IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• дъното на класацията сред най-предпочитаните 20 чужди държави за живот остават САЩ, където има съчетание от няколко неблагоприятни фактора – високи разходи за живот и недостатъчна лична сигурност, дължаща се на високото ниво на престъпността.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/shch...ews656633.html

Мммммм дддддааааааа- яко е в говедария- е то не може нация от крадци и убийци да командува по друг начин света освен от позиция на силата

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

To същото и с глобалното затопляне.

А Цветанов е доколкото знам шеф на парламентарна група, човек с влияние в държавата.
      Политиците колкото и да не ги харесваш са хората които имат реално изпълнителна власт и каквото правят, има ефект върху живота на всички.
      Ти кой предлагаш да цитирам? Например някой незнаен от типа:
      "Един експерт каза..."?

Влияние, колко да е влияние- ходи при руския агент тръмп, и като се върне донася влиянието. Иначе гледам сега се е изучил- преди не знаеше какво да прави с ръцете си на интервюта, сега гледам като меркелица започнал диаманти да прави

Коментар

• Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение

Що се излагате да цитирате политици, още повече - български, и още повече - мелецьонери?
        To същото и с глобалното затопляне.

А Цветанов е доколкото знам шеф на парламентарна група, човек с влияние в държавата.
        Политиците колкото и да не ги харесваш са хората които имат реално изпълнителна власт и каквото правят, има ефект върху живота на всички.
        Ти кой предлагаш да цитирам? Например някой незнаен от типа:
        "Един експерт каза..."?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Цветанов: Убеден съм, че Русия ще се намеси на изборите у нас!

Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов...

"Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията ѝ. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят“, каза още Цветанов пред bTV...

https://www.dnes.bg/politika/2019/02...e-u-nas.401689
          Що се излагате да цитирате политици, още повече - български, и още повече - мелецьонери?

Коментар

Цветанов: Убеден съм, че Русия ще се намеси на изборите у нас!

Убеден съм, че Русия ще се намеси в изборите в България. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов...
            Towa му го е казал руският агент тръмп нали?

Коментар

• Цветанов: Убеден съм, че Русия ще се намеси на изборите у нас!

"Виждам какво се случва в държавите от ЕС. Какви са притесненията ѝ. В някои от министерствата в държавите членки се създадоха специални звена, които да работят точно за тази пропагандна дейност, която правят“, каза още Цветанов пред bTV...

https://www.dnes.bg/politika/2019/02...e-u-nas.401689

Коментар

• Американски анализатор посочи кой е ключовият фактор, който ще помогне на Русия да просперира въпреки опитите на запада да я задушат.

Според анализа на Час Голдман, публикуван в “National Interest”, това са климатичните промени.
                „Докато светът става все по-топъл, а глобалното политическо море се тресе от нестабилност, много кораби са на ръба на потъването, но Кремъл е в много добра позиция да яхне вълната на икономическото съживяване и стратегическо активизиране“, пише Голдман. Според него, климатичните промени могат да вкарат Запада в глобална криза, а Москва държи „ключа към световно господство“.

Той смята, че заради глобалното затопляне 150 млн. души ще бъдат принудени да се преселят до 2050 година, която ще бъде последвано от икономически и политически вреди за засегнатите от затоплянето държави в Югоизточна Азия, Европа и Северна Америка. Русия ще извлече от природните катаклизми полза заради своето географско положение.

„Климатичните промени са ключът на Кремъл към световното господство. Проблемите на глобалното затопляне ще заобиколят Русия – повечето градове не се намират в крайбрежна зона, което значи, че няма да бъдат наводнени“, смята анализаторът. По негово мнение, топенето на Северния ледовит океан, който мие огромна брегова ивица на руска територия, ще улесни добива на природни ресурси в Арктика, където могат да се намират около 30% от непокътнатите запаси на природен газ и 13% на нефт. Освен това Русия ще има възможност да открие нови морски пътища за транспорт на стоки от Китай към Европа на своя територия. Голдман счита, че това може да даде на Русия „невъобразимо икономическо преимущество“.

Той прогнозира, че Русия ще играе роляата на „селскостопанска свръхдържава“ благодарение на превръщането на ледената ѝ тундра в плодородна земя.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Нееее , хич не лъжат западняците ша знаеш ......вервай ми
                  - И мойта информация същата.
                  Last edited by Andi11; 11.02.2019, 09:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                    Начев го беше постнал преди месец - два,но да го пусна пак.... "Колеги плутократи внимавайте! Хората с вилите идват!" (Ник Ханауер / Nick Hanauer)

Видеото е качено 2015 г,но самият запис мже и да е по-стар...

https://www.youtube.com/watch?v=Jm3Zp0a9Tag

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Това, с цирка,ако беше само руски „.номер”, с мед да ги намажеш, нали? Пък то - масово (да не изброявам). Както сам казваш, Ха-ха-ха-ха-хаааа-еееехаааа!
                      Нееее , хич не лъжат западняците ша знаеш ......вервай ми
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Абе някой чете ли пародийното шоу спретнато от Росстат (бе не знам що го пиша с главна буква) за 2.3% процента ръст на икономиката им?
                        Разбира се, веднага са ги изловили, и резултата го отдават на сто годишнината на руския цирк която е тия дни.

Ха-ха-ха-ха-хаааа-еееехаааа!

Това, с цирка,ако беше само руски „.номер”, с мед да ги намажеш, нали? Пък то - масово (да не изброявам). Както сам казваш, Ха-ха-ха-ха-хаааа-еееехаааа!

Коментар

• Абе някой чете ли пародийното шоу спретнато от Росстат (бе не знам що го пиша с главна буква) за 2.3% процента ръст на икономиката им?
                          Разбира се, веднага са ги изловили, и резултата го отдават на сто годишнината на руския цирк която е тия дни.

Ха-ха-ха-ха-хаааа-еееехаааа!

Коментар

• еТО оригиналният пост на импотент в който говори че не иска афроамериканци.

Имхотеп
                            Junior Member
                            Заслужил
                            инвеститор
                            Днес, 02:14
                            Първоначално изпратено от И.Зверов Разгледай мнение
                            Кво става със световното затопляне при теб?
                            Бе имаше големи студове за няколко дена в централните щати. Тук е все пак на океан и не може да стане толкова студ.
                            Бе мисля да се преместя на юг. Споменах преди няколко дена тук, има страхотни градчета. Гледам преди това демографията, по-малко афроамериканци да има.

Аз му казах че с афроамериканците сме братя, защо не иска да живее с брат си. Добре не иска да живее с брат си, да ходи тогава в русия там всички са бели. Казах му също че в джаксънвил/градче във флорида на атлантика/ няма много афроамериканци и да ходи да живее там.

Last edited by RUBLA; 10.02.2019, 20:40. Причина: Заменена дума негри на афроамериканци....и запазена основната мисъл.

Коментар

Имаше "дописник" от Париж , но изчезна ...
                              ...Дали, случайно, не си е сложил шалче (без да се усети) и жилетките нецса го набили. Може пък, мъчно да ни стане...

Коментар

Имаше "дописник" от Париж , но изчезна ...

Коментар

Working...
                                X