Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНа червените тролове да кажа, че служебен кабинет няма да има.
Ама как се оживихте, а?
Ама то гладна кокошка просо сънува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеТя и Ванга така е казала,
значи Захариева или Сачева ?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Аз пък ще кажа, че е много вероятно скоро да имаме жена-президент...
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
значи Захариева или Сачева ? С еднакви шансове са.
Първата е от старата червената номенклатура със много връзки,
а втората е като БХ - оправна, безчуствена със тарикатско-селски примитивизъм.Last edited by hazard; 26.07.2020, 22:11.
- 2 Харесвания
Коментар
-
п.п. Жена-президент няма да поражда толкова напрежение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНа червените тролове да кажа, че служебен кабинет няма да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Абсолютно невярно!
Ако 3-те най-големи партии в НС откажат да съставят кабинет в рамките на това НС, Президентът може да назначи служебен кабинет в рамките на до 1 месец.
ББ хвърли 1-вата си оставка на 20.02.2013г. Плевнлиев назначи служебното правителство на М Райков на 13.03.2013 г - 23 дни след оставката на ББ!
А иначе тука Конституцията има едно голямо недомислие, което бави създаването на правителства и връчване на мандати, както каза Валентин.
В конституцията пише, че президентът връчва мандат на най-голямата парламентарна сила СЛЕД КОНСУЛТАЦИИ, които пък консултации нямат срок, така че президентът може един месец да топа топката и да не връчва мандат. Това е грубо недомислие. Няма нужда от никакви консултации! В конституцията трбва да се запише, че президентът връчва мандат на най-голямата парламентарна група (примерно) до 24 часа след конституирането на новото Народно събрание. А парламентарната група да има едноседмичен срок за представяне и гласуване на новото правителство.
А то си спомням какво протакане имаше, когато през 2005та Първанов трябваше да връчи мандат (втория) на НДСВ. Царят се "консултира два месеца, докато откаже мандата. Тъпота безгранична.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеПримитивният човек, с крайно промит мозък, се познава как реагира на аргументи на опоненти -- нещастниците от герб веднага те наричат "комунист", а нещастниците от бсп те наричат "бойковист, соросоид и еврогей."
Клети хора с капаци, с мозък на зародиш на пъдпъдък! Но не само клети, но и ужасно вредни в тяхната непросветена агресия.
Но на мен ми е все тая, аз от планктон не се обиждам.
...
Как да ти викаме, тогава? „ - Кит”? Матейко сам обяви, че (той ) е Слон, ти ставаш Кит...
Коментар
-
Делото КТБ: Липсващите имена:- Финансиран ли е Южен поток с "мръсните пари" на затворената КТБ?
- Какво е участието на депутата и за кратко шеф на ДАНС Делян Пеевски, банкера Цветан Василев и на специалният пратеник на руския президент Путин?
- И най-важният въпрос - къде е прокуратурата, която вече пет години разполага с всички документи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакво не си разбрал, мислех че с годините човек поумнява, но при теб е обратното- гони те вече деменцията. Мисля че има някакво лекарство- гинко билоба, да вземеш да пиеш от него
- 1 like
Коментар
-
Примитивният човек, с крайно промит мозък, се познава как реагира на аргументи на опоненти -- нещастниците от герб веднага те наричат "комунист", а нещастниците от бсп те наричат "бойковист, соросоид и еврогей."
Клети хора с капаци, с мозък на зародиш на пъдпъдък! Но не само клети, но и ужасно вредни в тяхната непросветена агресия.
Но на мен ми е все тая, аз от планктон не се обиждам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Барби онзи ден го написах на матеев- ако бх подаде оставка, следва бсп да пробва да направи правителство- 1 месец време, след това следващата по големина партия- може би трапезните патриоти, най вероятно ще се сдушат с гепаджиите и ще направят правителство, ако не стане, дпс- те ще откажат, но до сега всяка партия има по 1 месец време, през което сегащното правителството управлява, независимо от оставката. Когато се извъртят всички- още 3 месеца и ако откажат всички, едва тогава идва служебно правителство.
Какво не си разбрал, мислех че с годините човек поумнява, но при теб е обратното- гони те вече деменцията. Мисля че има някакво лекарство- гинко билоба, да вземеш да пиеш от него
Ако 3-те най-големи партии в НС откажат да съставят кабинет в рамките на това НС, Президентът може да назначи служебен кабинет в рамките на до 1 месец.
ББ хвърли 1-вата си оставка на 20.02.2013г. Плевнлиев назначи служебното правителство на М Райков на 13.03.2013 г - 23 дни след оставката на ББ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение„
„Лошият вариант е при преплитането на интереси и апетити на президента и на партии, Бойко Борисов да се поддаде на натиска и да подаде оставка. Ако това стане, протестът ще се насочи към главния прокурор. Румен Радев ще състави марионтенто правителство, ще спретнат един нов „Костинброд“.
Какво не си разбрал, мислех че с годините човек поумнява, но при теб е обратното- гони те вече деменцията. Мисля че има някакво лекарство- гинко билоба, да вземеш да пиеш от него
- 1 like
Коментар
Коментар