Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеГледам интелектуалци сте се събрали след мен?
Ама гросс къде е, да каже за войната?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Навремето сме ги спасили от газовите камери а техните наследници ,нямам думи.......
Коментар
-
Акад. Георги Марков: Народ без държава може да се запази. Държава без народ – не!
Вече 141 години външната ни политика страда от сателитен синдром. Чичо Сам изгони дядо Иван от политиката, от икономиката, от отбраната, но няма как да го изгони от историята! Нашите политици ходят на молитвени закуски, но с молитви работата няма да се оправи.
Да съхраним България! Може да сме най-бедните в Европейския съюз. Може да не е добро място за живеене, за съжаление. Но България е райско място. Обиколил съм света и ще ви кажа, че ще дойде време, когато хората ще воюват за храна и за вода. А в България имаме всичко и трябва да я опазим. Имаме вековна история, трябва да имаме и далечно бъдеще. Това е пожеланието ми към младите. Тази земя е защитавана от поколения наред. Преди 141 години България се появи отново на европейската политическа карта. Но преди това ние бяхме народ, макар и в една чужда империя. Значи може народ без държава и това сме го доказали. Но държава без народ не може!Last edited by majnata; 03.03.2019, 10:26.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Преди 141 г. България отново се появи на европейската карта. Честит празник, българи!
На 3 март (19 февруари по стар стил) 1878 година в Сан Стефано, близо до Цариград, Русия и Турция подписват мирен договор, който слага край на Руско-турската война (1877-1878) и очертава границите на Санстефанска България.
Днес отново можем да кажем : Боже , пази България ! Отново !Last edited by majnata; 03.03.2019, 10:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Навремето сме ги спасили от газовите камери а техните наследници ,нямам думи.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...Моню? Пасѝ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Еврейчето с евроатлантическите ценности?
То, наистина, двеста ядрени ракети бая струват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
...Моню? Пасѝ ?
То, наистина, двеста ядрени ракети бая струват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеГледам интелектуалци сте се събрали след мен?
Истинските българи днес празнуват а останалите гледат
Коментар
-
Ти не беше ли този, който предлага да разположим двеста-триста ракети у нас?
Коментар
-
Коментар
-
Добре де, на къф език, тогава, говорят афро-американските негри? Не ми мяза да е английски... https://m.youtube.com/watch?v=Vqb8i0...ature=youtu.be
Покрай това: а либерийците амеро-африкански негри ли са?
(па зели, та си нарекли столицата на Мерилин Монро...)
Вече имам отговор и на двата си въпроса.
Езикът е Ebonics (ебоникс).
Либерийците са афро-американо-африкански негри.Last edited by R1a1; 03.03.2019, 01:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЕй го на факЮ избяга, сега кого да псуваме
Кой е това и защо трябва да бяга?
Коментар
Коментар