Първоначално изпратено от R1a1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Стига с тия селски глупости бе.
Изключая някои извратеняци, никой нормален човек не би се кефил в двора на съседите му да гори огън. Ни в Турция, ни в Русия, най малко пък и у Францата и Германия.
Лошата новина е че последните сами са почнали да се самосъсипват, а дори по лошата е че особено при последната и съпротивителните сили са твърде малки.Last edited by RUBLA; 10.03.2019, 21:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе преди няколко дни мина една информация че някакъв говедар е тествал руската охрана с мина в шереметиево- някаква друга информация по случая има ли
Дипломатически сътрудник от американското посолство пренасял в багажа си "мина" с взривател и сичко останало, но празна от към взривно вещество в нея.
Не е мина, щото са големи, а най-вероятно некоя ръчна лимонка да е. Виждал съм да ги продават на "Арбат" даже.
Зел я е, изглежда, да си я носи като спомен/куриоз в Щатите, но на Шереметьево са я намерили.
И сега руснаците пробваха да вдигнат пáра.Last edited by R1a1; 10.03.2019, 20:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Начев , наистина се възхищавам на смирението с което искаш прошка от такива нищожества !
След кратко замисляне, решавам да зачеркна страниците и да оставя само едно изречение:
Смирението и прошката са цяла вселена - пътят до нея е труден и оплетен, но когато са осмислени, осъзнати и искрени, то те целят душата, твоята душа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Аз пък, Барбароне, искам на днешния ден да помоля за прошката ти, защото макар и неволно и воден често от справедлив гняв, ползвал съм за теб някакви неласкаво звучащи думи, докато в мен са напирали недобронамерени чувства!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronАз на мерзавци не прощавам
Но я ни разкажи повече какъв е твоя сегашен бог, на готото съм успял да причиня нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
Бат Райко,
опитът ти да общуваш с това при ползване на философски символизъм и поетични похвати е обречен на тъжен и драматичен крах!
Днешният ден е ден на равносметка, доброта и покаяние, но при съобразяване на туй, което онова причини на Бога, изгледите до получиш човешки отклик и разбиране са ... никакви.
Прощавайте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1
Остави се.
Сега тук цари поезия, за малко.
опитът ти да общуваш с това при ползване на философски символизъм и поетични похвати е обречен на тъжен и драматичен крах!
Днешният ден е ден на равносметка, доброта и покаяние, но при съобразяване на туй, което онова причини на Бога, изгледите до получиш човешки отклик и разбиране са ... никакви.
Прощавайте!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaronЗатова ползвай само руския гугл Яндекс , без да мислиш
Има и Duck Duck go, има и Tor, има и i2p.
Номерът е да използваш инерцията на противника за своя полза, а не да му бягаш; и аз я използвам. Най-добре получавам от най-тежкия противник - Гугъл.Last edited by R1a1; 10.03.2019, 17:49.
Коментар
-
Поводът е Деня на спасението на българските евреи Цветан Цветанов се включи в шествие на толерантността и единението
"FuckEU
Тъжно, да не кажа и по тежка дума, когато има българи лигавещи половите органи на разни посланици, чийто народи са нямали писменост и език до преди 300 г. или 800 г., след като в България е имало бани и обратна вода , ония са се пръскали с парфюми, за да не смърдят на коч, защото не са се сещали, че може и да се къпе човек."
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
О виж ако говедарикте плячкосат и разсипят Франция и Германия няма да е лошо.
Изключая някои извратеняци, никой нормален човек не би се кефил в двора на съседите му да гори огън. Ни в Турция, ни в Русия, най малко пък и у Францата и Германия.
Лошата новина е че последните сами са почнали да се самосъсипват, а дори по лошата е че особено при последната и съпротивителните сили са твърде малки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Китай като изключим непал, май не се бият никъде- имат 17 милиарда вложени във венецуела, руснаците имат мисля че бяха около 6 или 10 милиарда. Всъщност не са проблем парите, а това че се опитват силово - дори без да се крият, да наложат волята си говедарите. Ако успеят във венецуела, биха се пробвали утре и във франция и която и друга държава си избереш да направят същото. Но ако могат да правят такива неща , то колко далеч сме от официалното обявяване на пакс американа и това ти да се озовеш в гуантанамо където да ти ръгат разни неща в задника докато те убеждават че е за твое добро
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Направо ме е страх да си пиша с теб тук
Не съм опасен или зарàзен за другите.
Както и ти.(Пп: и теб, и всекиго Гугъл ограничава по начин, който те си решават. Добре е да се знае и има пред вид. Аз го имам предвид и даже го използвам)
Само казваме какво мислим.Last edited by R1a1; 10.03.2019, 15:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение
Приеми, че не гледам талавизия и в интернет съм ограничен информационно от Гугъл по техни си решения.
Коментар
Коментар