Първоначално изпратено от Krum Sokolov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Aaa , само една,
От България трябва да може да се покрие радиус до 7-8 минути полетно време на ракетите. Това май включва и масква, но не съм сигурен. Има други по-подходящи места за това. От България трябва да може да се унищожи цялата военна инфраструктура от Черно море до накъм подмосковието.
П.П. Е... сега ми светна ,що за хора са ни управлявали,когато сме започнали Втората/Междусъюзническа/ война....Last edited by retro_69; 18.11.2018, 17:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
питах с България какво ще стане , твоите полюции си ги дръж за себе си .Last edited by Krum Sokolov; 18.11.2018, 17:01.
Коментар
-
Ами не четеш ли? Верно че е повече от две изречения, ама аз кво съм виновен?
Last edited by RUBLA; 18.11.2018, 17:45. Причина: Всеки има различна представа за добрия тон, но хубаво е да съвпада и с правилата на сайта.
Коментар
-
Така и трябва.
ПРО има вече в Румъния, в България трябва да се разположи втори ешелон на ПРО и ракети със среден обсег, след излизането на САЩ от рсмд.
Аз лично вярвам на Путин, че са с две гърди пред американците във възможността си да дръннат за нула време (петнайсет минути) който и да е голям град в САЩ, включително и Вашингтон, окръг Колумбия.
Коментар
-
питах с България какво ще стане , твоите полюции си ги дръж за себе си .Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Aaa , само една,
От България трябва да може да се покрие радиус до 7-8 минути полетно време на ракетите. Това май включва и масква, но не съм сигурен. Има други по-подходящи места за това. От България трябва да може да се унищожи цялата военна инфраструктура от Черно море до накъм подмосковието.
Коментар
-
Така и трябва.
ПРО има вече в Румъния, в България трябва да се разположи втори ешелон на ПРО и ракети със среден обсег, след излизането на САЩ от рсмд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТи какво, не знаеш ли, че и във Франция има червена сган,, която лъже народа, че като се вземе от предприемчивите богати и се даде на мързеливите, ще цъфнат, та вържат
Коментар
-
И ако / не дай Боже / , някой изстреля ракета от България към Русия , какво ще стане ?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеБарби,дай малко да подискутираме актуалните теми на деня....На колко хора в България мислиш, им е до тях...Ето ти една актуална тема:
Над 400 души са пострадали при вчерашните протести във Франция
https://www.investor.bg/evropa/334/a...anciia-272066/
При нас има подобни протести....Айде,при нас причините са ясни: Дългата ръка на ДС,КГБ,ЦК на БКП,КПСС и прочие съкращения,болшевики,комунисти,мафия и т.н.
Но защо във Франция?!?!И вие ли имате там някаква "дълга ръка"?Или сас съвсем от друго естество причините?!
Но като за наало,първо можеш да ни осветлиш,дали това не е фейк -нюз и ако не е,да те замола да отговориш на въпросите по-горе...
А иначе,ако естествено новината не е фейк,шапка им свалям на французите....Ей това са протести...Над 400 пострадали...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеИмпо подобни заклинания срещу рашата ги слушаме още от 2014 година.
Били фалирали, били изостанали , кафеварка не можели да направят.
От тогава минаха години нищо от тогавашните ви глупости не се потвърди .....същата съдба ще е и на новата порция глупости...Last edited by Krum Sokolov; 18.11.2018, 16:32.
Коментар
-
Така и трябва.
Last edited by majnata; 18.11.2018, 16:36.
Коментар
-
Импо подобни заклинания срещу рашата ги слушаме още от 2014 година.
Били фалирали, били изостанали , кафеварка не можели да направят.
От тогава минаха години нищо от тогавашните ви глупости не се потвърди .....същата съдба ще е и на новата порция глупости...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ще ни превърнат в плацдарм и ще ни напълнят с войски и пушкала.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар