IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Наистина почвам да съжалявам че гласувах за този човек.Омръзна ми от красиви нищо не казващи думи омръзна ми от програми докладни стратегии анкетни комисии сполуки визии и нам кво си.Искам конкретни имена доказателства Прокурор Съд Затвор.Не може да говориш такива думи а да си зарязал истинската си жена .Не може да говориш така и бившата ти любовница и настояща ти жена да се държи по този начин.Не може с НСО на пазар за тая работа си има метро градски транспорт или лична кола.Личният пример е много важен.Аз на хора които не могат да оправят семействата си и близките а тръгнали да оправят държавата не вярва.Когато си тръгнал да оправяш България виж себе си трябва да си кристално чист и с безукорно поведение не само на теб а и на членовете на семейството ти.Курнела и тя същата едно говори друго прави....Тези хора озверяха щото вече 10 г са извън хранилката и края му се не види...Не харесвам Бойко и шайката му.Особено са ми противни Цвъко Шлифера и оная пача Атанасова.Караянчева отврат пълна калинка.Да не изброявам сега всичките.Най гадното е че не виждам наистина почтени хора и алтернатива а само една злоба и неистова жажда за власт на Ниновата шайка.Категорично отказвам да гласувам за шайки и крадливи маймуни.Докато не видя човек почтен който малко говори а бачка....никакво гласуване...Казах от програми стратегии анкетни комисии визии сполуки ми писна действия искам.Доказателства Прокурое Съд Затвор за хайдуците
    Бракове и между хубави хира се разпадат. Не съди, за да не бъдеш съден.

Иначе, за доста неща си прав. Само, дето с тази съдебна власт, подчинена от БХ & Со, не знам. Стискам палци но, ме тревожи, как вдичко вече обяздиха. Тъжно е.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	50867144_10215161941934566_5159447343992406016_n.jpg
Views:	1
Size:	86.1 КБ
ID:	3436280
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        Кънчо Стойчев след речта на Радев: Управляващите са обречени!

15743 | 28 ян. 2019 | 14:28

Бяха пресечени червени линии, които досега не бяха пресичани. Обвинението към Елена Йончева е един от тези случаи. Президентът е политическа фигура, не е папа или патриарх. Избран е от два милиона и половина граждани и няма да мълчи, подчерта Стойчев

В отчета си за втората година от мандата си президентът Румен Радев отправи остри критики към управляващите. Държавният глава обяви за радикална промяна на политическата среда и стила на управление. Той заяви, че не вижда основа за партньорство с управляващите. Президентът ще сформира Съвет за стратегическо развитие на България, който трябва да предложи алтернативи на "институционалния блокаж, на икономическия и идеен застой".

Социолозите Димитър Ганев от Изследователски център "Тренд" и Кънчо Стойчев, президент на "Галъп Интернешънъл" коментираха пред БНР думите не президента.

Кънчо Стойчев подчерта заявеното от президента, че няма да приеме подобно управление. Даже го нарече имитация на управление. Управляващите са обречени. Създадоха си огромен враг в негово лице и той го прави на принципна основа. Заявката, която направи, е не само че няма да млъкне, но нямам съмнение, че ще отиде докрай в радикалните си позиции, заяви Стойчев.

Според Димитър Ганев речта е продължение на линията на тотална конфронтация на правителството от първите дни на третия кабинет "Борисов". Той беше натоварен с огромна отговорност за три месеца. Служебното правителство беше успешно в кадрово и политическо отношение. След това като че ли направи завой на конфронтация и полярно отношение.

Пред Радев има два риска - конфронтацията го изважда от консолидационната роля, щом звучи така конфронтационно. Вторият риск е това да е единствената линия, която да минира мандата. Има нужда от втори сюжет - да създаде и позитивен дневен ред, на който да бъде лице. Далеч съм далеч от мисълта, че правителството не трябва да бъде критикувано. Но става дума за тотална конфронтация и курс на противопоставяне по всеки въпрос, не може да се каже, че за две години няма нито една добра новина, заяви Ганев.

