IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

    Имаш Дар Слово,Начев и мисля,че можеш да обясниш на младежите,че ги чака Римейк на събитията след 10.10.1989 .Лошо е ако паметта е къса или липсва,гугъла оскъден, а старите вестници отдавна изгорени!Но това е живота.Ние дрътите дето помним,все пак имаме някакво предимство което не ни дава повод за увереност че ще оцелеем на 100% за в бъдеще.

    Няма да влизам в подробности,а само ще направя подсказка,че герб 2020 е като бкп 1989 - без политически реална алтернатива!А сдс - 89 - сега е дай българия.

    Единствения начин да избегнем-отложим Повторението беше да прескочим(или задържим) чакалнята.За съжаление не се получи и последиците от това ще бъдат много тежки.

    А младите - младите ще бъдат пушечно месо както при всяка "революция" или опит за промяна!Лошото при тях е,че няма и къде да емигрират,а тия дето са навън ще трябва или да се върнат или да се допродадът на безценица.
    Спарт, нямам никакъв шанс и би било робуване на една напълно обречена кауза, да правя опити да разказвам и обяснявам на младежите за историческите аналогии.
    Отдавна съм се отказал да водя обречени диалози и спорове.
    Дори и тук във форума си имам една дълга опашка от "фенове", които отявлено ме мразят заради изричане на нелицеприятни твърдения, които подозрително се родеят с истината.

    Правил съм опит да обяснявам и на младежите и на старите бойци - както местни, така и запиляни някъде по света, че единственото ценно нещо, което "притежаваме" - това е завещаната ни от дедите ни независима и суверенна Майка България. Нейното съхранение, запазването на генетичния код на този държавотворен народ, който е успял да с е опази ... въпреки всичко ... следва да е въпрос на чест и висш приоритет на цялото поселение и въпрос на оцеляване.
    Вместо това вече десетки години тече постъпателен процес на бавно и неотклонно предаване на суверенитета ни, като междувременно се краде кат оза световно.
    Срам и исторически провал на националните ни елити! Обективните исторически обстоятелства са просто едно удобно извинение.

    Това на пръв поглед изглежда леко парадоксално - същата тази обругана наша Майка, която изглежда толкова опърпана, проскубана и разпиляна от набезите на алчни и безпросветни пълчища. Да, тази Майка си остава нашата последна надежда, иначе масовата алтернатива е бърсане на чужди посрани задници.

    Отсъствах известно време и успях само повърхностно да се запозная с мненията по повод тържествата за механизма. Пълен дебилизъм - тържествено се чества падането на последния рубеж преди пълния отказ от възможност за независима емисионна и парична политика. Защото щели да им паднат транзакционните разходи?!?!

    Да, опазването на суверенитета е трудна и крайно съмнителна задача, имам драстично недоверие в капацитета и формата на нашите национални елити да се справят с тази гигантска задача, дори си позволих скверни слова, че все пак май се налага да го вземем това евро, но пълната липса на осмисляне на същността на случващото се ме докарва до отчаяние и полуда.

    Имаме остра необходимост от един честен разказ за случващото се в момента, но изглежда никой не е заинтересован да изкрещи истината. Дори и новият силен човек в онази банка най-безсрамно онзи ден каза, че цената на УК била честна, защото това н е била структурна криза. Разбирай - преборваме Ковида и излитаме! Боже, прости им! Те не знаят, те не знаят ни какво приказват, ни какво вършат.
    Скроили с Комарек една прозрачна и очевидно нечиста схема и очакват аплодисменти от пазара. Да, ама не! Няма да получите аплодисменти, защото всичко е толкова постно и лесно разгадаемо, че да му се доплаче на човек.

    Запътили сме се към един свят, в който Отечествата и суверенитетът ще имат вероятно други измерения и форми, но това не отхвърля необходимостта от честен и директен разговор.
    Отците на ЕС създадоха този Съюз с основната и главна цел да н е се допусне и в бъдеще проливане на кръвта н а милиони. Шуман, Де Гол, Аденауер, Бех, Гаспери и др. искаха да н е се допусне война на територията на Европа, но при създаване на условия и механизъм за сътрудничество и обвързани интереси между суверенни отечества на европейските народи. Е, Чърчил още навремето си е дуднел за ЕСЩ, ама нали ги знаеш англичаните, все са наопаки!
    Да, на по-късен етап обстановката се промени, дори значително се промени и на определени кръгове им се прииска да нахлузят на европейските народи едни Е Съединени Щати, които да бъдат прокарани инкогнито през задния двор. Най-характерната случка беше злополучният опит за приемане на европейска конституция, който за радост се провали в последния момент.

    В някакво друго време, в някакво друго състояние на обществото може би ще се стигне до положение, при което след сериозен дебат и съдбовно обмисляне на директно поставен въпрос - всички ние ще се съгласим да станем европейци, а не германци, французи и българи, но не и прокарано натъмно през задния двор. Сорри, не така!
    В края н а краищата това е тема за тези, които ще г о живеят този живот в бъдеще - поискайте тяхното информирано мнение, но след като без увъртане и хитрост им разкажете цялата истина.
    У нас какво се случи?! ЕЦБ каза, че темата за механизма може да се разгледа в края на годината, но изведнъж решението цъфна през юли. И глупаците скочиха във възторг!

    Поне да не им бях г о казал в прав текст няколко пъти, че решението ще дойде вероятно бързо и ще е изцяло политическо и то ще е защото България вече е необходима на ЕЗ, а не защото ЕЗ е толкова необходима на Бг. И то точно сега! Обаче, никой не слуша, никой не мисли! Щели да им паднат транзакционните разходи! Свещенна простота!

    Ами аз така може да си пиша до утре, извинения ...

    Тъкмо бях загрял, а и ти ми даде повод да споделя толкова много неща за политиката, за устройството на обществото, за "безалтернативността", които имам да казвам, ама тук са на почит късите пасове с едно докосване ... това е положението.
    Отказвам се, казах много ... много повече от това, което трябваше да се каже.

    Оправяйте се младежи, животът е пред вас и вие трябва да го живеете, нашето свърши ...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      Младежите наистина казват сега: Не ме занимавайте с вашите вехти истории, искам една подредена, модерна, добруваща страна, честна игра, ред и закон, осигуреност, доходи, перспектива.
      Имаш Дар Слово,Начев и мисля,че можеш да обясниш на младежите,че ги чака Римейк на събитията след 10.10.1989 .Лошо е ако паметта е къса или липсва,гугъла оскъден, а старите вестници отдавна изгорени!Но това е живота.Ние дрътите дето помним,все пак имаме някакво предимство което не ни дава повод за увереност че ще оцелеем на 100% за в бъдеще.

      Няма да влизам в подробности,а само ще направя подсказка,че герб 2020 е като бкп 1989 - без политически реална алтернатива!А сдс - 89 - сега е дай българия.

      Единствения начин да избегнем-отложим Повторението беше да прескочим(или задържим) чакалнята.За съжаление не се получи и последиците от това ще бъдат много тежки.

      А младите - младите ще бъдат пушечно месо както при всяка "революция" или опит за промяна!Лошото при тях е,че няма и къде да емигрират,а тия дето са навън ще трябва или да се върнат или да се допродадът на безценица.
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

      Коментар


      • До всички партийни организации на БСП

        УКАЗАНИЕ ЗА ПО-НАТАТЪЧНАТА РАБОТА НА ОБЩИНСКИТЕ И МЕСТНИТЕ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА БСП

        Не трябва да се губи самообладание, няма място за тревога и страх от загубата ни. Напротив, и когато губим ние пак печелим, важи с всичка сила, особено за нашите организации, претърпели неуспех в изборите. За това, горе главата и на работа, защото след не много време правителството на ГЕРБ ще падне и ще има нови избори. Подготовката за тях е изцяло във ваши ръце затова спазвайте всичко, което има в тези указания!

        1. Не се противопоставяйте явно на решенията, които се вземат с мнозинство от противниците .

        2. Търсете хора от техните редици, които имат амбиция за директори, началници и други. Предлагайте сътрудничество (тайно), обещавайте и няма да се противопоставяте на техните желания и предложения.

        3. Много важен момент в работата на общинските съвети е да се поставят наши хора начело в групите им.

        4. Ако има лица, които не можете да контролирате или не се поддават на по-горните предложения за кариера в работата, намерете начин те да бъдат отстранени и компрометирани пред обществото. Компрометирането в никакъв случай да не става от хора от БСП. Това трябва да стане от нашите в ГЕРБ.

        5. Търсете и внедрете в редиците на ГЕРБ деца и внуци на АБПФК, бивши членове на БКП (по възможност млади хора), лица, които са назначени от нашите правителства директори и началници, лекари, учители, управители на фирми.

        6. Да се избират лица, лежали в затворите за криминални престъпления и да им се оказва необходимата подкрепа, за да влязат в ГЕРБ. Те да се ползват с неафиширана наша подкрепа. Опитайте да запазите нашите кадри в общинската администрация. Да не се завършва или да не се започва ново строителство там където кмета е от ГЕРБ.

        7. Да се образуват инсценировки с предварителни сценарии, следствия и съдебни дела срещу лица водили активна предизборна кампания срещу БСП. Да бъдат разпространявани слухове за тези лица в негативен порядък. . Важна основна задача е да се получи разцепление в редиците им, да се избере ръководство което да е съставено от наши подставени лица и да няма обществен авторитет.

        Това са задачите. Решението им трябва да започне веднага, защото изборите са на прага ни. "
        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
          [videbe_share;7XgyPAsb5Vo]https://youtu.be/7XgyPAsb5Vo[/video]

          Боят настана!
          Бедни,бедни Начев,защо не умря при Гредетин?

          Бедни, бедни Македонски! Защо не умря при Гредетин?…

          Posted on март 14, 2019 by bel7blog


          https://bel7blog.wordpress.com/2019/...-%D0%BF%D1%80/


          Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
            Начев, волно ли се диша на протеста?

            Който е с американско тескере в джоба не може да г и разбере тези работи!

            Ти гледай да не отсъстваш от обучението, на което ви принуждават да се срамувате, че сте се родили с бял цвят н а кожата. Чувам, че после разни нигерски обществени комитети - онези, които са със смъкнати и прокъсани гащи, бели потници, раста плитки или бръснати до кожа и никелирани патлаци на масата, говорят си на Бро и Систа, ще ви проверяват заверката на книжките за присъствие и успешно положени изпити. Който не премине проверката, ще го карат с 300.

            А, заради едната истина е редно да се отбележи, че на протеста има един много особен дух. Понеже ние с теб сме от едно друго поколение, никога не съм го крил и ти също го знаеш, че имам известни предразсъдъци към младежите и все си мислех, че всяко нещо се опитват да го изкарат "на купон". Нищо такова не се забелязва сега.
            Виждам едни сериозни, дори сурово гледащи очи, изпълнени с решителност!


            Форман беше пуснал по-долу една статия. Споделям наблюденията на автора. Младежите наистина казват сега: Не ме занимавайте с вашите вехти истории, искам една подредена, модерна, добруваща страна, честна игра, ред и закон, осигуреност, доходи, перспектива.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow

              Естествено! Всеки агент на Българското разузнаване е служил на България. Един за пари, друг за идеали... Важното е, че са служили на Майка България. Която не е ТВОЯ майка предателю на Родината.
              Гигов този юнак е и гей ако не знаеш

              Коментар




              • Боят настана!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Илиан Василев

                  Съвет към ГЕРБ - най-добрия ви ход е оставка. Колкото по-скоро, толкова по-добре.
                  Нямате просто друга опция.
                  ....след Борисов.

                  Тоя И.Василев го мислех за по-умен,сякаш е забравил погромите на БКП/Бсп,виденовата зима,доларът 3.000

                  лева фалитът на банките,опашките за продукти,заплатите от 5 долара!

                  Първо ще им спрат парите от ЕС,а за

                  вирусът пък забравете,нищо че ще дремете в чакалнята-ама на тая гара няма да минават влакове!


                  Но както писах.....всяко зло за добро,трябва да се изживее катарзисът,други са го преживели с войни и .никой даром

                  не го е получил.....дълъг е пътят........



                  БКП/БСП да вземат власта- да се скапе всичко и О,боже ,чак тогава гласуващите за комунистите да им щракне нещо....

                  да но

                  "преходът" ще продължи още поне 2 -3 поколения! Засега ББ уж няма алтернатива,но вървим към диктатура////
                  Last edited by vanevski; 12.07.2020, 23:20.
                  Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                  Коментар


                  • Начев, волно ли се диша на протеста?

                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                      Поне 80 % са хора родени след 1989 година. Това е много важен фактор.
                      Да, доколкото са хора, които не знаят какво е това демокрация и колко струва. Щото мен са ме пребивали като куче по барикадите през 90-та година. И то не ме е шамарила охранителна полиция, а вътрешни войски.

                      Коментар


                      • Петър Бояджиев


                        Гледах доста внимателно, от страницата на Иво Божков, шествието на протеста днес. Ще споделя какво мисля. Чух, че на вчерашния, според МВР, са биле 25000. Това за София не е малко. Равносилно е в Париж да излезнат 250 000, като отчетем населението на градът. Първо никой не може да изкара толкова хора на улицата, освен тяхната отврат и недоволство. Нито Радев, нито Нинова, ни Манолова, ни Божков, ни Христо Иванов, ни който и да е. Това ако някой не разбере, нищо не е разбрал. Поне 80 % са хора родени след 1989 година. Това е много важен фактор. Още по налудничева е мантрата, че това са платени хора. Това не са хора които ще се продадат за 50-100,а и за колкото искате лева. Всички те са способни да си изкарат тези пари. Това са европейските граждани на българска територия. Сигурно всеки от тях е посещавал поне по няколко пъти свободните европейски страни. Това не са хора, които не знаят какво е Русия и да искат тя да дойде още повече в България. Напротив те занят, че тя е твърде много нагазила България и вместо европейски ценности управляващите изповядват, в реалност, повече руски цености. Тези протести са много сходни с протестите от 2013 година. Още тогава имаше подобни млади хора там, но Борисов излъга тогава по най-подлият начин протестиращите и се договори с Пеевски и Доган. Мисля, че тези които ме познават знаят, че по тази тема имам, може би най-достоверната информация, измежду не участвувалите пряко в тази договорка. Ще бъда не много литературен и ще кажа, че да им пикая на дипломите на дърдорещите социолози в България, които не са разбрали, че се ражда една нова генерация, по свободни и по-ориентирани хора, които искат, а и ще получат своето место в една нова организация на обществото. Борисов, не може да управлява тези хора. Не сме 2009 година когато имаше още достатъчно хора от моята генерация и други, които лесно се хващаха на масалите му. Просто времето му е минало и затова стигна до автобусните превози на движещи се тела без мозък.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от forman777
                          Vasil Petev

                          Георги Марков се възмутил във фейсбук, че Меркел и Макрон не се обадили посред нощ на Борисов за да го подкрепят.

                          Абе, олигофрен, Меркел и Макрон никога повече няма да застанат до Борисов. Те да не са луди?! Да се снимат или говорят с някого, на когото всички световни медии са показали снимки от нощното шкафче пълно с евро?!..
                          Да не забравяме, че наш БХ кара всичко на запад от Бг с 200.
                          Онези знаят, че са ги карали и не им е харесало да бъдат карани с 200!
                          Да си кажа правичката, на мен също не ми харесва да ни карат с 200.

