IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

В интерес на истината такова нещо в бг медиите няма да намериш- трябва да се търси из чуждите медии и евентуално форумите. Още си спомням как в бг вестник беше излязла статия за кучма/ или някой друг от украйнските президенти/ Там беше написано каква е любовницата му, жена му какви фондации има и други такива. Когато говорих за президента с украинците на борда на кораба, те не можеха да повярват че е възможно това. Дадох им вестника, копираха страницата да си я носят на украйна. Всички бяха като ударени с мокър парцал

Така че ако искаш да разбереш нещо повече за тази дама трябва да се търси по чужбина, а не в българско издание
    Ами, признавам си, че и аз бях ударен като с парцал.
    Някъде преди месеци беше ми минавала пред погледа подобна "новина" за имота в Каталуня, но вътрешно я отхвърлих като фалшива. Не ми звучеше смислено и реалистично.

Вече са се хванали за гушите и Сега нещата са станали: Кой-Кого? Съпроводено с много тежки хипотези за загубилия битката.

Трудно мога да си представя, че след като Йончева е в очевидно силно укорима позиция по повод на операциите си с КТБ, ще си позволи да изрече в ефир подобни реторични въпроси.
    Междувременно разбрах, че изявата и е била по Нова и довечера, ако остане време, ще опитам да го гледам това предаване.

Коментар

• https://www.facebook.com/10001542307...9796529544445/

Еййй тая ще отнеме титлата на г-жа Лъжа бе!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        После минала в настъпление. А вие питахте ли бате ви за къщата в столицата на Каталуня. Аз не искам да се бъркам в личния живот никому, ама никой не казва отде са се взели едни 1,8 млн. (сори, не успяха да се разберат за вида валута), а дългата ръка на властта премахна от нета всички материали за неизвестната кака, която е била удостоена с имота.

Искам някоя гербаджийска политичка да ми подари къща в Каталуня - като на виден графоман, де.
        В интерес на истината такова нещо в бг медиите няма да намериш- трябва да се търси из чуждите медии и евентуално форумите. Още си спомням как в бг вестник беше излязла статия за кучма/ или някой друг от украйнските президенти/ Там беше написано каква е любовницата му, жена му какви фондации има и други такива. Когато говорих за президента с украинците на борда на кораба, те не можеха да повярват че е възможно това. Дадох им вестника, копираха страницата да си я носят на украйна. Всички бяха като ударени с мокър парцал

Така че ако искаш да разбереш нещо повече за тази дама трябва да се търси по чужбина, а не в българско издание

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Ааа, сакън, сакън!

А... кое, по-точно, местенце на краченцата? Има пръстчетааа, петичкиии, глезенчета, коленца и поколенни ямки... и така нататък/нагоре?
          Дедо Хаджия не е Маанаджия!

Коментар

• Ванка, това с картечарката беше доста силен ход, отчита се и ти се признава!

Хайде, стъпвай вече здраво на педала, че Барбароня днес голЕм зор виде и няма подкрепа отнийде.
            Довечера ще има сбирка на червените шалчета и си е набелязал едно рьозово - трябва да го огледа окончателно и да го върже.
            Че да се свършва тая мъка веке!

Дай нещо задълбочено за Западна Европа от 16 век., че да си глътна граматиката окончателно.
            Ти нали имаше едно такова материалче?!

Коментар

Само за едно не успяха да ме убедят - че е по-сладко да цуняш екрана, отколкото действителните крачета на ванчовата картечарка.
              Ааа, сакън, сакън!

А... кое, по-точно, местенце на краченцата? Има пръстчетааа, петичкиии, глезенчета, коленца и поколенни ямки... и така нататък/нагоре?

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Да, верно, ти ме подсети за копирането на образа на Мурзилка някъде от американските студии.
                Данке, иначе щях да съм леко по бели гащи в майн кампф, майн Хер! ​​​​​​

Терминът просто се разви пред очите ми в тогавашните само няколко форума с обсъждане на политика, та затова просто го знам, че е така.

Ти може да си по-млад жител на интернетя и да не си засекъл раждането му.

Тогава се и появи диалектичната двойка русофоби/русофили, като това отношение беше доста по-голямо от сега. Годините бяха по-близо до светлата и нежна демократична революция, когато световното зло в лицето на комунизма и Русия, неговият пророк, беше победено от героите окончателно и безвъзвратно! Престанахме да им изнасяме на гигантския им пазар нашите стоки и те подвиха упашки!
                Амми!
                Лозунгът е: Ако си в кампф, никога не си показвай белите гащи, особено от задната страна!

Млад, млад, колко да съм млад?!
                Само на теб, обаче, ще обадя тайнствено, че на първия етап го бях заклеймил (интернетя) като дяволско изобретение на ония хаймани младите, дето ще бутнат света и го бойкотирах.
                Борих се, борих се, пък му се дадох да ме изпапа целия Само за едно не успяха да ме убедят - че е по-сладко да цуняш екрана, отколкото действителните крачета на ванчовата картечарка.

Коментар

Дайте нещо модерно, обещаващо, актуално!
                  Абе немат бе, немат! Та затова и копат каквато кал и да намерат, да я представят на неизкушените потребители на мрежата за чиста вода.

И акъл немат, та да се видат отстрани каква жалка картинка са.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                    Biliana Ambareva

Като си помисля, ми те комунистите как ли не опитаха да го бутат тоя социализъм.

Първо избиха интелигенцията и премахнаха образователния ценз за много ръководни длъжности. После като видяха, че няма как да се строи държава начело с необразовани тъпаци, се върнаха назад към робовладелческия строй, като въведоха бригадирския труд и впрегнаха цялата нация да строи "светлото бъдеще" без заплащане. И така осигуриха "безплатно" образование и здравеопазване за цялата нация.

Щяха да ни правят първо аграрна, после "индустриална нация" и набутаха селяните в панелки, а бригадирите събираха реколтата от полето, щото нямаше кой. Като видяха, че селското стопанство не върви се насочиха към "промишлена революция" - решиха да преобърнат "аграрната насоченост" на икономиката към индустриална. Така се роди перлата на социализма "Кремиковци", чиято технология се оказа неподходяща за обработката на кремиковската желязна руда. Поради тази причина предприятието започва да работи с вносна руда от бившия Съветски съюз и Индия. Обаче такива мощности трябва да се строят близо до пристанище, защото ЖП транспортът на суровини до София излиза по-скъпо, отколкото превоза им с кораби от Индия. Комбинатът произвежда, изнася и дава хляб на 35 000 души, които идват от цялата страна, за да работят в смятания за гордостта на българската металургична индустрия "Кремиковци". Строят се нови жилища за хилядите работници, рисува се бляскаво розово бъдеще, но реалността е мрачна и най-важното скрита за обществото.

Затова сега всички труженици на този фарс, които взимаха заплати тройни на лекарските, апартаменти, софийско жителство, почивки на море и всякакви други екстри се пенят какво било по соца, как се строяло и как "всичко сме си имали" Е точно тази ИМИТАЦИЯ на "имане" ни костваше милиарди и затри икономиката. Срояха заводи на загуба, но не се сетиха да направят още един завод за тоалетна хартия. Обработвахме руда с главозамайващи загуби, но в "индустриалния рай" нямаше капачки за буркани и дамски превръзки. Като разбраха, че и тая няма да я бъде и че с тия "напреднали" съветски технологии не сме конкурентни на световния пазар, започнахме да изнасяме ток и си стояхме на тъмно. Ама беше весело, като дискотека - тук светне там загасне.... А безплатния труд не спираше. Под всякакви форми - бригади, строителни войски и износ на работници в чужбина. Български лекари и специалисти работеха в чужбина за по $1500-$2000 за 2 години, а държавата прибираше лъвския пай валута! Ама пак не потръгна.. Разбраха, че няма да стане, нито с крепостничеството в пределите на държавата, нито със софийското жителство, нито с ангарията.... .

И дойде "перестройката". Сега по "западен модел" решиха да стимулират частната инициатива. За 45 години "социализма" приложи на практика три строя срещу които се бореше и пак фалира....
                    Твоите бурни възторзи са свързани с едни истини, добре де - да кажем, че става дума за частични истини, но това не се дори истините на 1989 г. Тогава би било безнадеждно късно Те биха имали социална стойност през 1969 г., хайде нека е 1979 г.
                    Дигни един телефон на Хамбарева и сподели с нея тъжната истина, че сега сме 2019 г.

Пък да вземе да напише пустата му Хамбарева, че е крайно време да приобщим чрез приласкаване циганите, като използваме творческия им потенциал, както направиха от една велика сила с афроамериканското население, вместо да го подлагат на сегрегация и след това с творческия потенциал на това артистично население плюс наблягане на най-модерни технологии в областта на печатарската индустрия, последва изстрелване на друга обрита.

