IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

На зима какво ще стане, не ми се мисли. кило газ- една ръчна количка със злато на киевский вакзал
      Няма страшно зимаска ще караме на фотоволтаици ......всеки момент от тях ще потекат реки от мед и масло според "достоверен" източник от средите на украйнските автомобилостроители.
      Last edited by markov; 05.05.2021, 21:34.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

На зима какво ще стане, не ми се мисли. кило газ- една ръчна количка със злато на киевский вакзал
        То и да ти се мисли няма с кво
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Ти остави ами и газа поскъпва, нали е свързан с цената на нефта......

Коментар

Лошави гадни руснаци- искат 70 долара за нефта си. Къде са камиларите и говедарите да изклатят ес за кило нефт за същите пари
            Ти остави ами и газа поскъпва, нали е свързан с цената на нефта......

Коментар

• Лошави гадни руснаци- искат 70 долара за нефта си. Къде са камиларите и говедарите да изклатят ес за кило нефт за същите пари

Коментар

МАрков, едно предложение- да наемеш на работа импотент- а.к.а факЮ , смятам че човека е гениален вундеркинггггггг. Вчера извади доклад на руското статистическо бюро - доклада беше от 345 страници и той е успял за нас да подбере само 2-3 таблици, които според него са квинтесенцията . Та си мисля че един такъв човек много добре ще се отрази на фирмата ти и погледнеш си станал благодарение на него милиардер/ във виетнамски донги/
                или направо в зимбабвийски долара

Коментар

В статията директно се казва че енергията за частните потребители се субсидира. Обаче руснаците били зле и убийци.

Измекяри марков, какво да ги правиш, за 5лв ще продадат и майките си
                  Ъхъм , аз питах ама всички мълчат , да питам пак:

Един въпрос за напреднали:

Кога резервите на РЦБ ще минат равностойността на 600 милиарда долара като се има в предвид че към момента са равностойни на 590 милиарда долара и нефта стигна 70 долара за барел ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markov

Тук единствения патологичен лъжец си ти драги ми импотент , данните ми са от статистическия отчет на Руското статистическо бюро.

Знам че истината не съвпада с опорките ти но ...сори
                    МАрков, едно предложение- да наемеш на работа импотент- а.к.а факЮ , смятам че човека е гениален вундеркинггггггг. Вчера извади доклад на руското статистическо бюро - доклада беше от 345 страници и той е успял за нас да подбере само 2-3 таблици, които според него са квинтесенцията . Та си мисля че един такъв човек много добре ще се отрази на фирмата ти и погледнеш си станал благодарение на него милиардер/ във виетнамски донги/

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ма ти продължавай, лъжи, лъжи...
                      Тук единствения послъгващ си ти !
                      Официални данни за 2020 г.
                      Плачи :
                      Click image for larger version

Name:	име.jpg
Views:	1
Size:	88.5 КБ
ID:	3755106

Last edited by markov; 05.05.2021, 19:11.

Коментар

• Търговският дефицит в САЩ достигна до ново рекордно равнище през март, благодарение на силното вътрешно търсене, като може да се увеличи още повече, тъй като икономическата активност на страната се възстановява , съобщи Ройтерс.

Дефицитът от търговията със стоки и услуги се е увеличил до 74,4 млрд. долара през март от ревизираните 70,5 млрд. долара през февруари, показват данните на Министерството на търговията, съобщи Bloomberg.

Коментар

Средната заплата за Руската федерация за декември 2020 е 69278 рубли, което по курс към 31,12,2020 е 1481.36455 лева.

Като се има в предвид че цените там са средно с около 40 % по ниски от Българските ......бе колко и да са обеднели не са по зле от средния Българин........

Ма ти продължавай , плачи , плачи .....

Ма ти продължавай, лъжи, лъжи...
                          Last edited by mibova; 05.05.2021, 19:06.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

То и в България преди години имаше такъв праг ..... първите киловати бяха на по-ниска цена , горницата на по-скъпа цена.
                            Един вид социална помощ за бедните потребители ползващи малко ток.
                            В статията директно се казва че енергията за частните потребители се субсидира. Обаче руснаците били зле и убийци.

Измекяри марков, какво да ги правиш, за 5лв ще продадат и майките си

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                              Росстату велели поменять подсчет доходов населения после резкого ухудшения статистики

Средната заплата за Руската федерация за декември 2020 е 69278 рубли, което по курс към 31,12,2020 е 1481.36455 лева.

Като се има в предвид че цените там са средно с около 40 % по ниски от Българските ......бе колко и да са обеднели не са по зле от средния Българин........

Ма ти продължавай , плачи , плачи .....

Коментар

Не знам как е в бг, но в германия също има лимити- моят мисля че беше 5000киловата за годината. До тях плащам 166-180 евро грундпрайс- както в бг такса за достъп и всеки киловат ми струва около 26-28 цента. ТОва е до 5000киловата. Ако ги надхвърля минавам в друга тарифа мисля че пишеше около 45 цента за киловат. За другите 166-180 евро не помня. Аз съм на еон. При другите доставчици как е - не знам

Така че нищо ново под слънцето
                                То и в България преди години имаше такъв праг ..... първите киловати бяха на по-ниска цена , горницата на по-скъпа цена.
                                Един вид социална помощ за бедните потребители ползващи малко ток.

Коментар

Working...
                                X