IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Новый гей-скандал в РПЦ случился на Кубани

Своеобразные сексуальные предпочтения отдельных священнослужителей Русской православной церкви (РПЦ) продолжают сотрясать общественность. На этот раз гомосексуальный скандал случился на Кубани - в печально известной своими мафиозными разборками станице Кущевской. Юный алтарник здешнего православного храма Иоанна Богослова Даниил Федотов пожаловался епархиальным властям, что его сексуально домогается 44-летний благочинный Кущевского церковного округа игумен Юрий Пальчиков. В качестве доказательства юноша приложил аудиозапись беседы с иерархом, рассказал в своем видеоблоге известный православный священник, клирик храма Сергия Радонежского и доцент Московской духовной академии Георгий Максимов.
    ....

Ми то рпц си е едно гей общество.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ъхъ , голема далавера , затуй се събират всички фенове на Макрон със жълти жилетки ...
      И с павета в ръце
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Е, те уж и подготовката за 9.11 уж били „засекли”...

Коментар

• ЦРУ ще докладва на Доналд Тръмп за разследването на убийството на Джамал Хашгоги

На въпрос дали ще има последствия за саудитския престолонаследник Мохамед бин Салман, стопанинът на Белия дом подчерта, че все още не е информиран за ролята му в жестокото убийство

Случаят ще потъне из чекмеджетата ... пък и на кой ли му пука ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            ЦРУ: Путин е поръчал убийството на Немцов.

То си беше ясно още отначало.
            Е, те брат'чедите от ЦРУ, уж бяха засекли и подготовките за 9.11...

Коментар

• ЦРУ: Путин е поръчал убийството на Немцов.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                Цитирам ви само истински Журналисти. Отразяват мислите ми отлично.
                Макрон ограничава движението на стари дизелови коли на повече от 20 години. А собствениците им получават огромна премия от държавата при покупка на нова или кола оказион.
                Дизела тук е евтин: от 1.44 до 1.64 евро/литър. Таксите върху горивата са огромни, така че повишаването на цената на петрола слабо влияе. И са прави да намаляват дизеловите коли - микрочастиците от дизела са канцерогенни.
                Ъхъ , голема далавера , затуй се събират всички фенове на Макрон със жълти жилетки ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Барби а бе гледам че няма никакво творчество от твоя страна, или може би аз съм пропуснал. Само от копи пасте го докарваш напоследък. Всъщност това доколкото разбирам отразява и твоето виждане на нещата от живота. Много ми е любопитно как ще коментираш увеличението на горивата и последващото спадане за справка- фуело да кажем- има разбира се други. Ето ти при мен https://www.clever-tanken.de/tankste...0667+K%C3%B6ln

И понеже обясняваш че си в париж--https://www.benzinpreis-blitz.de/?land=fr&suchfeld=Paris&entfernung=5&sorte=super-e5&sortierung=entfernung. Последната цена на петрола е 65+ долара. Ами как ще стане ако петрола отиде на 150 както беше преди
                  Цитирам ви само истински Журналисти. Отразяват мислите ми отлично.
                  Макрон ограничава движението на стари дизелови коли на повече от 20 години. А собствениците им получават огромна премия от държавата при покупка на нова или кола оказион.
                  Дизела тук е евтин: от 1.44 до 1.64 евро/литър. Таксите върху горивата са огромни, така че повишаването на цената на петрола слабо влияе. И са прави да намаляват дизеловите коли - микрочастиците от дизела са канцерогенни.
                  Last edited by barbaron; 17.11.2018, 19:10.

Коментар

• ЦРУ: Саудитският престолонаследник е поръчал убийството на Хашоги

Коментар

• Барби а бе гледам че няма никакво творчество от твоя страна, или може би аз съм пропуснал. Само от копи пасте го докарваш напоследък. Всъщност това доколкото разбирам отразява и твоето виждане на нещата от живота. Много ми е любопитно как ще коментираш увеличението на горивата и последващото спадане за справка- фуело да кажем- има разбира се други. Ето ти при мен https://www.clever-tanken.de/tankste...0667+K%C3%B6ln

И понеже обясняваш че си в париж--https://www.benzinpreis-blitz.de/?land=fr&suchfeld=Paris&entfernung=5&sorte=super-e5&sortierung=entfernung. Последната цена на петрола е 65+ долара. Ами как ще стане ако петрола отиде на 150 както беше преди

Коментар

• Протести срещу високите цени на горивата заливат и Франция

Планирани за днес са около 1500 протестни прояви в цялата страна

Популярността на Макрон пък е на най-ниското ниво, откакто той бе избран за президент - под 30 процента, припомня БТА.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                          Ха,добрютро!

https://www.investor.bg/analizi/91/a...-dizel-271998/

А бе,Барби,глей в инвестора ,какво пишат!Франция ще се вдига на бунт срещу високите цени на горивата....А бе тия,да не са объркали името на държавата...
                          Не стига ,че цените на дизела 1,90,ами щели да му лепнат още един данък...А пък виж преди десет години ,какво са им обяснявали на хората :

„.....Преди десет години вие ни накарахте да купуваме дизелови коли, защото се смятаха за по-екологосъобразни......"А бе те,френските политици,въобще не лъжели....Всъщност,не мисля,че тука вината е на френските политици...
                          Май е намесена, да ви кажа,"дългата ръка" на Путин,"Лукойл",КГБ,ДС,Златев и сие....И до Франция са стигнали...Ужаст!
                          А не така , това е чисто евроджендърски кючек. Така евробюрократите ще се учат да се смесват с народа че това им е бъдещето.
                          Last edited by markov; 17.11.2018, 16:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Тоя пак ща е бил горе на черешата.
                            Язък че са прекъснало шоуто зарад тая обувка кафявата / може и зарад черната , не зная / ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                              [ATTACH=CONFIG]n3406490[/ATTACH] http://www.ilgiornale.it/news/politi...o-1602993.html
                              Juncker interrompe la conferenza stampa: giallo sulle "scarpe diverse"

Юнкер прекъсва журналистическа пресконференция , обул две различни обувки ...

Ишиасът не прощава !
                              Тоя пак ща е бил горе на черешата.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                                Татяна Кристи:

"Г-н премиер, нека да си поговорим по повод Вашето държане с медиите. Тъй като аз не съм представител на нито една медия в България и съм американски журналист (учил журналистика в САЩ, работил за американски медии и бил собственик на такава в САЩ) няма как да ме обвините, че някой ми дава „опорни точки“ в България.
                                На Чичолина опорките не се спускат в България , вярвам и .

Коментар

Working...
                                X