IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Вчера беше.
    Дипломатически сътрудник от американското посолство пренасял в багажа си "мина" с взривател и сичко останало, но празна от към взривно вещество в нея. Не е мина, щото са големи, а най-вероятно некоя ръчна лимонка да е. Виждал съм да ги продават на "Арбат" даже.

Зел я е, изглежда, да си я носи като спомен/куриоз в Щатите, но на Шереметьево са я намерили.
    И сега руснаците пробваха да вдигнат пáра.
    Според мен нещо грешиш- това са хора които са запознати много добре с това какво може и какво не може и бай Х е знаел че не може, но въшреки това се е пробвал. Най вероятно е проба да видят как ще реагират и дали въобще ще я намерят граничарите. Според мен е станало с разрешението на някой началник. Когато ходих в москва на арбат бяха само художници и мимове, такива неща СЕ ПРОДАВАХА на киевски вокзал

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Стига с тия селски глупости бе.
      Изключая някои извратеняци, никой нормален човек не би се кефил в двора на съседите му да гори огън. Ни в Турция, ни в Русия, най малко пък и у Францата и Германия.
      Лошата новина е че последните сами са почнали да се самосъсипват, а дори по лошата е че особено при последната и съпротивителните сили са твърде малки.
      Не знаех че Франция и Герания са ни съседи ма щом казваш...няма да споря.И въпреки това аз искрено им желая да бъдат опустошени от туземците и нашите роми и с помощта на Бай Дончо перчемлията.За нас тия са вредни и само беди от тях..
      Last edited by RUBLA; 10.03.2019, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
        А бе преди няколко дни мина една информация че някакъв говедар е тествал руската охрана с мина в шереметиево- някаква друга информация по случая има ли
        Вчера беше.
        Дипломатически сътрудник от американското посолство пренасял в багажа си "мина" с взривател и сичко останало, но празна от към взривно вещество в нея.

Не е мина, щото са големи, а най-вероятно некоя ръчна лимонка да е. Виждал съм да ги продават на "Арбат" даже.

Зел я е, изглежда, да си я носи като спомен/куриоз в Щатите, но на Шереметьево са я намерили.
        И сега руснаците пробваха да вдигнат пáра.
        Last edited by R1a1; 10.03.2019, 20:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Начев , наистина се възхищавам на смирението с което искаш прошка от такива нищожества !
          Подхващаш много сериозен разговор! Не съм сигурен, че тук ще му признаят статут на политически, но веднага имам няколко страници коментари
          След кратко замисляне, решавам да зачеркна страниците и да оставя само едно изречение:

Смирението и прошката са цяла вселена - пътят до нея е труден и оплетен, но когато са осмислени, осъзнати и искрени, то те целят душата, твоята душа.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Аз пък, Барбароне, искам на днешния ден да помоля за прошката ти, защото макар и неволно и воден често от справедлив гняв, ползвал съм за теб някакви неласкаво звучащи думи, докато в мен са напирали недобронамерени чувства!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
              Аз на мерзавци не прощавам
              Но я ни разкажи повече какъв е твоя сегашен бог, на готото съм успял да причиня нещо
              Аз пък, Барбароне, искам на днешния ден да помоля за прошката ти, защото макар и неволно и воден често от справедлив гняв, ползвал съм за теб някакви неласкаво звучащи думи, докато в мен са напирали недобронамерени чувства!

Коментар

• А бе преди няколко дни мина една информация че някакъв говедар е тествал руската охрана с мина в шереметиево- някаква друга информация по случая има ли

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Бат Райко,
                  опитът ти да общуваш с това при ползване на философски символизъм и поетични похвати е обречен на тъжен и драматичен крах!
                  Днешният ден е ден на равносметка, доброта и покаяние, но при съобразяване на туй, което онова причини на Бога, изгледите до получиш човешки отклик и разбиране са ... никакви.

Прощавайте!
                  Начев , наистина се възхищавам на смирението с което искаш прошка от такива нищожества !

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1

Остави се.
                    Сега тук цари поезия, за малко.
                    Бат Райко,
                    опитът ти да общуваш с това при ползване на философски символизъм и поетични похвати е обречен на тъжен и драматичен крах!
                    Днешният ден е ден на равносметка, доброта и покаяние, но при съобразяване на туй, което онова причини на Бога, изгледите до получиш човешки отклик и разбиране са ... никакви.

Прощавайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
                      Затова ползвай само руския гугл Яндекс , без да мислиш
                      О, не само.
                      Има и Duck Duck go, има и Tor, има и i2p.

Номерът е да използваш инерцията на противника за своя полза, а не да му бягаш; и аз я използвам. Най-добре получавам от най-тежкия противник - Гугъл.
                      Last edited by R1a1; 10.03.2019, 17:49.

Коментар

• Поводът е Деня на спасението на българските евреи Цветан Цветанов се включи в шествие на толерантността и единението

"FuckEU

Тъжно, да не кажа и по тежка дума, когато има българи лигавещи половите органи на разни посланици, чийто народи са нямали писменост и език до преди 300 г. или 800 г., след като в България е имало бани и обратна вода , ония са се пръскали с парфюми, за да не смърдят на коч, защото не са се сещали, че може и да се къпе човек."

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

О виж ако говедарикте плячкосат и разсипят Франция и Германия няма да е лошо.
                          Стига с тия селски глупости бе.
                          Изключая някои извратеняци, никой нормален човек не би се кефил в двора на съседите му да гори огън. Ни в Турция, ни в Русия, най малко пък и у Францата и Германия.
                          Лошата новина е че последните сами са почнали да се самосъсипват, а дори по лошата е че особено при последната и съпротивителните сили са твърде малки.

Коментар

Китай като изключим непал, май не се бият никъде- имат 17 милиарда вложени във венецуела, руснаците имат мисля че бяха около 6 или 10 милиарда. Всъщност не са проблем парите, а това че се опитват силово - дори без да се крият, да наложат волята си говедарите. Ако успеят във венецуела, биха се пробвали утре и във франция и която и друга държава си избереш да направят същото. Но ако могат да правят такива неща , то колко далеч сме от официалното обявяване на пакс американа и това ти да се озовеш в гуантанамо където да ти ръгат разни неща в задника докато те убеждават че е за твое добро
                            О виж ако говедарикте плячкосат и разсипят Франция и Германия няма да е лошо.

Коментар

Направо ме е страх да си пиша с теб тук
                              Не бе!
                              Не съм опасен или зарàзен за другите.
                              Както и ти.(Пп: и теб, и всекиго Гугъл ограничава по начин, който те си решават. Добре е да се знае и има пред вид. Аз го имам предвид и даже го използвам)

Само казваме какво мислим.
                              Last edited by R1a1; 10.03.2019, 15:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от R1a1 Разгледай мнение

Приеми, че не гледам талавизия и в интернет съм ограничен информационно от Гугъл по техни си решения.
                                Направо ме е страх да си пиша с теб тук

Коментар

Working...
                                X