Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Ми така казват господарите ти, в линка си пише.
Но ти най-вероятно знаеш от личен опит, бил си там, нали... Вчера те нямаше...
Вероятно ще са твои господари.
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ми не споделям твоята теза ..... ама като ти харесва си вервай че е Руска.
Но ти най-вероятно знаеш от личен опит, бил си там, нали... Вчера те нямаше...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Българите са наследници на траките и не почитат тангра. Тюрките(монголци) покорявам и асимилират старите тракийски народи в поволжието и налагат техните вярвания. Те(вярванията в бог тангра) не са български(тракийски) и никога не са били
Коментар
-
Най-доброто средство засега за борбата с фалшивите новини е да си инсталирате представката на Медийно Око. Когато си инсталирате (съвсем безплатно) апликацията -- като четете Фейсбука си и ви излизат разни сайтове, ще имате предупреждени за анономните, фалшивите и неетичните.
https://mediascan.gadjokov.com/
dir.bg
примери: фалшиви новини13 vesti.bg
примери: фалшиви новини16 blitz.bg
примери: фалшиви новини клевети реч на омразата заблуди сензации17 dnes.bg
примери: сензации34 dnes.dir.bg
примери: фалшиви новини37 24chasa.bg
примери: фалшиви новини реч на омразата заблуди конспирации40 dariknews.bg 47 fakti.bg 56 bradva.bg
примери: фалшиви новини анонимен заблуди конспирации сензации59 webcafe.bg 69 novini.bg
примери: конспирации сензации83 bnt.bg 86 offnews.bg 88 pik.bg
примери: фалшиви новини клевети конспирации сензации89 news.bg 91 frognews.bg 99 petel.bg
примери: фалшиви новини101 segabg.com 103 bnr.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да, ама НЕ Е създадена от Кирил и Методий, ами от учениците им. ТЕ СА БЪЛГАРИ, РАБОТИЛИ В БЪЛГАРСКИТЕ КНИЖОВНИ ШКОЛИ, СЪЗДАДЕНИ И ПОДКРЕПЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИЯ ЦАР, а не „византийци”.
И светите братя НЕ СА „византийци”, а българи.
ГЛАГОЛИЦАТА е създадена по заповед на Константинопол.
Тъй че, Марков, дай да не си обиждаме народа. Аз може и русофил да съм и, определено, с руския да съм по-добре от теб, и да поддържам много топли отношения с приятели „отвъд” но, твоите твърдения, са скверни. Опомнѝ се.
И айде обясни ми защо се казва Кирилица и на кого е кръстена ?
И защо празника се казва " св.св.Кирил и Методий " ?
Според горните ти писания те нямат нищо общо ..... та те византиици създали азбука по нареждане на Василевса за Велико-моравия ....
Отричането на действителността не помага.
А Русофилството тук защо го месиш не разбрах.Last edited by markov; 25.05.2020, 13:38.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Не марков, руска е, в манастирите в гърция са намерени много книги на староруски. Поне да беше отишъл на изложбата на масковския "културен" център да се подготвиш по-добре.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Доколко може да е само Българска след като е писана по нареждане на ДРУГА държава и е била предназначена за ТРЕТА държава. Ние се появяваме в зара доста по-късно.
Разбирам патриотарството на някои , но истината е че ние сме били варварите пред стените на империята , и Византииците са положели доста усилия да ни облагородят - християнизират, ограмотят и цивилизоват. За да намалим плячкосването по пограничните им територии...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Кирилицата е естествено продължение на глаголицата .....самото и име до доказва , както и името на празника св.св.Кирил и методий.
Не се казта Наумица примерно
И светите братя НЕ СА „византийци”, а българи.
ГЛАГОЛИЦАТА е създадена по заповед на Константинопол.
Тъй че, Марков, дай да не си обиждаме народа. Аз може и русофил да съм и, определено, с руския да съм по-добре от теб, и да поддържам много топли отношения с приятели „отвъд” но, твоите твърдения, са скверни. Опомнѝ се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеИ не само,
най-малкото русия като държава е 800 години по-късно....
кефят антибългарите - стигнаха дъното и копаят и лижат в тинята, само да са русоугодни.
СМРАД!
Приноса е общ - Създадена от Византиици , доразвита и съхранена в България, наложена от Русия на голяма територия и много хора ....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
КИРИЛИЦАТА е създадена у нас. И то, вече, не по заповед от Константинопол, а, от българи -за българи. В И ЗА БЪЛГАРИЯ.
Кой ползва глаголица?
Толкова по „Въпроса”.
Не се казта Наумица примерноНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Доколко може да е само Българска след като е писана по нареждане на ДРУГА държава и е била предназначена за ТРЕТА държава. Ние се появяваме в зара доста по-късно.
Разбирам патриотарството на някои , но истината е че ние сме били варварите пред стените на империята , и Византииците са положели доста усилия да ни облагородят - християнизират, ограмотят и цивилизоват. За да намалим плячкосването по пограничните им територии...
Кой ползва глаголица?
Толкова по „Въпроса”.
Коментар
-
Ние сме ЗАРА, другите се учат да го хвърлят, присвояват си го ...
И Америка сега полага неимоверни усилия да "демократизират" варварския свят. Държавица на 200години дава "акъл" на света ?!?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар