Първоначално изпратено от vanevski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Разказва човек на преклонна възраст Димитър Търлянов, от село Гърмен, Гоцеделчевско.– Ти, фашист ли си бай Димитре?
Изправяйки се прав и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно:
– Да! Щом всички тук, които съдите вие са фашисти и аз съм такъв! Аз се гордея, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички, които сега съдите вие са добри и честни хора! Аз съм честен човек, целият ми живот премина в труд, помагайки на всеки нуждаещ се, никого не съм убил или ограбил, по Божите заповеди съм живял не само аз, но и семейството ми.
В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди, след този провокаторски отговор, и започнаха да шушукат помежду си. За да разсеят впечатлението, което направи казаното от бай Димитър в залата, неговият съселянин Иван Гулев в качеството си на съдия го запита:
-Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист?
– До момента на моето арестуване аз не я знаех тази дума каква е и откъде е дошла, и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт никой на никого не викаше фашист. Но когато дойде на власт вашата партия разбрах, че аз и много други хора сме фашисти, така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Те ни се заканваха, че ще ни изтребят, биеха и псуваха на фашистка майка. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз след като не съм комунист – значи съм фашист. Толкова разбирате вие, толкова разбирам и аз. Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”. Ето това разбирам аз под думата „фашист”.
С тези думи бай Димитър си подписа присъдата, но неговото прочувствено слово предизвика такава ярост сред състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияния прокурор Стайков, след кратко колебание, изрева стандартната фраза:
– Смърт за това Михайловистко куче!
При такава „делова” обстановка се провеждаха заседанията на „народните” съдилища и се установяваше виновността на подсъдимите. А че виновни са всички преминали през съда, това красноречиво се доказва от издадените присъди.Last edited by vanevski; 03.08.2019, 00:28.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
- 1 like
Коментар
-
Last edited by vanevski; 02.08.2019, 23:49.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
ми той барбаранди отговаря на всичките критерии бе ... то списъкът за него е правен...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
За сорос ме боли фара.
Сороспий / соросойди в България има едно определено значение , ще ти го обясня с цитат:
...
22:00 – Боядисах паметника на Цар Освободител.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
За сорос ме боли фара.
Сороспий / соросойди в България има едно определено значение , ще ти го обясня с цитат:
Думата „соросоид“ е неологизъм, възникнал през епохата на така наречения преход към пазарна икономика. На днешно време в страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието „пета колона“ се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Джордж Сорос. От там идва и терминът „соросоид“ – слуга на Сорос, колаборационист, предател, който е в услуга на американската доктрина за Нов световен ред.
Терминът „соросияда“ означава мероприятие на НПО, финансирани от Джордж Сорос – протести, демонстрации, шоу, които имат за цел да дестабилизират държавата.
По какво се познава соросоидът?
Соросоидът е коварен, мръсен, подъл. Външно соросоидът е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували „Почистването на храма“ – търговците и ченчаджиите, които Исус Христос изгонва от храма.
Соросоидът обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня руската култура. За да го приемат на сериозно, соросоидът лъже, че дядо му или баба му били руски белогвардейци.
Соросоидът е нахакан, с позитивно мислене. Той разказва за негови познати отличници, които били толкова надарени, че получили стипендия да учат в Harvard University.
Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на САЩ спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Виктория Нюланд на пресконференция на 13.12.2013 г. или лекцията на Джордж Фридман пред Чикагския съвет за глобални отношения на 04.02.2015. Соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.
Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история.
Да си соросоид не е занаят, а призвание.
Изгонване на фарисеите от храма
„Петата колона“ на днешно време провежда Цветните революции, разпространява всякаква дезинформация, подклажда етнически и религиозни конфликти и национални разногласия, разделя обществото на малцинства и подклажда конфликти между тях, пропагандира джендър теорията, организира гей-паради и пр. подривна дейност.
В държавите с американски марионетни правителства, като например всички Източно-Европейски страни, соросоидите организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците се опасяват, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ.
На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.
Целта на Джордж Сорос и неговите подчинени – соросоиди, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. Но държавите, интегрирани в НАТО/ Евросъюза, соросоидите също целят да дестабилизират, за да имат тези държави постоянно вътрешни проблеми и да не се опълчат срещу задокеанските си окупатори.
Антоним на соросоид е путиноид
„Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода. „Рубладжия“ или „путиноид“ означава човек, на когото промиването на мозъка през годините на демокрация, не е довело до очакваните резултати.
„Рубладжия“ или „путиноид“ е човек, който не издига в култ лъскавите западни стоки и не споделя евро-атлантическите ценности.
По време на Турското робство се е наричал гяур – „неправоверен“, човек който не слага фес (طربوش) на главата си и не изповядва мохамеданската вяра.
Разликата между руските и американските мекерета
Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история и култура.
