IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Аз също няма да пострадам, защото също мога да си го преместя в който си искам крачол. Да му мислят обаче тези, които нямат спестявания, за да преживеят наближаващата тежка криза през зимните месеци.
    Никой не е застрахован!Нищо лично - а само от Уважение към Историята:

https://www.youtube.com/watch?v=yjVohkEORv4

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
      Ми дайте да вдигнем паметник на Бойко който ни вкарал в чакалнята -ама викам първо да вдигнем паметник и на комунягите дето прокарали вода в селата и канализация в градовете и са избили враговете-пу ВМЕ -това са следствие на цивилизациония напредък а не заслуга на НЯКОЙ политически АХМАК -ХОРАТА са излезли за една Нормалност-не ни интересува кой управлява и НЕЩЕМ да знаем нито имената и физиономиите а искаме само дела а не далавери
      Не щете да знаете, не знаете що щете ... не паметник на Бойко, вдигнете паметник на пожарникарския му маркуч, да висите под него, защото под Коня е заето

Коментар

• Ми дайте да вдигнем паметник на Бойко който ни вкарал в чакалнята -ама викам първо да вдигнем паметник и на комунягите дето прокарали вода в селата и канализация в градовете и са избили враговете-пу ВМЕ -това са следствие на цивилизациония напредък а не заслуга на НЯКОЙ политически АХМАК -ХОРАТА са излезли за една Нормалност-не ни интересува кой управлява и НЕЩЕМ да знаем нито имената и физиономиите а искаме само дела а не далавери

Коментар

Председателят на ЕЦБ поздрави премиера за приемането на България в чакалнята на еврозоната

https://nova.bg/news/view/2020/07/13...0%D1%82%D0%B0/

Президента обаче не го поздрави. Нито една друга партия не го поздрави. Ами какво повече да говорим за тази банда родоотстъпници, тръгнали да правят преврат, заслепени от собствената си ярост и злоба.

И знаете ли - най-интересното е, че аз не съм гербаджия. Дори и не съм гласувал за ГЕРБ. Нещо повече - имам случаи, в които ГЕРБ ми е пречил на бизнеса и ми е нанасял финансови щети. И въпреки това в момента съм склонен да защитя не ГЕРБ, а съществуващите властимащи, при това всичките без изключение. Причината е, че имам ясен разсъдък и осъзнавам, че всичко случващо се в момента е пагубно за България.

Живот и здраве - всички ще се убедите в това. Развива се възможно най-черният сценарий, от който няма да пострада този, за който си мислите, а целия Български народ. Този, за който си мислите, ще си го премести в другия крачол, и ще отиде на Малдивите да си прави кефа, но народа ще го отнесе яко. При това най-яко ще го отнеат тези, които в момента са по площадите, и който си мислят, че някой с магическа пръчица ще им оправи тежкото положение.

Аз също няма да пострадам, защото също мога да си го преместя в който си искам крачол. Да му мислят обаче тези, които нямат спестявания, за да преживеят наближаващата тежка криза през зимните месеци. Да му мислят и тези, които ще напълнят болниците в следващите 1-2 седмици.
          И ще го направят и ти няма да има с какво да си платиш интернета.Кажи на какъв пост си в герп

Коментар

• Председателят на ЕЦБ поздрави премиера за приемането на България в чакалнята на еврозоната

https://nova.bg/news/view/2020/07/13...0%D1%82%D0%B0/

Президента обаче не го поздрави. Нито една друга партия не го поздрави. Ами какво повече да говорим за тази банда родоотстъпници, тръгнали да правят преврат, заслепени от собствената си ярост и злоба.

И знаете ли - най-интересното е, че аз не съм гербаджия. Дори и не съм гласувал за ГЕРБ. Нещо повече - имам случаи, в които ГЕРБ ми е пречил на бизнеса и ми е нанасял финансови щети. И въпреки това в момента съм склонен да защитя не ГЕРБ, а съществуващите властимащи, при това всичките без изключение. Причината е, че имам ясен разсъдък и осъзнавам, че всичко случващо се в момента е пагубно за България.