Това е пътят за твоята бивша, макар и вече станала дълбоко омразна Родина.
                    Ако с Хамбарева просто мразите, няма необходимост от фермани за преди 40-50 години.
                    Стига вече с драсканици с фекално-менструално ухание. Забелязва се, че старите, втасали вони ви карат да виете в екстаз, но всичко това е вече отдавна неактуално, безплодно, изфирясало.

Дайте нещо модерно, обещаващо, актуално!
                    Last edited by nachev; 28.01.2019, 18:18.

Коментар

• КАРТЕЧАРКАТА НА КТБ...
                      КУЧЕ ВЛАЧИ, ДИРЯ НЯМА...!!!

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

Вие сте толкова тъпи и нещастни, че дори и една мурзилка не можахте да измислите, ами я откраднахте от канадеца Кокс.
                        Да, верно, ти ме подсети за копирането на образа на Мурзилка някъде от американските студии.
                        Данке, иначе щях да съм леко по бели гащи в майн кампф, майн Хер! ​​​​​​

Терминът просто се разви пред очите ми в тогавашните само няколко форума с обсъждане на политика, та затова просто го знам, че е така.

Ти може да си по-млад жител на интернетя и да не си засекъл раждането му.

Тогава се и появи диалектичната двойка русофоби/русофили, като това отношение беше доста по-голямо от сега. Годините бяха по-близо до светлата и нежна демократична революция, когато световното зло в лицето на комунизма и Русия, неговият пророк, беше победено от героите окончателно и безвъзвратно! Престанахме да им изнасяме на гигантския им пазар нашите стоки и те подвиха упашки!
                        Амми!
                        Last edited by И.Зверов; 28.01.2019, 17:59.

Коментар

• Президентът Радев: Въпросът вече не е "дали", а "кога" - по отношение на предсрочните избори

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                            Абе мен най ме притеснява че не виждам алтернатива.
                            Не мисля че самостоятелно управление на БСП ще е положително за страната.
                            И там твърде много популизъм са събрали, ако вземат да се мъчат да го претворяват в дела кат нищо пак ще катастрофират.
                            Ами, хубаво си го рекъл: Няма как да стане, синчето на Уолстрийт, анализаторства за Мамона Голдман, пък мамчето да пуска огън зад себе си (това последното е алюзия ала Ястребовски), че да изгори плоския данък?!?!?
                            Няма как да стане!

Единствената надежда е, че останаха едни последни десет години скитане из пустинята, след които евентуално могат да се родят новите модерни: а) патриотично, консервативно, християн-социално дясно и б)ляво.
                            С тези настоящи елити и в частност партийни елити можем да се надаме единствено на мизерия, по-умерени катастрофи, обилно поляти с корист, лъжа и интереси.

Коментар

• Абе мен най ме притеснява че не виждам алтернатива.
                              Не мисля че самостоятелно управление на БСП ще е положително за страната.
                              И там твърде много популизъм са събрали, ако вземат да се мъчат да го претворяват в дела кат нищо пак ще катастрофират.
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                                Александр Болонкин https://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Bolonkin :
                                Простой , обычный , как тысячи в тогда ещё Советской стране .
                                Ссср : в 1972 году осуждён за распространение произведений Сахарова и Солженицына . Осуждён на 15 лет лагерей . (!!!! ) год сидел у карцере . Через 10 лет избиений больной , с третьей степенью истощения согласился записать « раскаяние» .
                                В 1987 году несмотря на угрозу нового срока отказался от записанного .
                                В 1988 ему так и не вернули квартиру , отказали в работе . Он уехал . И так бы никто о нем и не узнал - эка невидаль , ещё один эмигрант , не нужный великой стране ...

США : Преподаватель университета
                                Старший научный сотрудник NASA
                                Член совета директоров международного космического агенства
                                Награждён : медаль Эйлера за выдающиеся достижения в математике
                                Трижды награждён Национальной академией США
                                Благодарностью NASA ,
                                Научным центром ВВС США , ассамблеей штата Нью Йорк , лично губернатором штата и Президентом США .

Празнодумко, прочетохме полюцията ти за формата
                                Сега напиши нещо за съдържанието на оцветения текст.
                                Аз за последно играх на боички в пети клас. Тогава правехме лексикони.

Коментар

Working...
                                X