Първоначално изпратено от Tutankhamon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
За съжаление така е решила. Знам я от 20 години - като визия само - и бих я търбушнал... също преди 20 години бих и Илияна Йотова, но много се наля за това време. Прилича на мис пиги сега.
Но за разлика от Налята Идиотова, Елена Йончева я уважавам, с едно изключение, което остави петно в биографията и...
The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
За съжаление така е решила. Знам я от 20 години - като визия само - и бих я търбушнал... също преди 20 години бих и Илияна Йотова, но много се наля за това време. Прилича на мис пиги сега.
.....
Коментар
-
Уау, на вас, мурзилките, въображението ви е като на стария ми телевизор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнениеИма МБР и ОТБР. ПРО е с/у МБР на началния етап от полета, докато за ОТБР ще е късно. Рашата знае точно какви БР разполага Китай пък и в обсега им няма стратегически цели с висш приоритет, затова, е отн.спокойна почивка за него о скача с/у Чичата Сам.
Който не разбира това, пасе трева.
"ОТБР"= "Оперативно-Тактическа балистична ракета" /с малък и среден радиус на действие. Те, доде излетят, и "кацат". При това, при тях /напр."Искандери"-ите/ траекторията е полегата и почти никаква ПРО не ги лови.
Още нещо да поясня, че разни импотехи и многолики/многоседалищни/ и "червенисгани" не вдяват: НЕ РАКЕТИТЕ имат нужда от ПРО, ами тези, които искат да се защитят от ракетите /ПРО= ПротивоРакетна Отбрана/. Та, който - поне си мисли, че - е "под чадър" на ПРО, при "идеологическо" напомпване и под влияние / свършване на наркотици и алкохол, примерно, може да натисне копчето. Така, ПРО се явява фактор, нарушаващ баланса на силите /или създаващ илюзия за това/, с което психологическото въздействие на ядрения паритет се приглушава.
ТОВА ли искате, "десни" тролци? Не били разбирали. Глупости. ВСИЧКО разбирате, ва**а м**а. И, въпреки това, леете кофи с помия.
- От друга страна, какво ли разбира свиня от изворна вода?The Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Какво значи търбушнал?Тирбушон ли имаш?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
http://www.blitz.bg/svyat/kreml-reag...ews482258.html
Щом на мен не вярваш, ето ти малко инфо, половин ден след моето...
пп Логиката е толкова проста, че даже и глупавичките не се затрудняват....
пп Да не се засегнеш..Ти си умно момче.....( или жената ти беше много умна, не помня...)
И разбира се че жената е по-умна. Жените винаги са били по-умни от мъжете.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Но за разлика от Налята Идиотова, Елена Йончева я уважавам, с едно изключение, което остави петно в биографията и...
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеСани, и аз много я харесвам Еленчето - оня глупак станишевия се оказа плазмодий (нормално за мъж който е избягал от казармата и без трудов стаж). ))) както и да е, нензам защо всеки път му се ядосвам на този никаквец, щом стане дума за Еленчето - а не трябва разбира се, защото ако беше глупака сега с нея - на нея щях да се ядосвам повече )))) страхотна е!!!!)))
Но за разлика от Налята Идиотова, Елена Йончева я уважавам, с едно изключение, което остави петно в биографията и...Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Ето за това казвам че логиката на руската душа е ... непонятна.
Обясни чиче, за какво на балистични ракети им е нужна про? Е тъй, дай сценарий при който балистични ракети се нуждаят от про?
Щом на мен не вярваш, ето ти малко инфо, половин ден след моето...
пп Логиката е толкова проста, че даже и глупавичките не се затрудняват....
пп Да не се засегнеш..Ти си умно момче.....( или жената ти беше много умна, не помня...)
Коментар
-
Сани, и аз много я харесвам Еленчето - оня глупак станишевия се оказа плазмодий (нормално за мъж който е избягал от казармата и без трудов стаж). ))) както и да е, нензам защо всеки път му се ядосвам на този никаквец, щом стане дума за Еленчето - а не трябва разбира се, защото ако беше глупака сега с нея - на нея щях да се ядосвам повече )))) страхотна е!!!!)))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
затова ще копирам няколко пасажа , които биха спряли злостта на всеки нормален човек, било то и трол ...но, с някакво достойнство...
* * *
.............................
Според „Репортери без граници” причините за безпрецедентния брой убити журналисти през 2012 са били войната в Сирия, хаосът в Сомалия, талибаните в Пакистан. Черният списък на петте най-смъртоносни държави в света се води от Сирия. Там беше и българската журналистка Елена Йончева.
16 дни под дъжд от куршуми, на ръба на оцеляването, Елена спи в общежитие на „Ал Кайда”, за да направи документален филм за най-размирната точка на Сирия – за бунтовниците на Алепо. Това става в края на 2012 г. Да припомним, че тя е и единственият европейски журналист, успял да стигне невредим до свърталището на сомалийските пирати – Ейл. Статистиката казва, че това е една от най-рисковите професии. Упражняваш занаята на репортера, на журналиста, но никой не ти дава гаранции за сигурност, уют и комфорт – казва Елена Йончева. – Много често ме питат: „Кой ти дава гаранции, когато отиваш до точката „Х”?” Няма такава гаранция. Там, където има риск, означава, че няма достатъчно информация, че читателят или зрителят не е запознат със събитията.
Защо журналистите рискуват живота си, заминавайки за горещите точки по света? Професионално предизвикателство, гражданска позиция, авантюристичен дух или нещо друго... В мен много често се заражда журналистически гняв, когато видя, че някаква тема се представя изключително елементарно, че се манипулира или няма достатъчно информация – отговаря Елена Йончева. – А въз основа на това хората си създават свое мнение. Журналистическият бунт вътре в мен ме кара да разбера, да опозная, да видя всички нюанси на дадено събитие. Мисля, че това ни води нас – репортерите.
Най-опасните ситуации, в които Елена е попадала досега, се случват в Сирия през 2012 г.
Имахме среща с фронта „Ан Нуфра” – ислямистка джихадска групировка, която е подразделение на „Ал Кайда”. През декември 2012 г. САЩ я включиха в черния списък на терористичните организации. С една дума – „Ал Кайда” в Сирия – разказва за рисковете на професията Елена. – Ние няколко пъти се опитвахме да ги снимаме – явно или тайно, но получихме конкретни заплахи. Последния път те се оказаха в обектива на нашата камера, докато снимаме друго събитие. Побесняха. В този момент директно ни заплашиха с оръжие, че ще ни разстрелят. Единият от тях стоеше с картечница, насочена към мен. Беше фиксирал погледа си и крещеше: „Ще ви убия, ще ви разстрелям”. Аз бях с вдигнати ръце, за да покажа всъщност, че сме само журналисти, че нямаме оръжие и да подсиля своята физическа безпомощност. Всичко се размина с изтриване на кадрите, които заснехме с тях. Това беше ситуация, при която в един момент си казваш – ако ми се размине, не знам дали бих се занимавала пак с журналистика. Но това са емоции, които бързо отминават. И вероятно са естествени за всеки човек.
......................
http://bnr.bg/radiobulgaria/post/100...jurnalistikata
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеДа бе, "голяма смелост" е необходима, за да участваш в театралните постановки на Кремъл, предавани по Russia Today
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА нейният ЕКИП, често е съставен от цял ЕДИН оператор, ... писах вече - малко са смелите хора, готови да жертват живота си, за да се види истината - т.е. гледната точка от двете страни!!!
Елена Йончева: 12.01.2013
Абсурдът в Сирия не може да се разбере от новините
https://www.24chasa.bg/Article/1713762
Коментар
Коментар