Живот и здраве - всички ще се убедите в това. Развива се възможно най-черният сценарий, от който няма да пострада този, за който си мислите, а целия Български народ. Този, за който си мислите, ще си го премести в другия крачол, и ще отиде на Малдивите да си прави кефа, но народа ще го отнесе яко. При това най-яко ще го отнеат тези, които в момента са по площадите, и който си мислят, че някой с магическа пръчица ще им оправи тежкото положение.

Аз също няма да пострадам, защото също мога да си го преместя в който си искам крачол. Да му мислят обаче тези, които нямат спестявания, за да преживеят наближаващата тежка криза през зимните месеци. Да му мислят и тези, които ще напълнят болниците в следващите 1-2 седмици.
            Last edited by Mateev; 13.07.2020, 21:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
              Къде се изгуби Вацев да коментира последните събития ?
              Ей тука го има малко баш по темата
              https://www.youtube.com/watch?v=TSChECGdqCc
              Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Къде се изгуби Вацев да коментира последните събития ?

Коментар

• ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Ти да не си пророк? Или имаш мокри сънища?
                    Откъде имаш информация дали действа избирателно или не?
                    Народа е казал: "Рибата се вмирисва от към главата".
                    Казал е още "Вълкът козината си мени, но нрава не".
                    Затова, който и да е на мястото на БМБ винаги ТРЯБВА да го гледаме под лупа.
                    Сега най-важната тема е чекмедже гейт, за да сме наясно с горните две поговорки.
                    Борисов нищо не прави за да очисти съмненията на народа!!!
                    Гешев не предприема разследване вече 3 седмици!!!
                    А будни хора правят такива разследвания и съмненията за вмирисаната глава на рибата са със степен на достоверност 99% !!!!
                    :https://www.youtube.com/watch?v=50DvNhd42gw&t=3s
                    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

ПЕТИ ДЕН ПРОТЕСТИ: Продължават шествията в центъра на София

https://nova.bg/news/view/2020/07/13...4%D0%B8%D1%8F/

Изгледайте клипа и ми кажете на мене ли ми се струва, че репортерката говори за протест на празен площад, или аз нещо недовиждам. При това забележете - клипа е сниман 1 час след обявеното начало на протеста, а по площада не могат да се преброят дори и 50 човека заедно с полицаите.

Какво става - да не би на хората да им се изпари желанието да протестират?
                      Така ли ще е и в следващите дни - на протест, ама без хора?
                      Ха ха ха Гел тиви...

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Кои са тия телевизии които излъчват пряко?!
                        https://www.youtube.com/watch?v=A558Y8bChSk

Коментар

Успокой се. На клипа от преди малко вече има около 1000 човека.

Иначе един митничар се изказа пред микрофона, че корупцията в митниците е жестока. Един вид той самият е корумпиран, но Борисов му е виновен. Та ето такива хора са по площадите.
                          Тук не сме на събрание на герп Габрово

Коментар

• Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнение
                            Абе АХМАК -ако нямаш възможност да отидеш на триъгълника що не си затвориш устата и не си пуснеш телевизии които излъчват пряко МНОГОХИЛЯДНИТЕ митинги

Кои са тия телевизии които излъчват пряко?!

Коментар

Иначе един митничар се изказа пред микрофона, че корупцията в митниците е жестока. Един вид той самият е корумпиран, но Борисов му е виновен. Та ето такива хора са по площадите.
                              Абе АХМАК -ако нямаш възможност да отидеш на триъгълника що не си затвориш устата и не си пуснеш телевизии които излъчват пряко МНОГОХИЛЯДНИТЕ митинги

Коментар

То е трудно дълго време да се отрича действителноста, съвсем скоро няма да могат да пътуват никъде освен из България, без да имат направен PCR тест. Протестиращите скоро ще останат без поддръжници, не за друго ами защото дейсвителноста ще ги удари като "бързия влак".

Ето цитат от една "прясна" новина:
                                "Опашки се извиха пред лаборатории за PCR тестове заради изискванията на Гърция, Кипър, Тунис и други страни влизащите в страната да имат скорошен тест за коронавирус." линк към пълната новина:
                                https://segabg.com/hot/category-bulg...te-za-pcr-test

Според протестиращите такъв вирус обаче няма... или и да има, "то е просто една обикновена настинка".... аз не помня някога в историята някой да е искал тест за настинка.... ноооо то с тия хора не може да се спори.

Коментар

Working...
                                X