IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Начев,,уж си сериозен човек,пък се палиш от раз! Не е съм привърженик на мутрата,[/COLOR]

Имам ясна, категорична и последователна позиция от самото начало.
    Цялото ми същество не разбира, отхвърля, отказва да приеме, че това успя да стане пръв държавен ръководител и е такъв вече повече от 10 години.

То и цялата му шайка - крадливи и ограничени безкнижници, агресивна, користна и корумпирана глутница от хиенови кучета, които са впили алчно зъби в снагата на Родината - това е най-яркото свидетелство за обществена безпътица и пълен морален провал.
    Това ли искахме?!

Мирише на гнило, мирише на леш, вони на разлагащ се суджук!
    Не им стигна взетото, че чак дори започнаха да се самоизяждат.

Смисълът на демокрацията (с всичките и кусури) се състои и в това, че не само можеш да си кажеш мнението, а си длъжен да го кажеш!
    Дори когато не е удобно, дори когато е опасно.

Вятър ечи, Балкан стене!
    Last edited by nachev; 12.07.2020, 10:15.

Коментар

• ГЛАДНИТЕ ЛЪВОВЕ НА ЛОВ ЗА КРАДЛИВАТА ШАЙКА..

Коментар

• Вчера казах, че снимките на парите и златото с шкафчето на Боко са основание да бъде разследван, а Валентин възрази, че те не били доказателство?

Валентине, направо ти се чудя понякога. Уж изглеждаш трезвомислещ, а втори път отричаш такива явни доказателства, като снимките от шкафчето на Тиквата. Ами че сайтът "Бивол" ги даде на експертиза и се установи:
        1. Снимките не са манипулирани с фотошоп или по друг начин да е променяно изображението. Тоест парите и златото са били в шкафчето на премиера. Дали са "кукли", това вече не може да се каже от снимки.
        2. Снимките са правени по времето, когато Бойко е бил премиер. Това показват метаданните на файловете, които човекът направил снимките, не е могъл да измени.
        3. Снимките са правени с мобилен телефон, какъвто има всеки и са наистина от спалнята на премиера.

Сега, дали е постановка. Много ниска е вероятността. Това предполага НЯКОЙ, изключвам изобщо това да е човек от НСО, да е внесъл парите и златото покрай охраната, тя да не забележи????? и да ги изнесе пак. И това да бъде направено ДВА пъти през различни години?!?!?!? Направо не е възможно. Няма как да го направи гард, защото парите (или "куклите" ) са цяла бала, нали другите от охраната ще видят!
        Пък и откъде някой изобщо ще има МИЛИОН евра? Че и да ги разнася насам-натам!!!

И КОЙ според тебе Валентине трябва да докаже или отрече истинността на снимките? ***? Която изцяло е подчинена на Тиквата? Която редовно пробутва и фалшифицира доказателства на разни неудобни свидетели или обвиняеми?
        Прокуратурата е истинската престъпна групировка в тая държава. Втората след Борисовата ОПГ. Не чакай от нея да докаже истината.
        Last edited by X_Y; 12.07.2020, 11:44.
        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Абе хазард, при комарджията и измамника имахте министър в правителството? Що си го сложил в зелено?
          Last edited by Имхотеп; 12.07.2020, 08:40.
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• 81 Попов Димитър Попов
            (1927 – 2015) 20 декември 1990 8 ноември 1991 323 БСП, СДС, БЗНС

82 Ф. Димитров Филип Димитров
            (род. 1955) 8 ноември 1991 30 декември 1992 418 СДС

83 Беров Любен Беров
            (1925 – 2006) 30 декември 1992 17 октомври 1994 656 Алтернативна социалистическа партия, ДПС, БСДП

85 Виденов Жан Виденов
            (род. 1959) 25 януари 1995 12 февруари 1997 749 Демократична левица

87 Костов Иван Костов
            (род. 1949) 21 май 1997 24 юли 2001 1525 ОДС

88 Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски
            (род. 1937) 24 юли 2001 16 август 2005 1484 НДСВ, ДПС, Новото време

89 Станишев Сергей Станишев
            (род. 1966) 16 август 2005 27 юли 2009 1440 КБ, НДСВ, ДПС

90 Борисов 1 Бойко Борисов
            (род. 1959) 27 юли 2009 13 март 2013 1325 ГЕРБ[3]
            94 Борисов 2 Бойко Борисов
            (род. 1959) 7 ноември 2014 27 януари 2017 812 ГЕРБ, Реформаторски блок, АБВ
            96 Борисов 3 Бойко Борисов
            (род. 1959) 4 май 2017 - 74 ГЕРБ, Обединени патриоти

Най-мразя, някой да лъже на карти, бой през ръцете !
            Кратките правителства от няколко месеца ги махам.
            Сакса беше неутрален крадец,
            Костов беше към Демократичните сили, нали така ? Демократична политика правеше, точка.

