IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Я Марков разкажи как са го строяли вашият "рай",дядо ти или баща ти ,колко народ са пребили или убили заради това,че не си дават имота или занаятите им спирахте?
    И как после станали "заслужили" и са се снабдявали не от обикновените магазини,а от УБО,както разправяше една перната откачалка...."Ако не беше комунизЪмЪт никога нямаше да бъда началник на пощата и да имаме такива хубави привилегии...."
    Разкажи, ти си сведущ по въпросите свързани с пещерния антикомунизъм.
    Тоя факс сигурно ти е дошъл направо от космоса .....
    Last edited by markoci; 19.09.2019, 18:36.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Пък кой кога и къде ще се върне ще го покаже времето.....няма вечни врагове нито приятели....ние имаме склонност през 50-тина години да се връткаме .....та мое и да доживеем следващия цикъл.
      Я Марков разкажи как са го строяли вашият "рай",дядо ти или баща ти ,колко народ са пребили или убили заради това,че не си дават имота или занаятите им спирахте?
      И как после станали "заслужили" и са се снабдявали не от обикновените магазини,а от УБО,както разправяше една перната откачалка...."Ако не беше комунизЪмЪт никога нямаше да бъда началник на пощата и да имаме такива хубави привилегии...."
      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
        Марков, хората ги изпуснаха по света, видяха много неща и връщане назад няма.
        Ъхъ, в Източния блок през 1987 година към 99 % са си мислели че няма връщане на зад...... и Хитлер през 1942 година владеейки цяла Европа и части от Русия и той сигурно си го е мислел .........но историята винаги се смее последна.
        Last edited by markoci; 19.09.2019, 18:21.
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Марков, хората ги изпуснаха по света, видяха много неща и връщане назад няма.
          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            Марков, със закупуването на самолетите се гонеше цел не да се връщат пари в България, а производителите на Жигули да не се връщат в България. Тази цел бе постигната, а предварителното плащане на самолетите направи процеса необратим.

Пък кой кога и къде ще се върне ще го покаже времето.....няма вечни врагове нито приятели....ние имаме склонност през 50-тина години да се връткаме .....та мое и да доживеем следващия цикъл.
            Last edited by X_Y; 19.09.2019, 17:55.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Марков, със закупуването на самолетите се гонеше цел не да се връщат пари в България, а производителите на Жигули да не се връщат в България. Тази цел бе постигната, а предварителното плащане на самолетите направи процеса необратим.
              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                Благодаря, най-малко от теб съм очаквал жест, но животът учи!

...
                След вчерашния ден (подписването на договора за Балкански поток) има някакви нови елементи и обстоятелства, които тепърва ще разгадаваме.
                Що бе ,Начев,да не си ми изял третото/така имаше един лаф навремето/!

Аз понеже доволно дълго съм живял във вашият несбъднат "рай"и виждам как живеят тук обикновените хора,имам база за сравнение! Както казва синът ми след като и снахата/румънка/започна хубава работа тук,а тя не е била червена"принцеса"та "Вече не ходи да си купува евтини дрехи,а гледа нещо по-марково....има избор вече"!

А с вашият руски манталитет/милеете за русия/ вижте си хала.....най-бедната държава в Европа! Та и самите руснаци хукнали по света,а колко американци и западняци разнасят сельодка и квас в русия?

Коментар

• Процедурно изказване:

И аз нямам регистрации във фейсбуци и подобна ъъъ... подобна. Не ми трябва.
                  Имам с кого да говоря и извън... подобната... ъъъ... подобна една... ле нека си кажа - гмеж тъпа, бездушна и антидуховна.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Ето готованко....
                    Благодаря, най-малко от теб съм очаквал жест, но животът учи!

Почти веднага с отварянето на страницата върху текста се пльосна един прозорец, който ме кани да си вляза във профила (такъв няма) или да се регистрирам (това никога няма д аго бъде). Случвало ми се е вече няколко пъти същото в сходни ситуации, когато давате фейс-линкове и веднага напускам мястото панически. Опасявам се да н е ме Уапе.

