Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Ванчо льольо и тука
Австриец изнасилвал двете си дъщери – 40 годиниБащата държал двете жени заключени, спели на дървена пейка
Австрийската полиция разследва човек, заподозрян, че е държал в плен, пребивал и сексуално малтретирал двете си дъщери в продължение на 40 години, предаде Ройтерс.
80-годишният австриец, който живее в северния град Браунау, държал жените заключени в малка кухня, в която дървена пейка им служела за легло.
Обвиняемият многократно казвал на двете си дъщери, че ще ги убие и ги заплашвал с оръжие, се казва в съобщение на полицията в провинция Горна Австрия.Още по темата
Виновен съм!, призна си извергът Фрицъл
18 мар 2009 20:15
17
Австрия в шок заради Къщата на ужасите
29 апр 2008 09:36
54
Насилникът: Децата на дъщеря ми са от мен
28 апр 2008 17:02
107
Той им забранил да имат каквито и да било социални контакти. Не е ясно дали те са били затворени през цялото време.
Жените, които сега са на 53 и 45 години, избягали, когато през месец май той се опитал да изнасили по-голямата и тя оказала съпротива. Мъжът паднал на земята и не могъл да потърси помощ.
adoceaninvestorbgkmipmtdfzm()+(function(){return function(c){var a=window,b=a.parent;(a._AO_sendHits?a._AO_sendHits :a.inAOFIF&&b._AO_sendHits?b._AO_sendHits:function (){})(c,0)}})()([["","https://investoradbg.hit.gemius.pl/_[TIMESTAMP]/redot.js/id=zNuVVDPMCU33UmdYwaRnsZaG.K3ReaPHoOyoeYGGZiT.97/stparam=lbqhmtnfzp/fastid=jruqdiomklqpwwernvazxuanglnk/sarg=5BDC5D7799787774%7C_cdata%3A312128_16%2C32233 5_1%2C322336_0%2C1641286_0"]]);
/* (c)AdOcean 2003-2016, investor_bg.Dnes.bg.Dnes World.InArticle Zone World */
ado.slave('adoceaninvestorbgkmipmtdfzm', {myMaster: '6EGqlZ3DA43gG1fcyuNFoZvwTsD_NVsbPnwuuL_sErz.37' });
googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1592691-8'); });
Социален работник го открил след два дни и го завел в болница.
Не е ясно къде се намира в момента бащата. Австрийски медии съобщиха, че той е в болницата на старчески дом.
Полицията не съобщава дали дъщерите са родили деца от баща си.
Не се съобщава и името на мъжа, насилвал дъщерите си от 1970 г. до 2011 г.
Историята напомня за случая с Йозеф Фрицъл, който разтърси Австрия преди три години. Фрицъл имаше седем деца от дъщеря си, която държа в плен. Той бе осъден на доживотен затвор през 2009 г.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2011/08/25...-godini.127302
Коментар
-
Ванчо я скивай тука бе
Йозеф Фрицъл: Австриец държи дъщеря си в мазето 24 г.
Публикувано на: 23 април, 2009
Случаят Фрицъл се превърна в сензация, когато 42-годишната Елизабет Фрицъл разказа на полицията в град Амщетен Австрия, че е била държана като затворничка цели 24 години в таен бункер в мазето на семейния си дом от баща си Йозеф Фрицъл, който я подлагал на физическо и сексуално насилие години наред. В резултат от тази насилствена кръвосмесителна връзка между баща и дъщеря се раждат седем деца.
Коментар
-
Дива работа! Тия надминават и циганите!
Руснакът може да убива и никой не го спира. Владимир Путин хвали рускините като най-красивите и горди жени. Всекидневието им обаче често е мрачно, пише швейцарският в. “Бернер Цайтунг”.
Когато за пръв път Ирина беше бита от съпруга си, успешен инженер, роднини и приятели я посъветваха да изчака по-добри времена. Най-вероятно тя е провокирала мъжа си. Алексей обаче така беше бил Ирина, че се наложи настаняване в болница с рани по главата и хематоми по тялото.
Тя подаде молба за развод, но съдията не бързаше. Непрестанно я съветваше да се помири със съпруга си.
През това време Алексей я би 18 пъти, дори непосредствено пред съдебната зала. Ирина многократно беше откарвана в болница, един път дори с два изтръгнати нокътя. Тя подаде 8 жалби в полицията, но така и не беше заведено следствие. Накрая ангажира адвокат, но съдът не прие някои от обвиненията. Накрая Алексей беше осъден на 120 часа общественополезен труд. Сега Ирина е решена да се обърне към Европейския съд по правата на човека. Близо 40 убити жени на ден“Мога да те убия и никой няма да ме спре” е озаглавен доклад на организацията по човешки права “Human Rights Watch”, в който редом със съдбата на Ирина е описана и тази на десетки други рускини.
Примерно на 36-годишната Яна. В град Орьол в Западна Русия тя вика по телефона полиция на помощ след побой от съпруга й. Отговорът е:"Не се обаждайте повече, така или иначе няма да дойдем."
http://clubz.bg/75259-doklad_rusnaky...si_beznakazano
Единствения безспорен факт в този случай е, че в Россия декриминализираха домашното насилие и всеки воистинно православен россиянин може да бие на воля жена си заплашен единствено от административно наказание с парична глоба. Беспорен факт е и това, че паричната глоба се налага не на воистинно православния мужик, а на семейството и ако мужика е изпил парите си, глобата се плаща от жена му - демек от жертвата.
Last edited by vanevski; 29.11.2018, 04:41.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Всяко решение взето от мракобесните комунистически сили ,на които начело,по онова време е бил Хрушчов....не може да е валидно,нали така....
Извод:............................................ .................................................. .............
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Да, ще има нужда.
Например да кажете дали решението на Хрушчов е било валидно, дали решението за разпада на ссср е валидно, защо русия не предяви претенции още '90 година. Защо руснаците са чакали толкова време за да се сетят че Крим е техен?
КОЙ? признава анексията на Крим за законна, освен руснаците, и съответно слугите им в България?
Айде да те видим извън писането тук по служба колко си добър.
Извод:............................................ .................................................. .............
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеИ във връзка с долното ...
Да попитам, има ли още сред наличните умници - дето Боби им вика "качествени хора", някого, който има необходимост от допълнително осветляване по повод на актовете на "анексиране" на Крим .
Да, актове е имало много! Дълга е човешката история.
Без цитати от Татьянечка и Инджев, моля!
Искам да си проличи, че е четено, че е мислено!
Критичен, балансиран и задълбочен авторов текст.
Иначе мълчание! Нали си знаете.
Хайде, умници качествени, напрягайте мишници!
Малък бонус за знаещите, под формата на въпрос.
Защо президентът Радев така унизително легна пред президента Дуда?
Например да кажете дали решението на Хрушчов е било валидно, дали решението за разпада на ссср е валидно, защо русия не предяви претенции още '90 година. Защо руснаците са чакали толкова време за да се сетят че Крим е техен?
КОЙ? признава анексията на Крим за законна, освен руснаците, и съответно слугите им в България?
Айде да те видим извън писането тук по служба колко си добър.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениедрън-дрън-дрън
И аз не съм сигурен като авторката кое от двете е
Biliana Ambareva
Има ли разлика между американофилията и русофилията?
Честно казано, аз американофили не съм срещала. Досега не съм попаднала на профил с българският лъв и американския орел на фона на американското знаме. А такива профили с руски знамена, мечки, лъвове, дечица с руски военни униформи, Путин, сърпове и чукове с лопата да ги ринеш! И така, какво е американофил? Всеки, който каже нещо против Русия, веднага го спрягат за фен на Америка. Защо? Русофилите веднага скачат на амбразурата с довода "Ами Америка?" И като се почнат едни примери с чернокожи роби и избити индианци...
Има ли изобщо американофили? Аз не съм. Живея в Америка вече 30 години и не я издигам в култ. Просто русофилите не дискутират темата, а започват да правят съпоставка между Русия и САЩ, въпреки че на автора и през ум не му е минало да величае Америка или да я сравнява с Русия. Явно единственият начин да се защитят руските свинщини е да се изтъкне друг агресор и да се започне спор, кой е по-лошия. И така в един момент, пишейки против Русия изведнъж се превръщаш в защитник на Америка?!
