Във Венецуела ситуацията май е: мЪдуро е допряло до путЕн
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеплазмодий ще ми говори за хранителна верига и място в нея?!?
Коментар
-
Насилието над жени във Франция расте, въпреки Истанбулската конвенция
През 2018 г. се наблюдава рязък скок на сексуалните посегателства срещу жени, сочи статистиката на френското министерство на вътрешните работи.
Вътре се посочва също, че заради увеличаването на сигналите от жертви на сексуално насилие в полицейските управления, от декември 2018 г. към министерството на вътрешните работи е създадена онлайн платформа за подаване на жалби за случаи на сексуално и сексистко насилие.
Ауууу...безобразие , нема ли евроценности за френските полицаи бе , "барби"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Г...ед,
кажи за растежа, не ми сравнявай колко германци са отишли в Хуйлостан и колко в Тайланд.
сравнявам ти с каквото и ти сравняваш. Явно актуалната Ви опорка е - Русия може да има ръст ама част от населението и си мечтае за чужбина. Аз ти отговорих че и част от населението но западното ЕС също си мечтае за чужбина. Проучвания за Краваристан не съм търсил но съм сигурен че и там ще има хора желаещи да имигрират. Сори че не ти харесва ама това е истината.
Пък за растежа им ко да кажа , след като Рашата я фалирахте на приказки всеки божи ден , след като уж беше затънала в рецесия без изход, след като уж никои не им купува стоките,газа,петрола , след кат уж нямат какво да ядат и мрат от глад, след като страшните санкции ги бяха съсипали ...те взеха че за поредна година са с ръст на БВП че на всичкото отгоре и ръста им полека се ускорява....... не виждам кво да коментирам освен да се забавлявам с глупотевините ви.Last edited by markov; 04.02.2019, 21:49.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Някой нещо? Мажната?
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеАз.
Описал си барабонката и ванчески, като нагло си използвал наште думи за тях.
Плагиатор! Ше те дам на копирастите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ъхъ и ?
За справка:
...
кажи за растежа, не ми сравнявай колко германци са отишли в Хуйлостан и колко в Тайланд.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=Angt4zRlcDU
Российский Су-27 решительно отогнал истребитель НАТО
Видео маневра Су-27 российских ВКС появилось в Сети. На записи заметно, как самолет жестко отогнал истребитель НАТО, который приблизился к российскому правительственному воздушному судну.
Няма мнение, но го изразява заради надницата. Не му е лесно на трола
Тери Пратчет: „Номите са мънички. Дребни създанийца, общо взето, не живеят дълго. Но пък със сигурност живеят скоростно. Колкото по-скоростно живееш, толкова повече те товари времето. За един ном годината трае колкото десет за човека. Помнете го. И да не притеснява. Тях не ги притеснява. Те и представа нямат от това.“
Те и представа нямат къде е Венецуела и какво се случва там. Не ги и интересува. Те нямат мнение. Но това не е проблем. Мненията им ги доставят под формата на инструкции.
Инструкциите звучат така:
1. Да се коментира под международни новини и по възможност да се съобщават в негативна светлина военните самолети на САЩ.
2. Да се използва опера (браузър) със включен VPN.
3. Да се пускат харесвания през прокси сървъри.
4. Плаща се за 50 рапортувани публикации за съответният ден.
Тези инструкции уголемяват нома – пак си е така мъничък, даже все по-дребно създанийце, но вече е войн, наемен боец в хибридна война, повишен е в чин трол. И тролът вади от връчения колчан следното мнение: „И как САЩ ще успеят да влязат във Венецуела, когато Русия бди? С летящите си ковчези от които иска да се отърве и ни продават насила ли? Руските изтребители ще ги избият като мухи.“ /Правописът и пунктуацията в инструкциите и последвалото им превъплъщаване в коментар под публикация са запазени./
Не е лесен животът на трола. Не стига, че няма мнение, ами се налага да го изрази поне 50 пъти, за да получи надница за деня. Това стана ясно от неволно публикуваните заедно с мнението на трола „Православен славянин“ инструкции. Какви ли ще е наказанието му за тази неизвинима небрежност?
Аааа-ха-ха-ха-ха-хаааа!
Някой нещо? Мажната?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
2500!
СМЯТАЙ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Викаш и по-зле има , тъй че да си траят ... е да ама не , щом 1200 евро е вече мизерна заплата !
СМЯТАЙ!
Коментар
-
И аз точно това си помислих.
2500 евро и недоволни!
Представям си ако бяха руски пенсионери.... Или не дай Боже венецуелски.
Коментар
-
И аз точно това си помислих.
2500 евро и недоволни!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнениеНедоволството на "жълтите жилетки": 2500 евро пенсия, а чувства, че го ограбват!
. .
Мдааа ...френски пенсионери !
2500 евро и недоволни!
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=Angt4zRlcDU
Российский Су-27 решительно отогнал истребитель НАТО
Видео маневра Су-27 российских ВКС появилось в Сети. На записи заметно, как самолет жестко отогнал истребитель НАТО, который приблизился к российскому правительственному воздушному судну.
Коментар
-
Недоволството на "жълтите жилетки": 2500 евро пенсия, а чувства, че го ограбват!
Как в богата страна хората не могат да се издържат от труда си?
Прочети още на: https://www.dnes.bg/eu/2019/02/04/ne...grabvat.401144
Мдааа ...френски пенсионери !
Коментар
Коментар