IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
    Тия дни Хашим тачи за военни престъпления подпукаха... такиви ми ти работи.
    Че той, трафикантът на органи, убиецът Хашим Тачи е ВАШ. Нали ВИЕ го издигнахте, щото ходеше да лиже дъртата Мадлин Олбрайт. Ваш си е изцяло. Вие му направихте държава. НАТО първо бомбардира независимата европейска държава Сърбия в разрез с всякакво международно право, после окупира една от областите на Сърбия и създаде държавата на бандитите и убийците косовари, начело с убиеца Тачи.

    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      ...
      Не случайно се опитвам да т е насърча да ми напишеш някакъв по-дълъг постинг, където ясно, логично и прегледно да изложиш някаква теза и аргументи към нея.
      Ще са радвам да събудя амбиция в теб да се представиш, да се докажеш!..:
      Забрави да пиша дълго.

      Питаш за Крим. Ми Крим е бил повече време и гръцки и турски и български, отколкото руски.

      Наногения реши да цапцарапне залежите там, туй му беше мъката. Горкия, да беше приложил българския опит, сега щеше да е с нобелова за мир, ама от редови шапкар - толкоз.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

        Заври си 3-то качествените словоблудства за БЪЛГАРИТЕ там де не огрява слънцето.
        НИЕ СМЕ СЪЗДАЛИ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ПИСМЕНОСТ, КАЛЕНДАР.
        Гейропата само джендъри и толерасти е създала
        ...Той се огледа по стените на коридора, потърси някой гвоздей да закачи възела си; той мисли, че щом е стена, трябва да има и гвоздей по нея, и се обръща към мене:

        - Ама простя работа тези немци, един гвоздей не им стига ума да забият, па казват, че ние сме били прости.

        Като се убеди окончателно в простотията на немците, бай Ганьо сложи нерешително кърпицата си с мускалите пред входа на стаичката си, за да му са пред очите, доде се изкъпе.

        - Ти я чуй, момче - обърна се той към мене, - ти хем се къпи, хем понаглеждай мускалите, па гледай и мен какво нещо ще изкалъпя. - И с тия думи бай Ганьо дигна единия си крак и стъпи на оградата... - Ти само гледай... Повдигна се, тури и другия крак, изправи се, прекръсти се и извика:

        - Гледай... Яла, боже, помози... Хоп!... - И се хвърли във въздуха, изкриви краката си на кравай и - бух! - сред басейна.

        Снопове вода бризнаха нагоре и се посипаха по главите на вцепенените от учудване немци: вълнисти кръгове отскочиха от центъра към краищата, преляха зад басейна, хлътнаха пак назад и когато водата подир няколко секунди се утаи и избистри, всякой от находящите се в банята можеше да види уморителните жестикулации на бай Ганя под водата. Той се повдигна нагоре, спусна си нозете, стъпи на дъното, изправи се със затворени очи и запушени уши, изтърси се от водата - пуф! - и пръсна вода през увисналите си мустаки - пуф! - и изцеди водата от косата и лицето си, отвори си очите, погледна ме и се засмя:

        - Ха, ха, ха... а? Какво ще речеш?...

        Аз не успях нищо да река, защото той се пусна хоризонтално над водата и почна с ръце да пляска повърхността, почна да плава по "гемиджийски": пляс! - с ръката и ритне две текмета назад, пляс! - с другата ръка и още две текмета. Целият басейн закипя. Като че бяхме под някой водопад. Вълни запляскаха към краищата, вериги от капки бризнаха чак до насрещните стени.

        - Туй се казва "по гемиджийски" - извика през вълните тържествующият бай Ганьо; - чакай сега да им покажем "вампор" на кое викат.

        И като се обърна по гърба си, той почна да нанася такива немилостиви удари с нозете си по повърхността на разпенената вода, щото бризги летяха чак до тавана. Той завъртя бързо ръце, за да изрази колелото на парахода: "Тупа-лупа, тупа-лупа, фйюууу - и бай Ганьо изсвири с уста. Немците окаменяха на местата си. Те, по всяка вероятност, приеха моя другар за някой новодошъл, не постъпил още в лудницата възточен човек и аз забележих по лицата им не толкова негодувание, колкото съжаление. А бай Ганьо, вижда се, прочете по лицата им безкрайно удивление на неговото изкуство и затова възлезе бързешката по стълбата, изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно:

        - Булгар! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите.
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

          Hаследниците на двата съперничещи си партизански отряди се изпитват едни други! Кой е по-голЕм демУтрократ?
          Леонидов е ярък литератор. За другото не съм сигурен. Едри приказки за второ, трето и четвърто качество - карат те да наостриш слух, но после не идва нищо повече.


          Властта и собствеността у нас са разпределени по един смущаващ начин.
          Обаче, омразата и нетърпимостта между тях (различни центрове, произходи и котила) са взели огромни размери, апетитът им вече е надскочил всякакви въобразими граници, различават се силно според възможностите да мобилизират различни видове ресурс, всички целокупно са отрязани от доверие и морална подкрепа. Това огромно противоречие в момента се решава чрез наказателни акции и отявлен стремеж да се оглозгат изстиващи трупове.
          В публиката е Останал е само един гол, ефимерен и чезнещ интерес на ситуационно формирани групи, които буквално за 24 часа може да се обърнат срещу господарите си.

          Някой дърпа важен елемент от основата на кулата с карти!

          Обещавам, че ще положа усилия да намеря онова изказване на Дончева, където тя обяснява за прозхода на властови групи у нас. Преди няколко дни апелирах някой да го пусне (основно се разпростр. във фейса, но май го има и в тубата), обаче никой не реагира.
          Дотам я докарахме, Ване, само на теб да мога да разчитам. Истина е, един път помолих за помощ и само ти се отзова. Ние може да се посритваме, но аз това никога няма да г о забравя!

          Ще си взема билет за първия ред, голяма порция пуканки и ще наблюдавам внимателно как си ръфат лакомите зурли в тясната копаня.
          Last edited by nachev; 25.06.2020, 20:37.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

            Hаследниците на двата съперничещи си партизански отряди се изпитват едни други! Кой е по-голЕм демУтрократ?

            "Когато европейските институции ни казват, че България е най-бедната държава в Европа, те всъщност ни казват че българския народ е най-изостаналия народ на континента. Защото знаят, че богатството на една държава зависи само и единствено от знанията и уменията на нейното население. А ние ги разбираме, че нашите държавни институции, нашето правителство не се стараят достатъчно да ни направят богати.

            Когато те ни казват, че България е най-корумпираната държава в Европа, това означава, че българския народ е народ с най-ниски нравствени критерии на континента. А ние ги разбираме, че нашите държавни институции, нашето правителство не е изловило лошите и не ги е вкарало в затвора.

            Като народ все още не сме дорасли да напълним с качествено съдържание заетата отвън държавна форма. Но в това отношение не сме никак уникални – подобно разминаване е много разпространено и е известно под названието племенност. Той се проявява най-вече в предпочитане на местните културни, религиозни, политически разбирания и ценности пред общочовешките."


            Българите и цивилизацията!

            "...не може едно общество трето качество да избере първо качество правителство...."


            Заври си 3-то качествените словоблудства за БЪЛГАРИТЕ там де не огрява слънцето.
            НИЕ СМЕ СЪЗДАЛИ ЕВРОПЕЙСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ, ПИСМЕНОСТ, КАЛЕНДАР.
            Гейропата само джендъри и толерасти е създала
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              ПОДЛО международно НАПАДЕНИЕ,
              срещу ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ ,
              ЛЮБИМ на ЦЕЛОКУПНОТО БЪЛГАРСКО ЧОВЕЧЕСТВО...
              Бас слагам, че тези са от породата на тулупите!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                Ся пък дълги ножове
                Вярно смЕх настАнА.

                Драги ми дългоречев Начев, барем погледни от кога съм тук

                Сичките патаклами са шамарчета покрай еврозоната, е на Черна Гора близка история прегледай
                Тия дни Хашим тачи за военни престъпления подпукаха... такиви ми ти работи.
                Така те харесвам, Затцов!
                Нали и двамата сме немски възпитаници, трябва ад си оказваме човешка и емоционална продкрепа. Някой път дори и преводът на няколко думи ти стопля сърцето, иначе подозираш, че трудът ти ще иде нахалост и всеки ще прескочи написаното.
                Да "нощта на дългите ножове" е придобило едно дълбоко символно значение на силова разправа с крайни средства над опонент (властови, политически), което се реализира не в условия на открита гореща война, а като внезапна, изненадваща атака, дори подла атака.
                Ето, нещо такова исках да ми напишеш, да ми демонстрираш, че можеш първо да покориш мисълта, а после да се представиш и заявиш като господар на думите.
                Лошо е това, че подценяваш и двете
                Е, дойде ли в България времето н а дългите ножове?

                С първото изречение ме радваш, с второто опитваш да ме клъвнеш с кухия зъб. Затцов, за да си многоречев, трябва в общия случай да има налично едно много важно условие: Трябва да има какво да кажеш!
                Желателно е да има налично и едно второ условие: Да разчиташ и да се надяваш, че има на кого да го кажеш.
                Ти знаеш ли, какво е да погледнеш в очите на едно друго човешко същество, откъдето се излъчва само пустота и объркване?!
                В този мизансцен има две страни, които символно и същностно се повлияват насрещно и взаимно се подхранват.

                Нахрани ме, Затцов!
                Не случайно се опитвам да т е насърча да ми напишеш някакъв по-дълъг постинг, където ясно, логично и прегледно да изложиш някаква теза и аргументи към нея.
                Ще са радвам да събудя амбиция в теб да се представиш, да се докажеш!

                Ха сега погледни погледния последния абзац, който си ми написал и ми кажи, ама чистосърдечно, какво се разбира от него?!
                Еврозоната, Черна гора, Хашим Тачи?? С доста фантазия изкопавам от съзнанието си, че ЧГ е държава, която е нелегално евроизирана, а при Косово положението е същото, ама то дори не е държава, а просто територия на контрабандисти, престъпници и на една американска база!
                Сигурно нещо не разбирам, но ти първо вземи и г о кажи с думи човешки.

                Всички ви знам, от самото начало, с всичките ви претенции и фалшиви йерархии, с многото никове. Ти недей да си мислиш, че кат о имаш стара регистрация, то това е гаранция, че в гащите ти има голяма пиСка.

                Коментар


                • ПОДЛО международно НАПАДЕНИЕ,
                  срещу ПРЕМИЕРЪТ БОРИСОВ ,
                  ЛЮБИМ на ЦЕЛОКУПНОТО БЪЛГАРСКО ЧОВЕЧЕСТВО...


                  Три водещи чуждестранни издания посветиха статии на скандали, които се случват около Борисов




                  About this website




                  banker.bg



                  "Евронюз", "Гардиън" и "Индипендънт": за глобата, пистолета, пачките и записа


                  Три водещи чуждестранни издания посветиха статии на скандали, които се случват около Борисов


                  СТАТИЯТА Е ПРЕМАХ..ТОВА Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО..НАТА







                  Last edited by Kiro; 25.06.2020, 19:39.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                    Доста знаково, Какво се случва по върховете на България.%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D1%83%D1%87%D0%B2%D0%B0-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/a-53934827"]Прилича на преврат: какво се случва в България[/URL][/h]
                    Hаследниците на двата съперничещи си партизански отряди се изпитват едни други! Кой е по-голЕм демУтрократ?

                    "Когато европейските институции ни казват, че България е най-бедната държава в Европа, те всъщност ни казват че българския народ е най-изостаналия народ на континента. Защото знаят, че богатството на една държава зависи само и единствено от знанията и уменията на нейното население. А ние ги разбираме, че нашите държавни институции, нашето правителство не се стараят достатъчно да ни направят богати.

                    Когато те ни казват, че България е най-корумпираната държава в Европа, това означава, че българския народ е народ с най-ниски нравствени критерии на континента. А ние ги разбираме, че нашите държавни институции, нашето правителство не е изловило лошите и не ги е вкарало в затвора.

