Първоначално изпратено от X_Y
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАз за вашите мнения говоря. Какъв е смисълът аз да трия нещо, а след това вие да го пишете?
Сега ще ви ги редактирам и ако още веднъж цитирате обидата - ще получите бан.
Може да се оплачете, че нещо е обидно и да кажете къде и кое е, и без да цитирате обиди. Още повече, че очевидно вие ги считате за такива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеАз за вашите мнения говоря. Какъв е смисълът аз да трия нещо, а след това вие да го пишете?
Коментар
-
Аз за вашите мнения говоря. Какъв е смисълът аз да трия нещо, а след това вие да го пишете?
Сега ще ви ги редактирам и ако още веднъж цитирате обидата - ще получите бан.
Може да се оплачете, че нещо е обидно и да кажете къде и кое е, и без да цитирате обиди. Още повече, че очевидно вие ги считате за такива.रादोस्त
Коментар
-
Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнениеНе, вие вижте и ако обичате да си изтриете или редактирате мненията, в които цитирате обиди.
Коментар
-
Днес, 18:43
Този коментар от barbaron е изтрит от barbaron
А вие изтривайте репликата , която си е обидна във всяко едно отношение ... само не ми казвайте , че не може да се изтрие "...не за пръв път споря с вас по този казус ! Ако сте безпристрастни и обективни , изтривайте тази обида и няма да има повод да цитирам отново !
Или какво , оставате на барбарона възможността да се подиграва с несимпатичните вам потребители ?!
МОля не ми изтривайте поста без да сте изтрили обидата от 18.43 ч.Last edited by X_Y; 13.12.2018, 20:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКато при Вишински и Берия: Парламентът позволи задържането до 48 часа без уведомление
http://www.paragraph22.bg/22-novini/...ermzM93vmMQEBQ...да не осъмнем с един заслужил инвеститор по-малко .
Коментар
-
Като при Вишински и Берия: Парламентът позволи задържането до 48 часа без уведомление
http://www.paragraph22.bg/22-novini/...ermzM93vmMQEBQ
Коментар
-
Тони Филипов -
Думите на Горанов дали повод на съответните служби да допълнят инструкцията за действие при земетресение. Записали, така ми каза Мавриков, че при земетресение от четвърта и нагоре по Рихтер трябва да потърсите убежище в къщата на кръстника си. Или на някой близък семеен приятел.
Коментар
Коментар