Смятаме Общо за 30 год. период :
            червени - 6 год. и 11 месеца
            сини - 16 год. и 3 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
              Народе!!

Благодаря ти, че върна поне малко от вярата ми!

[video=youtube_share;MJyv8n7Ktps://youtu.be/MJyv8n7K1mQ[/video]

Боят настана, тупкат сърца ни!

....
              Утре пак, очите ми се затварят ...
              Начев,,уж си сериозен човек,пък се палиш от раз! Не е съм привърженик на мутрата,и той е от същата клоака,както съм писал и преди,борбата е за кокалът- между наследниците на двата партизански отряда! Сякаш мутрата е бил през целият "преход" ! Все пак помним доста- пък и през цялото време са управлявали/грабили/ "другарите",за жалост страната ни дълго ще бъде на опашката на цивилизованите народи....

По същество...

Правителства на Република България (от 1990)

80 Луканов 2 Андрей Луканов
              (1938 – 1996) 22 септември 1990 20 декември 1990 89 БСП
              81 Попов Димитър Попов
              (1927 – 2015) 20 декември 1990 8 ноември 1991 323 БСП, СДС, БЗНС

82 Ф. Димитров Филип Димитров
              (род. 1955) 8 ноември 1991 30 декември 1992 418 СДС
              83 Беров Любен Беров
              (1925 – 2006) 30 декември 1992 17 октомври 1994 656 Алтернативна социалистическа партия, ДПС, БСДП
              84 Инджова Ренета Инджова
              (род. 1953) 17 октомври 1994 25 януари 1995 100 служебен; независими
              85 Виденов Жан Виденов
              (род. 1959) 25 януари 1995 12 февруари 1997 749 Демократична левица
              86 Софиянски Стефан Софиянски
              (род. 1951) 12 февруари 1997 21 май 1997 98 служебен; ОДС, независими
              87 Костов Иван Костов
              (род. 1949) 21 май 1997 24 юли 2001 1525 ОДС
              88 Сакскобургготски Симеон Сакскобургготски
              (род. 1937) 24 юли 2001 16 август 2005 1484 НДСВ, ДПС, Новото време
              89 Станишев Сергей Станишев
              (род. 1966) 16 август 2005 27 юли 2009 1440 КБ, НДСВ, ДПС
              90 Борисов 1 Бойко Борисов
              (род. 1959) 27 юли 2009 13 март 2013 1325 ГЕРБ[3]
              91 Райков Марин Райков
              (род. 1960) 13 март 2013 29 май 2013 77 служебен; независими
              92 Орешарски Пламен Орешарски
              (род. 1960) 29 май 2013 6 август 2014 434 КБ, ДПС[4]
              93 Близнашки Георги Близнашки
              (род. 1956) 6 август 2014 7 ноември 2014 93 служебен; независими
              94 Борисов 2 Бойко Борисов
              (род. 1959) 7 ноември 2014 27 януари 2017 812 ГЕРБ, Реформаторски блок, АБВ
              95 Герджиков Огнян Герджиков
              (род. 1946) 27 януари 2017 4 май 2017 97 служебен; независими
              96 Борисов 3 Бойко Борисов
              (род. 1959) 4 май 2017 - 74 ГЕРБ, Обединени патриоти

Всичките правителства в червено са комунистически,/бивш комунист няма и ББ е такъв/,Костов също много услужливо помогна на червената чума в ограбването на нацията! И кои остават Ф.Димитров и 4 служебни правителства-средно по около по 3 месеца=1 година плюс около 1 год.и 2 месеца на ФД-през останалите 25 год.са управлявали комунистите! Кой,Кой? Кои са виновни за разрухата на страната? За милионите напуснали заради чумата съсипала България

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнение
                Това го коментирахме, няма да стане, чети назад.
                Аз ако съм, сицилианска примка, докато не върне парите, после зазидане на стаята.
                Бе много е мек БХ. Аз ако съм, досега отдавна да висите по дърветата,

Удри Каскет! Удри!