Обединител на нацията не означава одобрение на престъпна дейност. Имаме ескалация на неспособността да се управлява и закриване на всякакви хоризонти пред България. Има всекидневно рушене на основни европейски ценности. Бяха пресечени червени линии, които досега не бяха пресичани. Обвинението към Елена Йончева е един от тези случаи. Президентът е политическа фигура, не е папа или патриарх. Избран е от два милиона и половина граждани и няма да мълчи. Президентството е политическа функция, коментира Стойчев.

Радев беше избран в дефицита на алтернативност с искане за промяна. Но има определен тренд на ерозия в обществената подкрепа към него. Поради конфронтацията немалка част от привържениците на ГЕРБ вече са свалили подкрепата си, посочи Ганев.

Радев говори с факти - за харчене на пари без санкция на парламента. Става дума за конкретни обвинения. Съдейки по линията на развитие, Радев изчерпи първата година в опити за диалог. Радев няма да мълчи и успоредно ще развива линията на алтернативата, каза още Кънчо Стойчев.
        Наистина почвам да съжалявам че гласувах за този човек.Омръзна ми от красиви нищо не казващи думи омръзна ми от програми докладни стратегии анкетни комисии сполуки визии и нам кво си.Искам конкретни имена доказателства Прокурор Съд Затвор.Не може да говориш такива думи а да си зарязал истинската си жена .Не може да говориш така и бившата ти любовница и настояща ти жена да се държи по този начин.Не може с НСО на пазар за тая работа си има метро градски транспорт или лична кола.Личният пример е много важен.Аз на хора които не могат да оправят семействата си и близките а тръгнали да оправят държавата не вярва.Когато си тръгнал да оправяш България виж себе си трябва да си кристално чист и с безукорно поведение не само на теб а и на членовете на семейството ти.Курнела и тя същата едно говори друго прави....Тези хора озверяха щото вече 10 г са извън хранилката и края му се не види...Не харесвам Бойко и шайката му.Особено са ми противни Цвъко Шлифера и оная пача Атанасова.Караянчева отврат пълна калинка.Да не изброявам сега всичките.Най гадното е че не виждам наистина почтени хора и алтернатива а само една злоба и неистова жажда за власт на Ниновата шайка.Категорично отказвам да гласувам за шайки и крадливи маймуни.Докато не видя човек почтен който малко говори а бачка....никакво гласуване...Казах от програми стратегии анкетни комисии визии сполуки ми писна действия искам.Доказателства Прокурое Съд Затвор за хайдуците

Коментар

• Тоя карбовски ако може няма да лази, ами направо ще се разлее по земята.
          Last edited by Имхотеп; 28.01.2019, 23:48.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Художниците Алла и Чавдар Георгиеви: Не сме имали проблеми с карикатурите на Бойко Борисов

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Мартин Карбовски: РУСИЯ, прости!

Аз не съм възпитан с любов към СССР. Напротив, западното влияние беше предпочитано от моето поколение.
              Но днес ми се свива сърцето и с ясно съзнание искам да помоля, да се покая и да бъда простен за това, което сториха политиците, моите, през последните десет години с Русия.

Няма в душата ми плам и горест, създадена от идеологическа принадлежност. Може би затова се срамувам от ветропоказателното политическо говорене през последните 70 години в моята държава.
              Аз съм част от една огромна група българи, които не биха искали да са пламенни комунисти, но пък и не биха искали да са отрицатели на миналото, поклонници на всеки силен, или комсомолци на историческата палачинка. У нас няма да бъда разбран правилно. Но у нас никой не е пророк, ако не е влюбен в поредния Голям брат.
              50 години ние славехме наведени СССР. След това ние отвърнахме очи, без да изправяме гръб – за дни се ориентирахме и със същите лозунги, със същата несвяст и зловещо подлизурство ославословихме капитализма и САЩ.

Аз бях изненадан. Но още по-страшно стана наскоро, когато всяка дума за Русия, каквато и да е – беше жигосвана като предателство. Точно както не беше преди. И точно както беше преди.

Не зная какво се случи. Знам само, че нацията ми страда и се гърчи от срам заради обръщането на гръб към тези, които са слята, неразделна част от моята история, кръв и култура.