А иначе, да, разлика има!- "Американофилите", ако въобще има такава група, са хора които не само одобряват, но и критикуват действията на САЩ. Те в никакъв случай не отричат греховете на Америка нито я смятат за непогрешима. Да имало е робство, но робство е имало навсякъде и Американците са тези, които са го ОТМЕНИЛИ! А руското "крепостничество" е било робство и крепостните са продавани като добитък.
- Да убивани са индианци, а ескимосите и инуитите в Аляска кой ги избива преди да бъде продадена на САЩ !?
- Да Америка си защитава петролните интереси, да и тя е агресивна! Това как оправдава Русия?
- В американските училища се учи и за робството и за индианските войни и никой не мисли да ги оправдава! А в руските училища учат ли за Гладомора? А за клането в Катин?
- Аз не съм видяла някой американофил да поставя американските интереси над българските, нито да размахва американския флаг. За русофила всяка самостоятелна стъпка на България, която не е в синхрон с руските интереси е предателство! Той ще Ви донесе от 9 кладенеца вода за да ви докаже, че Газпром и Лукойл, ако и да са монопол, то те не представляват Русия, а са частни фирми. Но никога не могат да обяснят, защо цените на "частната фирма" се договарят с държавата и в частност с Путин.
- Русофила оправдава всяка руска агресия, защото идва ли от Русия, то тя не може да бъде агресия и не може да е за лошо!
- Русофила има сърпове и чукове в главата и руската култура и изкуство са му непозната територия. А най-най-съществената разлика е, че американофилите или живеят или искат да живеят в Америка. Обаче русофилите не мечтаят за Москва. Те праща децата си да учат в САЩ или Англия, но никога в Русия.
- Пишат пламенно за нейното величие, но в профилът им пише, че са в Лондон, Барселона, Чикаго и Ню Йорк, но никога в Москва!
- Ходят на почивки по цял свят, но никога в Сочи.
- Спорят, че рублата ще се качи, но си държат спестяванията в евро или долари.
- Постоянно плюят Америка и ЕС, но работят, учат и живеят на Запад.
- 1 like
Коментар
-
Всяка руска мръсотия приближава все повече Украйна към Европа и ЕС. И нащата отиват там където трябва да им е мястото. Естественото място. Една Силна и Обединена Украйна, както и една силна Полша и Балтика на границата на северноазиатският агресор. Това е естествената граница на Европа и там където трябваше да е Европа през 1945-та година.
А какво очаква остатъка от СССР, днешна Русия. Кървава гражданска война, нов разпад и дълъг преход към демокрация. като погледнете какво е сега Турция спрямо Османската импрерия същото я чака и Русия спрямо Руската империя.
Руският външен министър Сергей Лавров коментира инцидента по време на визитата си в Италия". "Той посочи, че в Керченския проток не действа международното морско право, защото "той се явява (изцяло) руски"..................Е как се явява руски, като е незаконно анексиран с фалшив проведен Референдум от страна на проруските бандити?Last edited by vanevski; 29.11.2018, 01:44.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
- 1 like
Коментар
-
И във връзка с долното ...
Да попитам, има ли още сред наличните умници - дето Боби им вика "качествени хора", някого, който има необходимост от допълнително осветляване по повод на актовете на "анексиране" на Крим .
Да, актове е имало много! Дълга е човешката история.
Без цитати от Татьянечка и Инджев, моля!
Искам да си проличи, че е четено, че е мислено!
Критичен, балансиран и задълбочен авторов текст.
Иначе мълчание! Нали си знаете.
Хайде, умници качествени, напрягайте мишници!
Малък бонус за знаещите, под формата на въпрос.
Защо президентът Радев така унизително легна пред президента Дуда?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
Начев,ти си пиши...Ние си те четем с удоволствие...Не пропускам да ти прасна едно харесване....Каквато и да е темата ...Ти си падаш ,дето му се вика -майстор на словото...Пък е възможно и да не мусе вика така,ама това ми дойде на акъла,колкото го имам...Не обръщай внимание на просташкото ни поведение,но то е продиктувано от поговорката : Каквото повикало,това се обадило....И да не вземеш да слезеш на нашето ниво, ей...То май, ти и не можеш да слезеш на такова ниво и да искаш....
