IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Видяхме триумф на безсилието и на зависимостта, на пълната неадекватност на Бойко Борисов. Проблемът, който поставят хората, и Борисов се опитва да замаже с тези смешни действия, е проблемът, че българската държава е изпаднала в дълбока зависимост от Делян Пеевски и сараите на Доган. Това е гръбнакът на корупционната необявена коалиция, която управлява страната от десетилетия“. Това коментира пред БНР Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България“, по повод огласените по-рано промени в кабинета.

Според него „това разместване на пластилинени хора потвърждава тази зависимост“.

Борисов знае, че ако не осигури парите от Европа да отидат в джобовете на Пеевски, той ще се превърне в следващия клиент на Гешев. Затова го е страх от натиска и бълнува безумия“.

В предаването „12+4“ Иванов допълни:
    „На улицата има хора, които са много по-добри и като дипломи, и като адекватност на света, отколкото който и да е от неговите пластилинени хора.
    Борисов е изхабен тарикат, който трябва да освободи страната от себе си… Хората трябва да гласуват преди кризата, защото това е най-здравословното нещо, което може да се случи в една страна“.

По думите на Христо Иванов в
    кабинета „остават хора, които са в тежка неадекватност“.
    Това е самата истина

Коментар

• И вчера кво стана на протеста.

Тълпата вика "Мутри вън!"

И Радев излезе

Коментар

• Видяхме триумф на безсилието и на зависимостта, на пълната неадекватност на Бойко Борисов. Проблемът, който поставят хората, и Борисов се опитва да замаже с тези смешни действия, е проблемът, че българската държава е изпаднала в дълбока зависимост от Делян Пеевски и сараите на Доган. Това е гръбнакът на корупционната необявена коалиция, която управлява страната от десетилетия“. Това коментира пред БНР Христо Иванов, съпредседател на „Демократична България“, по повод огласените по-рано промени в кабинета.

Според него „това разместване на пластилинени хора потвърждава тази зависимост“.

Борисов знае, че ако не осигури парите от Европа да отидат в джобовете на Пеевски, той ще се превърне в следващия клиент на Гешев. Затова го е страх от натиска и бълнува безумия“.

В предаването „12+4“ Иванов допълни:
        „На улицата има хора, които са много по-добри и като дипломи, и като адекватност на света, отколкото който и да е от неговите пластилинени хора.
        Борисов е изхабен тарикат, който трябва да освободи страната от себе си… Хората трябва да гласуват преди кризата, защото това е най-здравословното нещо, което може да се случи в една страна“.

По думите на Христо Иванов в
        кабинета „остават хора, които са в тежка неадекватност“.

Коментар

• Другарят Бойко Борисов е напълно компрометиран в международен план. Немските медии започнаха да му разнасят корумпираното управление

https://www.facebook.com/nationalist...8438044298680/
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Преди около 10 дни трябваше да представи доклад как ще се върнат 700 милиона, не съм чул да е станало нещо
            Няма и да чуеш. „Кръв повръща, пари не връща.” Мафия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
              Петнайсти ден на протести
              Да Разбрах, малко са
              500 години
              турско иго, 500 години червена сган
              Ще намина пак след 430 години да видя още ли сте там

Коментар

• Петнайсти ден на протести

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ми не може, измамника каза какво си завършил, същото като него, силова електротехника. Ма то ви и личи де,

Измамник я пак раздуй как си в САЩ и си фамозен айти специалист...Аз там дето съм учил ти мое само кенефите да чистиш....

Коментар

В сравнение с на вашата партия това са грандиозни успехи.
                    А от десетина години нямате никакви успехи. Бил мутра.
                    Мутра, но ви плющи като шкембе в дувар на всички избори.
                    Знаем че ПУИ Асен Киселинчев Долни Дъбник е ковачница на гербаджийски кадри и министри.Тая партия за която говориш и вашата са едно и също нещо...

Коментар

• Преговор на материала ByТони Филипов, д-р

"Момчето си отива! Питам се дали ще ми бъде тъжно. И не съм единодушен. Факт е, че някак си против волята си започнах да се привързвам. Дето беше рекъл един от класиците, човек и с тенекия от сирене да живее десет години, пак се привързва.

Това за привързването, разбира се, е шега. Няма как да се привържа към нещо толкова първично и елементарно. Свидетели сме как той всеки ден от своето управление правеше вълнуващи открития, които другите са направили още в гимназията или университета.

Отделен разговор е, че ще ми липсва. Защото неговата оставка ще ме извади от зоната ми на комфорт. Като анализатор при управлението на Борисов се чувствах спокоен. Нямаше нужда да се напъвам особено да търся обяснение за едни или други действия на правителството. Обясненията бяха ясни. Ако не е глупост, ще е корист, ако не е корист, ще е глупост. Затова още преди години определих управлението на Борисов като управление на користното невежество.

Десет години си вадя хляба да описвам него и кликата простаци около него и сега изведнъж ще трябва да сменям дискурса. Я си представете да дойдат на власт някои интелигентни и възпитани хора, да се не надяваш… Че аз само езиково няма да мога да превключа от социолекта на шопското дъно на един нормален, да не казвам книжовен, език.

Написал съм 7 книги (седмата ще излезе евентуално наесен) и той е активен участник във всички, а 4 са посветени ексклузивно на управлението Му! И не че се хваля, но всяка една от тях днес може да се резюмира с три думи: „Казах ли ви?!“

Управлението на Борисов беше за мен и огромно забавление. Малко мазохистично, разбира се. Да гледаш как един прост човек се опитва да управлява една сложна машина е и смешно, и тъжно. Особено когато и ти си в машината.

Да, губя си обекта, но въпреки това няма да тъгувам. Няма сред управлявалите България друг толкова нагъл и безочлив лъжец. Дори Живков лъжеше с мяра, с поглед към действителността.

Бъдещите поколения ще се чудят как сме допуснали толкова прост човек да ни управлява. Проблемът е обаче, че някои от съвременниците ни едва сега откриват този факт. А едни 20-30% още не са готови да го открият. Не могат или не искат да видят, че срещу себе си имат един дребен шмекер и лицемер, който лъже безочливо дори за дребните неща. Те си го харесват точно такъв, вероятно защото е създаден по техен образ и подобие. И като нищо на предстоящите избори могат да ни го върнат, ако не се мобилизираме."

https://www.reduta.bg/%D0%B1%D0%BE%D...8%D0%B0%D0%BB/

Коментар

• https://www.facebook.com/nationalist...3MDQ5NTg3NDE1/-

предаване на немската ЦДФ за бойко

чок калабалък пред президентството-- https://www.facebook.com/bstv.bg/vid...5029514496781/
                        Last edited by v_tin; 23.07.2020, 20:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
                          Държавната комисия по хазарта се закрива.
                          Влади - уволнен.

Едни стотици милиони евра - пропуснати и/или получени, ги поема историята.
                          Отваряме нова страница.
                          Преди около 10 дни трябваше да представи доклад как ще се върнат 700 милиона, не съм чул да е станало нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Бреййй.

https://www.youtube.com/channel/UCIz...7Zx_USODSUmOmw

Вижте клипчето
                            дае...... глупака ти да е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Добре, и какво предлагаш да се направи?
                              Да се смени ББ, че той е виновен за всичко това ли?
                              .
                              Да караме по ред- Бб трябва да се смени защото не е успял да пребори корупцията във всичките и форми. Аз не познавам нито един водач който да е дал пари на полицаите, спирали са ме в нарушение, но никога никой не ме е питал "ам ся кво ши праим". Ако на теб ти се е случил да дадеш пари на полицай това си е престъпление и трябва да бъдеш съден, ако знаеш за някой който е дал и не си съобщил отново си извършил нарушение. Относно държавните служители , ти би трябвало да си най наясно дали се мотаят или не- справка твоя форум. Има си срокове, ако хората започнат да съдят институциите, те щат не щат ще започнат да работят- справка уличните дупки. Шофьора казва че си е строшил колата в дупка или човек е паднал в дупка- съди общината дупката изчезва. За да се промени народопсихологията освен време са нужни и пари- много пари които работодателите не искат да дадат на работниците. Те са със съзнанието че работника е малко винтче и по всяко време може да бъде сменен. Това е донякъде така, но тази смяна струва пари и то доста пари на работодателя. Говоря за специалисти, а не за общаци

Коментар

• Първоначално изпратено от Tomy Разгледай мнение

Вижда се колко си компетентет тук и защо пишеш глу***.

Ананиев e 40 години в Министър на финансите, повече от десетилетие прави бюджета на държавата,
                                освен това вече беше през 2017 Министър на финансите.

Ама не, чу*** не читател, чу*** писател демек графоман.
                                това не значи че не е отчаян... ананиев не е лош човек, но боеко показа на каква къса каишка е всъщност
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X