If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Поздравявам всички с Деня на Великата Победа с оригинала.
Припомням, смахнатия австрийски художник и ефрейтор не е злото. Хитлер беше инструмент в ръцете на злото, поради една или друга причина ние учим история, в която не присъстват субектите, които стоят зад кулисите. Борбата със злото продължава. Отново проклетата орда е на руските граници, отново България е на страната на злото
няма мераклии да завладяват Русия /пак /, нале ?! или има , а ... ?
Не, няма да има какво да се завладява.
Ако дотогава младите руснаци не се изнесат сами от Русия.
Между другото, миналия месец бях на Слънчев бряг и оглеждах апартаменти, за да купя.
Да не казвам голяма дума, но 3 от 5 оферти за продажба бяха на руснаци, които
явно нещо ги притиска и искат да осребрят инвестициите си.
Маринчо, маринчо.....в историята не винаги е побеждавал този които е по-богат а този които може да се бие по добре и да издържа на несгоди.
И ако се стигне война , да не дава господ , аз НЕ бих заложил охранените нежни евро джендърчета с оскубани вежди и оскубани крачета срещу Русия.
Резултата ще бъде пореден парад в някоя Европейска столица...тоя път може би Брюксел.....
Представяш ли си, наемниците от МАТО отказват да влезат в боя с руските братя, защото в порциона им не бил включен портокалов сок и БигМак...
Тоя път Великия път на танковете, трябва да продължи не до Берлин, а до Атлантика
И Адолф Алоизич мислеше като теб. Европа я чака жалката съдба на Западната Римска империя, разграбена и разорена от варварите, а бляскавата Руска империя ще бъде и пребъде
Маринчо, маринчо.....в историята не винаги е побеждавал този които е по-богат а този които може да се бие по добре.
И ако се стигне война , да не дава господ , аз НЕ бих заложил охранените нежни евро джендърчета с оскубани вежди и оскубани крачета срещу Русия.
Резултата ще бъде пореден парад в някоя Европейска столица...тоя път може би Брюксел.....
Няма как да не опре.
За да издържаш такава армия и противостоиш на почти целия останал свят трябва ИКОНОМИКА.
С икономика, която има БВП малко повече от една Испания, доста по-малко от Южна Корея,
два пъти по малко от една Калифорния, а да не говорим за развитите държави, малко ще е трудно.
Рублата преди беше около лев, сега е 2-3 стотинки.
Няма как.
Маринчо, маринчо.....в историята не винаги е побеждавал този които е по-богат а този които може да се бие по добре и да издържа на несгоди.
Йената, драги и преди 30 години е била пак толкова. Доколкото знам, след войната докъм 1970 г.
е била с фиксиран курс към долара - някъде ок. 300-400 за долар.
Ами да вземем тогава парите на Норвегия или Турция,имат яки икономики а нашият лъв е бетон пред техните хартишки.
Коментар