Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Марсизмът след падането на комунизмът!
...Пропагандистът: В Партията са най-честните и най-умните от народа. Иванчо: Така е, ама все нещо не им достига – Тези, които са честни, не са умни; тези, които са, умни не са честни; а тези, които са и честни, и умни,… те пък не са в Партията!...
Не добрата начална група – масовото навлизане в БКП през 1944–1953 г. на нискоквалифицирани, озлобени хора, мразещи предишната система само защото поради ниска квалификация и неголяма нагласа за сериозен труд са били аутсайдери. Повечето от тях, неуспели, и им е било по-лесно вместо да обвинят за това себе си, да го оправдаят с неравностойните условия за успех. „Капиталистическото общество е било виновно“! В този период в БКП са навлезли и доста селяндури и тарикати, разчитайки в мътна вода да подобрят материалното си и обществено положение, стремящи се към власт заради възможностите, които властта дава. А после такива хора са приемали и новите членове на БКП. Получавало се е „Приемственост на недостатъците“. ...
Принципът е бил:„В края на краищата не е толкова важно в Партията да влязат най талантливите, по-важно е да са най верните“!, „Системата функционира добре, ако елементите са надеждни. А талантливият човек е своенравен, има собствено мнение, не уважава началството – т.е., е ненадежден! При това е по трудно заменяем, което прави системата нестабилна!“...
следва
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
А,ок помислих е ще се вържеш,както много във фейсбук,ах,ах какво оръжие имат "братушките", тук ги продават по магазините....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ванка това е от симулатор ..... но има други впечатляващи реални записиЛъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Last edited by vanevski; 20.01.2019, 23:09.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Русия рухва след 6 часа война
За никого не е тайна, че имперското величие на Русия, размахвано пред публиката главно преди избори, не струва пукнат грош
https://www.faktor.bg/bg/articles/no...aVWaomRa7f5ym0
Коментар
-
https://dnes.dir.bg/svyat/kanada-tar...AxisC7rdjsJnag
Канада се готви да приеме повече от един милион нови жители през следващите три години. Това е почти един процент от населението на страната всяка година. Планът е обявен от канадския парламент, съобщи сайтът на българите в САЩ и Канада
Ако дойдете ще видите и живи джендърчета..
.Last edited by vanevski; 20.01.2019, 22:10.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
На мен не могат да ми промиват мозъка с измислени университети.Или може би в в ТУ София 2*2=4 а в Харвард 2*2=15?Промиване на болни мозъци с цел печелене на пари срещу едни хартийки за триене на задници които за нищо друго не стават.Аз съм готов да се изправя по моята професия срещу колеги от посочените от теб университети да видим какво знаят и могат повече от мен...Щото досегашните ми контакти показват че с нищо не са повече от нас да не говоря че са и по некадърни иначе приказките им големи
На кокошките ти например.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Барабонке, ма стига с тея криви лозунги ма!
Нивото на живота у нас, в Русия и в Щатите не зависи от инженерите.
Лично аз съм им "поправял" две различни устройства по над милион и половина долара цена, които бяха ги захвърлили още от новополучени, щото "не работят". На едното "поправката" беше завъртане на настройващ реостат до крайно положение, а на второто - изправяне на подгънато краче на интегрална схема.
Ма те са се ояли и ин ги мързи да мислат. Или немат доверие в мисловния си апарат.Last edited by И.Зверов; 20.01.2019, 21:49.
Коментар
Коментар