                          Ама, човек винаги знае, а пък ако не знае, т о поне усеща, че може и по-лошо да е.
                          Олигарсите на изток карали своите с поне 220.

                          Напоследък се чу, че у САШ по ФБ търсели едроку..... нигери, които да карат тамошната рая (гоите) с 300. На нигерите щели да плащат за карането като компенсация за робството, а раята ще плаща за кефа да бъде карана от нигерите. Така кръгът се затварял.
                          Трябва да питам Фъки за подробности!

                          Коментар


                          • "Ще гоня Станишев и Доган до затвора."

                            Бойко Борисов 2009г.

                            "Сергея и Сокола са най-големите ни политици. Сергея е най-високо поставеният българин в Европа. А на Доганя трябва да му целувам това, заради етническия мир"
                            Бойко Борисов 2020г.

                            Коментар


                            • Отново беше ден на многодесетохиляден граждански протест, при което първата цифра не е единица.

                              Протестът е особено същество.
                              Волно, непокорно, понякога диво и озверяло! Интересно усещане е да го почувстваш близо до себе си.

                              То би посегнало и на бащите си без особено колебание. Организаторите, или поне тези, които в мрежите опитваха да се заявят за такива - Минеков и Бабикян, практически бяха напълно игнорирани. Иска ми се да мога да ви кажа, с какви точно думи се обърнаха към хората, но не мога и причината е съвсем проста - бях на 20 метра, но не чух и дума. Хубавото в цялата тази история е, че така имаме едно доста убедително доказателство, че става дума за един крайно изненадващ и напълно неорганизиран протест, който не се употребява и не е "яхнат" от никого. Бяха донесли една жалка и мизерна озвучителна система, която вероятно е давала някаква бегла представа за думите им, но в диаметър не повече от 10 м.
                              Станах свидетел на пълен отказ да се направи дори минимално усилие да бъдат чути и изслушани.

                              Бойко, днес станах свидетел на прояви и приказки, които убедително свидетелстват, че ти и тъпата ти, безпросветна клика сте омръзнали до смърт на хората.
                              Хвърляй кърпата и запрашвай за Дубай, моментът все още е подходящ.
                              Тъкмо там с Черепа ще си прегледате сметките, ще видите там кой има още да Зема, пък кой да получава квитанции!
                              Може да вземеш и Владко със себе си, него го бивало в сметките, тъкмо ще може да си прехвърли най-накрая партаменчето на свое име, че и на него му е писнало да пуска напред бабалък ли беше, кръстник ли беше, че да му осигурява прикритие.

                              Пълна измама е, че протестът има нещо общо с партийна или президентска организация. Просто чашата на търпението преля. Додеяха простотиите, скечовете, андрешковщината, престорената народнящина.
                              Народът не е бил заблуден и излъган нито за миг за целия този мутрокичозен мизансцен.
                              Търпелив е нашият народ!

                              За да бъда напълно откровен, протестът няма нищо общо и със защитата на президента, въпреки че действията на кандидата прехвърлиха всички мислими граници. Ако някой е имал някакви илюзии, че нещо друго може да се очаква от един обикновен веригонакичен, лъгал се е!

                              Чакаме маньоври и подлост и предателства!
                              Очакват се боричкания и низост, домогване до власт и ресурси, драпане за привилегии!
                              Все познати, човешки неща.

                              Коментар


                              • Georgi Kadiev

                                9 юли в 10:12 ч. ·

                                Васил Божков нарича Данаил Кирилов “Барни Рабъл”, Данаил Кирилов нарича Христо Иванов “квадратни гащи”, Борисов нарича всички “толупи”.
                                Мерки за спасяване от вируса и за спасяване на икономиката: нула.
                                Опростачването върви с пълна сила.

                                Коментар

                                Working...
                                X