По време на комунизма също имаше партийни функционери, макар и не толкова много, колкото клакьори има на днешно време. Пропагандистите възхваляваха Русия, също както днес при демокрацията има соросоиди, които възхваляват САЩ. Но при комунизма руските мекерета не са очерняли българската нация и личности от българската история. Докато на американските мекерета основната им задача е, да очернят всичко българско, да създават на българите комплекс за малоценност.
Един ден от дневника на български демократ:
8:00 – Бях в сутрешния блок на БТВ. Плюх по Русия и изразих подкрепата си за евроатлантическите ценности.
10:00 – Участвах на конференция, посветена на нарушаването на правата на ромите. Представих тезата си, че българинът е безкрайно нетолерантен спрямо онеправданото ромско малцинство.
12:00 – Усвоих един пари от „Отворено общество“ по проект за утвърждаване на евроценностите в България.
14:00 – Заедно с други демократично мислещи граждани развяхме знамето на дъгата пред руското посолство в знак на протест срещу приетия от руската Дума закон, инкриминиращ пропагандата на хомосексуализма.
16:00 – Написах статия за мирното културно съвместно съжителство в годините на Османското присъствие.
18:00 – Участвах на събрание на демократично мислещи граждани . Изложих позицията си, че трябва да спрем двата останали комунистически реактора в Козлодуй.
20:00 – Заедно с други демократи палихме свещи срещу надигащата се ксенофобия.
22:00 – Боядисах паметника на Цар Освободител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение[IMЧухме, рублата паднала. Саккции.
Няма страшно, мужиците казват: "санкциите са без ефект за нас "
Коментар
-
Ако е вярно изнесеното от прокуратурата , този път сороспийте ги хванаха със яко събути гащи.
Още от самото начало като гледах как началника защитаваше келеша и отказваше всякакво съдействие ми беше многууу съмнително......
Коментар
-
Martin Aleksandrov
6 часа · Castets, Франция ·
В момента съм във Франция! Търся си сериозна работа (НЕ робска!!) Имам много добра компютърна грамотност, владея английски език на много добро ниво, шофьор съм на 21 години в момента съм на работа в голяма база на верига магазини Имтермарше. Искам да сменя работата, защото не ме устройват парите 10.03 на час... Ако имате нещо за мен Лс..
— в/ъв ITM LAI Ets Castets.
Записване
ITM LAI Ets Castets
Складово съоръжение · Castets, Франция
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
И кои са тези "сороспии"? Сорос като вас мрази Америка и е левичар,както и ти си писал,че си от семейство с леви убеждения!..........
Думата „соросоид“ е неологизъм, възникнал през епохата на така наречения преход към пазарна икономика. На днешно време в страните от Източна Европа, Азия, Африка и Латинска Америка, под понятието „пета колона“ се разбира неправителствени организации, финансирани предимно от Джордж Сорос. От там идва и терминът „соросоид“ – слуга на Сорос, колаборационист, предател, който е в услуга на американската доктрина за Нов световен ред.
Терминът „соросияда“ означава мероприятие на НПО, финансирани от Джордж Сорос – протести, демонстрации, шоу, които имат за цел да дестабилизират държавата.
По какво се познава соросоидът?
Соросоидът е коварен, мръсен, подъл. Външно соросоидът е с изцъклени, алчни очи, с лека лицемерна усмивка, както старите майстори са рисували „Почистването на храма“ – търговците и ченчаджиите, които Исус Христос изгонва от храма.
Соросоидът обикаля обществени места за да слухти, да разпространява лъжи и да очерня руската култура. За да го приемат на сериозно, соросоидът лъже, че дядо му или баба му били руски белогвардейци.
Соросоидът е нахакан, с позитивно мислене. Той разказва за негови познати отличници, които били толкова надарени, че получили стипендия да учат в Harvard University.
Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на САЩ спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Виктория Нюланд на пресконференция на 13.12.2013 г. или лекцията на Джордж Фридман пред Чикагския съвет за глобални отношения на 04.02.2015. Соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.
Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история.
Да си соросоид не е занаят, а призвание.
Изгонване на фарисеите от храма
„Петата колона“ на днешно време провежда Цветните революции, разпространява всякаква дезинформация, подклажда етнически и религиозни конфликти и национални разногласия, разделя обществото на малцинства и подклажда конфликти между тях, пропагандира джендър теорията, организира гей-паради и пр. подривна дейност.
В държавите с американски марионетни правителства, като например всички Източно-Европейски страни, соросоидите организират протести срещу демократично избрани политици и правителства, за които американците се опасяват, че биха могли да не са достатъчно лоялни към САЩ.
На тези протести соросоидите развяват националното знаме, въпреки че прекрасно знаят, че са национални предатели. Соросоидите са колаборационисти с поробителя на собствения си народ.
Целта на Джордж Сорос и неговите подчинени – соросоиди, е да дестабилизират държави, които не са отдали благата си на западни корпорации. Но държавите, интегрирани в НАТО/ Евросъюза, соросоидите също целят да дестабилизират, за да имат тези държави постоянно вътрешни проблеми и да не се опълчат срещу задокеанските си окупатори.
