Първоначално изпратено от benassi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Този път е различно. Бойко Борисов наистина може да падне и управлението му да свърши завинаги. Налице са куп фактори, които ги нямаше при двукратното предишно сдав....
segabg.com
Този път Борисов може да падне завинаги
Този път е различно. Бойко Борисов наистина може да падне и…
Този път е различно. Бойко Борисов наистина може да падне и управлението му да свърши завинаги. Налице са куп фактори, които ги нямаше при двукратното предишно сдав....
ДА ЖИВЕЕ МАФИЯТА БКП-ГЕРБ И ТРОЛОВЕТЕ И..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Да уточним: Не „някак”. ВСЯКАК ни съсипва страната този дебелоок тиквеник. Народен съд за този, конфискация на всичко заграбено, блокаж на банковите му сметки - и да ходи да пасе патките. Друго не заслужава.
Ще изчезне като братя Галеви и Таки (този е в Дубай май)
Така че ...
Затова БХ свали гарда, говори навно и приятелски като народен човек,
прослушва настроенията дали за в бъдеще ще може да живее в БГ
Коментар
-
Нали се сещате какви елейни слова се лееха от герберските подлизурковци, как рейтингът на премиера....бля-бля.... как бил безалтернативен.... как с лекота щял да спечели едни избори....
Айде ве герберски ! Подавайте оставка и печелете! Народът това иска. Да спечелите бляскава победа! Затуй иска оставката на Боко Тиквата. За да спечели! Какво чака Негово Тиквено Величество?Last edited by X_Y; 12.07.2020, 11:32.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМа ти за Станишев ли страдаш бе, пиле... Ако искаш и за Виденов ще ти дам.
Ясно е, че съм класов враг, след като не споделям любовта ви към БСП.
Но ти зададох въпрос, на който ти не отговори - Сваляме ББ и какво следва?
Коментар
-
Не знам на кой си мислиш, че си враг, но на милиционеркомунистите си служител и слуга..Лошото е, че са те сложили за главен трол без нищо да разбираш от икономика.. Така сте калинките..
чакам доказателства , че ВАШИЯТ ръст на БВП Е ПО ВИСОК..Last edited by Kiro; 11.07.2020, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКво става Бастуна подаде ли оставка или иска още кръв ?
Коментар
-
https://www.eufunds.bg/sites/default...0%B8%D0%B5.pdf
Приложение Социално-икономическо развитие на България2007-2017 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯ дай цифрите за ръст на БВП ПРИ СТАНИШЕВ И МУТРАТА ТРОЛЕ..
Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнениети май ще слезеш на нивото на барни рабъла, ананиев и ангелкова.
Но ти зададох въпрос, на който ти не отговори - Сваляме ББ и какво следва?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТоест, твърдиш, че БМБ е поел управлението на богата и просперираща България и някак е успял да я съсипе. Моите спомени малко се разминават от тези ти внушения. Пък и цифрите за ръст на БВП говорят съвсем друго. Чета те, цъкам с език и не знам на кого да вярвам. Или май знам...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТоест, твърдиш, че БМБ е поел управлението на богата и просперираща България и някак е успял да я съсипе. Моите спомени малко се разминават от тези ти внушения. Пък и цифрите за ръст на БВП говорят съвсем друго. Чета те, цъкам с език и не знам на кого да вярвам. Или май знам...
Половината от БВП се прави от фирми свързани със хунтата.
ЗАЩО платихте по 30лв на лумпени (тоест задължите ги) да пътуват 6 часа в посока за протеста вчера,
нямаше ли 10000 във 2 милионна София, хора доволни от толкова много проспериращия Герб ?
Коментар
-
4д-ЕНДЕР- ПОСОЧИ КЪДЕ ТВЪРДЯ ТОВА..
Знам , че троловете лъжете..ОБЕЩА Господаря ти СТПРАВЕДЛИВОСТ И ЗАКОННОСТ, А НАПРАВИ ОБРАТНОТО..КРАДЕ ПОВЕЧЕ И ПАК С ДОГАН И ШИШИ..АБЕ КАКВО СТАНА С ЧЕКМЕДЖЕТО С ЕВРО И ЗЛАТО..
Знам , че си неграмотен икономически и пак ще ти припомня..Когато БМБ пое управлението бяхме реди Румъния по доходи и развитие, а сега след 11г. сме последни в ЕС..РОВА СИ ГО ЗАПИШИ И СИ ГО ЧЕТИ ВСЕКИ ДЕН..
Мъка..Тролска мъка.. Я дай цифрите за ръст на БВП ПРИ СТАНИШЕВ И МУТРАТА ТРОЛЕ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеБългария трябва по-често да се проветрява политически..Без проветрение започва ужасно да мирише на кражби и корупция..СЕГА УПЕАВЛЯВАЩИЯТ БМБ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ С ОБЕЩАНИЯ ЗА ПО-ФОБРО НЕКОРУМПИРАНО УПРАВЛЕНИЕ..ДАЖЕ СЕ ХВАЛЕШЕ, ЧЕ ЩЕ ВКАРА СТАНИШЕВ И ДОГАН В ЗАТВОРА..Не само , че не го направи, а ги надмина по корупция и наглост..Превърна България в най- бедната страна в ЕС и с най ниска свобода на медиите..На практика създаде диктатура на Мафията и олигархията подкрепяна от зависими медии..
ТАКА , ЧЕ ПО-ЧЕСТО ПРОВЕТРЕНИЕ И КОРУМПИРАНИТЕ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА..
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар