IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уточнение. Не пише кой е пилотирал в никоя от статиите, но пише четирима загинали и четири открити тела. Явно Бошнаков си е бил пилот, в грешка съм. А Cessna 210N гледам че върви почти 200к USD на старо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Жан Бет Разгледай мнение
      Даже да не е купувал "Чесната" (получил я в наследство, например), разходите по нея като наем за хангар, техническа поддръжка, задължителни технически прегледи, застраховки и подобни са доста високи.
      Като международен полет той е трябвало да излети и кацне на летище София - такса кацане 120 евро, излитане - също. Диспечерското обслужване на полета също струва пари.
      Курсът за пилот - 7 000 лева.
      Това са цени от 2006-та.
      ​​https://m.capital.bg/politika_i_ikon..._svoi_samolet/

Тук, на страницата долу, може да се изтегли файл с цените на ЛП Балчик.
      https://www.sofia-airport.bg/бизнес/...и-данни

Брей, високи заплати зимат тези в държавните агенции.
      Не е евтино, но не е и невъзможно на 2-3к заплата примерно. Е тука пише 450 лева на месец за хангара и 2к на година за други работи.

А пилота им мисля че е наемник, с курс за 7к лева (ppl) не можеш да извършваш комерсиални полети. Там трябва CPL, значително по-скъп.
      Last edited by RUBLA; 03.04.2019, 10:12. Причина: Забранен линк.

Коментар

• Наказанието за кражбите са болестите и смъртта....Така твърдят по надарените в умствено отношение хора...Бог да ги прости

Коментар

• Даже да не е купувал "Чесната" (получил я в наследство, например), разходите по нея като наем за хангар, техническа поддръжка, задължителни технически прегледи, застраховки и подобни са доста високи.
          Като международен полет той е трябвало да излети и кацне на летище София - такса кацане 120 евро, излитане - също. Диспечерското обслужване на полета също струва пари.
          Курсът за пилот - 7 000 лева.
          Това са цени от 2006-та.
          ​​https://m.capital.bg/politika_i_ikon..._svoi_samolet/

Тук, на страницата долу, може да се изтегли файл с цените на ЛП Балчик.
          https://www.sofia-airport.bg/бизнес/...и-данни

Брей, високи заплати зимат тези в държавните агенции.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
            Начев.
            Не игнорирам нищо. Но и не държа на признание.
            Аз не ви считам за враг, както и никой от останалите. Но всеки може да избира враговете и приятелите си както намери за добре.
            Та по повод споменатия пост ми направи впечатление че никой не ви подкрепи, ами напротив - скочиха ви като кучета. Поне така аз го почувствах.
            А вие защитихте интересите на България.
            И независомо от отношението на който и да било към мен, ако не продава България, ще застана зад него.

Last edited by RUBLA; 03.04.2019, 08:48. Причина: Създаване на интриги.
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Катастрофиралата "Чесна" в Македония е собственост на шефът на отдел „Информационно обслужване“ в Агенция по вписванията Георги Бошнаков. Той и семейството му – съпругата му Дария и двете му деца са загинали. Бог да ги прости - най вече дечицата.
              Какво Се ОПЛАКВАТЕ - това е стандарт , някакъв чиновник но със собствен самолет. И в САЩ не могат да си го позволят. Между другото говорим за оня отдел, дето миналата година изгърмя и затри маса база данни - не на всички, на който трябва...

Коментар

• Сърцераздирателна гей история! Баба Сесил износи бебето на сина си и неговия съпруг, заченала го от... (СНИМКА)

Last edited by RUBLA; 03.04.2019, 08:45. Причина: Забранен линк!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Преди евентуален коментар, бих искал да изясня с Вас един процедурен въпрос.
                  Изхождам от дълбокото убеждение, че ние с Вас сключихме едно джентълменско споразумение за взаимно игнориране, което не включва функция игнор поради технологичната и непригодност, но е заредена с дълбока и двустранна убеденост и се отнася както за добри, така и за негативни мнения и реакции.
                  Аз приемам факта за неговото съществуване от около няколко месеца (не помня точно) и стриктно се придържам към него.
                  Предложих ясно и недвусмислено едно такова решение, което очевидно е изгодно и за двете страни и не чух никакво опониране от Вас, което приех като белег за неговото влизане в сила.
                  Фактът, че някакво мое частно мнение не среща Вашето остро несъгласие, е ли повод за прекратяване на валидността на споразумението, подготвяне на нови фортификационни съоръжения и трупане на въоръжение?

Преди около година предложих нещо сходно и на Вашия идеен съратник барбов, който не даде ясен и директен отговор по същество, но пък даде ясен и конкретен сигнал, че има желание да продължи да се бие с мен и да ме обижда. Е, аз също не оставам длъжен и при всеки повод, бил той директен или косвен, минавам остро или профилактично с раш пилата по кьопавите ръбове.

