If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Барбаросче, като те гледам и с тъга преценявам, че вероятно и на мен не ми остава много време.
Хищно е времето!
Като оглупея съвсем, ще ти се обадя да си споделяме времето и да си пийваме кафенце!
Жена ми нещо ме е подяла да я водя в Париж на романтична екскурзия. Ма, пусто това ние мъжете хич не ги разбираме романтичните неща. Ние сме практични. Гледам цените на хотелите, много се вдигнали, бе приятелю!
Дали пък няма д аможе да се приютим при теб за 2-3 дни, най-много 5-6.
Ще ти бъда вечно признателен и дори ще почна да те хваля!
Апропо, колко струва една кутия папироски при Гранде Насион. Щото гледам, че франсетата много са се поохарчили с по 2 евро на калпак за нотрдама. Един приятел има теория, че кутията цигари е най-верният показател за стандарта, ма то хора различни, вярвания шарени!
Начев а защо не заведеш жената в Москва, там също има какво да се види. Например Мумията, Кремъл... А късно вечер в крайните квартали може да се пийне бояришник... Е марков разправя че са увеличили асортимента, имало вече и с вкус на сельодка?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Барбаросче, като те гледам и с тъга преценявам, че вероятно и на мен не ми остава много време.
Хищно е времето!
Като оглупея съвсем, ще ти се обадя да си споделяме времето и да си пийваме кафенце!
Жена ми нещо ме е подяла да я водя в Париж на романтична екскурзия. Ма, пусто това ние мъжете хич не ги разбираме романтичните неща. Ние сме практични. Гледам цените на хотелите, много се вдигнали, бе приятелю!
Апропо, колко струва една кутия папироски при Гранде Насион. Щото гледам, че франсетата много са се поохарчили с по 2 евро на калпак за нотрдама. Един приятел има теория, че кутията цигари е най-верният показател за стандарта, ма то хора различни, вярвания шарени!
Заведи я, то това не е лошо. (докато не се е случило пак нещо с Нотрдам). Ще хвърлите по едно око заедно из лувърите, версаите, железната кула, булонския лес и тем подобните парижки романтики и потайности
Барбарончо няма да се стиска, ще помага с превода
Преди няколко месеца медия публикува статия, в която пише, че млад член на БСП е напуснал БСП. В статията пише, че БСП върви по пътя на идеен, организационен, кадрови и финансов крах. В същата статия пише, че председателят на БСП започва да проявява синдрома на куция кон.
Нека никой никога да не гласува за БСП.
Нека всичи се обединим около каузата винаги да гласуваме против БСП и нека никой никога да не гласува за БСП.
Нека всички, които имат право да гласуват на предстоящите местни избори, да гласуват против БСП и нека никой никога да не гласува за Мая Манолова.
Наскоро един мъдрец заяви, че хората в София презират комунистите и затова никой няма да гласува за Мая Манолова, защото въпреки че Мая Манолова се е маскирала като уж независима, хората са разбрали, че Мая Манолова е върла комунистка,
Ако вярвате, че истинският проблем на нашата страна е липсата на алтернатива, идете всички и пуснете една бюлетина: Не гласувам за никого!
Кажете го ясно, но всички, поне веднъж!
След това идете на площада и просто помълчете. Усмихнете се окуражително на съседа до вас, който с разкривени букви и нескопосано е написал на измачкан лист: Не гласувам за никого!
Поне това!
Че като не ходя нали същото им казвам.Те не се интересуват от мене и аз от тях.Боли ма за кирливите им избори.Животът ми зависи само и единствено от Бог мога си и без депутати кмет министри и президенти.
Ако вярвате, че истинският проблем на нашата страна е липсата на алтернатива, идете всички и пуснете една бюлетина: Не гласувам за никого!
Кажете го ясно, но всички, поне веднъж!
След това идете на площада и просто помълчете. Усмихнете се окуражително на съседа до вас, който с разкривени букви и нескопосано е написал на измачкан лист: Не гласувам за никого!
Мер----ца се прави че не забелязва истината в статията "Европейският съюз определено се е поучил от грешките си при присъединителните процедури с България, Румъния и Турция."
Умно момче е Макрон, разбрал е къде все още червената сган е на власт
Хищно е времето!
Такъв коментар може да направи само изключителен интелектуалец.
Отдавна съм смъкнал от плещите си желанието и надеждата да те даря с просветление и да те цивилизовам, теб и подобните ти. Това се оказа непосилен товар, поради което зорлем станах един напоправим простак, който има привилегията да говори истината, без да подбира думите и да се притеснява, че няма да му даряват лайкчета.
Новият лозунг е: Да сразим лъжеинтелектуалците с нашето презрително мълчание!
(Защото има опасност, след като ни биха с аргументи, да нибият и с простащина!)
Мер----ца се прави че не забелязва истината в статията "Европейският съюз определено се е поучил от грешките си при присъединителните процедури с България, Румъния и Турция."
Умно момче е Макрон, разбрал е къде все още червената сган е на власт
Разбирам те, Дичев!!
Иска ти се с не дотам грозни приказки, звучащи претенциозно умно, да внушиш грозната истина!
При което, обаче, бягаш от изричането на грозната истина!
Коментар