IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Хазард, чета че руските агенти ще спретват протест на 07.29, като подарък за рождения ден на черепа? Та как върви подготовката?

Ха ха ха руските агенти се борят срещу руските агенти...Червенопрашковец къде си тръгнал със страите номера айде нещо по ново измислете

Коментар

На червените тролове да кажа, че служебен кабинет няма да има.
      Ама как се оживихте, а?

Ама то гладна кокошка просо сънува.

Я ма сериозно ли?Това в ПУИ Асен Киселинчев Долни Дъбник ли го научи

Коментар

• Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
        Тя и Ванга така е казала,
        значи Захариева или Сачева ?
        Хазард, чета че руските агенти ще спретват протест на 07.29, като подарък за рождения ден на черепа? Та как върви подготовката?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Аз пък ще кажа, че е много вероятно скоро да имаме жена-президент...
          Другарката Лъжа?

Коментар

Тя и Ванга така е казала,
            значи Захариева или Сачева ? С еднакви шансове са.
            Първата е от старата червената номенклатура със много връзки,
            а втората е като БХ - оправна, безчуствена със тарикатско-селски примитивизъм.
            Last edited by hazard; 26.07.2020, 22:11.

Коментар

Коя се спряга?

п.п. Жена-президент няма да поражда толкова напрежение.

Коментар

На червените тролове да кажа, че служебен кабинет няма да има.

Коментар

• На червените тролове да кажа, че служебен кабинет няма да има.
                  Ама как се оживихте, а?

Ама то гладна кокошка просо сънува.

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Абсолютно невярно!
                    Ако 3-те най-големи партии в НС откажат да съставят кабинет в рамките на това НС, Президентът може да назначи служебен кабинет в рамките на до 1 месец.
                    ББ хвърли 1-вата си оставка на 20.02.2013г. Плевнлиев назначи служебното правителство на М Райков на 13.03.2013 г - 23 дни след оставката на ББ!
                    Доста по-правилно виждаш нещата от Валентин, само дето президентът трябва да връчва мандат на първата и втората по големина парламентарна група, а третият мандат е по избор на президента, не е непременно на третата. И всичко става бързо, само дето трябва всяка от номинираните парламентарни групи да ОТКАЖЕ мандата. Това се случи при Плевнелиев. Отказваха го в мига след връчването.

А иначе тука Конституцията има едно голямо недомислие, което бави създаването на правителства и връчване на мандати, както каза Валентин.
                    В конституцията пише, че президентът връчва мандат на най-голямата парламентарна сила СЛЕД КОНСУЛТАЦИИ, които пък консултации нямат срок, така че президентът може един месец да топа топката и да не връчва мандат. Това е грубо недомислие. Няма нужда от никакви консултации! В конституцията трбва да се запише, че президентът връчва мандат на най-голямата парламентарна група (примерно) до 24 часа след конституирането на новото Народно събрание. А парламентарната група да има едноседмичен срок за представяне и гласуване на новото правителство.
                    А то си спомням какво протакане имаше, когато през 2005та Първанов трябваше да връчи мандат (втория) на НДСВ. Царят се "консултира два месеца, докато откаже мандата. Тъпота безгранична.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Примитивният човек, с крайно промит мозък, се познава как реагира на аргументи на опоненти -- нещастниците от герб веднага те наричат "комунист", а нещастниците от бсп те наричат "бойковист, соросоид и еврогей."
                      Клети хора с капаци, с мозък на зародиш на пъдпъдък! Но не само клети, но и ужасно вредни в тяхната непросветена агресия.
                      Но на мен ми е все тая, аз от
                      планктон не се обиждам.
                      Какво е, само, да се „извисиш над планктона”!
                      ...
                      Как да ти викаме, тогава? „ - Кит”? Матейко сам обяви, че (той ) е Слон, ти ставаш Кит...

Коментар

• Делото КТБ: Липсващите имена:
                        • Финансиран ли е Южен поток с "мръсните пари" на затворената КТБ?
                        • Какво е участието на депутата и за кратко шеф на ДАНС Делян Пеевски, банкера Цветан Василев и на специалният пратеник на руския президент Путин?
                        • И най-важният въпрос - къде е прокуратурата, която вече пет години разполага с всички документи?
                        Преровихме хиляди страници по делото КТБ в търсене на цялата истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Какво не си разбрал, мислех че с годините човек поумнява, но при теб е обратното- гони те вече деменцията. Мисля че има някакво лекарство- гинко билоба, да вземеш да пиеш от него
                          С идиоти не се спори

Коментар

• Примитивният човек, с крайно промит мозък, се познава как реагира на аргументи на опоненти -- нещастниците от герб веднага те наричат "комунист", а нещастниците от бсп те наричат "бойковист, соросоид и еврогей."
                            Клети хора с капаци, с мозък на зародиш на пъдпъдък! Но не само клети, но и ужасно вредни в тяхната непросветена агресия.
                            Но на мен ми е все тая, аз от
                            планктон не се обиждам.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Барби онзи ден го написах на матеев- ако бх подаде оставка, следва бсп да пробва да направи правителство- 1 месец време, след това следващата по големина партия- може би трапезните патриоти, най вероятно ще се сдушат с гепаджиите и ще направят правителство, ако не стане, дпс- те ще откажат, но до сега всяка партия има по 1 месец време, през което сегащното правителството управлява, независимо от оставката. Когато се извъртят всички- още 3 месеца и ако откажат всички, едва тогава идва служебно правителство.

Какво не си разбрал, мислех че с годините човек поумнява, но при теб е обратното- гони те вече деменцията. Мисля че има някакво лекарство- гинко билоба, да вземеш да пиеш от него
                              Абсолютно невярно!
                              Ако 3-те най-големи партии в НС откажат да съставят кабинет в рамките на това НС, Президентът може да назначи служебен кабинет в рамките на до 1 месец.
                              ББ хвърли 1-вата си оставка на 20.02.2013г. Плевнлиев назначи служебното правителство на М Райков на 13.03.2013 г - 23 дни след оставката на ББ!

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

„Лошият вариант е при преплитането на интереси и апетити на президента и на партии,
                                Бойко Борисов да се поддаде на натиска и да подаде оставка. Ако това стане, протестът ще се насочи към главния прокурор. Румен Радев ще състави марионтенто правителство, ще спретнат един нов „Костинброд“.
                                Барби онзи ден го написах на матеев- ако бх подаде оставка, следва бсп да пробва да направи правителство- 1 месец време, след това следващата по големина партия- може би трапезните патриоти, най вероятно ще се сдушат с гепаджиите и ще направят правителство, ако не стане, дпс- те ще откажат, но до сега всяка партия има по 1 месец време, през което сегащното правителството управлява, независимо от оставката. Когато се извъртят всички- още 3 месеца и ако откажат всички, едва тогава идва служебно правителство.

Коментар

Working...
                                X