Ние с Вас (и според Вас) в коя от двете хипотези се намираме?
                  При геевете "джентълменско споразумение" не съществува като морална норма , Начев... пак нагази у блатото , сърди се че се окаля ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Начев .
                    Преди евентуален коментар, бих искал да изясня с Вас един процедурен въпрос.
                    Изхождам от дълбокото убеждение, че ние с Вас сключихме едно джентълменско споразумение за взаимно игнориране, което не включва функция игнор поради технологичната и непригодност, но е заредена с дълбока и двустранна убеденост и се отнася както за добри, така и за негативни мнения и реакции.
                    Аз приемам факта за неговото съществуване от около няколко месеца (не помня точно) и стриктно се придържам към него.
                    Предложих ясно и недвусмислено едно такова решение, което очевидно е изгодно и за двете страни и не чух никакво опониране от Вас, което приех като белег за неговото влизане в сила.
                    Фактът, че някакво мое частно мнение не среща Вашето остро несъгласие, е ли повод за прекратяване на валидността на споразумението, подготвяне на нови фортификационни съоръжения и трупане на въоръжение?

Преди около година предложих нещо сходно и на Вашия идеен съратник барбов, който не даде ясен и директен отговор по същество, но пък даде ясен и конкретен сигнал, че има желание да продължи да се бие с мен и да ме обижда. Е, аз също не оставам длъжен и при всеки повод, бил той директен или косвен, минавам остро или профилактично с раш пилата по кьопавите ръбове.

Ние с Вас (и според Вас) в коя от двете хипотези се намираме?

Коментар

• В Европа отдава не се говори за комунизъм-антикомунизъм Валерия Велева: Александър Йорданов по стъпките на "Майката на нацията"
                      Само за два дни, откакто се завърна на политическата сцена, бившият председател на 36-ото Народно събрание и бивш посланик в Полша и Македония, обходи всички телевизии и резултатът от изявите му е потресаващ - присмех, подигравки, окарикатуряване.

Лулчев

Може да се предположи с голяма вероятност, че Ал.Йорданов е сменил резбата и е станал зависим от някой олигофрен_гербаджия.Няма какво да му харесат избирателите на Ал.Йорданов, защото е стар, дебел и плешив, а ако все пак някой има предпочитания към плешивия дебелак, те ще се базират на перверзни увлечения.Йорданов е доказана фурнаджийска лопата и не трябва да се мисли, че ще си мръдне дебелият задник за да направи нещо за България. Цял живот нищо не е работил, нищо не е произвел освен л@йна.Мили Господи, прости ме и те моля от все сърце, накажи алчната пасмина от гербаджии,бивши и сегашни комунисти, долни депесари политически търгаши, турчеещи се башибузуци и изнудвачи, които пият кръвта на българите! Горещо те моля, Господи,накажи сикаджийската мутра и мутанта комунист Бойко Методиев Борисов, и избави България от гербаджийската чума, и обслужващите ги олигофрени, депесари_башибозуци, ибрикчии_лъжепатриоти, лумпени, продажни съдии и журналя.

Last edited by majnata; 02.04.2019, 20:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение

Елитът не е бегал. Той елитарничи. Избегаха компетентните неовластени кади.
                        избегаха отвратените ... отвратителните са тука ...на власт !

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Е тва разби на пух и прах митът за избягалият елит. И ако се разреши гласуване онлайн кво се случва....
                          Елитът не е бегал. Той елитарничи. Избегаха компетентните неовластени кади.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Mалцинства или не - избягали са, аз също, но не съм от малцинствата, а съм си българин. Както и да е- избягали сме заради по доброто заплащане- мои колеги получават на черно около 50-80лв, но когато има работа- когато няма дремат в къщи. Няма осигуровки, няма мед. обслужване. Тук ориентировъчно около 1100-1200 евро отиват за осигуровки, но няма никакъв проблем никъде. От 2 месеца започнах да си правя частна вноска за пенсия- бруто 50 евро- работодателя дава още мисля 100 евро. Да избутам още 10 години и чао до скиф.
                            Прави си Вальо ... ше имаш да получаваш в некой по-добър живот ...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                              Хекимян към Александър Йорданов: Колко пъти се целунахте с Борисов, за да влезете в листата на ГЕРБ?

Хахаха... колко пъти и къде ...
                              Не „къде”, а „по кое”.

Коментар

• Mалцинства или не - избягали са, аз също, но не съм от малцинствата, а съм си българин. Както и да е- избягали сме заради по доброто заплащане- мои колеги получават на черно около 50-80лв, но когато има работа- когато няма дремат в къщи. Няма осигуровки, няма мед. обслужване. Тук ориентировъчно около 1100-1200 евро отиват за осигуровки, но няма никакъв проблем никъде. От 2 месеца започнах да си правя частна вноска за пенсия- бруто 50 евро- работодателя дава още мисля 100 евро. Да избутам още 10 години и чао до скиф.
                                Last edited by X_Y; 02.04.2019, 20:11. Причина: Не обиждайте!

Коментар

Working...
                                X