IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Хаха
    Hard truths from life in inteligence!
    Това, все едно аз съм го измислил...

    Коментар


    • По-интересна ми е най-многолюдната бъдеща държава! Пълен пас откъм външна политика показва..Делхи.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от majnata

        абе нещо като кончита вурст ...
        Интересно ще бъде американската армия с трети вид тоалетна, като се изправи срещу руската или китайската. Новият световен ред е в кърпа вързан...

        Коментар


        • Grigor Lilov

          20 юни в 20:26 ч. ·

          След сваления американски дрон:
          КЪМ ГОЛЯМ ВОЕНЕН СБЛЪСЪК
          **** След като неизвестни ракети удариха иракския нефтен център Басра до Персийкия залив и офиси на световни петролни концерни, те започнаха евакуация на персонала си
          **** В Техеран тренират срещу военна атака

          Напрежението рязко нарасна след като неизвестни ракети удариха иракския нефтен център Басра до Персийкия залив и офиси на световни петролни концерни. Те започнаха незабавна евакуация на персонала си. Беше атакувано южното пристанище на града и офиси, като има ранени в този на петролния гигант ExxonMobil.

          Сваления голям американски разузнавателен дрон RQ-4 Global Hawk (давам снимка) наля масло в огъня. Според Вашингтон иранска ракета го е ударила извън иранското въздушно пространство, според Техеран - навлизайки в него. Машината струва над 100 млн. долара и е натъпкана с всякакви сензори и електроника.
          За финал (засега) дойде ракетна атака срещу Саудитска Арабия.

          Доналд Тръмп написа, че "Иран е направил много голяма грешка" и престана до коментира повече темата.

          Очаквано Русия реагира много меко. Владимир Путин заяви, че бойни действия между САЩ и Иран ще бъдат катастрофални за региона и ще предизвикат нова вълна от бежанци.

          Тази вечер (местно време 20 часа) в Техеран започнаха тренировки на цялата армия и гражданската защита срещу военна атака. Провежда се огромна симулация на ракетно, самолетно и пр. нападение над столицата с мащабно учение на гражданската защита, евакуация на части от населението и т.н., , вкл. и мерки по радиоактивно заразяване.

          ****** Цените на нефта *******

          Цените на петрола рязко скочиха. Барел нефт (от вида Брент) поскъпна с нови 4.5% до 64.63 долара.
          Някои експерти прогнозират при ограничен военен конфликт цени над 100 долара, при мащабна война в Близкия Изток - над 150 долара!
          Други считат, че 100 долара са нереална величина дори при по-мащабен сблъсък.
          Опасенията на финансовите наблюдатели са основно за ЕС, чиято икономика трудно ще понесе нарастващите енергийни тежести и може да изпадне в тежка рецесия.

          Растат и опасенията в Китай (най-големия вносител в света) от високи цени на нефта.



          Някой чувал ли е за такива атаки каквито са описани в началото, защото съм пропуснал нещо явно

          Коментар


          • Ей туй (херо мустафа - некъф дебил) е новото номинирано посланик на сащ и нашите за пореден път ще се докажат, че са мекотели като го приемат, вместо да го изгонят с камъни :

            https://www.24chasa.bg/novini/article/7512155

            Слаба утеха е ,че досегашния ще си забере мъжката булка и дано в Казана да се отчете правилно на Сатаната - въпреки че Той не е фен на содомията!
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
              . Всички знаем къде е меката на педалщината, педофилията и веганството. И малките деца знаят даже. ..
              [ATTACH=CONFIG]n3480435[/ATTACH]
              Стара мечта на комунистите и левичарството е разрушаване на така омразното им буржоазно общество!! През 60 те години на миналият век се зароди маркузианството от Франкфуртската школа на новите марксисти! Според апологетите на социализма идеята за "най-справедливото и хуманно общество" е зародена още в древноста....от Платон до Маркс...



              В своето произведение "Държавата" книга пета стр.76-82 идеалната държава според него е в общноста на жените и колективно отглеждане на децата като в конюшни-...

              http://uacg.bg/filebank/att_5872.pdf


              Един от създателите на утопическия социализъм утописта-социалист Томазо Кампанела в "Градът на слънцето" определя жените за общо ползване,а децата се оттглеждат също като във ферми в комуни!

              И тази мракобесна идеология към семейството и обществото е заложена и в манифеста на КП на К. Маркс от 1848 година.



              Цитат


              Буржоазните фрази за семейство и възпитание, за нежни отношения между родители и деца вдъхват толкова повече отвращение, колкото повече се разкъсват всички семейни връзки сред пролетариата вследствие развитието на едрата индустрия, колкото повече децата се превръщат в прости търговски артикули и работни инструменти.



              Буржоазното семейство, естествено, ще отпадне с отпадането на това негово допълнение, а двете заедно ще изчезнат с изчезването на капитала.




              "Дали не става въпрос за хора, които натрапчиво карат целият свят да живее според техните идиотски идеи? Не – става въпрос за нещо много по-сложно.