Антоним на соросоид е путиноид
„Рубладжия“ или „путиноид“ е термин от политическия жаргон на прехода. „Рубладжия“ или „путиноид“ означава човек, на когото промиването на мозъка през годините на демокрация, не е довело до очакваните резултати.
„Рубладжия“ или „путиноид“ е човек, който не издига в култ лъскавите западни стоки и не споделя евро-атлантическите ценности.
По време на Турското робство се е наричал гяур – „неправоверен“, човек който не слага фес (طربوش) на главата си и не изповядва мохамеданската вяра.
Разликата между руските и американските мекерета
Соросоидът съчинява антибългарски стихове и мъдрости, които публикува по форумите и социалните мрежи, като цитат на личности от българската история и култура.
По време на комунизма също имаше партийни функционери, макар и не толкова много, колкото клакьори има на днешно време. Пропагандистите възхваляваха Русия, също както днес при демокрацията има соросоиди, които възхваляват САЩ. Но при комунизма руските мекерета не са очерняли българската нация и личности от българската история. Докато на американските мекерета основната им задача е, да очернят всичко българско, да създават на българите комплекс за малоценност.
Един ден от дневника на български демократ:
8:00 – Бях в сутрешния блок на БТВ. Плюх по Русия и изразих подкрепата си за евроатлантическите ценности.
10:00 – Участвах на конференция, посветена на нарушаването на правата на ромите. Представих тезата си, че българинът е безкрайно нетолерантен спрямо онеправданото ромско малцинство.
12:00 – Усвоих един пари от „Отворено общество“ по проект за утвърждаване на евроценностите в България.
14:00 – Заедно с други демократично мислещи граждани развяхме знамето на дъгата пред руското посолство в знак на протест срещу приетия от руската Дума закон, инкриминиращ пропагандата на хомосексуализма.
16:00 – Написах статия за мирното културно съвместно съжителство в годините на Османското присъствие.
18:00 – Участвах на събрание на демократично мислещи граждани . Изложих позицията си, че трябва да спрем двата останали комунистически реактора в Козлодуй.
20:00 – Заедно с други демократи палихме свещи срещу надигащата се ксенофобия.
22:00 – Боядисах паметника на Цар Освободител.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Само да попитам, уважаема модерация, (за да не повтарям грешките) - защо ме изтрихте ?!
Ако не искате да пишем, или сме ви неприятни, просто кажете,
да знаем - ще се съобразим, няма проблем
(ps, отнасям се уважително към каквито и да е щения, но не разбирам с какво сме уронили престижа на форума или друго)Last edited by precakanoto; 02.08.2019, 20:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНякой да е чул че нещо, някъде е паднало??
Няма страшно, мужиците казват: "санкциите са без ефект за нас "
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Сигурно е така.
Обаче много допада на определени ъъъ. хора, така да се каже. В комунизма и социализма винаги се стига до това, една личност да казва кое е добре и кое зле. Личното му виждане е виждане на всички. Ако някой не е съгласен... е то тогава той е враг и е редно да се отстрани. Както е казал един от вашите другари - йест челавек - йест праблем. Нйет челавек - нйет праблем...
Ако сега върнем още по-назад можем да се запитаме защо Рим премахва демокрацията и републиката като форма управление и въвежда
имперското начало при управлението на Август.Руснаците още от създаването си имат имперска форма на управление и демокрацията им е
непозната и непонятна дори и днес.
Понеже претендираш че знаеш, кажи моля, коя година Август е суспендирал демокрацията?
Виж календара и кажи коя година е сега.
За руснаците е ясно че живеят във времената на същия този Август, но какво общо има това с белите хора? Поради каква причина ние трябва да се съобразяваме с вашите вождове?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ако си чел историята трябва да знаеш ,че комунизмът е измислен и реализиран на практика от евреите-хазари,точно от хора подобни
на Джордж Сорос и сие.Жалко ,че Коба не им видя сметката а трепеше други ,който му падне.
Обаче много допада на определени ъъъ. хора, така да се каже. В комунизма и социализма винаги се стига до това, една личност да казва кое е добре и кое зле. Личното му виждане е виждане на всички. Ако някой не е съгласен... е то тогава той е враг и е редно да се отстрани. Както е казал един от вашите другари - йест челавек - йест праблем. Нйет челавек - нйет праблем...
[/QUOTE]
Ако сега върнем още по-назад можем да се запитаме защо Рим премахва демокрацията и републиката като форма управление и въвежда
имперското начало при управлението на Август.Руснаците още от създаването си имат имперска форма на управление и демокрацията им е
непозната и непонятна дори и днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ако си чел историята трябва да знаеш ,че комунизмът е измислен и реализиран на практика от евреите-хазари,точно от хора подобни
на Джордж Сорос и сие.Жалко ,че Коба не им видя сметката а трепеше други ,който му падне.
Last edited by Имхотеп; 02.08.2019, 20:07.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар