IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

от нас зависи да не го позволим.
    Че ще се опитат да откраднат 10млрда е повече от сигурно. И всички ще се опитат. Колкото повече мрънкяме по малко ще откраднат. Ако ги ограничим до 10% ще е уникално добре
    От кои вас?
    Кои сте вие, дето 30 години стоите скрити-покрити и на всяко недоволство показало се на повърхността казвате от нас "зависи"?
    30 години на всеки протест срещу каквото и да било, когото и да било, казвате "от нас зависи"?!?
    Въпросът е реторичен.
    Защото като зависи от вас, какво направихте '89-90 година? Какво направихте '97 година? Какво правехте през цялото това време?!?

Но ще кажа. Вие, от "които зависи" не виждате по-далеч от носа си. Вие не виждате даже какво би последвало на другия ден от действията ви. Такива като вас доведоха на власт онова чучело комарджията който ви "раздаде" по пет хиляди лева и ви оправи за 800 дни.

И ето сега ситуацията е следната: Искате да махате БХ. Добре, ами я кажете като от вас зависи какво следва, е така, няколко хода напред, няколко варианта дайте.
    Не фантасмагории а се огледайте в реалността и кажете дайте вашите прогнози.

ПП
    Ако не друго, поне ще се посмеем.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Михаил Вешим:
      Защо не съм на жълтите павета - искат да изметем българската мафия, аз си мисля: „Ами руската?"
      Фуражките от тима на президента, които кадруват в държавата, не са по-различни от каскетите":

Слугите на Путин и троловете на мафията се тресат от страх.. Мутрите на БМБ ще завлекат и троловете си в пропаста..

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Borisov--pachki/222454/2/0
        Тия гавази от НСО да не кандидатстват "Операторство" в НБУ ....
        Last edited by 4i40; 16.07.2020, 18:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
          Михаил Вешим:
          Защо не съм на жълтите павета - искат да изметем българската мафия, аз си мисля: „Ами руската?"
          Фуражките от тима на президента, които кадруват в държавата, не са по-различни от каскетите":

https://faktor.bg/bg/articles/zashto...slya-ami-ruska
          Точно това мисля че се случва. Два, а може и повече мафиотски лагера...образно казано се счепкаха. Президентът ако беше читав нямаше да реагира по този начин след като му намериха част от гнилите ябълки в неговата къщичка. Борисов чистеше неговата си къщичка, не я е очистил, то е явно.
          И в Германия влизаха в Президентството прокурорите, не виждам нищо необичайно в това.
          Ние сме по средата. И това е лошо.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ха-ха .... мисля че съм много по-сдържан от Киро или National Power / Power Grid.
            Опитвам се да си контролирам постингите и да не обиждам персонално никого от форума, но изпитвм остър дефицит от обидни думички, с които да охарактеризирам истинското си отношение към протестиращите. Така че трябва да знаеш, че и по отношение на тях съм сдържан в подбора на думи, доколкото това е възможно.

Ако ти измислиш някаква по малко обидна дума за някой, който кряка, квака, подскача, свири, вика, пени се, обижда, проявява агресия, напада, хвърля камъни и бутилки и псува като дърт циганин, съм съгласен да я използвам. Предложената от тебе думичка трябва да включва и нисък интелект, стадни чувства, опиянение, непукизъм, егоизъм, липса на критично мислене, злоба, простащина, невежество, както и липса на първите 7 години възпитание.
            ти не си преставал НИКОГА ДА обиждаш наляво и надясно.
            Всички те бъзикат за "величието", аз и за мераците ти за безсмъртие ...
            Изпускаш ли килимчето герберско/ДПС подлога?
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Матеев, от завоювани позиции не се отстъпва без крайно основателна причина!
              Внасям корекция в позицията ти за видяното от народа:
              старо : дрогираните малоумници.

ново : пияни, дрогирани и маниакални малоумници.

Аз вече го изядох, не ща да съм сам и народът да гледа саЛ моя срам.!
              Ха-ха .... мисля че съм много по-сдържан от Киро или National Power / Power Grid.
              Опитвам се да си контролирам постингите и да не обиждам персонално никого от форума, но изпитвм остър дефицит от обидни думички, с които да охарактеризирам истинското си отношение към протестиращите. Така че трябва да знаеш, че и по отношение на тях съм сдържан в подбора на думи, доколкото това е възможно.

Ако ти измислиш някаква по малко обидна дума за някой, който кряка, квака, подскача, свири, вика, пени се, обижда, проявява агресия, напада, хвърля камъни и бутилки и псува като дърт циганин, съм съгласен да я използвам. Предложената от тебе думичка трябва да включва и нисък интелект, стадни чувства, опиянение, непукизъм, егоизъм, липса на критично мислене, злоба, простащина, невежество, както и липса на първите 7 години възпитание.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Що да не излиза,ето я хубавката....,на Волгин де....не само....

Виж сега! Това е снимчицата от 168, в която кака ти Калина беше още едно невинно, пърхащо славейче, със сладка човчица, което омайно викаше: Пи-пи-пи! А пък мъжкарите пускаха слуз от всички отверствия.

Обаче ... мина време, а животът, озъбеното и свирепо куче, сбръчка озлобено морда и ... нещата станаха други.
                Не те насърчавам да и публикуваш ти актуална и снимка. Все пак е дама. Пълзи ми по нервите, но е дама.
                А жените са направени за да бъдат целувани и успокоявани.

Ване, нали знаеш, че съм леко (пък и не само леко) смотан с компютрите.
                Само ти, колко пъти си ме отървавал, е-хе!
                Е, това си го признавам само на теб, защото може и да сме се поскарвали, но ти знаеш границата на здравата и чисто човешка етична хигиена и не я прекрачваш.
                Докато тук масово дебнат едни други породи мародери, на които я покажеш пръстче с някаква твоя - дори хипотетична слабост, след това те издебват и ти отхапват не само цялатя ръка, до кръста те изяждат.

Хищни времена настанаха!
                Last edited by nachev; 16.07.2020, 16:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мерси, Начев!
                  И ти имаш моето уважение. Пишеш търсейки верните отговори, не целенасочено. И по вирусната, и по други теми.
                  Истината е че в случая и аз търся отговора. Борисов е рожба на тези които го създадоха, премина границата, оля се, не се съобрази. Но вероятно с баланса му не може вечно. Да си ходи.
                  Големият съпрос е ние какво ще правим? Как ще се опазим от другите които идват и щв разграбят държавата веднага. Днес и на Марешки четох подобна позиция. Но не го казвам заради Марешки, смятам че рично така ще стане.
                  от нас зависи да не го позволим.
                  Че ще се опитат да откраднат 10млрда е повече от сигурно. И всички ще се опитат. Колкото повече мрънкяме по малко ще откраднат. Ако ги ограничим до 10% ще е уникално добре
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Михаил Вешим:

https://faktor.bg/bg/articles/zashto...slya-ami-ruska

Коментар

Док, имаш уважението ми от твоите професионални и безкористни експертни включвания по вирусната тема.
                      В постнатия от теб материал има и много верни, но и подвеждащи неща.
                      При анализите, които са предоставени от експерти, е желателно да се съобразява и личността на експерта.

Стойчев е отявлен соросоид и никой не трябва да има и капчица съмнение за посоката на неговите анализи.

По интересно е положението с Андролова. Тя беше главен редактор на а-спекто (преди това на Л"Еуропео) и много си беше повярвала. А-спекто беше на хранилка на фондация Урманов и си беше открито про-руска и про-лява медия. В последното няма нищо укорително само по себе си.
                      Заставаш с името и убежденията си и търсиш съидейници и потребители на твоите идеи. Това е ОК. Там имаше и стойностни материали.
                      Проблемът настъпи след това.
                      Урманов спря парите, а Андролова остана гладна и постепенно се озлоби, накрая реши да пристане на БХ. А това на мен ми идва в повече.
                      Минаваше за хубавка ... някога, но злобата не прощава.

Актуалната картинка на това нежно славейче от сайта в 168 няма нищо общо с действителността

Васил Тончев е стар кадър. Старае се да бъде по-балансиран, но неговият хляб иде от собствената му агенция Сова-Харис. За да има леб, требе да се продава услуга. Не съм напълно категоричен, нека и други да кажат, но през годините ми се е струвало, че понякога си е личало, кой е поръчвал музиката.
                      Мерси, Начев!
                      И ти имаш моето уважение. Пишеш търсейки верните отговори, не целенасочено. И по вирусната, и по други теми.
                      Истината е че в случая и аз търся отговора. Борисов е рожба на тези които го създадоха, премина границата, оля се, не се съобрази. Но вероятно с баланса му не може вечно. Да си ходи.
                      Големият въпрос е ние какво ще правим? Как ще се опазим от другите които идват и ще разграбят държавата веднага. Днес и на Марешки четох подобна позиция. Но не го казвам заради Марешки, смятам че точно така ще стане.
                      Last edited by bulgarian lev; 16.07.2020, 16:28.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Христо Иванов:
                        #Борисов е новият #Орешарски, има ли кой да управлява България и кой чупи държавата, за поисканите, но отложени министерски #оставки, които трябваше да залъжат #протеста, има ли разрив между #Борисов и #Пеевски или премиерът е заложник на "Шиши", недосегаем ли е #Гешев за гражданското общество, историческият момент в който хората в България са разгневени, защо протестират и политически игри не могат да ги излъжат

Коментар

Сории, но сайтът на инвестора не приема копие на снимката на Андролова.
                          L]
                          Що да не излиза,ето я хубавката....,на Волгин де....не само....

Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Европейската комисия е против евентуални санкции за "Северен поток 2" и "Турски поток"

Интересни времена, съвременни тектонични плочи излязоха от десетилетия покой и упорито пълзят една към друга.
                            Да видим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

От всичко случващо се по протестите народа вижда сами маймунджилъците на дрогираните малоумници и агресията на платените провокатори. Всичко останало е зад кадър.
                              Матеев, от завоювани позиции не се отстъпва без крайно основателна причина!
                              Внасям корекция в позицията ти за видяното от народа:
                              старо : дрогираните малоумници.

ново : пияни, дрогирани и маниакални малоумници.

Аз вече го изядох, не ща да съм сам и народът да гледа саЛ моя срам.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Как @IvanGeshevPG се изкъпа в народната любов

Профилът и постовете на главния прокурор в Twitter предизвикват масово негативни реакции и важни въпроси от потребители

https://www.capital.bg/politika_i_ik...odnata_ljubov/
                                Стига с този народ. Пишещите в Twiter НЕ СА НАРОДА !!!

Абе колко пъти трябва да ви казвам да не се отъждествявате с народа. Каква е тази ваша мания за величие?

Истинския народ не кисне по социалните мрежи. Истинския народ работи, гледа си децата, връща заеми и решава разни ежедневни проблеми, за които се нуждае от СТАБИЛНОСТ и ПРЕДВИДИМОСТ. Истинския народ в никакъв случай не се отъждествява с маймуните по площадите или с тинейджърите по социалните мрежи.

Информацията за околния свят народа я получава набързо от новините по телевизията, и то не всяка вечер, защото турските сериали са по интересни за жените, а спортните предавания за мъжете. Това е народа и това е мнозинството, което избира бъдещите си управници.

От всичко случващо се по протестите народа вижда сами маймунджилъците на дрогираните малоумници и агресията на платените провокатори. Всичко останало е зад кадър.

Коментар

Working...
                                X