              Имаше един философ – Херберт Маркузе от Франкфуртската школа. Неговите идеи сега се въплъщават в света. А те бяха много прости. Маркузе е ревизионист-марскист. Несъгласието му с Маркс е само в една точка – че Маркс смята за революционна класа пролетариата (това се видя, че не е вярно), а според Маркузе истинската революционна класа са различни малцинства.

              Изолираните случаи – това е истинският революционен елемент. Според Маркузе цялата патология трябва да бъде определена за норма, а цялата норма – за патология. „Едва тогава – пише Маркузе – най-после ще разрушим буржоазното общество“.

              Тези активисти, които сега уж защитават правата на малцинствата – хомосексуалистите, феминистките и др. – изобщо не се грижат за своите малцинства. Също като Ленин, те ги използват като инструмент за натиск и контрол върху обществото. И разбира се, им причиняват много повече вреди и зло, отколкото на всички нас."

              Интересен е паралелът между бившите соц.страни и ислямските такива известни с безогледната си диктатура и старите демокрации на Запад! Очертава се уж някакъв парадокс-кои са пазителите на ценностите на семейството! В името на свободата на личноста западните демокрации допуснаха известна слабост-секуларизмът надделя в името на лъжливи свободи,непривични за християнският морал! Тук основна причина за това са левичарските организации там,щедро поддържани от забогателите им благодарение на капитализма леви спонсори/пр.Сорос/,също и от диктатурите-за тях са неприемлви демократичните постулати на Запада!

              А в самите бивши диктатури левите управници нямат проблем/овцете са плътно в кошарата/ и те не допускат такива сЛободии! За Исляма и източните диктатури е важно да ерозират свободните общества,които те ненавиждат- как така подопечните им мужици ще живеят добре- с две коли отпред пред къщата!

              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
                Трябваше.. И в Дюнкерк Фюрера не трябваше да жали британските педофили, а просто да остави Гудериан да си свърши работата..
                Сталин разбирал, че продължителното съществуване на социалистическия режим в съседство с нормални държави е невъзможно. Верен ленинец, той свято следвал повелята на своя учител: ако не се разширяваме — ще загинем. В този смисъл Втората световна война за Съветския съюз била желана, необходима и неизбежна. Подготвяна като етап в борбата за разпростиране на комунизма по цял свят, тя завършила практически в същите граници, в които започнала. Ето защо Сталин не приел на бял кон Парада на победата. За него резултатите от Втората световна война означавали край на комунизма. Това било историческо поражение. По-нататък можело да настъпи само рухването. ...." Както и стана!

                https://chitanka.info/book/5082-poslednata-republika Намеренията на сталин....

                Тази античовешка идеология е гибел за човечеството! Вижте какви изроди ражда сега!


                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                Коментар


                • Някой май си търси шамари
                  Иран е разбил нова шпионска мрежа на ЦРУ

                  http://news.bnt.bg/bg/a/iran-e-razbi...mrezha-na-tsru

                  Коментар


                  • Трябваше.. И в Дюнкерк Фюрера не трябваше да жали британските педофили, а просто да остави Гудериан да си свърши работата..

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
                      Всички западно-европейски вегани и джендъри сумарно издържаха по-малко от 2 месеца срещу Германия. Руснаците сам сами изкорениха германската военна машина на Хитлер.

                      Ноо противника трябва да се уважава, Вермахта издържа почти 4 години на руска територия в студ, мрак и глад, а вие няма да издържите и няколко часа..
                      Трябваше Сталин да даде на Хитлер да се разправи с тях в Ардените.

                      Коментар


                      • Всички западно-европейски вегани и джендъри сумарно издържаха по-малко от 2 месеца срещу Германия. Руснаците сам сами изкорениха германската военна машина на Хитлер.

                        Ноо противника трябва да се уважава, Вермахта издържа почти 4 години на руска територия в студ, мрак и глад, а вие няма да издържите и няколко часа..

                        Коментар


                        • Сообщение Левитана о начале ВОВ - 22.06.1941 года

                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

                          Коментар


                          • На такива глупости няма кой да ти се върже. Всички знаем къде е меката на педалщината, педофилията и веганството. И малките деца знаят даже. Oще от детската градина ги промивате и облъчвате с джендър-идеологии и как не е редно да определят като момчета или момичета, и да консумират животински продукти..

                            Ето тези ще воюват срещу Русия:

                            Click image for larger version

Name:	pp2jysoizfj21.jpg
Views:	1
Size:	57.9 КБ
ID:	3480434


                            И родните им последователи:

                            Click image for larger version

Name:	c8c92db1d00.jpg
Views:	1
Size:	81.3 КБ
ID:	3480435

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              https://www.dnes.bg/eu/2019/06/21/v-...zaplata.414143



                              Бараба,пусни си пак "фиша от тотото" да видим колко ти е била заплатата във "френската банка"?! Че май френския президент спокойно може да ти е иконом заедно с дъртесата си!
                              Явно затова се е набълбукал с биткойни.Както се казва акъл море, глава шамандура.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Бай Сачо Разгледай мнение
                                Западна Европа е символ на тероризъм, инцеста, веганство, педофилия и содомия.

                                http://www.videoclip.bg/watch/990395...-brak-chestito

                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X