IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Много моля ако някой приеме това за заяждане , да ме извини че съм наранил нежната му душа
    Франция: защо се самоубиват толкова много полицаи?

Във Франция все повече полицаи посягат на живота си. Само през тази година те са над 50. Служителите на реда се чувстват напълно забравени и изоставени от държавата.

Статията е на дойче веле

Коментар

• България се насочва към американските F-16 V*

Мариана Иванова При положение, че лично държавния секретар на САЩ, Помпео "опря ножа до гърлото", друго май не сме очаквали? То още при идването на неговия зам. стана ясно, че натиска е голям! Откъде толкова кураж у наш'те шушумиги, та да откажат! САЩ били инвестирали 200 милиона във въоръжение и бази у нас! Ми с бмджетния излишък да им ги възстановят обратно! Няма постоянно да ни вадят душата с това!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        Глупи, хайде смени плочата и измисли нещо друго за заяждане
        Ние не ходиме на сервиз - ако има повреда, обаждаме се по телефона и идват да вземат колата или хладилника или пералната или ...
        Тук български автомонтьори тарикати няма. Колко струва ремонта не ни интересува - плащаме и си гледаме работата
        Не трябва да приемаш всеки въпрос за заяждане- и това не е такова. Човек трябва да пише от първо лице единствено число- в случая местоимението ние показва принадлежност към някаква група- ти към коя група принадлежиш, на кашониерите предполагам. Просто като информация за да разбереш че не е така както казваш и определено не си нито във франция, още по малко в парижжжж. Час работа на ключаря струва 100 евро, за пералнята да дойдат- 120 евро- хладилник също, транспорта влиза в часа. колата ти казах, моторетката да ремонтираш- 70 евро,. Така че недей да ми обясняваш обаждам се по телефона- репатрака е около 180 евро- ако се наложи да се кара на 200 км леко ще се озъбиш с тези разсъждения. Адвокат- 180+ ддс

И имайки предвид че цените във франция са с около 15-25% по високи от германия ще се окаже че да живееш в лясковец е по изгодно отколкото под някой от мостовете с 3000 евро пенсия
        Last edited by aleks262; 21.12.2018, 21:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Ние не ходиме на сервиз - ако има повреда, обаждаме се по телефона и идват да вземат колата или хладилника или пералната или ...
          Тук български автомонтьори тарикати няма. Колко струва ремонта не ни интересува - плащаме и си гледаме работата
          ... да бе , да ... , даже и не поглеждате фактурата ...ти въобще шофьорска книжка имаш ли ...?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Kakwi глупости пишеш- кажи колко пари направо- да не си мислиш че ще тръгна да ти търся адреси- или вярваш или не- та колко пари
            Само това ли връща гугъл, някое от чааветата не ходи ли на сервиз- еб... си мамата- да не знаеш колко струва на час автомонтьора, не ме карай да ходя при българи

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
              Владимир Тренев Автосервиз "Роза" tel. (450) 667-9138 tel. (450) 667-3318 fax. (450) 667-5314 1548 Boul. "Des Laurentides" (Laval) (ъгъла с aut. 440) VIMONT, QC H7M 2N8
              Kakwi глупости пишеш- кажи колко пари направо- да не си мислиш че ще тръгна да ти търся адреси- или вярваш или не- та колко пари

Само това ли връща гугъл, някое от чааветата не ходи ли на сервиз- еб... си мамата- да не знаеш колко струва на час автомонтьора, не ме карай да ходя при българи
              Last edited by v_tin; 21.12.2018, 20:27.

Коментар

Алооооууу барби и ванчо кво тана с аутомонтьора бе?? ТОлкова ли няма на кого да се обадите и да питате?

ФакЮ, я ти поне кажи - колко струва час работа на автомонтьор в говедария, другите явно са им спрели нета и са се прибрали по кашониерите. Ако барнат някъде свободен, може пак да се включат
                Владимир Тренев Автосервиз "Роза" tel. (450) 667-9138 tel. (450) 667-3318 fax. (450) 667-5314 1548 Boul. "Des Laurentides" (Laval) (ъгъла с aut. 440) VIMONT, QC H7M 2N8
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Алооооууу барби и ванчо кво тана с аутомонтьора бе?? ТОлкова ли няма на кого да се обадите и да питате?

ФакЮ, я ти поне кажи - колко струва час работа на автомонтьор в говедария, другите явно са им спрели нета и са се прибрали по кашониерите. Ако барнат някъде свободен, може пак да се включат

Коментар

• https://radikal.ru/video/v2KzK7qlu41

Ама наистина"Къде е дядо Коледа?
                    Last edited by vanevski; 21.12.2018, 20:05.
                    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Личи си че не си приятел на руснаците. По аватарчето се познава.

Кажи кой искаш да си сложа, за теб ще го направя веднага- обонго, танцуващия с мъртъвци, убития в лимузината, кой?

Ама иначе виж какъв съм готин
                      Last edited by v_tin; 21.12.2018, 19:44.

Коментар

Общо взето наистина е така- колкото и да не съм приятел на руснаците, след ванчовите и на барбарон приказки у мен се е появило някакво желание да я видя тая русия- няма да си кривя душата, бил съм там 90г-искам сега да я видя и да направя разлика
                        Личи си че не си приятел на руснаците. По аватарчето се познава.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• [QUOTE=vanevski;n3421032][VIDEO=[/QUOTE]

Wanчо- този много изтормозен, бе. От 18 минути видео той отдели 10 минути да говори за някакъв мост

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                            къф е тоя бе ванчЕто ...нашмъркан ми се види ...

Коментар

• Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Barbi кажи на твоите хора да актуализират информацията- поднасяш ни стари новини, мвиж ако беше казал че на 29 12 тази година ще пристигне в гърция да разтоварва газовоз- е пак е старо, но сравнително ново. Интересното е че където и да ровиш не се съобщава цена на нито една сделка и ти може да викаш изгодно е да минем на демократичен газ, опппа извинявай забравих че нямаш газ, а аз да кажа на мен не ми е изгодно- но аз имам газ
                                Лясковец не е газифициран .

Коментар

Working...
                                X