IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Американците спират газовите проекти на Бойко.

    https://www.24chasa.bg/novini/article/8813128
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

    Коментар


    • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

      Иван Костов 12 месеца е бил на обучение уж за пилот в СССР. Ама по странна случайност на същия аеродрум, където се е обучавал за "пилот", има подразделение на Спецназ на съветската армия. А Спецназът е подчинен директно на Главното разузнавателно управления на Генералния щаб на Съветската армия. Та Иванчо Костов са го обучавали другарите от ГРУ. В разузнаването КГБ са калфи на ГРУ.
      Ти да видиш?!

      Чувал съм само апокрифни подхвърляния по този повод, но толкова точно и адресно описание на липсващите в биографията му 12 месеца никога не съм чувал.
      Може и да си го казвал, но аз поне тези подробности ги чувам за първи път.

      Вай-вай!

      Някой подхвърли думата Костов, за направих някаква добавка, колкото да стане каламбур и въобще не съм си и помислял, че от тази трънка ще изскочи голям заек!

      Коментар


      • Начев, още в момента когато предположи двамата с теб да се сдружим ме загуби за каузата. Ние с теб виждаме света по много различен а на моменти даже и несъвместим начин. Поради това вероятно ние ще бъдем в две отделни сдружения, които ще се опитват да прокарат техният възглед за бъдещето като водещ в обществото. Така работи демокрацията. Ще търсим малкото допирни точки по които можем да работим заедно и ще се противопоставяме един на друг за всичко останало. Така работи демокрацията и правовата държава. Важното е на не се изострят конфликтите и да не се гоят мостовете. Защото след изгорен мост няма как да има сътрудничество.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

          начев, по-кротко. Много се надценяваш май. Явно откакто някои спряха да ти обръщат внимание доста изнагля.
          Старческата деменция и логореята не вървят добре ръка за ръка
          Както виждаш, работи!
          То и ти наглееше, ама нещо ти секна ентусиазмът!
          Само на теб , като на близък съратник от десетки години ще обадя няколко тайни неща:
          - понякога не е важно какво е, важно е как изглежда,
          - ако ме напсуваш (което си и правил), ще събереш поне 20 лайкчета! Може пък да си струва Що не оглавиш една армия, която да се саморазправи с мен. В момента има революционна ситуация. Изпуснеш ли момента, всичко изтича в канала.
          Аз ще давам интифи.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

            Е, при него има обстоятелства!

            Първо, той скачаше и това коренно променя нещата.
            Освен това и до ден днешен никой не може да обясни една напълно неясна дупка от около 12 месеца в неговата биография
            Иван Костов 12 месеца е бил на обучение уж за пилот в СССР. Ама по странна случайност на същия аеродрум, където се е обучавал за "пилот", има подразделение на Спецназ на съветската армия. А Спецназът е подчинен директно на Главното разузнавателно управления на Генералния щаб на Съветската армия. Та Иванчо Костов са го обучавали другарите от ГРУ. В разузнаването КГБ са калфи на ГРУ.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Начев, снимката ясно сочи политическата импотентност на част от протестиращите. Те могат да дефинират само какво не искат. Не могат да посочат какво искат, как ще го постигнат, и чрез какъв политически инструмент (партия) ще го направят, защото в условия на парламентарна демокрация исканията могат да бъдат превъплътени в реалност само чрез политическо представителство в парламента. Тоест трябва да се сдружиш по цели, ценности и интереси, да се явиш на избори и след това чрез парламентарното си представителство да осъществиш определени политики. Като това трябва да стане в сътрудничество с други групи и интереси, които целят държавата да се развие по оптималният за тях начин. Това е един труден баланс защото както сам виждаш различните хора виждат и разбират света по различен начин. Много рядко се случва някоя група да е доминираща до такава степен, че да може сама да прави каквото си иска. Камо ли ако е миниатюрно малцинство, което иска чрез сила да се наложи на мнозинството. Докато протестиращите не тръгнат по този път всичко ще е ялово. На всеки четири пет години хората ще излизат да кажат, че са недоволни от начина си на живот, ще искат някой да бъде публично разчекнат на площада като изкупителна жертва и с усещане, че справедливостта е възтържествувала ще се приберат към обичайният си живот и ще оставят тези, които се организират да управляват техният живот както те намерят за добре. Сега се вижда как се прави организация, но тя не е от хората. Продължават да се организират и възползват от хаоса само организирани престъпни групи. С това не казвам, че протестите са нещо лошо. Винаги е добре, когато хората кажат, че според тяхното субективно усещане не живеят добре, но трябва и действия някакви. Винаги е добре хората да посочат какво според тях е лошо, вредно, неправилно... но да не забравят че не са единствени и това е според тях. Според други хора е друго. Нека си кажат мнението, без тяхна идея за бъдещето, някаква организация от тяхна страна, ще повикат, ще повикат и ще си заминат. После този който се организира и отиде на избори ще управлява. Защото на избори се избира от този който се е кандидатирал.
              Правиш принципно верни коментари, н о доколкото ти поне имаш представа от реалния живот и как действително се случват нещата, искам да те попитам нещо:

              Аз и ти ли ще се бръкнем, че да осигурим на младежите необходимия ресурс - офиси, наеми, обзавеждане, оборудване, логистика, експерти (философи, социолози, политолози и др.), ЕйчАр, ПиАр, счетоводство, трудови възнаграждения, осигуровки, консумативи, ютилитис, външни услуги ...?

              Ти колко даваш?
              Аз ще дам колкото теб, ма аз искам да назначавам експертите!
              Виде ли, няма как да стане, щото след като даваш парите и ти, и ти ще искаш да поръчваш музика.
              Пък аз не искам ти да поръчваш музика, защото те подозирам в нездрав либерализъм, а ти мен в нездрав консерватизъм.

              И тогава ще се появи отнейде БХ са най-мазната и прелъстяваща усмивчица и ще ги покани в младежкото гепп.

              И кръгът се затваря, да влезе крокодилът (виж малко по-долу).

              Коментар


              • Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

                Като сте толкова много ходете правете контра протест
                И ромите не искат вече
                Ти не разбра ли, че тълпата е по-нискоинтелигентна от който и да било взет нейн член. Това е доказан психологически факт. Ако човек иска да си съхрани интелигентноста, трябва да стои далече от каквито и да било тълпи.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                  Абсолютно неадекватен и неинформиран, нямащ елементарна представа за обществена кройка, основен закон и баланс между властите, мразещ целия свят, защото е бит от полицията, наговори куп глупости вчера, раздаде присъди и тръгна да ги изпънява.

                  Ето една сбита, но точна характеристика за теб.

                  Вместо да се завреш в кучи гъз от срам и да изчакаш да те позабравим,
                  Злобееш!

                  Мислиш ли, момченце, че ще ти стигнат силиците, ако реша да т е подхвана.

                  Знаеш ли, колко такива има като теб, които сега стоят отстрани и не смеят да гъкнат, а единственият им кураж стига да пишат червени точки на такива като теб, които още не са го изяли?
                  начев, по-кротко. Много се надценяваш май. Явно откакто някои спряха да ти обръщат внимание доста изнагля.
                  Старческата деменция и логореята не вървят добре ръка за ръка
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • Tatiana Christy

                    "Помолиха ме да бъда говорител на протеста в София на 16.07. в четвъртък. Колебах се малко, ама после си казах, защо да не им е*а вербално майката на "стабилността". И си купих самолетен билет. Не от Сорос, божков или зелените еуглени, ами от парите, които си изкарвам."

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение


                      За сведение тази книга е била настолна на извергът ленин,с многобройни забележки за допълнение с жестокости,така че да си спестим

                      изучаването и подражанието на този ВРЪХТ на хуманноста.....Мерсим за което....
                      По едно време си мислех да обърна внимание на Матеев на този факт, но после прецених, че моментът не е подходящ поради историческата обремененост.

                      Иначе има различни видове оценки за случващото се в заобикалящата ни действителност. За някого, крокодилът, който разкъсва и изяжда млада красива и невинна газелка, е едно отвратително и грозно чудовище. Друг пък би казал: Що, уневерсална и много ефективна машина за убиване!

                      Понеже ти захвана темата с Ленин, редно е да се познават поне някои базови неща, като елемент от човешката история. Без оглед на това - кой, кога, къде, в същата тази човешка история има като тенденция едно постъпателно развитие, което се ражда в битка при наличие на важни причини, присъствие на ситуация и повод.

                      Та, същият този Ленин в едно такова преломно време при някакво стечение на обстоятелства е казал: Вчера беше рано, утре ще е късно, сега е моментът.
                      Ти ги знаеш тези неща, убеден съм, а сега вероятно е отново подходящо да си припомним горната приказка за крокодила.

                      Не е лошо и да направи и тъжно заключениено, а именно: поради относително спокойствие и уреденост на модерния живот, членовете на съвременното общество губят, пренебрегват, режат важни социални характеристика на човешката същност и обществените закони. Безкрайно учудващо е, направо трогателно и незряло до инфантилност да се призовава крокодила да стане гальовен домашен любимец.

                      Ване, младежите още не са го яли достатъчно, но очевидно акъл се н е дава и всеки трябва да направи собствените си грешки.
                      Това няма алтернатива.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение


                        За сведение тази книга е била настолна на извергът ленин,с многобройни забележки за допълнение с жестокости,така че да си спестим

                        изучаването и подражанието на този ВРЪХТ на хуманноста.....Мерсим за което....
                        Тази книга е настолна на всички диктатори. Не изключвам да е настолна и на всички български властимащи или мафиоти. Това обаче не означава, че написаното в нея не е вярно. Точно обратното - написаното е вярно, научно обосновано, и пълно с доказателства от цялата човешка история. Книгата е абсолютен хит, признат от всички психолози, и никой до момента не е написал нито една отрицателна рецензия. Това е така защото книгата е ВЯРНА, колкото и да не ти се харесва това.

                        След като диктаторите и мафиотите четат тази книга, не трябва ли тя да стане настолно четиво и на целия народ, за да има поне някакъв малък шанс да противодейства? Най-малкото ако хората бяха прочели тази книга, нямаше сега да излизат на протести и да се правят на маймуни, а щяха да намерят много по интелигентни начини за противодействие.

                        След като книгата описва хилядите отрицателни качества на стадото (пардон - тълпата), не е ли близко до ума (за който го има) човек да избягва да ходи и да се смесва с такива стада (тълпи). Трябва да стои отстрани, да се дистанцира, и критично да наблюдава събитията, а не да се превръща в малоумна маймуна, смесвайки се със стадото и правейки разни маймунджилъци като всички останали под командването на някой мафиот, яхнал народното недоволство.
                        Last edited by Mateev; 15.07.2020, 17:03.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                          Не, оставяме БХ да ни кара с 200 до следващите избори напролет, а тогава каквото сабя покаже (каквото НАРОДА каже).

                          Съществуващите 0.3% демонстранти НЕ СА НАРОДА, така че тяхното мнение никого не го интересува.

                          Престави си криминалния контингент, който по статистика е между 1 и 2%, да излезе на протест с искания да се узаконят кражбите, измамите, убийствата, дрогата и т.н.. Със сигурност площадите в страната ще са препълнени от хора. И какво - народа ще ги послуша ли?
                          Като сте толкова много ходете правете контра протест
                          И ромите не искат вече

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
                            Много характерна картина, онагледяваща настроенията на протеста:


                            Протестиращите скочиха на Мая, Божков, БСП и Слави

                            Пропуснати в заглавието са дпс и Цв. Да не си помислите нещо?! Не се разсейвам, внимавам в картината.
                            Последните са най-калпави от всички изброени.
                            Начев, снимката ясно сочи политическата импотентност на част от протестиращите. Те могат да дефинират само какво не искат. Не могат да посочат какво искат, как ще го постигнат, и чрез какъв политически инструмент (партия) ще го направят, защото в условия на парламентарна демокрация исканията могат да бъдат превъплътени в реалност само чрез политическо представителство в парламента. Тоест трябва да се сдружиш по цели, ценности и интереси, да се явиш на избори и след това чрез парламентарното си представителство да осъществиш определени политики. Като това трябва да стане в сътрудничество с други групи и интереси, които целят държавата да се развие по оптималният за тях начин. Това е един труден баланс защото както сам виждаш различните хора виждат и разбират света по различен начин. Много рядко се случва някоя група да е доминираща до такава степен, че да може сама да прави каквото си иска. Камо ли ако е миниатюрно малцинство, което иска чрез сила да се наложи на мнозинството. Докато протестиращите не тръгнат по този път всичко ще е ялово. На всеки четири пет години хората ще излизат да кажат, че са недоволни от начина си на живот, ще искат някой да бъде публично разчекнат на площада като изкупителна жертва и с усещане, че справедливостта е възтържествувала ще се приберат към обичайният си живот и ще оставят тези, които се организират да управляват техният живот както те намерят за добре. Сега се вижда как се прави организация, но тя не е от хората. Продължават да се организират и възползват от хаоса само организирани престъпни групи. С това не казвам, че протестите са нещо лошо. Винаги е добре, когато хората кажат, че според тяхното субективно усещане не живеят добре, но трябва и действия някакви. Винаги е добре хората да посочат какво според тях е лошо, вредно, неправилно... но да не забравят че не са единствени и това е според тях. Според други хора е друго. Нека си кажат мнението, без тяхна идея за бъдещето, някаква организация от тяхна страна, ще повикат, ще повикат и ще си заминат. После този който се организира и отиде на избори ще управлява. Защото на избори се избира от този който се е кандидатирал.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                              Абсолютно неадекватен и неинформиран, нямащ елементарна представа за обществена кройка, основен закон и баланс между властите, мразещ целия свят, защото е бит от полицията, наговори куп глупости вчера, раздаде присъди и тръгна да ги изпънява.

                              Ето една сбита, но точна характеристика за теб.

                              Вместо да се завреш в кучи гъз от срам и да изчакаш да те позабравим,
                              Злобееш!

                              Мислиш ли, момченце, че ще ти стигнат силиците, ако реша да т е подхвана.

                              Знаеш ли, колко такива има като теб, които сега стоят отстрани и не смеят да гъкнат, а единственият им кураж стига да пишат червени точки на такива като теб, които още не са го изяли?
                              Той човека за друго питаше, ма нейсе...
                              Благодаря за характеристиката, личи си опита ти в тези неща! Но за да е точна, трябва да е базирана на факти. А както е видно от всичко написоно от теб във форума, към фактите се отнасяш с крайно пренебрежение и предпочиташ да ги заменяш с емоции. Когато и те не ти достигат, започваш да агресираш. Ако се абстрахираме от всичко това, не смятам че съм ти дал повод, нарушавайки добрия тон в комуникацията с теб. Това, че не можеш да отговориш на въпросите ми, не бива да бъде повод за вербална агресия.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                                И следователно, уважаеми зрители и слушатели:

                                Оставяме БХ да ни кара с 200 до живот......
                                Не, оставяме БХ да ни кара с 200 до следващите избори напролет, а тогава каквото сабя покаже (каквото НАРОДА каже).

                                Съществуващите 0.3% демонстранти НЕ СА НАРОДА, така че тяхното мнение никого не го интересува.

                                Престави си криминалния контингент, който по статистика е между 1 и 2%, да излезе на протест с искания да се узаконят кражбите, измамите, убийствата, дрогата и т.н.. Със сигурност площадите в страната ще са препълнени от хора. И какво - народа ще ги послуша ли?
                                Last edited by Mateev; 15.07.2020, 16:44.

                                Коментар

                                Working...
                                X