Ха наздраве!
Е, свърши се вече с нея!
На прости, злобни, недоучили и агресивни типове, ползващи неприемлив език и директни обиди ще предложа целебен бой по кратуните.
Най-тежките случаи възнамерявам все пак гнусливо да отминавам. Не си заслужава енергията. А и имам лоша новина за безнадеждните тъпанари - чрез оглушителната тишата на моето мълчание и игнориране, аз псувам най-ярко и гръмко. Да си знаят, де!
Не е изключено да си помислиш, дали си заслужава да поемам този грях на душата си, при условие че години наред се въздържах чрез огромна мобилизация на енергия и самодисциплина - с надеждата, че примерът възпитава. Оказа се, че нищо не възпитава, а поощрява примитивното, агресивното, жестокото, тъпото.
Да, продължавам да вярвам, че нещата извън добрите помисли и любовта са грях, но докато съм тук, а аз от доста време съм с изготвена, но неподписана заповед за уволнение, съм готов условно и донякъде да го нося този грях, защото е настанало време кобно, опасно, разделно.
Всички маски са долу, живеем във опасна и рискова епоха, може да стане голяма беля.Last edited by nachev; 29.11.2018, 00:27.
- 3 Харесвания
Коментар
-
АЛЕКСАНДР ТВЕРСКОЙ
"В руските телевизии е пълна истерия. На всички канали, по всички предавания и новини говорят само за Украйна. Не, не говорят, крещят, вият, пръскат слюнки, тропат с крака до изнемога, бият се в гърдите до припадък. И така 24 часа на ден, не замлъкват.
Смисълът е само един:
"Ние тези животни, нация, която не съществува, ще унищожим, превземем, те цял живот под нас са били, те са нищо, а ние – всичко, как посмяха, тези нямат икономика, глад, криза, нацистки разгул, бандити, Порошенко е тиранин, убиец, кръвопиец, всичките ще стрием на прах, ще стигнем до Киев, това са исконно руски земи, що за недоезик имат, аха, имат избори скоро, Порошенко изтребва цялата опозиция, легнаха на Запада, марионетки, а нашето оръжие, нашите самолети за секунди ние тях всичките..."
Нито една дума не съм си измислил, всичко това се употребява в такива и още по-тежки изражения ежечасно и се попива от многомилионната армия овни пред телевизорите.
Мисля, че по времето на Хитлер на евреите в пресата се е отделяло по-малко внимание, отколкото сега в Русия се отделя на украинците.
В момента докато пиша, слушам:"Янукович разгони Майдана с много по-меки методи, отколкото във Франция сега разгонват протестиращите. Да, трябваше по-твърдо с тези бандеровци. Те са едни фашисти, нацисти, а нашите деди..." Публиката в студиото реве, зверее и тъне в екстаз. Коментаторът си поема дъх, поуспокоява се: "След прекъсването ще поговорим за братските отношения с украинците, защото ние мечтаем да живеем в мир"
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
В България и не само е имало жестоки времена, случвали са се недопустими неща!
Именно затова - истината и само истината, че да не се случва пак.
По тази причина, нека започнем с теб, един успял, преуспял на запад човек.
Така ще бъдеш пример за поколенията, за бъдещето!
Принос някакъв, актив ще отчетеш.
Колко колеги топна, че да те пуснат във Франция! Дай поне бройката!
А после, като отиде в лелеяна Франция, колко тайни открадна и ги предаде на НТР? За благото на Родината, де!
Ти нали не си престанал да я обичаш?!
Успя ли да се запознаеш с Кръстева? Принудиха ли те да топиш и нея?
Ония, коите те обработваха в дс, много бяха гадни, моля да споделиш - биеха ли, болеше ли или имаше само заплахи и изнудване?
Както виждаш, няма нито една пряко обидна дума.
Мибова се прави на разсеяна и още държи част от твоите обиди. Обиди, които са отправени от слаб, объркан и виновен човек!
Всичко е в пряка корелация с политико-историческия процес.
Признания и облекчение, Барби, простичко е!
Ха наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Не само от Судетите. Кьонигсберг е исконно тевтонска територия, нямаща нищо общо със сега населяващите я бабуни.
Коментар
Коментар