IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Депутати на бригада

При по-внимателно вглеждане, прави впечатление, че част от депутатите са с изцяло раирани костюми, а друга част имат нещо като куртки - дюс.
    Поради тази причина е желателно да се внесе уточнение, като снимката се прекръсти:

Членове на Камарата и на Сената на бригада.

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron
        Да, и аз се разтреперих от репликата на зомбито начев от "The Walking Dead"
        Кой го интересува от какво си се разтреперил или не си? Свиквай

Коментар

• Иване, научи се най-накрая да пускаш цитати!
          Тъкмо те похвалих и пак някаква недоделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Докато не се появят почтени млади хора добре образовани знаещи и можещи постигнали успех в живота си няма да гласувам.Имал си кайш финансови проблеми и кат си избягал си ги разрешил ми съмнявам се.А това дето като не гласувам нямал съм право да се обаждам е партийна помия обслужваща пряко интереса на мръсниците.Нека целият народ не гласува,Ебал съм им майката да пукнат дреме ми за тая измет аз без депутати министри и президент си мога а без полиция прокуратура и съд най добре...
            Цитирам те отново и знам, че вече реагирах на този постинг, но през цялото време ми се струваше, че има още нещо важно по темата, което изпускам.

Та, преди малко с е сетих, какво ме човъркаше. Имаше едно видео на Вацев, което е на около една седмица - тоест и старо и ново.
            Мислех да не го предлагам на вниманието на публиката, но сега се присетих, че към края той имаше ценни разсъждения за българските елити и перспективите и възможностите за тяхната подмяна.
            ГЕОПОЛИТИКА СРЕЩУ КАЛНИ БОРБИ

конкретно по въпроса за елита, след 25 мин.

Иначе в материала става въпрос за геополитика. Ние там сме слабички, евентуално само Ванката е на по-високо ниво.

Коментар

• [QUOTE=nachev;n3618444]
              Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Винаги
              Ей на това му викам аз политика!

Click image for larger version

Name:	1-en-834614299862b9f0c25b4acb43a04fff.jpg
Views:	1
Size:	30.4 КБ
ID:	3618456

Last edited by vanevski; 24.06.2020, 22:24.
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• [QUOTE=v_tin;n3618419]
                Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Ако си сложил барби в игнора няма да виждаш неговите оригинални постове...
                Винаги е бил там, не съм правил никакви промени от дълго време, но винаги съм го виждал в оригинална прелест.
                Буквално през последните дни нещо се промени и няма да се изненадам, ако някому от домакините е светнало, че определени двойки форумци трябва принудително да бъдат разделяни. В интерес на социума.

Има, обаче, също и една друга линия на повествование. Сблъсъците са традиционно ярки, жарки, привличащи обществено внимание, дразнещи фините нервните окончания и твърде атрактивни, доколкото обичайно съдържат жълтевини. Е, кажи ми, как една медия да с е лиши от това "благо", което генерира напоително трафик и кликове.
                Битката е точно обратната - да е жълто, грозно и атрактивно и да върви могъщ алъш-вериш. Ако не се върти колелото, няма реклама, ... и по веригата.

Тук (в инвестора) дори нещата в известен смисъл балансирани. Виж какво става в другите сайтове от семейството - например, аутомедия. Там за да прочетеш една статия, понякога се налага да кликнеш 20 пъти, при което ти отпускат малка порция текст и някаква снимка. Отпускат ти 500 знака на постинг, което не стига дори за една цветиста
                Ей на това му викам аз политика!

Коментар

• [QUOTE=nachev;n3618399]
                  Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Вальо, при мен такъв постинг няма???
                  Нямам никакви претенции към никого.
                  И при мен имаше някакви проблеми, но за момента всичко е наред. Ако си сложил барби в игнора няма да виждаш неговите оригинални постове, но ще ти излизат в отговорите. Но ето го поста

arbaron
                  Junior Member Днес, 12:18

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

"формално погледнато, президентът Радев е прав с ветото си за създаване на поредното НСО.
                  Фактически обаче той се оказва първи радетел за запазване на сегашната трагична ситуация с
                  НСО-то и функцията му на основен иконом на властниците и основна агентура на кого ли не.
                  .
                  Заради
                  многобройните гафове на тази служба за охрана, във всяка държава, която не е само територия, тя незабавно щеше да бъде разпусната.
                  Но не и в
                  България. "

Не знам защо не ми излиза в цвят

Коментар

• [QUOTE=v_tin;n3618325]
                    Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Постът на барби е от днес 12,18- поста е с някакъв герб- щит и отдолу пише нещо си КПСС или нещо такова, няколко поста по надолу
                    Вальо, при мен такъв постинг няма???

Всъщност, вместо въпросителни трябваше да напиша удивителни. Ако нещо се е променило във функционалностите на сайта и са отървали окончателно барбата от мен през игнора(е, и мен също от него), голяма веселба ще вдигна и много хубави питиета ще с е леят.

През последната седмица наблюдавах някои странности в сайта. Когато съм в някоя конкретна тема и просто я рефрешна, виждам някакво множество постинги = Х.
                    Веднага след това заредя от главното меню (списъка с темите) същата тема в отделен таб, виждам някакво множество постинги = У.
                    Сравнявам и странното е, че Х не е равно на У и не става дума за появил се в последния миг постинг/и най-отгоре. Става дума за разлики, които са по-стари.
                    Отдавна вече съм свикнал с мисълта, че не ми е дадено да знам и разбера всичко тук, нито съм скачал, нито съм питал. Някак тематично дойде да споделя туй странно наблюдение.
                    Нямам никакви претенции към никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Ами то си е за страх,руснаците и техните съюзници показват нагледно своята готовност и решимост за бъдеща война.

Aми то руският фюрер отдавна е запазил място за подведомствените си в рая!!!

Колко може да му се вярва???

Трудния път към световно господство!!! 1.56 м

Диктаторът-в 2 части

https://www.youtube.com/watch?v=haH67bR1dsU
                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Посланието на този парад е ,че джендъровото НАТО може да бъде навряно в кучи гъз ако продължи да се ибава по границите им.
                        https://leakreality.com/video/3253/r...orks-in-russia
                        Russian Cop explains a weird transgender guy how things works in Russia

Play
                        Mute
                        Loaded: 0%
                        Progress: 0%

Remaining Time-0:00
                        Quality
                        Fullscreen

Коментар

• Посланието на този парад е ,че джендъровото НАТО може да бъде навряно в кучи гъз ако продължи да се ибава по границите им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Ох, чак мен ме полазиха тръпки,

Ами то си е за страх,руснаците и техните съюзници показват нагледно своята готовност и решимост за бъдеща война.

Коментар

• А бе чета във факти.бг че фотографа на БХ получил 1 милион. Дотук градски легенди. Но имаше един коментар който казваше че откакто излязоха снимките спря да се говори за нефтохим. Някой забелязал ли е такова нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                начев, гледа ли Парада,

https://www.facebook.com/lifenews.ru...2Mjc3NjQ3NzM1/ москва

https://www.facebook.com/russiatv/vi...yODYzNTM5NzI2/ питер
                                Last edited by v_tin; 24.06.2020, 19:30.

Коментар

Working...
                                X