IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Я си виж линка сега и снимката. На цветен монитор си личи че пише русвесна.ру.
    Пореден руски фейк.
    Няма как да пише русвесна.ру! такъв сайт няма. виж пак.
    Това което пише налива вода в твоята мелница между другото ..

Снимката не е от материала естествено. И няма февйк зашото никой не твърди че тази снимка е свързана с този фотограф.
    Само за пример как се правят новини (да демонстрирам доброжелателност) материалите за сблъсаците в Дебалцево и по украинската и по руската телевизии са придружени с ЕДНИ И СЪЩИ кадри от войсково учение в Кавказ преди 4 години. Което мен мног ме развесели. Това обаче не прави сблъсаците в Дебалцево несъществуващи.
    Примери за информации поднесени с чужд снимков материал - бол. Особено като нямаш снимка. Затова пишат тез неща по снимките, за да е ясно когато ги цитират други медии.
    Last edited by VNM; 20.12.2016, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Да де, но си отворете тема "Диверсия" примерно...

Стига с тези Алепо и Мосул всеки ден, стига с тези фашисты и соросоиды...
      Ми стига и с тез комунисти и мурзилки ... ма не спираш
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от VNM Разгледай мнение
        Не е лъжа, освен ако не лъжат Египтяните.
        За другия случай с почесващият се по носа го видях лично.
        Обиждаш ме кагато само въз основа на вътршната си вяра ме обвиняваш в лъжа. Следва да ме хванеш че лъжа и тогава да ми лепиш етикети.

Кое за Джонсън ли?
        Акое за него то той е уволнен точно за фабрикуване на снимков материал и изсмукване от пръстите на "верните" факти които при това публикувал.
        Та аналогията ми дойде много близка.
        Я си виж линка сега и снимката. На цветен монитор си личи че пише русвесна.ру.
        Какви египтяни?
        Пореден руски фейк.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Този път не. Напротив. Руснаците казват че украинските жертви не са резултат на велика военна тактика на опълченците, а са резултат на целенасочена акция на украинците.
          1. Жертвите са дефакто дадени на минни полета, от разрив на мини. Т.е. няма нови Гиви, Мотороли и т.н.
          2. Минните полета там са отдавна и са извести на всички. Т.е. целта е да се дадат жертви.
          3. Участват "контракчиците" от 54 та бригада на ВСУ и почти никакви наборници. Т.е. и на самите украински власти бандитските въоръжени формирования им идват повече за да похарчат така лесно.
          4. Обосновано (за мен, който чете анализите им) се прави извод за провеждане на предварително обречена акция част от която е да се дадат жертви.

Има и още но не ми се пише, и без това ще последва голословие
          Да де, но си отворете тема "Диверсия" примерно...

Стига с тези Алепо и Мосул всеки ден, стига с тези фашисты и соросоиды...
          The strongest stand last.

Коментар

• Абе аз друго се чудя , що няма сърцераздирателни снимки от Мосул.

Там също се води бои за освобождаването му, също има терористи измежду милион цивилни.

Защо за там няма никаква информация и загриженост в западните медии ?

Двойния аршин е този които унищожава вярата в Демокрацията.

Коментар

• Не е лъжа, освен ако не лъжат Египтяните.
              За другия случай с почесващият се по носа го видях лично.
              Обиждаш ме кагато само въз основа на вътршната си вяра ме обвиняваш в лъжа. Следва да ме хванеш че лъжа и тогава да ми лепиш етикети.

Кое за Джонсън ли?
              Акое за него то той е уволнен точно за фабрикуване на снимков материал и изсмукване от пръстите на "верните" факти които при това публикувал.
              Та аналогията ми дойде много близка.
              Last edited by VNM; 20.12.2016, 15:28.

Коментар

Миранди, ок. Не вярваш, ок, не вярваш. Кремъл е лош . Ок Кремъл е лош.
                Но аз пък се чудя каква точно беше причината да уволнят Борис Джонсън от единЯТ вестник. Ти спомняш ли си?
                Между другото в изключително обективните БГ информации (уикипедия на български) факта е отбелязан по следния начин :
                ".... През 1987 г. постъпва като стажант във вестник „Таймс“, но след скандал е уволнен ... ".
                Толкоз. Вярно ли е - вярно. Информативно ли е - не. Партийно правилно ли е - да! Докато стажува ли е уволнен - ме кой знае? Казано е че посъпва като стажант.

Не узурпирайте ореола на светеца щото нЕма чело дето да го заслужава към настоящия момент. Мда.
                Хайде и от мен.
                Би ли обяснил, какво общо има това с фейка (лъжата) която пусна преди малко?

Коментар

• Миранди, ок. Не вярваш, ок, не вярваш. Кремъл е лош . Ок Кремъл е лош.
                  Но аз пък се чудя каква точно беше причината да уволнят Борис Джонсън от единЯТ вестник. Ти спомняш ли си?
                  Между другото в изключително обективните БГ информации (уикипедия на български) факта е отбелязан по следния начин :
                  ".... През 1987 г. постъпва като стажант във вестник „Таймс“, но след скандал е уволнен ... ".
                  Толкоз. Вярно ли е - вярно. Информативно ли е - не. Партийно правилно ли е - да! Докато стажува ли е уволнен - ме кой знае? Казано е че посъпва като стажант.

Не узурпирайте ореола на светеца щото нЕма чело дето да го заслужава към настоящия момент. Мда.
                  Хайде и от мен.
                  Last edited by VNM; 20.12.2016, 15:15.

Коментар

Моля да прочетете и това все пак. За пълнота на картината. Не е първи случай а по-скоро практика. И да се запитате защо така в наЩе "медии" я няма тази информация :
                    http://tehnowar.ru/54416-fotograf-sn...-v-egipte.html
                    Нямам време да коментирам фейкове. Още след агресията над Крим, тук беше залято с фейкове и всеки ден се бълваха поне по 5-10, които с колегите да оборваме, че е фейк от еди коя си година, от еди кой си континент.

Поздравления за загрижеността, че това не е хубаво, но адресат се намира в Кремлин, който ги бълва всеки ден с хиляди из социалните мрежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Източника ти говори сам за себе си. Най-вероятно това е поредната лъжа на руската пропаганда.
                      А във "ваще" медии я няма, защото все пак трябва да прилича на истина.
                      Ти вЕрваш ли на това което си написъл?
                      Виж тук източника е цитиран : "Как сообщило МВД страны на своей официальной странице в Facebook, .... " .

МВД на Египет не на Русия.

Сещам се за един друг репортаж дето съм гледал. Целта е да се снима поредица от трупове, резултат от бомбене. редица завити с чершафи лежат на земята и около тях плач и сълзи. Докато единя лежащ не го засърбя носът. И тогава стана весело

Трагедията с хората там е голяма и аз им съчувствам. Наистина. Но да ме правят на идиот с целенасочни изфабрикувани репортажи отказвам.
                      Last edited by VNM; 20.12.2016, 14:57.

Коментар

Моля да прочетете и това все пак. За пълнота на картината. Не е първи случай а по-скоро практика. И да се запитате защо така в наЩе "медии" я няма тази информация :
                        Източника ти говори сам за себе си. Най-вероятно това е поредната лъжа на руската пропаганда.
                        А във "ваще" медии я няма, защото все пак трябва да прилича на истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

На родните комунета явно са им дръпнали шалтера и да престанат да се гаврят с живота и трагедията на сирийците, след показния разстрел вчера.

Бог Маранди няколко пъти каза на фанатизираните червени кордели тук от дрянуфските и шуменските села малко да се поспрат, щото това ще дойде и насам, ако продължават в същия дух.

Те се престараха всеки ден да спамят и вият от възторг колко бойни полета имало, колко тона желязо са изсипали и прочие. А, че се избиват цивилни ... ( меко казано дразни )

Коментар

• По скоро поредно констатиране на некадърността на Американските военни инструктори , които 2 години не могат да направят така че наемниците им / украински фашаги / да разбият доброволческата армия от миньори .....

А иначе браво , бърза редакция , заслужаваш поощрение от водещия си офицер .........

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Пак ли чаршафи с новини за величието на руската интервенция в по-малки държави.
                              Сега нещо за Алепо ли следва?
                              Този път не. Напротив. Руснаците казват че украинските жертви не са резултат на велика военна тактика на опълченците, а са резултат на целенасочена акция на украинците.
                              1. Жертвите са дефакто дадени на минни полета, от разрив на мини. Т.е. няма нови Гиви, Мотороли и т.н.
                              2. Минните полета там са отдавна и са извести на всички. Т.е. целта е да се дадат жертви.
                              3. Участват "контракчиците" от 54 та бригада на ВСУ и почти никакви наборници. Т.е. и на самите украински власти бандитските въоръжени формирования им идват повече за да похарчат така лесно.
                              4. Обосновано (за мен, който чете анализите им) се прави извод за провеждане на предварително обречена акция част от която е да се дадат жертви.

Има и още но не ми се пише, и без това ще последва голословие
                              Last edited by VNM; 20.12.2016, 14:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                                Това вярно ли е , пак ли се подпукаха в Донбас ?

За двете денонощия, събота и неделя, в настъпление в района на Светлодарската дъга в Донбас украинската армия е загубила стотици убити, съобщи „Русская весна”. В събота те не бяха евакуирани и останаха на бойното поле. По тази начин тежко ранените са починали през нощта от измръзване.
                                Според командването.
                                Пак ли чаршафи с новини за величието на руската интервенция в по-малки държави.
                                Сега нещо за Алепо ли следва?
                                Last edited by Manyface God"; 20.12.2016, 14:25.
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X