Сега реших да прочета какво точно ми казва този прозорец до край и открих вариант "not now" и така стигнах до самия текст.

Верни неща е написал Енчев.
                    Само на едно място не съм съгласен. Казва се, че ако до един месец комисията не си свърши работата, нашето правителство можело (в смисъл трябва) да прекрати безусловната си подкрепа за РСМ.
                    Това би било напълно естествено и отговорно решение, но проблемът се състои в това, че това решение ще просъществува само до момента, в който американците н ерешат да н и извият грубо и безцеремонно ръцете.
                    Ще видим.
                    След вчерашния ден (подписването на договора за Балкански поток) има някакви нови елементи и обстоятелства, които тепърва ще разгадаваме.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                      Абе, има там некЪФ Фейсбуук ли е, бамбук ли е, не знам, ама днес Велизар Енчев бил размазал СергеЕв по повод на Македония.
                      Обади ми се един познат, който ми знае ника от форума и вика: Абе, ти пак си познал! Макетата въртят номера, а еврогеЕвете пригласят.

Верно, че преди дни писах нещо подобно, ама в момента ме досрамя да си призная, че нЕам ни бамбук, ни папер, та ако може некой да постне. Пък после аз ще си бера срама, че съм такова вкаменело!
                      Ти пък толкоз ли не можеш да си вържеш гащите,не е нужно да имаш бамбукът ти и да намериш нужното....

Ето готованко....

.https://www.facebook.com/permalink.p...&id=1015211075

Коментар

• барби гледам и днес е захлебил ...
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Представям ви пълният текст на проектът Ран-Ът,за да разберете,ако можете,кой какво ни е мислел и предлагал! Вместо да поемем по пътят на проспериращите нации,както са мислели нашите възрожденци Раковски,Левски и др. България пое пътят към диктатура,бедност и безправие! Или както се казва,прост народ,бедна ,слаба държава! Казва ви го и Баце,"аз съм прост,и вие сте прости,значи ще се разберем" Е ,разбрахте се......ОК?

В Стария Завет на библията Бог създава света като едно царство на ред, измъкнато от противоречащия на живота хаос. Хаосът и силите, които заплашват хората и живота, съгласно тази теза, са отблъснати за момент, но силите на хаоса продължават да са тук и да са опасни, щом присъствието на Бог намалее

За проекта

Мирните революции, които се развихриха сред нациите на Източна Европа, срутиха диктатори, създадоха демокрация и освободиха народи*те, като им дадоха възможност отново да се приобщят към Запада. Тези революции разкриха пред света опустошението и разрухата, които наложиха на икономиките на тези страни четири десетилетия на социали*зъм. Ускоряваща се инфлация, тежки, обременяващи дългове, безработица, недостиг на основни стоки, остарели и неефективни заводи и влошаващ се стандарт на живот са симптомите на разрухата, която из*мъчва тези новоосвободили се нации.

http://www.omda.bg/public/bulg/Ran/r...ata/page2.html

Коментар

• Абе, има там некЪФ Фейсбуук ли е, бамбук ли е, не знам, ама днес Велизар Енчев бил размазал СергеЕв по повод на Македония.
                            Обади ми се един познат, който ми знае ника от форума и вика: Абе, ти пак си познал! Макетата въртят номера, а еврогеЕвете пригласят.

Верно, че преди дни писах нещо подобно, ама в момента ме досрамя да си призная, че нЕам ни бамбук, ни папер, та ако може некой да постне. Пък после аз ще си бера срама, че съм такова вкаменело!

Коментар

• Ето още опорни точки за нашите рублофили
                              "Очевидные заговоры

Заговоры остаются излюбленным инструментом дезинформационного инструментария Кремля. Сербская служба «Спутника» бесстыдно распространяет существующие с давних пор заговоры о еврейских банкирах и выдвигает предположение, что «семья Ротшильдов» создала Эммануэля Макрона. Антисемитизм всегда можно использовать в заговорах. Например, можно предположить, что «англо-сионистская империя» организовала убийство Григория Распутина. «Спутник» продолжает эту антисемитскую традицию, утверждая, что сама концепция теории заговора — это ни что иное как заговор, созданный евреями.

