Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнениеНастоятелно моля, името ми да не се поставя в един текст заедно с този.
Днес е ден за празник, за памет, за осмисляне, за изводи!
негодници като Михалков, с когото са си лика-прилика
Last edited by barbaron; 09.05.2020, 17:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеоня кръволок Цанков избяга във Виена след 9-ти септември и направи “правителство в изгнание”, което се закле във вярност към Хитлер.
Това вярно ли е- барби, начев, или някой знаещ
Днес е ден за празник, за памет, за осмисляне, за изводи!
Акад. Георги Марков: Западна Европа се запази, защото бе пожертвана Източна. Цинична сделка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Този лозунг звучи малко като - империализма- главен враг на тутракан
Я го питай твоя човек дали иска да хване пушката и да ходи да нашляпа руснаците, зер дянков ги нашляпа, защо да не се пробва и твоят човек
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
Френската ескадрила Нормандия в състава на Червената Армия !
Last edited by markov; 09.05.2020, 14:09.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБарби остави Руснаците ами ни обясни за френския принос за победата над Германия.
Имам спомен на капитулацията на едни Германски генерали как се дивели и питали:
Ама и Французите ли са ни победили ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеБарби остави Руснаците ами ни обясни за френския принос за победата над Германия.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
точно така, колко е нафтата/бензина
Пп. първия немски райх е Свещенната Римска империя, а последния така наречения Евросъюз... гледам някой щели да празнуват Деня на железото и кюмуро... ми празнувайте директно основаването на Свещенната
Коментар
-
Peter Boyadjiev to Руската империя - главен враг на БЪЛГАРИЯ !
Днес е ДЕНЯТ НА ЕВРОПА, на 9 май преди 70 години Робер Шуман изчита историческа декларация, слагаща начало на това, което днес наричаме Европейски съюз. Договорът от Париж е подписан ot Франция, Западна Германия, Италия, Белгия, Люксембург и Нидерландия. В същият ден преди 75 години, окупацията нa източната част на Европа, беше сменена от новият окупатор тогава комунистическа Русия, под името съветски съюз. Източна Европа, премина през едно от най-тежките изпитания поради тази окупзация. Историята реши, че днес съветски съюз не съществува на картат на света. Имперска Русия, остана единствената страна, която се обявява за наследник на съветският съюз. Да но милионите народи окупирани от Сталин, се освободиха от окупацията и съветският съюз фалира и изчезна от картата на на Европа. В продължение на десетилетия съветският съюз водеше война по цялата планета срещу ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ, КАТО ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКО ТВОРЕНИЕ.
Днес за съжаление, един нещастник поставен в креслото на президент на България, почита като празник денят на поробената част на Евеопа и на поробената България. С това той петни името на България и акцентира изолацията ѝ от демократичания свят. Тук в тази двойнственост е причината днес България да е кай-бедната и най-корумпираната страна на континента. Просперитетът на България изисква да се спре с тази двойнственост и правителството днес със всичките му кусури я отхвърля и присъединява България към демократичанията свят.
Коментар
Коментар