Първоначално изпратено от марин
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТака че тоя Гебрев ми се струва ,че не е натровен от никакъв Новичок ами от неизмита салата.Кой го знае фермерът с какви отрови я е третирал,
тя салатата всичко поема.
След повече от половин година откриха добрата стара ешерихия коли в некакъв производител.
Как не го обявиха за масова атака с "Новичок", още не мога да разбера.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 888 Разгледай мнение
тц , тц , тц ...... и ако този "фермер" е бил облечен със зелени дрехи и се е държал учтиво ....
слънчоглед грам мед няма,ГМО.Мед събраха единствено от липата и акацията.В блоковете с маслойдани култури пчела не можеш да видиш,всичко
ГМО и химия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
2007 г един фермер ми беше дал чувал слънчоглед.Хвърлям на кокошките и не го ядът,гълъбите същата работа.Оставих го в мазата на милостта
на плъховете и те не го бутнаха,въпреки че пробиха капачките на консервите и излапаха каквото намерят.Всичко стана отрова,всеки трети
болен от рак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Театърът, който разиграха Цветан Василев, Емилиян Гебрев и Бойко Ноев с „Новичока“, с който уж бил отровен оръжейният търговец през 2015-та, може да ни се види детска игра. След като за два дни обиколи няколко телевизии, за да се представя за „жертва“, днес Гебрев мина всякакви граници и изкара от ръкава следващия си фокус, оказва се, подготвен още миналата година. Става дума за истинска нинджа! Тя обикаляла около дома на Гебрев, само месец, след като бил подал молбата до главния прокурор, с искане за възобновяване на разследването за отравянето му през 2015-та година, и то заради собственото му съмнение, че е използван „Новичок“.
На снимките обаче фигурата прилича повече на извънземен марсианец, който дебне оръжейника. Разбира се, за да му вземе „Дунарит“, за какво друго. Утре сутринта очакваме Гебрев да гостува ексклузивно при Антон Хекимян в bTV, за да се опитат двамата да идентифицират субекта, а Бойко Ноев – добрият му приятел и бивш военен министър при Костов, да даде интервю, че въпреки маската, е разпознал в нинджата някой агент на руското разузнаване.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеДа ви кажа... и аз повръщах преди неколко време.
Мислех, че е от развалена риба, но сега, като си спомня, май на "Новичок" миришеше...
А нинджте са обикаляли дома ми през нощта, та не съм ги видял.
Едвам в оживях!
Ше се оплача ф английското посолство.
на плъховете и те не го бутнаха,въпреки че пробиха капачките на консервите и излапаха каквото намерят.Всичко стана отрова,всеки трети
болен от рак.
Коментар
-
Театърът, който разиграха Цветан Василев, Емилиян Гебрев и Бойко Ноев с „Новичока“, с който уж бил отровен оръжейният търговец през 2015-та, може да ни се види детска игра. След като за два дни обиколи няколко телевизии, за да се представя за „жертва“, днес Гебрев мина всякакви граници и изкара от ръкава следващия си фокус, оказва се, подготвен още миналата година. Става дума за истинска нинджа! Тя обикаляла около дома на Гебрев, само месец, след като бил подал молбата до главния прокурор, с искане за възобновяване на разследването за отравянето му през 2015-та година, и то заради собственото му съмнение, че е използван „Новичок“.
На снимките обаче фигурата прилича повече на извънземен марсианец, който дебне оръжейника. Разбира се, за да му вземе „Дунарит“, за какво друго. Утре сутринта очакваме Гебрев да гостува ексклузивно при Антон Хекимян в bTV, за да се опитат двамата да идентифицират субекта, а Бойко Ноев – добрият му приятел и бивш военен министър при Костов, да даде интервю, че въпреки маската, е разпознал в нинджата някой агент на руското разузнаване.
За финал Огнян Стефанов – Агент Академик, списващ сайта „Фрог“, ще напише, че скандалът с отравянето на Гебрев вече е минал границите на земното притегляне и някой е наел шпионин от марсианските спец – служби, за да се разправи с достолепния присвоител на „Дунарит“.
Очаквайте – със сигурност ще бъде интересно, защото не знаем какво още са приготвили Гебрев и пиарите му. За съжаление, вече дори не е и смешно.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Като се махнат каубоите от Източна Европа рязко ще намалее напрежението да избухне война поне в нашия регион.
Коментар
-
Като се махнат каубоите от Източна Европа рязко ще намалее напрежението да избухне война поне в нашия регион.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Кат се изтеглят каубоите че дойдат други. България не е Швейцария не се заблуждавай че ще водим независима политика. Винаги се включваме в некви съюзи с цел да се ,,облажим,, и разреши национални проблеми дали чрез военни действия, политически или икономически съюзи и по традиция се оказваме на губещата страна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Смърт няма има кръговрат.Тоя страх от нещо дето го няма е необясним
Не знам на колко години си, но дядо ми, участник в три войни - две балкански и ПСВ като помощник картечар на "Шварц лозе" много ми е разказвал за този период от живота си. За ранените и убитите около него и за застреляните от него самия от другата страна на фронта. За пленничеството си. Винаги, обаче завършваше със следното - животът е много мил, особено когато виждаш, че го губиш.
Коментар
-
Силно се надявам разумът накрая да надделее и каубоите свалят гарда и се изтеглят от Източна Европа.......иначе горко на всички ни.Last edited by Todor Sabev; 22.02.2019, 12:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнениеИ си бият негрите
Коментар
Коментар