IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Направо не ми го побира главата що за страхлив плъх е Борисов! Крие се като мишка и го е страх да се срещне със собствения си народ?? Как такъв страхлив плъх ще ръководи цяла България, как ще защитава националните ни интереси пред чужди управници като го е страх даже да излезе при хората?!
    Май вече ми е ясно, защо се крие... имаше една поговорка "гузен негонен бяга"
    Президентът Радев как излезе без охрана при гражданите...

    Искаш да излезе сред лумпените и платените агитки и какво да им каже?!

    Интересен обрат се получи, аз съм един от хората които не харесват Борисов... а хора които до вчера го подкрепяха и ми скачаха на главата, че Борисов нямал алтернатива, днес са "с народа".... и срещу Борисов...

    Къде са лидерите на "народа", не виждам такива, само стари мутри, които се опитват да яхнат вълната. Те дори като ги попиташ защо се бунтуват... оказва се че се бунтуват заради разнородни лични проблеми, кой останал без работа, кой жена му го напуснала, кой на кръчма не могъл да отиде заради Короната и тн... повечето от тези хора просто са отишли да си излеят гнева заради личните си проблеми на площада. Да повикат малко и заради емоцията, то сигурно и аз бих отишъл ако нямаше Корона. Най-малко за да придобия лични впечатления, а и тези протести са си едно безплатно забавление.

    Мисля че ако няма някакви ексцесии до една две седмици на хората ще им омръзне и ще се приберат. Не за друго ами защото няма идеология в тези протести, хората не са отишли да свалят Бойко, а да си повикат на открито, след като бяха затворени за два месеца пролетта. Това е абсолютно психологически момент, нека си излеят събрания гняв, макар че този гняв не е заради лошото управление, а заради Коронавируса, който всички ни изтормози.

    Хората имат нужда от "хляб и зрелища", зрелищата малко им бяха ограничени няколко месеца, и сега компенсират.

    Защо смятам, че тези протести не са заради лошото управление ли... ами те можеха да се случат и миналата година и тогава управлението беше същото, но се случиха сега... защо ли?! Защото се случи нещо невиждано в най-новата ни история, плъзна световна епидемия, която не само доведе до икономически последици и човешки жертви, а и ограничения в социалните контакти, което разбра се изнерви хората. Политиците от опозицията видяха това нещо и решиха да се възползват, ако те бяха опитали да направят същите тези протести миналата година с твърдите си ядра, ефекта щеше да бъде слаб. Но сега им се отвори възможност, защото могат да използват освен собствените си поддръжници и изнервения народ заради Корона кризата.... Така партии които нямат никакъв шанс да влязат в парламента, абсолютно безпринципно се съюзиха с БСП, тези политически "джуджета" иначе не биха имали никакъв шанс, но ако настане някакъв политически хаос, се надяват при разбъркването да излязат на по-добра позиция.

    Предстои ни невиждана икономическа и медицинска криза тази зима. Протестиращите отричат вируса, но той не е изчезнал, само защото те са го забравили. Короната не ни е забравила и тези протести са като гориво за Короната. Надявам се хората да се осъзнаят преди да сме катастрофирали. Да останем без управление в най-тежкия период в нашата най-нова история е пълна лудост. Хората които разпалват тези протести не милеят за България и също така много добре знаят че вируса е опасен. Наистина ли някой има очаване, че тези хора, на които иначе изобщо не им пука за живота на обикновения човек, ще "оправят" България?!

    Видимо бунтуващата се тълпа няма лидери и видимо "стари кримки" се готвят да яхнат протеста (те вече може и да са го яхнали), а Божков ще се върне на "бял кон" ако протестите са успешни. Вие това ли искате, Божков да се върне и познатите на всички стари боклуци да се върнат?! Хора които бяха наказани на изборите заради грешките си, сега да се върнат по незаконен начин и да ни управляват отново?! Стари и некадърни политически "трупове" да се върнат и да ни управляват, що за безумие е това?! Те ли ще оправят България, че и конституцията се готвят да променят!?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

      Убеден съм, че Радев има необходимите качества за пилот-изтребител.
      Успя да докаже, че за президент не струва.

      Доц. Аантоний Гълъбов разби мераците на Радев за оставки на Борисов и Гешев
      Ти на едно място беше споменал, че си бил жестоко бит от вътрешни войски при някакви политически събития.

      Имам приятел, чийто брат е служил там и знам от първа ръка как процедират.

      Разбирам, съжалавям за случилото се, съзнавам, че това е сериозно основание за изпитване на безгранично чувство на омраза и при необходимост можеш да се позоваваш на обстоятелството, че лично аз съм ти дал право да говориш глупости поради важни житейски обстоятелства.

      При доц. Гълъбов има само едно единствено неизяснено обстоятелство. Не знам какво е говорил, не искам да знам, доколкото съм напълно наясно, че водещият въпрос при него е съвсем друг:
      Как е възможно едно привидно човешко същество (при това ерудирано и интелигентно) да продължава да поддържа жизнени функции, при такава наситеност с отрова в тъканите му?!
      Мога само да предполагам, какво му е било причинено на него - някъде и от някого?
      Знам, че няма да е утеха за теб, но да не излезе, че ти относително леко си се отървал.
      Казвам го с човещина и без грам ирония.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
        Моля, не намесвай президента.
        Малко уважение - имаш ли елементарна престава, какво значи да с ивоенен пилот на изтребител
        Вътрещари са ми казвали в откровен и личен разговор, че освен смелост, требе си да ти хлопа малко дъската
        Убеден съм, че Радев има необходимите качества за пилот-изтребител.
        Успя да докаже, че за президент не струва.

        Доц. Аантоний Гълъбов разби мераците на Радев за оставки на Борисов и Гешев
        Last edited by Ender; 15.07.2020, 01:47.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

          Начев разсмя ме )) Написал си забавен пародиен разказ на течащото криминале ))

          Но, сериозно се размислих що за аналитични способности има индивида, че му поднасят подобни ....неща, афиширани като "страшно" престъпление на издирвания, мейби, ... престъпник без присъда.
          Че това прилича на махленска приказка на 2ма мераклии. Да хванат 2 герберасти от средния им ешалон и по-ярки приказки ще извадят.
          Божков говори за някакви десет хиляди, ма души ли, ма долари ли или левчета, няма значение, важно е внушението

          И най-вече се чудя, Гешевата прокуратура не разбира ли, че това чатче, показва Президента с истинските му правомощия, орязани услужливо и от предходния президент в полза на Герб, помниш, сигурно, как прехвърли външно разузнаване към правителството ...

          И участниците, ясно артикулират точно това, президентът Радев нито дирижира протеста, нито има енергия да го направи.
          Гешев е уникален, точно като боса му - хвърлят в пространството коренно противоречиви твърдения и все в една посока бият )

          Горното чатче е бозава водица сравнено с това

          Добро утро, бос! Либийското лоби и неговите интереси в България

          https://www.youtube.com/watch?v=niKayZFgBXw

          хеле пък това

          Б.Б. ли е на записа?

          https://www.youtube.com/watch?v=50Dv...re=emb_rel_end
          Съни, мила!

          Вадят, квот имат и колкото им стига акълът.

          И едното малко и другото малко!

          Радевата ич н е е лесна!
          Сигурно вече се раздира вътрешно. Единият му крак е върху Конституцията, животът остро го притиска да вземе по-ярка и крайна позиция, което на практика би значело да пренесе тежедст и върху другия крак, а инерцията може да г о принуди да стъпи в територията н а вътрешната политика.
          Трудна дилема!
          Какво говори твоето женско чувство, госпожата насосва ли допълнително напрежение и прави ли опити да го боде в ребрата

          Няма да забравя, как едно време Стояновица публично (почти) с е дистанцира от съпруга си, щот, видите ли, той загубил изборите за втори президентски мандат от селянчето от Сирищник.

          Знам ги геппаджийските идиотии в чатчета и файлчета безчет и от време оно, ама Каскета се прави на сляп, глух и гламав.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

            За подчертаното ,друже гледай да си по-близо да агиткката на мая или кака корни -там ще си в пълна безопасност-гаранция....проверено от нЕкои другаре де...... не ставай зян...