Согласно заявлениям финансируемого Кремлем агентства RT почти такими же злыми, как еврейские банкиры, являются западные СМИ и климатические активисты, которые призывают к «полной отмене воздушных и автомобильных перевозок, а также контролируемых правительством программ перераспределения богатств, которые выходят за рамки любых фантазий коммунистов 20-го века». «Зеленая» диктатура», так пишет о них RT. Еще один прокремлевской сайт, Stoletie.ru, умудряется выдвинуть взаимоисключающие предположения о том, что изменение климата — это обман, и что Запад выступает против него, потому что на самом деле Россия сможет извлечь выгоду из глобального потепления.

Длинный список заговоров продолжается. Украиной правят США, или она тайно пытается спровоцировать ЕС и США на войну с Россией. Фашисты в Киеве хотят применить ядерное оружие для уничтожения русскоязычного населения. Единственная задача Объединенной следственной группы (JIT) заключается в том, чтобы обвинить Россию в катастрофе рейса MH17.

Прокремлевские дезинформационные СМИ полагаются на несколько проверенных временем клише. Виноваты банкиры. Виноваты еврейские банкиры! Виновата Польша! Кроме того, всегда можно разыграть нацистскую карту или сослаться на суперсекретный заговор!

По кремлевской логике, зачем использовать факты, когда можно положиться на предрассудки и предубежденность?"

Коментар

• Se non è vero, è molto ben trovato — «Если это и неправда, то хорошо придумано». Эту фразу приписывают итальянскому астроному и философу Джордано Бруно, казненному в Риме за ересь в 1600 году. К сожалению, когда речь идет о прокремлевской дезинформации, ложные заявления редко стараются выстроить изящно. Арабская служба федерального российского рупора «Спутник» представила старый фейк об умирающем британском шпионе, который на смертном одре признается в многочисленных убийствах на службе Ее Величества. Принц Филипп якобы лично поручил ему убить принцессу Диану. История об умирающем шпионе — это миф, который регулярно всплывает на поверхность, хотя его уже неоднократно опровергали. Эта история не только не соответствует действительности, но и выполнена тяп-ляп.

Недавний обмен пленными между Россией и Украиной также использовали для довольно грубо сработанной дезинформации. Прокремлевские телеканалы утверждают, что обмен заключенными доказывает, что война на самом деле является внутренним украинским конфликтом, гражданской войной, поскольку большинство заключенных, отправленных в Москву, являются гражданами Украины.

Кремль продолжает пытаться обелить свою роль в событиях, ведущих к началу Второй мировой войны: Россия была вынуждена подписать пакт Молотова-Риббентропа, потому что западные державы отказались сотрудничать с Россией в борьбе против Гитлера. Если говорить конкретнее, в развязывании войны якобы следует винить Польшу! А территория, которая была «передана» России согласно секретному протоколу, была всего лишь землей, оккупированной Польшей после Первой мировой войны. Сегодняшняя Польша, заявляет Спутник на немецком (Sputnik Deutschland), является всего лишь исполнителем антироссийской информационной кампании НАТО.

НАТО остается излюбленной целью дезинформационных усилий Кремля. Понятие о «русской угрозе» выдумано НАТО специально, чтобы оправдать расширение альянса в направлении границ России. Немецкие СМИ, как мы узнаем из материалов Sputnik Deutschland, присоединяются к общему хору, распространяя «русофобию», чтобы сделать немецких избирателей глупее.

Согласно прокремлевской дезинформации, НАТО уже контролирует страны Балтии и Польшу и теперь пытается вцепиться зубами в Украину. Босния, по всей вероятности, также будет быстро «поглощена НАТО». Ели бы не подлинные народные восстания в Крыму и на Донбассе, военные базы НАТО уже были бы повсюду. В конце концов, НАТО — это просто новый вид «американского колониализма».

Коментар

Working...
                                X