If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко преди да се преименува на БСП Българската комунистическа партия предприема пожарна трансформация на Държавна сигурност в уж нови специални служби, запазвайки голяма част от верния си и идеологически кален и обучаван в Москва офицерски състав от ДС
Много ми е чудно откъде очакваш да дайдат хората за тази служба- може би е трябвало да предложиш първите двама циганина от улицата
Така е.
Ето ние как си получихме всичкото злато, до последното кюлче.
Архивите също, до последното листче.
Абе избобщо голямо получаване пада със сесесесерето.
Ами нали затова са ни "братушки" ? А М.Карбовски даже им се извини коленопреклонно!!!
Поляк и руснак си купуват бутилка водка.Полякът пита:„ По равно ли ще делим или по братски?“
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Ванка, аз знам, че на теб може да се разчита за Уйкито.
Същото ме бойкотира, защото тяхната политика е да насърчават четенето, а аз им подливам вода с моята графомания (дето Барбарона и вика логорея).
Колчем потърся информация, на екрана ми се появява един среден пръст.
Моля да ми изпратиш данни - Канада беше ли наистина член на Къммън Уелт, че не мога да с и обясня как е възможно кралицата да с е разпорежда там.
Още нещо ми се върти из главата. Сакс Кобург Готта нямаха ли пряка кръвна връзка с Виктория, че и с Бурбоните?
И понеже същите Сакс Кобург Готта причиниха достатъчно трагедии на Бългапия, позволих си да предложа скромно да си внесете в Канада нова династия, но без кръвна връзка със същите.
Има един интересен факт от нашата история. Посрещат Фердинанд на брега на Дунава - голяма делегация от местни нотабили. В типичния си ненаподобим и директен стил Стамболов, който не е бил част от тричленката, която е ходила във Виена на среща с кандидата за престола и практически го вижда за първи път, изрича едни знаменателни думи, който представляват най-вярната историческа оценка, при това дадена в аванс.
Аз не мога да ги цитирам, защото ме е срам, пък и не искам да ме цензурират. Ама ти си сръчен и сам ще си ги намериш.
Така е.
Аре пак сороспииски лъжи за злато ..кое точно злато не си си получил от руснаците ?
Първо вземи им плати онези митични тонове злато които им дължим за разходите през първите 2 години от създаването на третата българска държава , когато точно Руснаците плащат заплатите на държавната администрация, полицията , армията докато държава укрепне и почне да събира приходи сама ....
Тук си прав , от Руснаците все нещо щяха да получат ...шанса да си върнат нещо от Ингилизите е равен на нула......
Така е.
Архивите също, до последното листче.
Не ми се занимаваше с Ванчовите шантавии.
Гледам, че ти си му отговорил някак. Ако ти се приказва, прати му много поздрави и от мен!
Да си внесат в Канада някаква нова династия и да си я дундуркат там.
Ами те си имат кралица,а тя е назначила генерал-губернатор,който е на нейно пряко подчинение....
Провинциите са отговорни за повечето социални програми на страната (като здравеопазване, образование, социални помощи) и заедно реализират повече приходи отколкото самата държава, почти уникално явление в света. Ползвайки своите права за оползотворяване на средствата, федералното правителство може да инициира национална политика в провинциалните зони, като например Канадския здравен акт; провинциите имат правото да не участват в тях, но рядко го правят. Следвайки англо-саксонската практика на правоохрана полицейските органи за съблюдаване на обществения ред и безопасност са прерогатив основно на провинциите и общините, но повечето от тях делегират чрез договор тези си функции на Кралската канадска конна полиция, която е най-важната полицейска структура в рамките на Доминион Канада.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Правителството на Мадуро от миналата година се опитва да върне във Венецуела намиращите се във Великобритания венецуелски златни авоари заради опасенията от евентуални международни санкции. Авоарите са на стойност от около 1,3 милиарда долара.
Ще си видят златните резерви на кукуво лято като са имали глупостта да ги пратят в Авглия някога.
Ингилизите са ги опапали и сега официално им казват да духат супата.
Еххх глупаци, да ги беха държали в росселхозбамк, сега щеха да си ги получат в двоен размер.......в рубли!
Правителството на Мадуро от миналата година се опитва да върне във Венецуела намиращите се във Великобритания венецуелски златни авоари заради опасенията от евентуални международни санкции. Авоарите са на стойност от около 1,3 милиарда долара.
Ще си видят златните резерви на кукуво лято като са имали глупостта да ги пратят в Авглия някога.
Ингилизите са ги опапали и сега официално им казват да духат супата.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Барбароне, ти да не си бил разузнавач по убеждение, който е работил за България?
Пък тук да ни разиграваш театър поради висши съображения и интереси?!
Не отговаряй директно, дай ми само таен знак, пък аз от своя страна също ще ти пратя таен знак за уважение.
Специалистите по финанси рядко имат добри журналистически умения и харизма , с която да пленяват неуките тълпи . Те просто изнасят фактите такива каквито са .
Както е добре известно -- хартията и микрофона поемат всичко и умно и много тъпо, най-вече тъпото.
Коментар