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Много ми е интересно, утре Боко Тиквата като падне от власт и когато му извадят кирливите ризи мафиотски, дали лично Гешев ще го арестува? Аз мисля че ДА. Тоя ще гледа да си заслужи индулгенция и ще бъде безпощаден към Боко.
                  Ама няма да му дадат опрощение. И той ще бъде изритан позорно. И после в затвора след Тиквата.
                  Може кротко да си подаде оставката.
                  Не съм сигурен, сигналите които му дават, дали са за окончателна оставка или временна до Март 21
                  Ако има дело за нещо, Дани рабъла и Каскета могат да го забавят със години, обжалване, Върховен Съд, обжалване,
                  свидетелите болни от Корона, Каскета нарочно го разследва по-грешен начин - той го съди и т.н.
                  Иначе, наистина, не искам да съм на неговото място, ако не е в политиката.
                  Естествено, ще драпа да е президент.
                  Мургавия Костов защо не е осъден, апропо ?

Коментар

• Дошли ми разни малоумници, Матеев, чак от Хага ми дошли, студентчета по право да речем, да ми протестират.
                    И не спазват социална дистанция!

Нали Матеев?

Коментар

• Много ми е интересно, утре Боко Тиквата като падне от власт и когато му извадят кирливите ризи мафиотски, дали лично Гешев ще го арестува? Аз мисля че ДА. Тоя ще гледа да си заслужи индулгенция и ще бъде безпощаден към Боко.
                      Ама няма да му дадат опрощение. И той ще бъде изритан позорно. И после в затвора след Тиквата.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Я как Бойко и Гешев скочиха срещу президента да защитават Дуганя турското мекере!

Не им е чиста работата на политиците, изглежда Дуганя турското мекере им е много нужен за мафиотските сделки, а и много знае за мръсното им бельо.
                        И следващите, които и да са, пак ще са в ръцете на Дуганя, турското мекере, защото всичките са мафиоти.

Коментар

• Народе!!

Благодаря ти, че върна поне малко от вярата ми!

Боят настана, тупкат сърца ни!

Бях с почти фатално очакване, че ни предстои тъжно и обречено лято, при което ще наблюдаваме единствено самоизяждането на дивите свине в борба за полуизглозгания кокал в тесната копаня.
                          Събитията от последните дни надминаха и най-смелите ми очаквания.

Набързо прекратих почивката си на бетонолайноморието, върнах се в София и днес към 19.00 часа дори успях да се присъединя към протестното шествие. Правих опити предварително да се информирам за някакви параметри на мероприятието, но за съжаление нетът напрегнато и принудено мълчеше. Пълно информационно затъмнение! Усетих предателско промъкване на някакво смътно съжаление, че нямам ФБ, което тикога не ми се е случвало. Единствено новина за едно участие на А. Бабикян от тази сутрин по телевизиите подсказваше, че вероятно ще има протест. Споменаваха се имената и на Славето Минеков и адв. Хаджигенов. Не забелязах никого от тримата на място, но хората бяха много, неочаквано много и не мога да кажа нищо по повод на организацията.
                          Следях, внимавах старателно и се опитвах да доловя някакви нотки от партийно присъствие или организация.
                          КАТЕГОРИЧНО НЯМАШЕ НИЩО ТАКОВА! ТОВА БЕШЕ ОТКРОВЕН, СПОНТАНЕН ПРОТЕСТ НА НЕОРГАНИЗИРАНИ ХОРА. ХОРА, КОИТО СА ДОКАРАНИ ДО РЪБА НА ТЪРПЕНИЕТО СИ ОТ ГНУСОТИИТЕ НА РАЗЛАГАЩИТЕ СЕ СУДЖУЦИ.

Пресрещнах шествие в района на Ректората. При "Орлов мост", завихме дясно по Е. Георгиев, при "Гурко" отнова дясно и така стигнахме до МВР. Плътен полицейски кордон от ориентировъчно 200 човека пазеше сградата.
                          Интересна гледка. Минахме досами тях, почти се докоснахме. Гледах очите им. Това бяха очи на разколебани, объркани хора. Това бяха очи на един гузни хора! Много добре знаех, че ако направя нещо неправилно, те с готовност ще ми спукат главата, поради което само ги гледах настойчиво с тежък и укорителен поглед и забелязах, че с несигурност отбягват срещането на очите.
                          Продължихме до пресечката с Витошка, отново дясно, където нови около 100 човека пазеха Съдебната Палата. Поздравихме се радушно и изпратихме специални поздрави на ръководството на прокуратурата.

