IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

    И тебе ли ванчо те прогониха лошите комунисти, всъщност ключа от панелката върна ли на някой комунист
    +
    "..ключ из квартире, где деньги лежат?"
    ... отвратителни комуняги,
    раздадоха повсеместно ведомствени жилища..жилфонд...грозно...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
      Тези деца можеше да са в България и да танцуват там,но комунистическата чума прогони родителите иO]
      И тебе ли ванчо те прогониха лошите комунисти, всъщност ключа от панелката върна ли на някой комунист

      Коментар


      • Тези деца можеше да са в България и да танцуват там,но комунистическата чума прогони родителите им!



        https://vimeo.com/272069977



        Комунизмът и чумата!! 1.46 минута






        Last edited by vanevski; 17.08.2019, 13:53.
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

          То и у нас така, по принцип. И на Путин рейтингът е паднал. На 75% от 76.
          Про това положение, 5- ти мандат, най-рано, след 2030-та. Абе,зле са. Потъват. Днес-утре, максимум, в сряда. Питай Балби.
          Малко е при тирания 75! При тато беше 99.9,ама така беше зяпнал ,като го свалиха! А пут.ин ще го изнесат увит в килим и с краката напред! Така че и тук греда! Ама щом ви се живее да газите кучешки л///а и да ви хапят,кой съм аз да ви преча? И да ви крадат по етажите даже,мизерен живот,ОК ! То бития и оня....насита нямали!


          Но когато дойде на власт вашата партия разбрах, че аз и много други хора сме фашисти, така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Те ни се заканваха, че ще ни изтребят, биеха и псуваха на фашистка майка. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз след като не съм комунист – значи съм фашист. Толкова разбирате вие, толкова разбирам и аз. Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”. Ето това разбирам аз под думата „фашист”.
          https://vimeo.com/325928839
          Last edited by vanevski; 17.08.2019, 13:59.
          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар


          • Как беше?? Пунт и пластика??

            Акциите на General Electric се сринаха с над 10%, след като известен криминалист обяви, че компанията публикува фалшиви финансови отчети и е "на ръба на несъстоятелността".

            В доклад от 170 страници следователят Хари Маркополос посочва, че финансовата отчетност на General Electric е сходна на извършваната от "Enron" преди фалита на компанията през 2001 г. Той твърди, че екипът му е разкрил счетоводна измама за 38 млрд. долара, което е 40% от пазарната стойност на GE.

            От компанията отхвърлиха обвиненията.

            "General Electric стои зад финансите си. Ние работим с най-високо ниво на почтеност във финансовата си отчетност и ясно сме изложили финансовите си задължения много подробно“, заяви говорител на компанията преди публикуването на доклада.

            "Въпреки че не можем да коментираме подробно съдържанието на доклад, който не сме виждали, твърденията, които чухме, са напълно неверни и подвеждащи", допълни говорителят, цитиран от БНР.

            От GE посочват, че Маркополос открито е заявил, че е получил възнаграждение от неназовани хедж фондове. По думите с твърденията се цели да се създаде нестабилност, от която да спечелят трети страни.

            Главният изпълнителен директор на GE Лоурънс Кълп също отправи обвинения към Хари Маркополос за манипулация на пазара. "GE винаги ще приема сериозно всяко твърдение за финансови нарушения. Но това е чисто и просто пазарна манипулация", заяви Кълп, като подчерта, че докладът съдържа неверни изявления за факти и тези твърдения могат да бъдат коригирани, ако беше направена проверка преди публикуването на доклада.

            След разразилия се скандал акциите на General Electric се сринаха с над 10% - най-голямото им поевтиняване от 2 март 2009 година насам. В същото време бяха изтъргувани над 193 млн. акции на GE, което е далеч над обичайната среднодневна търговия на около 55,8 млн. акции и се оказа най-търгуваната американска компания на Уолстрийт.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
              Партийната система в Русия се разпада

              Все повече руснаци не искат да гласуват и това значи, че руската изборна система като цяло губи доверието на гражданите
              То и у нас така, по принцип. И на Путин рейтингът е паднал. На 75% от 76.
              Про това положение, 5- ти мандат, най-рано, след 2030-та. Абе,зле са. Потъват. Днес-утре, максимум, в сряда. Питай Балби.

              Коментар



              • МИТИНГ КПРФ И ПРОГУЛКА ПО БУЛЬВАРАМ. 17 АВГУСТА. МОСКВА. LIVE

                Да живее КПРФ
                Last edited by barbaron; 17.08.2019, 11:16.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от krakatau Разгледай мнение

                  Бе ти акъл имаш ли, като четеш нещо не мислиш ли какво ти пишат? Какъв безброй си цитирал, какви са тез глупости, като по онова време Гоце делчев е имало нямало 2-3 хил човека. Я виж колко са се намножили за 45 г, въпреки, отрепките напуснали панически и продали си душата за няколко хилави долара
                  Няма нито един оправдан или осъден условно.
                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                  Коментар


                  • Много изпростя народът в България,ако се преброим,само тези,които имаме поглед за живота и от други демократични страни,май сме само трима,! Каква нормална държава,какви пет лева? Народът си иска робството на комунизмът! Пак телени мрежи по границите,жителства .....като Русия наричана тюрмата на народите....

                    Както е казал ТЖ хората разбират демокрацията,да имат какво да ядат,ако ще и коматче хляб! Салатата бонус!

                    Бедни,бедни Македонски,защо не умря при Гредетин...



                    "


                    "Съдбата на комунистическата идея в България и в другите постсоциалистически страни ще бъде тъжна и сложна.Да се говори по този въпрос може дълго и много сериозно. Затова се обръща внимание на две поведенчески причини, които изиграха решаваща роля за обществените настроения.

                    1.БКП в очите на много членове, симпатизанти и обикновени граждани се оказа исторически лъжец, а БСП –продължител на лъжата. БКП почти 100 години убеждаваше народа , че ще го води към социализъм и комунизъм, положи на олтара към тези цели живота на своите най-честни и светли хора и, в края накраищата, доведе България до най-дивия и страшен капитализъм, какъвто не е имало на тези земи.
                    .
                    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                      Димитър Търлянов, от село Гърмен, Гоцеделчевско.
                      – Ти, фашист ли си бай Димитре?

                      Изправяйки се прав и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно:

                      – Да! Щом всички тук, които съдите вие са фашисти и аз съм такъв! Аз се гордея, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички, които сега съдите вие са добри и честни хора! Аз съм честен човек, целият ми живот премина в труд, помагайки на всеки нуждаещ се, никого не съм убил или ограбил, по Божите заповеди съм живял не само аз, но и семейството ми.

                      В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди, след този провокаторски отговор, и започнаха да шушукат помежду си. За да разсеят впечатлението, което направи казаното от бай Димитър в залата, неговият съселянин Иван Гулев в качеството си на съдия го запита:

                      -Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист?

                      – До момента на моето арестуване аз не я знаех тази дума каква е и откъде е дошла, и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт никой на никого не викаше фашист. Но когато дойде на власт вашата партия разбрах, че аз и много други хора сме фашисти, така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Те ни се заканваха, че ще ни изтребят, биеха и псуваха на фашистка майка. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз след като не съм комунист – значи съм фашист. Толкова разбирате вие, толкова разбирам и аз. Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”. Ето това разбирам аз под думата „фашист”.

                      С тези думи бай Димитър си подписа присъдата, но неговото прочувствено слово предизвика такава ярост сред състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияния прокурор Стайков, след кратко колебание, изрева стандартната фраза:

                      – Смърт за това Михайловистко куче!

                      При такава „делова” обстановка се провеждаха заседанията на „народните” съдилища и се установяваше виновността на подсъдимите. А че виновни са всички преминали през съда, това красноречиво се доказва от издадените присъди.
                      Народният съд в Гоце Делчев приключва своята дейност на 15 март 1945 г. с издаването на безброй. смъртни и доживотни присъди Част от осъдените на различни срокове затвор дори не получават присъди. Няма нито един оправдан или осъден условно.
                      Бе ти акъл имаш ли, като четеш нещо не мислиш ли какво ти пишат? Какъв безброй си цитирал, какви са тез глупости, като по онова време Гоце делчев е имало нямало 2-3 хил човека. Я виж колко са се намножили за 45 г, въпреки, отрепките напуснали панически и продали си душата за няколко хилави долара

