IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Остави ги москалите ами кажи какъв конфликт се заформя между Франция и Италия.
    Ми не съм чел, ако си чел нещо кажи?

Но не си ли чувал че Армения смята участието си в евразийския съюз за безполезно?
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Второ:
      Както казах, колкото пъти и да обясня, очевидно е все тая. Но ето пак:
      Това рейшио е за самолети, не за армии на специфични държави. То обаче въртиш-сучиш, все към москалите те тегли. Но нищо не ти пречи да покажеш колко велика е москалската армия, като дадеш примери, да кажем в Сирия. Разкажи за авианесущий крецер, загуби ли самолети, колко, че съм забравил, помня че много смешно беше.
      Разкажи и за другите им паднали самолети, вертолети, също и за най-големия цирк разкажи, когато съюзниците им свалиха руски самальот и обвиниха за това израелците... Ако се сетиш и за други такива велики достижения, кажи, може да съм пропуснал нещо?
      Остави ги москалите ами кажи какъв конфликт се заформя между Франция и Италия.
      Last edited by X_Y; 07.02.2019, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
        Да.
        И да потретя въпроса си: за какви военни действия на руската военна авиация става въпрос и с кой противник, та да броим победа-загуба?

За израелците и ясно - с арабите. За пакистанци-индийци пак ясно - едни с други. Май и турците бяха там - начи с гърците.

Виждаш ли как твоята малоумна централа се излага? Ше ми броите и сравнявате кон с кокошка, само и само да си мислите, че не ви се виждат осраните бели гащи. Виждат ви се, батковото.

Все пак имаш уважението ми, че си се изправил от окопа на отдавна загубилата страна.

Второ:
        Както казах, колкото пъти и да обясня, очевидно е все тая. Но ето пак:
        Това рейшио е за самолети, не за армии на специфични държави. То обаче въртиш-сучиш, все към москалите те тегли. Но нищо не ти пречи да покажеш колко велика е москалската армия, като дадеш примери, да кажем в Сирия. Разкажи за авианесущий крецер, загуби ли самолети, колко, че съм забравил, помня че много смешно беше.
        Разкажи и за другите им паднали самолети, вертолети, също и за най-големия цирк разкажи, когато съюзниците им свалиха руски самальот и обвиниха за това израелците... Ако се сетиш и за други такива велики достижения, кажи, може да съм пропуснал нещо?

ПП
        Падналите в сирия москалски самолети не влизат в статистиката.

Last edited by X_Y; 07.02.2019, 21:23.

Коментар

Първо.... Второ, килл то лосс рейшио се превежда като победи срещу загуби.
          Не мога да спра да се учудвам, наистина ли ви е толкова трудно да схванете за какво става въпрос по абсолютно всяка тема?
          Ами че то за всяко дребно нещо трябва да ви се обяснява по няколко пъти, и е почти сигурно че пак няма да схванете. Но защо не вземеш пример от мажната - педесе поста, и хоп - и тази вечер няма да лягате гладни?

Ми да ги преброим ...моите и твоите / заедно с изтритите ти простотии /...па да видим кой се храни от форумна хранилка ...

Коментар

Да.
            И да потретя въпроса си: за какви военни действия на руската военна авиация става въпрос и с кой противник, та да броим победа-загуба?

За израелците е ясно - с арабите. За пакистанци-индийци пак ясно - едни с други. Май и турците бяха там - начи с гърците.

Виждаш ли как твоята малоумна централа се излага? Ше ми броите и сравнявате кон с кокошка, само и само да си мислите, че не ви се виждат осраните бели гащи. Виждат ви се, батковото.

Все пак имаш уважението ми, че си се изправил от окопа на отдавна загубилата страна.
            Last edited by X_Y; 07.02.2019, 21:22.

Коментар

Не съм забравил, може би ти си.

"Фактите" ти бяха следващите:
              - "Толкова и толкова победи във въздуха на израелци, пакистанци и кви беха още - индийци? - срещу толкова и толкова свалени самолети в техни военни конфликти (с препратки);
              - за руснаците също едни цифри, но от никъде не беше ясно на каква основа са дадени - катастрофи?, бойни дийствия? (какви, къде?)
              ​​​​​​
              Още тогава те попитах горното, но в бързането си забравил сигурно да ми обърнеш внимание...
              Не мога да спра да се учудвам, наистина ли ви е толкова трудно да схванете за какво става въпрос по абсолютно всяка тема?
              Ами че то за всяко дребно нещо трябва да ви се обяснява по няколко пъти, и е почти сигурно че пак няма да схванете. Но защо не вземеш пример от мажната - педесе поста, и хоп - и тази вечер няма да лягате гладни?

Last edited by X_Y; 07.02.2019, 20:17. Причина: Цитираното мнение е редактирано, затова и това.

Коментар

- "Толкова и толкова победи във въздуха на израелци, пакистанци и кви беха още - индийци? - срещу толкова и толкова свалени самолети в техни военни конфликти (с препратки);
                - за руснаците също едни цифри, но от никъде не беше ясно на каква основа са дадени - катастрофи?, бойни дийствия? (какви, къде?)
                Още тогава те попитах горното, но в бързането си забравил сигурно да ми обърнеш внимание...
                Той за обръщане внимание, обръща. Зависи, с какъв маркер му подскажат „началствата”. И, разбира се, ще го раздава докрай „обективен”.
                Last edited by X_Y; 07.02.2019, 20:16.

Коментар

Ти това като експерт от военното разузнаване ли го казваш?
                  То вашата групичка сте все експерти, но освен на вас по някаква причина, на никой друг не му пука за глупостите (лъжите) на жожи.

Но нали видя сравнението между ф16 и миг29, килл то лосс рейшио, или си забравил?

Нима? Ако не би ви пукало - именно на вас - нормално би било, да спрете постоянно да се занимавате с тези „глупости(лъжи)”. Да, ама не: Постоянно приплювате. И т.нар. „килл то лосс рейшио”, и то: Всеки може да напише нещо и да го публикува. Това прави ли го истина? (Писанети и публикуването)? Ами, не задължително. Да, ама и вие, на селскиян номер се опитвате ахмаци даловите че, щом е публикувано... Изхабихте се, готин. Сами не си вярвате.

Коментар

Но нали видя сравнението между ф16 и миг29, килл то лосс рейшио, или си забравил?

- за руснаците също едни цифри, но от никъде не беше ясно на каква основа са дадени - катастрофи?, бойни дийствия? (какви, къде?
                    ​​​​​​
                    Last edited by X_Y; 07.02.2019, 20:15.

Коментар

Да ви внедрят? На кои по-точно?
                      Да не би на тези за които споменава Виктор Суворов в книгата си?
                      И сам война е войн , дори да има нужда от едни ромбойдни хапченца със син цвят
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Възможно е да си прав.
                        Но пищовите ги има.

Послепис: "На гол тумбак ..."
                        ​​​​​​
                        Ти това като експерт от военното разузнаване ли го казваш?
                        То вашата групичка сте все експерти, но освен на вас по някаква причина, на никой друг не му пука за глупостите (лъжите) на жожи.

Коментар

• Абе, руснаците пак лъжат както обикновено:

Он переврал всех, даже супероптимистичный минэкономразвития. Представляем вам чемпиона вранья - Павел Малков, новый глава Росстата.

Еще 6 декабря ЦБР прогнозировал рост ВВП России за 2018 год в размере 1,6-1,7%.

25 января 2019 минэкономразвития заявило о цифре 2,0%.

Это было встречено экспертами с понимающими усмешками и указанием на очевидные приписки.

В строительстве: Минэк и Росстат не слишком убедительно отстаивали свою позицию, выпустив специальные разъяснения по поводу недоучета ранее строительства в ЯНАО.

Сельское хозяйство сам Росстат при публикации данных за 2018 год отказался оценивать. Сказал позже, 31 января. Но 31 января ничего не сообщил. Минэкономразвития дало тогда оценку спада в сельском хозяйстве в 0,7% из-за слабого урожая.

И вот 4 февраля Росстат, подчиненный минэкономразвития, выдал цифру роста ВВП в 2,3%. Сохранив якобы резкий скачок в строительстве и сократив спад в сельском хозяйстве с 0,7 до 0,2%.

Тут уже даже цензурные слова подобрать трудно...

Ну вот где Малков за неделю смог найти ранее неучтенные 0,3% ВВП? Это 300 млрд руб., почти $5 млрд.

Как, например, возможно, что конечное потребление домохозяйств выросло на 2,2% за год, а реальные доходы людей упали на 0,2%?

Как может расти строительство на 4,7%, когда все натуральные показатели — число, строительный объем, площадь возведенных за год зданий - не выросли, а упали в среднем на 5%? (если точно: то соответственно на 4,8%, 4,9%, 5,9%).

Этих примеров — тьма, продолжать не хочется. И так очевидно, что статистики в нашей стране больше не стало. А вот вранья — стало больше.

Но нима някой се учудва?
                          Освен обектите на известното нарицателно на Суворов?

Коментар

Като в поговорката - На гол гъз чифте пищови,
                            Възможно е да си прав.
                            Но пищовите ги има.

Послепис: "На гол тумбак ..."
                            ​​​​​​

Коментар

Тука ги е избъзикал яко.
                              "Пуканките и червеното копче са до мен, седа си по чехли и ви гледам сеира, обсъждаме ви с мойто куче."
                              Като в поговорката - На гол гъз чифте пищови,

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                                Путин добави, че Русия в никакъв случай няма да участва в надпревара във въоръжаването.
                                Тука ги е избъзикал яко.
                                "Пуканките и червеното копче са до мен, седа си по чехли и ви гледам сеира, обсъждаме ви с мойто куче."

Коментар

Working...
                                X