Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
И то денонощно ....чак се чудя що толкова внимание обръщат на една слаба и незначителна държава според сороспиите
Ба си!..
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеАтлантическият клуб в екстаз от избора за F-16, мечтае за F-35
"Поредна тежка битка с проруската пропаганда у нас е спечелена"
баси дебилите и троловете им ...
Взех да се съмнявам да не би Швеция да е напуснала ЕС тихомълком и да е подала молба за членство в Евразийския съюз.......
И сигурно са си сменили герба със Сърп и ЧУК.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми той и Обама казваше , че е регионална държава без особено значеие , бензиностанция и т.н. глупости , пък всичкото трол се с Русия се занимава ...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Te това е нищо, пък и може се очаква при авторитарна държава.
Ама пред СъНъНъ в най демократичната такава са при лъжите малки и невинни като синеоки бебета с нова дрънкалка
Дори и спрямо ВВС.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Ако имаш пред вид мен, то аз само контрирах радостта на Крум Соколов, че Русия треперела от нашите бъдещи ефшеснайски, щото сме щели с тех да ги следим в Черно море с вълшебните им радари. И му напомних географията, която казва, че Румъния и Турция са по-близо до Русия от бъдещите ни 8 вълшебни ефки.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
ВАС отмени окончателно промените в плана за управление на Национален парк "Пирин"
Ще ми се чудите на акъла и на източника, но тук се постарали хората да информират подробно. Иначе новината днес я има на десетки места.
Заслужава внимателно прочитане и размисъл.
На какво ви прилича това?!
Спестявам логорейската дришня и се каня да попитам просто в кръчмата моята приятелка тнм, как се случи от биологична гледна точка така, че в този скромен наш ареал се създадоха такива перфектни условия за отглеждане на вече популации от калинки.
Аз вече съм безсилен в търсенето на отговор и "обвинявам" биологията. Това е моето пълно фиаско.
В противен случай излиза, че нашата тъжна страна е обраснала с такива гноясали зависимости и уродлив лобизъм, съчетани с ужасяваща липса на административен и юридически капацитет, че става мрачно, непрогледно и тъжно.
Решението на съда подсказва, че ако са имали поне малко представа за нещата и поне малко срам от Бога, въобще не е трябвало да повдигат въпрос!Last edited by nachev; 16.01.2019, 21:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Те и кокошките ти не са разбрали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не не не разбрахме и не ни интересува на тебе кои са същзници на българският народ са врагове
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеУтре Путин е в Сърбия. Тиражира се, че е предотвратен атентат
....
Ха-ха-ха-хаааааа!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
[ATTACH=CONFIG]n3431434[/ATTACH]Last edited by majnata; 16.01.2019, 21:22.
Коментар
-
Утре Путин е в Сърбия. Тиражира се, че е предотвратен атентат
В Сербии предотвращено покушение на Путина. Киллер арестован
По сообщению полиции, патрульных привлек размер рюкзака, который нес Армин Алибашич. После проверки оказалось, что в рюкзаке находилась снайперская винтовка с оптическим прицелом. Полиция провела обыск в доме задержанного и обнаружила большое количество химикатов и реагентов для изготовления взрывчатки. Также в доме ваххабита был найден флаг террористической группировки ИГИЛ (запрещена в РФ).
Читайте больше на
https://www.pravda.ru/news/accidents...04764-putin-0/
Коментар
-
Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
Ако имаш пред вид мен, то аз само контрирах радостта на Крум Соколов, че Русия треперела от нашите бъдещи ефшеснайски, щото сме щели с тех да ги следим в Черно море с вълшебните им радари. И му напомних географията, която казва, че Румъния и Турция са по-близо до Русия от бъдещите ни 8 вълшебни ефки.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар