Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Матеев, чета в НЮЗ.БГ:
"Големият въпрос, според Томислав Дончев, е обаче кой редовно и системно записва българския министър председател. Това е прецедент и според вицепремиера това са опонентите му. Той не посочи нито едно име обаче - "не съм толкова безотговорен, за да правя предположения". Убеден е, че всичко ще излезе наяве."
Това ми прилича на признание, че записите са си автентични, а въпросът е кой ги е правил.
И вземи се спри с излагациите си с тези си постове тук, че Марианската падина взе да изглежда плитка.
Залагаш на куц кон.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеГолем купон бе, блокирали Орлов мост
Добре че тука у бункера в гората няма пътищаLast edited by Grosss; 30.07.2020, 23:20.
Коментар
-
Конституционните съдии с мек удар срещу Радев - престъпленията му могат да се разследват от прокуратурата, въпреки имунитета му
https://pik.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1...ews948501.html
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Напротив - народа ще ръкопляска. А тези напушените пияници по улиците нищо не могат да направят. Аз не знам защо някои полуидиоти са си въобразили, че улиците могат и имат правото да решават съдбата на цял един народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Чети бе човек.После пиши.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Радев разкри зависимостите си - след Божков цъфна и при подсъдимия Прокопиев! Трепри от страх след решението на КС, че може да бъде разследван
https://pik.bg/%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0...ews948549.html
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е, но в чл. 103 от Конституцията се дава право на Народното събрание да повдигне обвинение за държавна измяна или за нарушение на Конституцията, и след това КС разглежда това обвинение, и ако то е основателно, пълномощията на президента се прекратяват.
Към днешна дата вече двама бивши конституционни съдии са обвинили президента в нарушаване на Конституцията, и ако Народното събрание също го обвини, съдбата на Радев ще е предрешена. Единственият проблем засега е, че Народното събрание трябва да гласува с 2/3 от гласовете, което дава уникалния шанс на Ахмед Доган да предреши съдбата на Радев.
Оппаааа....какво излезе? Ами излезе, че Ахмед Доган освен другите политици държи за топките и президента Радев. Ето ви демокрация в действие.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Знаеш ли колко ще излязат на площада пред парламата, ако посмеят да направят това.
А знаеш ли с какво ще излязат протестиращите?
А можеш ли да сметнеш колко дупетати ще излязат ЖИВИ? Какво им е ПМО-то.
Аз бих се радвал така да стане.
Жалко че банкянския еднокнижен плъх няма топки
- 3 Харесвания
Коментар
-
Така е, но в чл. 103 от Конституцията се дава право на Народното събрание да повдигне обвинение за държавна измяна или за нарушение на Конституцията, и след това КС разглежда това обвинение, и ако то е основателно, пълномощията на президента се прекратяват.
Към днешна дата вече двама бивши конституционни съдии са обвинили президента в нарушаване на Конституцията, и ако Народното събрание също го обвини, съдбата на Радев ще е предрешена. Единственият проблем засега е, че Народното събрание трябва да гласува с 2/3 от гласовете, което дава уникалния шанс на Ахмед Доган да предреши съдбата на Радев.
Оппаааа....какво излезе? Ами излезе, че Ахмед Доган освен другите политици държи за топките и президента Радев. Ето ви демокрация в действие.
А знаеш ли с какво ще излязат протестиращите?
А можеш ли да сметнеш колко дупетати ще излязат ЖИВИ? Какво им е ПМО-то.
Аз бих се радвал така да стане.
Жалко че банкянския еднокнижен плъх няма топкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Оппаааа....какво излезе? Ами излезе, че Ахмед Доган освен другите политици държи за топките и президента Радев. Ето ви демокрация в действие.
Що не си гледаш плочките, а?
Коментар
Коментар