IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
    Опаааа...

Ако и това е вярно...
    Идеално - всички които са били в МВР - при "хакнатите" данни.
    Заформя се масово меле - 10к срещу половин София (дали няма да са 20-30к поне)
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Коментар

• Опаааа...

Ако и това е вярно...

Коментар

• Бизнесменът Васил Божков публикува в профила си във Фейбук чат, в който го информират, че граждани, които искат да протестират, са спрени на влизане в София.

Васил Божков организира протест от 19ч днес (10.07.2020г.)

---------------------------
          Нинова: БСП ще проведе събора на "Бузлуджа" на жълтите павета - Планират организиране на национален митинг

---------------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Аз пробвах няколко пъти. От снощи е забранена за плаване зоната около сараите. ДО 15 септември.
            Вече е забранено и морето
            абранен е достъпът по море в акваторията и района на парк „Росенец“, в който се намира сграда, известна в публичното пространство като „летните сараи“ на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Карта с посочените в Навигационното предупреждение координати, Maritime.bg
            Това става ясно от публикувано предупреждение до мореплавателите (NAVIM), установи справка на Maritime.bg.

Според NAVIM 273/20 районът, заключен между следните точки с координати в Бургаския залив:

42 27,25 N 027 32,15 E
            42 27,28 N 027 31,97 E
            42 27,53 N 027 31,87 E
            42 27,72 N 027 32,40 E
            42 27,58 N 027 32,72 E
            42 27,30 N 027 32,80 E

е забранен за плаване, заставане на котва, риболов и водолазни дейности.

Забраната е влязла в сила от 21 часа снощи и важи до 21 часа на 15 септември.

В бургас пристанището е с полицейски ленти.
            ЩЕ ИМА 1000% ПАТАКЛАМА
            Благодаря!
            Смятай каква въпиюща наглост.
            пп: може би щото съм от телефона не се отваря.

Коментар

Не се отваря. Може проблема да е в моя тв.
              Аз пробвах няколко пъти. От снощи е забранена за плаване зоната около сараите. ДО 15 септември.
              Вече е забранено и морето
              абранен е достъпът по море в акваторията и района на парк „Росенец“, в който се намира сграда, известна в публичното пространство като „летните сараи“ на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Карта с посочените в Навигационното предупреждение координати, Maritime.bg
              Това става ясно от публикувано предупреждение до мореплавателите (NAVIM), установи справка на Maritime.bg.

Според NAVIM 273/20 районът, заключен между следните точки с координати в Бургаския залив:

42 27,25 N 027 32,15 E
              42 27,28 N 027 31,97 E
              42 27,53 N 027 31,87 E
              42 27,72 N 027 32,40 E
              42 27,58 N 027 32,72 E
              42 27,30 N 027 32,80 E

е забранен за плаване, заставане на котва, риболов и водолазни дейности.

Забраната е влязла в сила от 21 часа снощи и важи до 21 часа на 15 септември.

В бургас пристанището е с полицейски ленти.
              ЩЕ ИМА 1000% ПАТАКЛАМА

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Боже, Божеее....

Днес съм на митинга срещу тиквата, каскета и цялата им пастмина....
                носи си бухалка да разпръскваш герберски мутри. Че ще имаш такива нахални

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Бойко и гавазите му спазват мерките дето сами си ги пишат. Вчера при това, и вече са ги забравили.
                  Патакламата ни зове
                  https://www.maritime.bg/68249-2/?fbc...zl098EpqFuxLD4
                  Врага полага отбранителни съоръжения
                  Не се отваря. Може проблема да е в моя тв.

Коментар

• Пазете БМБ..Краденето и корупцията не трябва да спират..

Коментар

Боже, Божеее....

Чичо, скачал съм искрено и аз, после съм видал че е било режисирано от някой по-тъп и от мен.

Чух и на двата протеста от вчера клакьори (платени ръкопляскащи) и те бяха най-близо до камерите.

За начало стой по-отстрани и наблюдавай, оглеждай се, преценявай лично.
                      Да, може да те дръпне емоцията в масата протестираща - внимавай после да не съжаляваш, премисли минутка две.

ПП. Основно пази първо личното си индивидуално и обществено здраве.
                      Last edited by Мачу Пикчър; 10.07.2020, 14:19.

Коментар

Боже, Божеее....

Това да се чува.

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3624274[/ATTACH]
                          Боже, Божеее....

Коментар

[ATTACH=CONFIG]n3624274[/ATTACH]
                            Бойко и гавазите му спазват мерките дето сами си ги пишат. Вчера при това, и вече са ги забравили.
                            Патакламата ни зове
                            https://www.maritime.bg/68249-2/?fbc...zl098EpqFuxLD4
                            Врага полага отбранителни съоръжения
                            Last edited by bota156; 10.07.2020, 14:18.

Коментар

• https://www.facebook.com/hristaky/vi...1660653878481/
                              https://www.facebook.com/hristaky/vi...Q1MTEwNDQ5MTQ/

Право на отговор https://www.facebook.com/hristaky/vi...1661289814379/
                              Last edited by barbaron; 10.07.2020, 14:28.

Коментар

Working...
                              X