От М. Луиза - дясно по Ларгото и излязохме до сградата на МС. Тук имаше три кордона охрана.
                          Отпред стояха плътно шапки с козирки, които имаха помощни средства - деликактно закрепени от задната страна на коланите.
                          Втората линия бяха състезатели по американски футбол - екип с каски.
                          Пред самия МС и под арките наоколо се бяха скупчили пълчища робокопи с пълно снаряжение, включително щитове. Бяха безчет.
                          Сградата се охраняваше от порядъково 750 - 800 полицая, вероятно дори повече - видимо уморени, объркани, мълчаливи.

Народът се събра там около 20.00 часа. От пеленачета, та до старци, но преобладаваше присъствието на млади хора, които за моя огромна изненада имаха едно крайно и категорично мнение за отвратителната управляваща клика и настоятелно я подканяше да се маха. Знам, че мнозина ще полюбопитстват за броя на протестиращите. Неподходящо е да се правят спекулации на тази тема. Триъгълникът не е удобен да обхващане с един поглед н а цялостната ситуация. Площадът пред президентството и Археологическия , до Партийния дом, пред Партийния дом, цялото южно платно Ларгото и част от северното, бяха претъпкани с хора. Едни прииждаха, други си тръгваха. Субективно и неангажиращо, като пресмятам ориентировъчно площ и гъстота та хората, става дума за около 15 х. човека. Разбирате, че това е напълно ангро, в тези оценки роля играе и емоцията. Едно време - при т.н. наречения едномилионен син митинг си въобразявахме, че става дума наистина за милион човека, но всъщност те бяха около 200 х.
                          Скандиранията не престанаха 3 часа - това беше времето, което може да издържи изнуреното ми тяло. Чух младежите да говорят, че снощи някои са стояли до малките часове.
                          Те останаха и след мен. Разделихме се приятелски и нищо (дори епидемията) не беше в състояние да попречи на проявата на близост и съпричастност. Признавам си - директно съжалих, че съм имал понякога дори преднамерено мнение на недоверие към това поколение. Става дума за предимно будни, културни деца. Сгряха душата ми.

Имаше особено настроение на настоятелна упоритост и съдбовна надежда. Ние всички знаем, преживявали сме го вече, че поставен под натиск БХ бързо хвърля кърпата, но този път случаят е различен. Първо въобще н ее ясно, какво е точно становището на кукловода и доколко той е склонен д а обърне палеца си надолу, а пък и този път нещата отидоха твърде далеч и БХ вероятно не си прави никакви илюзии, че в една хипотеза на подадени оставки от него и от Кандидата, вероятно н а мнозина ще им се наложи спешно д а отпрашват към Дубай.

Утре пак, очите ми се затварят ...

Коментар

• Аз на такива калинки като теб и кучето си не бих поверил да разхожда.. КОНЦЕТРИРАЙ СЕ ВЪРХУ ПАЦИЕНТИТЕ СИ ОТ ХУНТАТА-ПОНЕ СА ТЕ НАПРАВИЛИ ГЛАВЕН ТРОЛ..
                            Много изнервен ми се виждаш - да не си притеснен за бъдещето си.. Ако не си крал не се безпокой..Вие комунделите пак ще нагодите да служите вярно на мутриите..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              4Д-ЕНДЕР-ГОТВИ СЕ ЗА 16,07- БКП-БСП ИЛИ ЗАТВОР..ПОМАГАШ ЛИ С ПСИХО СЕАНСИ НА БХ-НЕЩО ПРИТЕСНЕН МИ СЕ ВИЖДА..
                              Не, не помагам, но бих могъл. За теб обаче, нищо не може да се направи...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Георги Марков с предупреждение: Ще се опитат да убият Борисов

Тооо добре да го гръмнат, ама парите да върне първо, излезе в панама гейт с 3,6 милиарда долара
                                Това го коментирахме, няма да стане, чети назад.
                                Аз ако съм, сицилианска примка, докато не върне парите, после зазидане на стаята.

Коментар

Working...
                                X