председателство на Съвета на ЕС. Той напусна залата и се върна, когато Борисов свършваше. Преди него се изнесоха и двамата кандидати на ЕНП за наследници на Юнкер - Манфред Вебер (Германия) и Александър Стуб (Финландия). Те никак не се притесниха, че Борисов може да приведе в действие заканата си да си помисли сериозно кого да подкрепи. Баварецът Вебер знаеше, че след като Борисов е засукал първо политическо мляко от баварската крава (фондация) "Ханс Зайдел" и никога не се е пускал от нейното виме, просто няма какво да избира. Демонстрираното пренебрежение разсърди лидера на ГЕРБ и той дръпна възпитателна реч: "Дисциплината е най-важното нещо в една организация. Дори днешното поведение на конгреса показва защо сме толкова уязвими напоследък."

Смешен и жалък..
                    Смешно и жалко и за двете страни ... Боко си е Боко , знаем си го ... ами ония дето "дават тон" на Европа ...?

Коментар

• Светослав Терзиев, в-к СЕГА:

Смешен и жалък..

Коментар

• Путин: Русия иска да преговаря със САЩ

Руският президент призовава за споразумение за договора за ракетите със среден обсег на действие.

Коментар

Кат чете тия бълвочи , човек ще си помисли че на БГ пазара само Лукойл има бензиностанции......това ШЕЛ, ОМВ, Петрол, Ром петрол и още десетки търговци сигурно са химера...
                          "Лyĸoйл Бългapия" изпpaтиxa cпpaвĸa зa дaнъцитe, плaтeни oт ĸoмпaниятa oт 2000 до 2017 гoдинa

Cпopeд пpeдocтaвeнитe днec дaнни тe ca пpeвeли нaд 32 милиapдa лeвa зa 17 гoдини. Haй-гoлям дял идвa ДДC и aĸциз, ĸoитo ce плaщaт oт ĸpaйния ĸлиeнт. Данък: 600 милиона лева

Коментар

Кат чете тия бълвочи , човек ще си помисли че на БГ пазара само Лукойл има бензиностанции......това ШЕЛ, ОМВ, Петрол, Ром петрол и още десетки търговци сигурно са химера...
                            Е , опорките са за Лукойл ... другите не съществуват ...

Коментар

"Да протестираш с/у високите цени на горивата, без да споменаваш монополиста Лукойл и срастването му с държавата и конкретните причини за грабежа е все едно са протестираш срещу чумата, без да искаш да я лекуваш!"
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Tatiana Christy

"Да протестираш с/у високите цени на горивата, без да споменаваш монополиста Лукойл и срастването му с държавата и конкретните причини за грабежа е все едно са протестираш срещу чумата, без да искаш да я лекуваш!"
                                Еми да беше излязла и Чичолина да развее байрака на истината ...

Коментар

Working...
                                X