                    Като народ все още не сме дорасли да напълним с качествено съдържание заетата отвън държавна форма. Но в това отношение не сме никак уникални – подобно разминаване е много разпространено и е известно под названието племенност. Той се проявява най-вече в предпочитане на местните културни, религиозни, политически разбирания и ценности пред общочовешките."


                    Българите и цивилизацията!

                    "...не може едно общество трето качество да избере първо качество правителство...."


                    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                    Коментар


                    • "The Guardian"-

                      Bulgarian PM could be investigated over audio threat to 'burn' MEP

                      https://www.theguardian.com/world/20...at-to-burn-mep

                      Коментар


                      • Ся пък дълги ножове
                        Вярно смЕх настАнА.

                        Драги ми дългоречев Начев, барем погледни от кога съм тук

                        Сичките патаклами са шамарчета покрай еврозоната, е на Черна Гора близка история прегледай
                        Тия дни Хашим тачи за военни престъпления подпукаха... такиви ми ти работи.
                        Last edited by satz; 25.06.2020, 17:24.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          За първи път някой го каза на глас: Защо Дебелото момче (Пеевски) опраска Васил Божков
                          Доста знаково, че подобен материал на долния се появява точно в Дойче Велле, ама на Евгений Дайнов дори му се привиждат серийни опрасквания. Какво се случва по върховете на България. Дали няма да станем свидетели на Die Nacht der langen Messer?
                          Затцов ще ви разкаж за смисъла и значението на тази древногерманска легенда, която често се употребява символно за да обозначи определени събития: Той ги зна е нещата и ги разбира.



                          България

                          Прилича на преврат: какво се случва в България

                          Коментар


                          • За първи път някой го каза на глас: Защо Дебелото момче (Пеевски) опраска Васил Божков

                            https://7dnibulgaria.bg/archives/996...G1aX2OVvICQgis

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                              Ъхъ, значи Украйна може да е учредителка на СССР, ама си отнямала международния статус(демек квай таз държава- Путлер не я окупирвал, ами освобождавал сънародници )
                              После пък понеже не сме тарикати на дребно, сме и дали(ссср тва) частичен суверенитет??? Толко частичен, че е учредителка на ООН

                              Забравих, поради туй Крим е руски?
                              Давай още весело е.
                              Шашавата ти приказка, представена в една рошава, разхвърляна и безобразна форма, свидетелства за това, че не заслужаваш да се държа човешки с теб.
                              Поради горната причина, ако и доколкото се създадат съответните подходящи обстоятелства, хич н е с е чуди, че ще продължавам да те бия по тиквата.

                              Ти нищо не разбра, но не съм загубил надежда, че има други колеги, които днес научиха нещо полезно.

                              Говорим си приятелски, бе Изречениев!
                              Това е темата "Политика" - тук не всичко е това, което изглежда

                              Кажи нещо весело за Крим.
                              Мераклия съм да се посмея.
                              Обаче, ако не си запознат с подробности от пейзажа - заткнись! Картината е сложна юридически и щом не може да схванеш значението на Конституцията на федеративна държава, въобще нямаш шанс да се ориентираш.
                              Там има международни актове, няколко референдума, нов суверенитет, сложновато е.
                              Бях развивал темата още когато те нямаше, но ... какво от това?!

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                                ..
                                В този момент на съветите им светнало, че ако международните отношения ще се "водят" от нова международна организация, то те имат интерес да имат по-голямо представителство в нея. Говорим за редово представителство, което да допълва Съвета за Сигурност, постоянните членки на Съвета и правото на Вето....
                                Ъхъ, значи Украйна може да е учредителка на СССР, ама си отнямала международния статус(демек квай таз държава- Путлер не я окупирвал, ами освобождавал сънародници )
                                После пък понеже не сме тарикати на дребно, сме и дали(ссср тва) частичен суверенитет??? Толко частичен, че е учредителка на ООН

                                Забравих, поради туй Крим е руски?
                                Давай още весело е.
                                Last edited by satz; 25.06.2020, 15:53.

                                Коментар

                                Working...
                                X