If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Депесарчето Горанов с надменния стъклен поглед е най-омразното лице в това правителство
Оставката за него беше начертана отдавна, ама какво стана със 700 мил евро ??
И тази сума е призната от него, истинската може да е над милиард.
Така ли ще се измъкне ... ама тука някой се кълнеше във Гешев, че громи олигарси, ама те ги пускали после, като си платят
Мисля, че няма да се върне в ГЕРБ, но със свой формат може да привлече доста от редиците на ГЕРБ, както и встрани от него.
В този случай може да се нареди и сред балансьорите. Това, според мен е по-добре за него, защото влиянието му би било още по-голямо.
Че то от него нищо не зависи,каквото му заповядат това ще направи.Ако си забелязал в последно време Вашингтон на махала го обърна и случайни
работи няма.
Борисов вече е тотално компрометиран в международен и в местен план. Ако герп спечелят пак, кого ще излъчат за премиер-министър?? Депесарчето Горанов? Томислав Дончев? Дани Кирилов?? Мента? Ангелкова?? Или Простата кърджалийска п?тка?
Ха-ха-ха-ха...
Протеста дойде с двеста....Барни Ръбъл е идеален.Уникален тъпанар.На простата кърджалииска птичка и казах че привилегията ще е месец още и съм на път да позная.Но то има ли поне един с малко мозък в тая шайка...и с достойнство.Как един тъпак да разбере че младите не гледат Канал 1 БТВ и Нова че има интернет...
Борисов вече е тотално компрометиран в международен и в местен план. Ако герп спечелят пак, кого ще излъчат за премиер-министър?? Депесарчето Горанов? Томислав Дончев? Дани Кирилов?? Мента? Ангелкова?? Или Простата кърджалийска п?тка?
Ха-ха-ха-ха...
За смеха се присъединявам - конкурс между дани и ангелчето...
Струва ми се, че е малко времето да излезе сериозна алтернатива, поради което дори и с малко ще излязат напред. Премиерчето е лесна работа. А дано сбъркам - обещал съм 12 годишно на две места.
Всеки, чието мнение се различава от твоето е трол или класов враг? Впрочем, дълго време надценявах интелигентността ти, смятайки че просто се забавляваш, но установих че си вярваш. Което няма да коментирам от професионална гледна точка. А с 4д единственото ни общо е, че не споделяме твоите възгледи, което автоматично е причина да сложиш равенство по между ни. Не съм давал прогноза за софикс-1000. Но и да го бях направил, не бих се срамувал от това. Прогнози са. Понякога се сбъдват, а друг път не. За сметка на това, ти имаш от какво да се срамуваш, след като си си нарегистрирал аварийно толкова никове.
Какво ви раздават пред президентството, че всичките сте дрогирани?
Аз съм на 175 км от Президентството...Погледни си първото изречение и се замисли какво ми пишеш.Аз не се срамувам от многото никове и много пъти съм го казвал.Убеди модераторите да ми върнат ника Бате Пешо да няма бан и ще си пиша само с него.Тия които бяхме против властта за разлика от вас герперските калинки получавахме бан завинаги.
Разбира се, че е така..Но не опорките на мутрата, че БМБ е човек на САЩ, а да играе с Путин..Нали сме в НАТО И ЕС..Наиграха се мутрите с последните проекти с ПУТИН..А КОРУПЦИЯТА И КРАДЕНЕТО ЩЕ СЕ ВИДЯТ ТЕПЪРВА..
ЦВЦВ ще разгражда ГЕРБ, както я градеше..Той го каза- БМБ и МИРОСЛАВ са хората на Москва..
Ха-ха-ха-ха...
Момчета, хванати са за топките от янките и постепенно ще разградят мафията им..Разбира се ще има съпротива и нагаждане, а имат и много пари..Само янките имат ресурс да разградят мафиотската им мрежа служеща на Путин..Няма да е лесно , но ще стане.. Много прекалиха..
Момчета, хванати са за топките от янките и постепенно ще разградят мафията им..Разбира се ще има съпротива и нагаждане, а имат и много пари..Само янките имат ресурс да разградят мафиотската им мрежа служеща на Путин..Няма да е лесно , но ще стане.. Много прекалиха..
Дреме им на янките за нашта мафия и нашият народ,за тях е важна битката с руснаците и ние да сме им на първа бойна линия.Колкото им
дреме за мексиканската мафия или колумбийската толкова им дреме за българската мафия,старото правило на Рим да разделят обществото
и да го владеят.
Коментар