Мисля, че добрият тон и сърцето дължат едно извинение и поиск на опрощение към Русия. Е, никога няма да е късно. Защото ние май не сме братя. Ние сме по-скоро блуден син.

Искаме да ни простите лекотата, с която ви забравихме. Вашата култура, мощ, достойнство, заслуги. С тях забравихме и нашия интерес.

Да ни простите свалянето на знамената и безпринципната им замяна с други знамена. Да ни простите самоохулването и самопремълчаването като един Левчев, преди четял стихове на Лужники, днес омълчан от забрава.

Искаме да ни простите несвойствената за нас възхита към новото социално инженерство, сякаш по инерция от комунизма. Простете нашата безпринципност и безгръбначност, нашия инстинкт за оцеляване и адаптация към всяка нова епоха.

Да ни простите, че редица ваши служители, служители на бившия съветски режим, просто смениха ведомостта и със същия устрем и жар започнаха да работят за новия Голям брат.

Простете малодушието им, простете политическото гешефтарство, то за повечето българи е непонятно и грозно.
              Да ни простите трябва, че дълго време имахме за президент една марионетка, която така обичаше да знае откъде духа вятърът, че дори се ожени тези дни за синоптик.

Да ни простите трябва, че проиграхме на няколко пъти нашия собствен икономически интерес, че непрестанно се волеизявяват необосновани антируски и рускоомразни групи, сякаш винаги са съществували, а не е така.

Да си простим и самите ние, че сложихме руснаците в черно-бяла схема, а малцинство, наскоро създадено субективно, руши всеки разговор за руския и българския интерес.

Но това изреждане може да продължи дълго и е твърде официално. С риск да кажа неприемливото, да изпадна в непонятна дисидентщина, иска ми се Русия да разбере и да прости.

Не е въпрос главата на Русия да прости. Руснаците ми се ще да разберат и да простят. Трудно е, знам, но така ми се ще да бъда разбран. И наистина опростен.

Простичко – Русия, прости, ти знаеш защо и как, кой и колко обича. Другото е игра на времето, игра на спомени и временна липса на резон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение
                [ATTACH=CONFIG]n3436250[/ATTACH]

Коментар

• Кънчо Стойчев след речта на Радев: Управляващите са обречени!

15743 | 28 ян. 2019 | 14:28

Бяха пресечени червени линии, които досега не бяха пресичани. Обвинението към Елена Йончева е един от тези случаи. Президентът е политическа фигура, не е папа или патриарх. Избран е от два милиона и половина граждани и няма да мълчи, подчерта Стойчев

В отчета си за втората година от мандата си президентът Румен Радев отправи остри критики към управляващите. Държавният глава обяви за радикална промяна на политическата среда и стила на управление. Той заяви, че не вижда основа за партньорство с управляващите. Президентът ще сформира Съвет за стратегическо развитие на България, който трябва да предложи алтернативи на "институционалния блокаж, на икономическия и идеен застой".

Социолозите Димитър Ганев от Изследователски център "Тренд" и Кънчо Стойчев, президент на "Галъп Интернешънъл" коментираха пред БНР думите не президента.

Кънчо Стойчев подчерта заявеното от президента, че няма да приеме подобно управление. Даже го нарече имитация на управление. Управляващите са обречени. Създадоха си огромен враг в негово лице и той го прави на принципна основа. Заявката, която направи, е не само че няма да млъкне, но нямам съмнение, че ще отиде докрай в радикалните си позиции, заяви Стойчев.

Според Димитър Ганев речта е продължение на линията на тотална конфронтация на правителството от първите дни на третия кабинет "Борисов". Той беше натоварен с огромна отговорност за три месеца. Служебното правителство беше успешно в кадрово и политическо отношение. След това като че ли направи завой на конфронтация и полярно отношение.

Пред Радев има два риска - конфронтацията го изважда от консолидационната роля, щом звучи така конфронтационно. Вторият риск е това да е единствената линия, която да минира мандата. Има нужда от втори сюжет - да създаде и позитивен дневен ред, на който да бъде лице. Далеч съм далеч от мисълта, че правителството не трябва да бъде критикувано. Но става дума за тотална конфронтация и курс на противопоставяне по всеки въпрос, не може да се каже, че за две години няма нито една добра новина, заяви Ганев.

Обединител на нацията не означава одобрение на престъпна дейност. Имаме ескалация на неспособността да се управлява и закриване на всякакви хоризонти пред България. Има всекидневно рушене на основни европейски ценности. Бяха пресечени червени линии, които досега не бяха пресичани. Обвинението към Елена Йончева е един от тези случаи. Президентът е политическа фигура, не е папа или патриарх. Избран е от два милиона и половина граждани и няма да мълчи. Президентството е политическа функция, коментира Стойчев.

Радев беше избран в дефицита на алтернативност с искане за промяна. Но има определен тренд на ерозия в обществената подкрепа към него. Поради конфронтацията немалка част от привържениците на ГЕРБ вече са свалили подкрепата си, посочи Ганев.

Радев говори с факти - за харчене на пари без санкция на парламента. Става дума за конкретни обвинения. Съдейки по линията на развитие, Радев изчерпи първата година в опити за диалог. Радев няма да мълчи и успоредно ще развива линията на алтернативата, каза още Кънчо Стойчев.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	47325090_10213273077883462_3415180207902949376_n.jpg
Views:	1
Size:	24.5 КБ
ID:	3436250

Коментар

• Коментар

• Барби защо не ни информираш навреме

Близо 10 500 "червени шалчета" според оценка на полицията дефилираха днес под дъжда в Париж "в защита на демокрацията и институциите" от насилието, съпровождало демонстрациите на "жълтите жилетки" през последните седмици, предаде Франс прес.

Агенцията припомня, че 10 000 души бяха заявили чрез Фейсбук участие в т. нар. Републиканско шествие на свободите.

И също

The "yellow vest" protests in France stretched into an 11th weekend as thousands of protesters took to the streets in Paris and elsewhere to protest economic policies in the country.

About 69,000 people took part in the protests on Saturday, including 4,000 in Paris, according to Reuters. That was down from about 84,000 protesters who took part in demonstrations last Saturday, according to Reuters.

Барби видя ли жълта жилетка, или да обличам една и да идвам. Я сметни колко % са тези които са протестирали

Last edited by v_tin; 28.01.2019, 22:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                          Пак не позна
                          Червената сган и с транспорта одира кожите на клетите българи

София (1 млн жители) :
                          • Минимална брутна работна заплата 2019: 560 лв
                          • Минимална нетна работна заплата 2019: 435 лв
                          • Месечна карта за всички линии (метро, трамвай, автобус): 50 лв => 8.9%
                          регион Ил-де-Франс + Париж (12 млн жители, 50 км диаметър):
                          • Минимална брутна работна заплата 2019 (39 часа/седмица): 1700 евро
                          • Минимална нетна работна заплата 2019 (39 часа/седмица): 1367 евро
                          • Месечна карта за всички линии (метро, трамвай, автобус): 75 евро => 5.5%
                          Барби какви глупости пак си писал- петрола е борсова стока и от неговото колебание зависи цената на транспорта, но не само. Не знамкак е в софиа или във пловдив, но тук всички автобуси са евро 6, нали не смяташ че ще те возят за 50 ст. Ако пътувам с автобус до работа - 2,40 в едната посока- 4км. Карта- не знам- колегата ми идва от 23км на работа- неговата карта е около 130 евро- възстановяват се от данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                            Пак не позна
                            Червената сган и с транспорта одира кожите на клетите българи [/LIST]
                            Ено време при бай Тошо билетчето беше 5 стинки бе убавец , при заплата 200 льова ...аре бегай да сметаш !

Коментар

• A be в бг имало сериал - богатите също плачат когато не си плащат. В главната роля Стайков- боса на карнобат.

Някой чувал ли е какво е станало с владко горанов- проверката свършила, ама не казват резултата, чакат нинова да вземе властта и да го обяви

Коментар

• Споко сега соколите работят по някои нов тематичен колаж

Коментар

Working...
                                X