            .А за
            Магна Харта/1215 год.----- дали е имало тогава джуджета,както прави дскоммафията

            20. За дребно провинение свободен човек може да бъде глобен единствено според размера на простъпката. За тежко провинение също да бъде глобен според тежестта на деянието, но не така, че да бъде лишен от препитание. По същия начин, на търговеца ще бъде пощадена търговията, а на селянинаxiii - земеделските му сечива, ако такива хора попаднат в ръцете на нашето милосърдие. И нито една глоба няма да бъде наложена другояче, освен чрез полагане на клетва от почтени хора от околността.

            https://www.forumnauka.bg/topic/1767...8%D1%82%D0%B5/
            Ванка, послушах съвета ти и тръгнах из гъстата гора да търся и викам неволята!
            Няма и няма.

            Само по едно време покрай мен мина едно мило девойче, което носеше плакат:
            Не искам ГЕРБ,
            Не искам БСП,
            Искам Промяна!

            Детска му работа.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

              Дайте му шанс на ББ да помете различните мафиоти. И без това вече сериозно се е захванал, а и след протестите ще му пари под гъза, и ще се старае още повече. А след това живот и здраве - идват избори, и тогава можете да го накажете, като гласувате за някой друг, който все още не е в пандиза. Изглежда логично и разумно, нали?

              Аз също все още не съм решил за кого ще гласувам, и затова с интерес следя кой лидер какво прави и каква позиция заема. Не мога обаче да преценя след като отмине пушилката, колко глави ще останат неотнесени. Самият Гешев явно също не си поплюва. Не се знае кого още разследва и коя още глава ще хвръкне в следващите няколко месеца.

              Всичко това е в наш интерес - става въпрос за прочистването, което Гешев се е заел да прави. Много мафиоти ще отнесе това прочистване, и не е в наш интерес да го прекратяваме баш сега. А и идва тежка зима, короната се активира и разширява, може би ще има нови ограничителни мерки и ново стягане на коланите. Въобще нека да не правим глупости баш сега, само защото Божков иска да се лее кръв по площадите.

              Всичките атаки срещу ББ през последния месец са именно защото Гешев се активира да гони мафиоти. Виждате че се вадят компромати с няколко годишна давност. Защо ги вадят точно сега? Ами защото ББ и Гешев ги настъпиха по мазола. Това обаче е ярко доказателство, че ББ и Гешев са на прав път, а и това е в наш интерес.

              Искайки да ги свалите баш сега означава, че искате да спасите всичките тези мафиоти, и президента в това число. Хайде осъзнайте се, все още не е късно. Винаги можете да му го върнете на ББ на следващите избори, но ако го направите баш сега, ще спасите една камара бандити и мафиоти
              Матеев, моля те!
              Мисля, че си сериозен мъж, все пак.
              Човешко е, животът ни притиска грубо, налага се да се браним, понякога дори да спасяваме кожата. Това го разбирам , ама не ми разказвай приказки от "Хиляда и една нощ"!

              Нямаш си представа, какво ми е минало през главата в този живот!

              С нищо не се е захванал БХ и нищо няма да помете!
              Това е ограничен Андрешко, който ни работи за своя угода и си мисли, че театралните му етюди са толкова убедителни, че накрая и бистра сълзица ще пуснем!

              А за Каскета пък хич не искам да чувам. В мое лично присъствие, в качеството му още на зам.главен прокурор, яви се на пресконференция с бяла риза, без вратовръзка, три разкопчани копчета и отдолу на врата му имаше дебела златна верига.

              ВЕРИГА!

              Тук мислех да внеса известни уточнения, но поради едното уважение към теб, въздържам се!

              Всичко е корист, итнтерес и агресия, но ... нас ни нЕма в цялата схема.
              Оставени сме за трета, четвърта цедка!

              Моля, не намесвай президента.
              Ти поне си голям мъж, поне си ходил в казарма. Не смея да изтъквам този факт за себе си, че то нашето, въпреки че си беше сериозна работа и тежко изпитание, си беше ташак работа, в сравнение с изживяното от дядовците ми.
              Малко уважение - имаш ли елементарна престава, какво значи да с ивоенен пилот на изтребител
              Вътрещари са ми казвали в откровен и личен разговор, че освен смелост, требе си да ти хлопа малко дъската, щото нормален човек не би си причинил това, дори насила.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                Значи и двамат с гигов сте гербери?
                По-скоро assberry.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Когато преди няколко дни казах, че според мен по-голямата част от съдиите са честни и достойни хора, а гнилата ябълка на съдебната система е прокуратурата и тя трябва да бъде разтурена, един колега от форума се учуди и ме попита защо мисля така.

                  Аз не му отговорих, защото как да формулирам кое е създало у мен такова усещане? Нямам чак такова дар слово, пък и нямам време да събирам фактите, които са ме довели до това убеждение.

                  Вместо мен, отговор на въпроса на колегата дава управителният съвет на Съюза на съдиите в България.
                  Изключително силен и достоен отговор на въпроса ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА Е ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА.

                  Можете да прочетете декларацията на съдиите ТУК.

                  Нека тези, които подкрепят банкянската Тиква и неграмотния милиционер направен от Тиквата главен прокурор, да не го четат, че да не се разколебаят в любовта си към МУТРИТЕ.

                  Гигов, прочетох обръщението на УС на Съюза на съдиите към следователите и прокурорите от вчера (14.07.20.). Благодаря за желанието ти да адвокатстваш в полза на съдебната система в РБ, при което - да промениш моето мнение за същата система към по-добро.

                  Това няма как да се случи, Гигов! Защо? Причината да съм недоволен от Съдебната система са три от съдебните дела, които съм водил и задкулисните игри на съдиите в тях.

                  В заключение: хубави неща пише УС на Съюза на съдиите в своето обръщение към следователите и прокурорите, Гигов! С много факти разполага въпросният Съвет...

                  .........

                  За мен, обаче - като най-обикновен гражданин, комуто се е наложило да ползва услугите на Българската Съдебна система - за мен, най-важни са фактите, с които аз разполагам! Тези факти НЕ говорят в полза на Съдебната система, а доказват еднозначно НЕКОРЕКТНОСТТА на служителите от същата система!

                  Такива неща под слънцето, Гигов.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                    Циничното в отношението към кърджалийката е не само думите, а потупването по главицата на председател на Народното събрание по време на партийна сбирка
                    същото беше и с предишния президент
                    Поне не целуват ръка като един министър, радетел за правосъдие )

                    Гигов, имаш ли представа кой е този Паунов, който веднага след обявените записи от прокурора ....си призна, сякаш не е спал да чака да се изкаже ))
                    Да не е случайно от Герговия кръг?
                    Съни, днес като си писах пародийните скечове, аз също нямах представа, кой е този Паунов.
                    Смътно познато има. Толкова.

                    Днес, младежите ми казаха, че бил коалиционен партньор на Куорнела.
                    И представи си ... коя партия?!

                    БКП.

                    Кво да правиш, човещинка!
                    Те, "комунистите", обичат пролетариата, властта и парите!

                    Коментар


                    • Ей, ефрейтори....!
                      Говори изнесеният репортерски пункт на БАШ .....!
                      Искате ли информация от извора?
                      .....

                      Не ви чувам!

                      .....

                      По-силно!


                      ....


                      Още по-силно!


                      ....

                      Е, хубаво де, убедихте ме!

                      Днес гювендиите внушаваха, че Черепов е организатор и поръчал проливане на кръв.
                      Уточнявам, неменструална!!
                      Да, една сцепена протестираща глава в момента е равна на края на БХ. Днес, сега!
                      Имам лоша новина, нямаше такава сцепена глава.

                      Е, имаше римейк на Спайдърмен!
                      Не знаете какво е това, нали?! Как ще знаете, като се криете като лалугери в дупките!
                      А утре ще пишете героични СВ-та как геройски сте се сражавали за свободата и правдата. Знам ви аз вас!

                      Още в неделя едно храбро същество (бях далече и не съм сигурен, но ми струва, че беше момиче със сладко дупенце) демонстрира катерене по фасадата на Партийния дом. Облицовката е от големи гранитни плочи, които образуват едри и дълбоки фуги на снадките и особено в ъглите позволяват катерене. Та, девойчето подлуди ушевите като ту се катереше нагоре, ту слизаше (поне 10-12 м.), а колко и трябва на групата да се израдва на "прекарването" на властта. Накрая го спасиха благополучно. НаШте!

                      Днес в ролята на Спайдърмен се прояви едно момче! Ама него почти го хванаха. Е, отърваха го накрая! Но в процеса на неговото спасяване се случи едно сбутване с полицията, полетяха предмети. Някой хвърли една-две бомбички, имаше изпочупени стъкла. Няма драма.
                      Както днес няма драма, така от нищото може да изскочи голяма беля!

                      Всичко премина спокойно и културно общо взето.
                      А пък аз, какъвто си ме знаете всеяден и лукав, тръгнах из тълпата да разпитавам къде са емисарите на Черепов, че да смъкна нЕкой леф. Изръшкаф све, нЕма и нема! Гледаха ме като гламав, на едно място и мариз щях да отнеса.

                      Ефрейтори, помагайтеееееееееее, глад и мизерия настана, дайте неква връзка с БХ, че да Зема нещо. Гладно се не живей!
                      Чувам, че БХ щедро плащал и н е се циганял! Не се стискайте, знаем, че в чекмедженцата има много.

                      Знам, че и вие Земате, не ми се правете!
                      Няма друго смислено обяснение да ми се правите тук на чисти, нодокоснати и почти неощипани девици!
                      Борили се били за правда, стабилност и държавност?!

                      Айде-де!
                      Не нам тези!
                      Дъртите знаем две и двеста!
                      Всичко сме видели, простихме се с илюзиите.
                      Като ще ни карат с 200, поне интелигентно да ни карат!

                      Заставате зад и защитавате користен, личен интерес. В краен случай - нездрава емоция!
                      Всички Гепп-аджии знаят това и само това!
                      Партия, идеи, идеологии - Божкееееееееееее, жив да не съм!

                      Келепир!
                      Аванта!

                      .......
                      Last edited by RUBLA; 15.07.2020, 08:57. Причина: Спазвайте добрия тон!

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                        Циничното в отношението към кърджалийката е не само думите, а потупването по главицата на председател на Народното събрание по време на партийна сбирка
                        същото беше и с предишния президент
                        Поне не целуват ръка като един министър, радетел за правосъдие )

                        Гигов, имаш ли представа кой е този Паунов, който веднага след обявените записи от прокурора ....си призна, сякаш не е спал да чака да се изкаже ))
                        Да не е случайно от Герговия кръг?
                        Най-вероятно е от на курнела кръга. Сто процента комоне.
                        Тя парите ще вземе каквото и да е, но ако трябва щепще когото и да е.

                        Ми ти Съни защо си тук? Избори не се задават БХ оставка няма да подава...
                        Да не си се объркала нещо?

                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Чуйте и думите на една достойна жена.



                          Забелязвате ли разликата между тази ДОСТОЙНА жена и недостойната кърджалийска......, която дори и наречена така, продължи да.... на партийния си вожд, с което доказа, че я е нарекъл правилно.

                          А пък някои искат тези простаци, които са на власт, да продължат да ни управляват заради някаква си СТАБИЛНОСТ.

                          СТАБИЛНОСТТА НА ПРОСТОТИЯТА е това което ни предлага банкянската Тиква и прославящите го в този форум.
                          Циничното в отношението към кърджалийката е не само думите, а потупването по главицата на председател на Народното събрание по време на партийна сбирка
                          същото беше и с предишния президент
                          Поне не целуват ръка като един министър, радетел за правосъдие )

                          Гигов, имаш ли представа кой е този Паунов, който веднага след обявените записи от прокурора ....си призна, сякаш не е спал да чака да се изкаже ))
                          Да не е случайно от Герговия кръг?
                          Last edited by RUBLA; 15.07.2020, 08:59.

