IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Барби ти откри топлата вода.

1. Ми представи си заводите ползващи газ за енергия искат ГАЗ ПОСТОЯННО а не когато някои амарикански далавераджия реши да докара някое танкерче с руска втечнена газ което не е могъл да продаде другаде.....

2. Ми представи си потребителите които се отопляват на газ искат ГАЗ ПОСТОЯННО а не когато някои амарикански далавераджия реши да докара някое танкерче с руска втечнена газ което не е могъл да продаде другаде.....

3. Ми представи си потребителите ползващи газ за готвене искат ГАЗ ПОСТОЯННО а не когато някои амарикански далавераджия реши да докара някое танкерче с руска втечнена газ което не е могъл да продаде другаде.....
    Точно затова дори и Меркел каза "не" на америка , във връзка със спиране строежа на Северен 2 .

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Дезинформация от Путин:
      купуването на американски LNG ще подкопае бюджетите на ЕС

... Забележете червената точка отгоре – тя дори не е точно представена, защото позицията от 23 евро на мегаватчас, каквато е сега цената на природния газ от Газпром, одобрена от регулатора, не се вмества в тази графика. Значи цената на която може да се достави американски природен газ през второто тримесечие на 2019 година е с над 30% процента по-евтина от цената, по която ние в България купуваме руски газ. Само гдето Булгаргаз така направи условията на търга за доставка на природен газ, че да изключи доставките на ВПГ – най-вече с изискването за регулярни доставки.
      Барби ти откри топлата вода.

1. Ми представи си заводите ползващи газ за енергия искат ГАЗ ПОСТОЯННО а не когато някои амарикански далавераджия реши да докара някое танкерче с руска втечнена газ което не е могъл да продаде другаде.....

2. Ми представи си потребителите които се отопляват на газ искат ГАЗ ПОСТОЯННО а не когато някои амарикански далавераджия реши да докара някое танкерче с руска втечнена газ което не е могъл да продаде другаде.....

3. Ми представи си потребителите ползващи газ за готвене искат ГАЗ ПОСТОЯННО а не когато някои амарикански далавераджия реши да докара някое танкерче с руска втечнена газ което не е могъл да продаде другаде.....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Дезинформация от Путин:
        купуването на американски LNG ще подкопае бюджетите на ЕС

... Забележете червената точка отгоре – тя дори не е точно представена, защото позицията от 23 евро на мегаватчас, каквато е сега цената на природния газ от Газпром, одобрена от регулатора, не се вмества в тази графика. Значи цената на която може да се достави американски природен газ през второто тримесечие на 2019 година е с над 30% процента по-евтина от цената, по която ние в България купуваме руски газ. Само гдето Булгаргаз така направи условията на търга за доставка на природен газ, че да изключи доставките на ВПГ – най-вече с изискването за регулярни доставки.

Едно е сигурно Владимир Путин нервничи – ако не може да се разбере за цената с най-близкия си приятел Ердоган, то няма как да се разбере със западните партньори. Ключовата разлика е, че те не се разбират с него за цената на природния газ, а оставят Газпром да се конкурира за правото да го продаде. За това няма да видите междуправителствени споразумения, срещи на върха между Путин и западен ръководител, на които да се обсъждат доставки и цени.

Светът, в който Путин е прав, става все по-малък.
        http://bulgariaanalytica.org/2019/04...ts-fact-check/

Коментар

• Иван Костов в Панорама: Нямаше обществена подкрепа, за да се направят решителните крачки напред

Извършената приватизация в неговия мандат е била задължителна и според него много успешна.

Съд за драгалевския крадец !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Вместо да връщаш живота сто години назад, си признай че за всичко лъжете.
            Ще ти олекне, и ще се почувстваш човек. Е - ти лично може би не, но наследниците ти след пет-шест поколения имат не лош шанс...

Ти например не лъжеш, поради туй че не отличаваш истината от лъжата, доброто от злото...

Пилат и Иешуа - ИСТИНА
            https://www.youtube.com/watch?v=LMHqyA4IBAo

Коментар

• Кабриолеты Aurus приняли участие в репетиции парада Победы в Москве

https://russian.rt.com/russia/news/6...y-parad-moskva

Два автомобиля российского производства Aurus приняли участие в репетиции парада Победы на Красной площади в столице, передаёт телеканал «Звезда».

Тов Шойгу ша приема парада на AuRus

Тази година Пасха и День победы, поне репетицията на 7-ми ще имате възможност да изгледате, са близко, скокнете до столицата на света москва, усещането е уникално
              Last edited by Макс; 12.04.2019, 20:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Някой не си е научил урока по история и отново ще изяде един руски ботуш в зъбките... Европа родината на фашизма!

Георги Димитров
                https://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%93...80%D0%BE%D0%B2

Из заключителната реч по време на Лайпцигския процес 1933 г.

Димитров: Aз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко, което се каза тук. Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див българин". Вярно е, че българският фашизъм е див и варварски. Но българският народ, който е бил 500 години под чуждо иго, без да загуби своя език и националност, нашата работническа класа и селячество, които се борят против фашизма за комунизъм – такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само фашистите. Но аз ви питам, господин Председател: в коя страна фашистите не са диваци и варвари?

Председателят (прекъсва Димитров): Вие не намеквате за политическите отношения в Германия, нали?

Димитров (с ироническа усмивка): Разбира се не, господин Председателю. Много по-рано от онова време, когато германският император Карл V говореше, че по немски той беседва само със своите коне, а германските дворяни и образовани хора пишеха само по латински и се стесняваха от немската реч, във „варварска" България Светите братя Кирил и Методий създадоха и разпространиха древнобългарската писменост. Българският народ с всички сили и с всичкото си упорство се бореше против чуждото иго. Затова аз протестирам против нападките върху българския народ. Аз нямам основание да се срамувам, че съм българин, аз се гордея, че съм син на българската работническа класа.
                Вместо да връщаш живота сто години назад, си признай че за всичко лъжете.
                Ще ти олекне, и ще се почувстваш човек. Е - ти лично може би не, но наследниците ти след пет-шест поколения имат не лош шанс...

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                  https://www.lentata.com/page_14359.html
                  Валентин Вацев: Българският политически елит загуби мяра! Скоро ще загуби и своята легитимност!
                  Кой съм аз, че ще споря при това задочно с г-н Вацев, но аз твърдя че Бг елита няма да загуби легитимност!

ЗАЩОТО от тази легитимност се нуждае Батко, нали някой трябва да подписва договорите за златни концесии, за отдаване под наем на безплатни американски бази, за изпращане на български войничета да гинат мърциня за интересите на Батко и т.н.

Коментар

Че Юрий Гагарин не е бил в космоса. Това е една лъжа, тиражирана от северните варвари.

от американските варвари искаш да кажеш ...да , та са по лъжите ... нали и до луната ходиха , па сега забравили пътя дотам ...

Коментар

Че Юрий Гагарин не е бил в космоса. Това е една лъжа, тиражирана от северните варвари.

Някой не си е научил урока по история и отново ще изяде един руски ботуш в зъбките... Европа родината на фашизма!

Георги Димитров
                      https://bg.wikiquote.org/wiki/%D0%93...80%D0%BE%D0%B2

Из заключителната реч по време на Лайпцигския процес 1933 г.

Димитров: Aз се отнасям сериозно към съда и не мога да оставя без възражение всичко, което се каза тук. Мен ме обиждаха как ли не, това за мен е безразлично, но във връзка с мен наричаха и българския народ "див и варварски". Наричаха ме "тъмен балкански субект", "див българин". Вярно е, че българският фашизъм е див и варварски. Но българският народ, който е бил 500 години под чуждо иго, без да загуби своя език и националност, нашата работническа класа и селячество, които се борят против фашизма за комунизъм – такъв народ не може да бъде див и варварски. Диваци и варвари в България са само фашистите. Но аз ви питам, господин Председател: в коя страна фашистите не са диваци и варвари?

Председателят (прекъсва Димитров): Вие не намеквате за политическите отношения в Германия, нали?

Димитров (с ироническа усмивка): Разбира се не, господин Председателю. Много по-рано от онова време, когато германският император Карл V говореше, че по немски той беседва само със своите коне, а германските дворяни и образовани хора пишеха само по латински и се стесняваха от немската реч, във „варварска" България Светите братя Кирил и Методий създадоха и разпространиха древнобългарската писменост. Българският народ с всички сили и с всичкото си упорство се бореше против чуждото иго. Затова аз протестирам против нападките върху българския народ. Аз нямам основание да се срамувам, че съм българин, аз се гордея, че съм син на българската работническа класа.

Коментар

• Че Юрий Гагарин не е бил в космоса. Това е една лъжа, тиражирана от северните варвари.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                          Златна съветска музика! Поздравявам форумците с настъпващия ден на космонавтиката

Время, вперед! К 50-летию полёта в космос Юрия Гагарина
                          https://www.youtube.com/watch?v=UDODu16q48I
                          Още едно предложение за Деня на космонавтиката. Честит празник!

Земляне - Трава у дома
                          https://www.youtube.com/watch?v=jpne8fCwFJ8

Коментар

• https://www.lentata.com/page_14359.html
                            Валентин Вацев: Българският политически елит загуби мяра! Скоро ще загуби и своята легитимност!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=ZE7OfU71Sbk

Чудя се дали не си е оставил нещо интересно като застраховка което едва сега може да види бял свят... ?

Коментар

• Премиерът Борисов в Дубровник: Партньорството между ЕС и Китай е фактор на мира, просперитета и устойчивото развитие 12.04.2019 / 13:37

Дубровник/София, 12 април /БТА/ "За всички нас, които принадлежим към голямото европейско семейство на страни членки или такива, които вървят по пътя към ЕС, е от особено значение задълбочаването на всеобхватното стратегическо партньорство между ЕС и Китай като фактор на м..."

Помните посещението на През. Си в Париж, където той беше на гости на През. Макрон, но срещна там тройката Макрон, Меркел, Юнкер.
                                Позволих си да спекулирам, че европейците са обърнали внимание на Китай да не прави опити да дели Европа.
                                Причината е проста - Европа вътрешно е разделена и по оста север-юг и по оста изток-запад и възможностите за вклиняване са много. Разбираемо е, че водещите европейски страни ще гледат с ревност на тези процеси и ще правят опити да реагират.
                                Германия и Франция започнаха да издават сигнали, че са изнервени и започват да пипат грубо - пакетът Макрон си е една грубиянска и недоизмислена работа, но може и да е обмислено недомислена.
                                Нима не знаят, че това ще отблъсне ред страни?! Дори не става дума за Брекзит. Ето, една Полша издава деликатно сигнали, че в хипотезата на някаква бъдеща дезинтеграция в Европа, тя охотно ще отиде в американска орбита.

При тази картина, наистина ли вярват, че в рамките на следващия изборен период ще могат сериозно да поставят въпрос за някакво федерално бъдеще на Европа?! А може и там вече да са се оформили възгледи и намерения, че голямата федерална Европа е мираж. Не може да се изключи, че ще намерят някаква форма, при която ЕС формално ще продължи да съществува, но "първата скорост" ще са страни, които ще тръгнат на федерализация и ще преоформят участието си в ЕС. А посланието към останали може д а бъде: искате да си говорите и да се сближавате с Китай. Ваша воля - оставете се в прегръдката на Китай и тогава ще видите, как се правят нещата по китайски

Има много сигнали, че Европа губи технологичестката надпревара.
                                Демографската картина е неотрадна.
                                Китай изглежда е готов на всичко, нжо няма да допусне загубване на войната. Коя война?!

По-долу един семпъл, но прегледен материал.

Неизбежната война Китай – САЩ: Ще е на терена на технологиите
                                Ако се вярва на последните новини, Европа ще е само наблюдател

Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2019/04/12...logiite.407042

Last edited by nachev; 12.04.2019, 14:16.

Коментар

Working...
                                X