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                        Знаем че си сърдит на Руснаците че са разрушили държавата на негово величество султана .....горяма ти е мъка а безроднико. Мечтаеш България да е още в 1861 нали ........гнус
                        Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”
                        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение



                          Не смесвай Родината с извергите комунисти,докарали народът си до бедност и мизерия,и през турско не е била отнемана собственоста на хората.
                          Знаем че си сърдит на Руснаците че са разрушили държавата на негово величество султана .....горяма ти е мъка а безроднико. Мечтаеш България да е още в 1861 нали ........гнус
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от markov

                            Мерзавец е тоя които плюе родината си денонощно..тоест ТИ ! Освен мерзавец си и еничар....


                            Не смесвай Родината с извергите комунисти,докарали народът си до бедност и мизерия,и през турско не е била отнемана собственоста на хората. И знаеш ли значението на думата "еничар"пак неграмотник,така не се пише?



                            Last edited by vanevski; 16.08.2019, 23:12.
                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                            Коментар


                            • Димитър Търлянов, от село Гърмен, Гоцеделчевско.
                              – Ти, фашист ли си бай Димитре?

                              Изправяйки се прав и гледайки Кръстю Андонов право в очите, той каза високо и ясно:

                              – Да! Щом всички тук, които съдите вие са фашисти и аз съм такъв! Аз се гордея, че в този момент се намирам между тях, а не между вас! Всички, които сега съдите вие са добри и честни хора! Аз съм честен човек, целият ми живот премина в труд, помагайки на всеки нуждаещ се, никого не съм убил или ограбил, по Божите заповеди съм живял не само аз, но и семейството ми.

                              В залата настъпи оживление, а съдиите свъсиха вежди, след този провокаторски отговор, и започнаха да шушукат помежду си. За да разсеят впечатлението, което направи казаното от бай Димитър в залата, неговият съселянин Иван Гулев в качеството си на съдия го запита:

                              -Ти, бай Димитре, какво разбираш под думата фашист?

                              – До момента на моето арестуване аз не я знаех тази дума каква е и откъде е дошла, и никога не бях я чувал. Преди да дойдете вие на власт никой на никого не викаше фашист. Но когато дойде на власт вашата партия разбрах, че аз и много други хора сме фашисти, така ни именуваха онези, които казваха за себе си, че са комунисти. Те ни се заканваха, че ще ни изтребят, биеха и псуваха на фашистка майка. Вие, откакто взехте властта, започнахте да делите хората на фашисти и комунисти, а аз след като не съм комунист – значи съм фашист. Толкова разбирате вие, толкова разбирам и аз. Според вашите разбирания фашисти са тези, които са добри стопани, не пиянстват, не крадат, не пребиват хората за нищо, не закачат чуждите жени, а работят от тъмно до тъмно. А комунистите са тия, дето не им се работи, които крадат, които пребиват имотните, за да им вземат имота, а нямат нищо, защото никога през живота си не са работили. Те са тези, които псуват, бият, пиянстват и викат, заканвайки се: „Смърт на фашистите!”. Ето това разбирам аз под думата „фашист”.

                              С тези думи бай Димитър си подписа присъдата, но неговото прочувствено слово предизвика такава ярост сред състава на съда, че всички започнаха да жестикулират срещу него, а пияния прокурор Стайков, след кратко колебание, изрева стандартната фраза:

                              – Смърт за това Михайловистко куче!

                              При такава „делова” обстановка се провеждаха заседанията на „народните” съдилища и се установяваше виновността на подсъдимите. А че виновни са всички преминали през съда, това красноречиво се доказва от издадените присъди.
                              Народният съд в Гоце Делчев приключва своята дейност на 15 март 1945 г. с издаването на безброй смъртни и доживотни присъди. Част от осъдените на различни срокове затвор дори не получават присъди. Няма нито един оправдан или осъден условно.
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                                Партийната система в Русия се разпада

                                Все повече руснаци не искат да гласуват и това значи, че руската изборна система като цяло губи доверието на гражданите
                                Да бе щот в Канада гласуват сигурно 100 % под строй ....нале
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X