IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Малко не я виждам тая работа ... кво ше прават тея в Рамщайн тогаз ?!
    Ше я национализират.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power

Е че то ЕС като си направи армия тоя смешник отива у киреча.Отде ги намират таквия папурковци не знам сигур с конкурс.Тоя педал много ми се иска да ми излезе насреща да му набия един десен прав и гарантикрам че диретно се среща с адаша
      Малко не я виждам тая работа ... кво ше прават тея в Рамщайн тогаз ?!

Коментар

Е че то ЕС като си направи армия тоя смешник отива у киреча.Отде ги намират таквия папурковци не знам сигур с конкурс.Тоя педал много ми се иска да ми излезе насреща да му набия един десен прав и гарантикрам че диретно се среща с адаша
        Свети Петър?

Коментар

• Шефът на НАТО за армия на ЕС: Не одобряваме паралелни структури

Дружбата си е дружба , ама сиренето е с пари !

Коментар

• Учение на НАТО норвежки кораб се удря в танкер друг в брега американски самолет пада от самолетоносача в морето барабата мълчи сганта и той мълчат кат комунист в дирекция на полицията.И Путин бил изолиран ха ха ха.Бай Дончо с перчема плаши Европа и иска да събира рекет че ни пзел.От кого ни пази неизвестно.Ако е от главния заподозрян Путин аз не се страхувам от Путин и не желая да ме пази никой от Русия.По какво се различава Бай Перчемко от нашите мутри застрахователи....а ония коскоджамити европейски шушумиги мигат на парцали и гледат като пренасочени

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Баба ти Меркел вече ми е жал за нея.
              Добре, че е мъж, а не жена.
              Е, тя си и прилича, де. Ама баба Светла имаше и мустаци.

Коментар

• Ха ха ха сега гледам как макРОма върви пред войската бе тоя земал уроци от наш Поплювко ба си нема такъв смех един наперен и гледа с влажен поглед ха ха ха

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3404415[/ATTACH]
                  Баба ти Меркел вече ми е жал за нея.
                  Добре, че е мъж, а не жена.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	46235744_2176155682428919_1278399987771768832_n.jpg
Views:	1
Size:	55.1 КБ
ID:	3404415

Коментар

Не не е но ако се гръмнеш ще е радост за темата
                      А, нека остане - твърде показателно либерастско кученце е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                        [ATTACH=CONFIG]n3404374[/ATTACH]
                        Ха ха тия не са комунисти

Коментар

Подписка призовава да бъдат признати в България сключени в чужбина еднополови бракове

Четири български организации призовават към промяна на българското законодателство в съответствие с европейското, за да се спре дискриминацията срещу живеещи в България еднополови двойки, които имат официално признат брак или съжителство в друга държава - членка на Европейския съюз.

Ей не мирясват тия бе ...само бой ше ги излекува от гнусния им порок !
                          И то як.Трябва да му изтръпне гъзъ за да не мисли за друго

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Kакво е това данък върху автомобилите? Такова понятие не е познато във Франция, където минималната заплата е близо 7 пъти по голяма от тази в България, а минималната пенсия 8 пъти по-голяма, при световни цени на горивата, според думите на Цветанов, което значи че почти идентични в двете страни. Българите роби ли са за да плащат данък върху правото им да имат вещи, каквото е автомобиът? Купувш си автомобил и плащаш 20 % ддс и после и данък в България. Да не говоря и за другите ддс ставки и данъци, които са грабителски от страна на корумпираната държава. Вижте ги тези палячовци Джамбазки и Горанов, които определят съдбата ви. Ами ще бягат българите. Изборът е или на улицата - с павета в ръце, или терминал 2
                            Тиквата и гербавите се опитват да превърнат България в тоталитарна държава, искат населението да се отчита и да плаща десятък за всяко имущество на една малка групичка олигарси и дърти партийни номенклатури, но номерът им май няма да мине, защото народът започва да се събужда.
                            Цяла Варна излезе на протест против геноцида и мафиотското управление на Бойко Борисов.
                            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Подписка призовава да бъдат признати в България сключени в чужбина еднополови бракове

Четири български организации призовават към промяна на българското законодателство в съответствие с европейското, за да се спре дискриминацията срещу живеещи в България еднополови двойки, които имат официално признат брак или съжителство в друга държава - членка на Европейския съюз.

Ей не мирясват тия бе ...само бой ше ги излекува от гнусния им порок !

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Kакво е това данък върху автомобилите? Такова понятие не е познато във Франция, където минималната заплата е близо 7 пъти по голяма от тази в България, а минималната пенсия 8 пъти по-голяма, при световни цени на горивата, според думите на Цветанов, което значи че почти идентични в двете страни. Българите роби ли са за да плащат данък върху правото им да имат вещи, каквото е автомобиът? Купувш си автомобил и плащаш 20 % ддс и после и данък в България. Да не говоря и за другите ддс ставки и данъци, които са грабителски от страна на корумпираната държава. Вижте ги тези палячовци Джамбазки и Горанов, които определят съдбата ви. Ами ще бягат българите. Изборът е или на улицата - с павета в ръце, или терминал 2
                                В Архангелс няма данък кола. Иди карай там. Ще си джиткате с Жерар Депардьо.
                                Click image for larger version

Name:	46071744_10155858612230493_6693864095986221056_n.jpg
Views:	2
Size:	58.6 КБ
ID:	3404386

Коментар

Working...
                                X