                          Коментар


                          • Чуйте и думите на една достойна жена.
                            Д-р Цветеслава Гълъбова: Народът по площадите не иска повече простотия

                            Мисля си, драги ми Facebook, колко се радвам, че моят народ - горд, смел, с 1300-годишна история, вече се събуди. Младите хора са с нас, активни, искащи, настояващи, но не просто нещо, а демокрация. Гордея с тези млади хора. И вече съм сигурна, че имаме шанс. Шанс да преминем през тази жестока криза, шанс да девулгаризираме нашето общество и да го направим, каквото искаме. Защото народът, който е по площадите не иска повече простотия, наглост, арогантност, гешевщина и попълзновения от калинки във всички сфери.


                            Слушах днес сийчето. Ами, че то горкото трудно говори, имах чувството, че някой е стиснал това девойче за гърлото и му е трудно да реди клишетата. Повярвало си е горкото, че само с едната руса коса и новозалепените мигли ще впечатли хората по площадите. Явяват се някакви, някои от тях с академични титли, които си позволяват лукса да ни наричат тълпа, лумпени или просто хора от улиците. Те са от задавилите се с мръвки от гербавата трапеза.

                            Ей, хорица семпли и мизерни, кой ви дава право да обиждате сънародниците си, кой ви каза, че обслужването /няма да конкретизирам от какъв вид/ е занимание достойно, а?

                            Хайде, приберете се в дупките си, че ще ви отвее народния гняв и хич не казвайте какви сте и какво сте учили. Срамно е, повярвайте ми. Аз съм жена на почти 54 години и вече знам, че най-ценното, с което човек никога и при никакви обстоятелства не бива да се разделя и да прави компромиси с него е ДОСТОЙНСТВОТО! И заради него сме на улицата. Защото бяхме унизени, смачкани и овъргаляни в калта на беззаконието, авторитаризма и простототията.

                            Нещата стигнаха до там, че не само ВОЙНСТВАЩИЯТ ПРИМИТИВИЗЪМ стана норма, не само стана задължителен, за да просперираш и се развиваш кариерно, но вече те и наказват, ако не си такъв или не адмирираш простотията. Е, аз никога и при никакви обстоятества няма да се наведа. Стара съм, ще ми се сецне кръста. А сериозно - имам деца и внуци, които искам да науча, че ДОСТОЙНСТВОТО е най-ценното.

                            Заради него сме на площада. и ще успеем!!!! Това е МОЯТ НАРОД!!!!

                            Забелязвате ли разликата между тази ДОСТОЙНА жена и недостойната кърджалийска ...., която дори и наречена така, продължи да..... на партийния си вожд, с което доказа, че я е нарекъл правилно.

                            А пък някои искат тези простаци, които са на власт, да продължат да ни управляват заради някаква си СТАБИЛНОСТ.

                            СТАБИЛНОСТТА НА ПРОСТОТИЯТА е това което ни предлага банкянската Тиква и прославящите го в този форум.
                            Last edited by RUBLA; 15.07.2020, 09:00. Причина: Спазвайте добрия тон!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар



                            • Аууу, тук как се е разсмърдяло на червена сган
                              А в този момент в Париж пее една Голяма Българка - Соня Йончева
                              Last edited by barbaron; 14.07.2020, 23:49.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                Когато преди няколко дни казах, че според мен по-голямата част от съдиите са честни и достойни хора, а гнилата ябълка на съдебната система е прокуратурата и тя трябва да бъде разтурена, един колега от форума се учуди и ме попита защо мисля така.

                                Аз не му отговорих, защото как да формулирам кое е създало у мен такова усещане? Нямам чак такова дар слово, пък и нямам време да събирам фактите, които са ме довели до това убеждение.

                                Вместо мен, отговор на въпроса на колегата дава управителният съвет на Съюза на съдиите в България.
                                Изключително силен и достоен отговор на въпроса ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА Е ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА.

                                Можете да прочетете декларацията на съдиите ТУК.

                                Нека тези, които подкрепят банкянската Тиква и неграмотния милиционер направен от Тиквата главен прокурор, да не го четат, че да не се разколебаят в любовта си към МУТРИТЕ.
                                Съдиите преминаха на страната на народа...

                                Коментар

                                Working...
                                X