IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    https://deutsche-wirtschafts-nachric...sh-mit-der-eu/

Великобритания подготвя план за евентуален бърз изход от ЕС , който е за предпочитане пред евентуалните компромиси.
    Бърз, бърз - колко да е бърз.

Те Норвегия и Швейцария са извън ЕС, ама отговарят на 75-85% от изискванията на ЕС. Даже повече от нас. Ама иначе са извън ЕС. Пък ние сме вътре. Голямата работа начи.

Та и Англия така - ще излезе, ама ще отговаря на 80% от изискванията на ЕС. И без право на глас да определя тези изисквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Аллоооууу, този ,който е завладял властта е революционер, терорист е този, който не е успял.
      Викаш Ислямска Държава и те са революционери, щом завзеха властта на много места в Сирия.

Аз отдавна разправям че няма разлика между действията на Ислямска държава сега и на комунягите/коминтерна/БКП/КПСС преди 70-100 години. Ама на едните им викат терористи, на другите революционери.

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...sh-mit-der-eu/

Великобритания подготвя план за евентуален бърз изход от ЕС , който е за предпочитане пред евентуалните компромиси.

Коментар

• Гледам че БНТ е овладяна напълно от соросоидната сган. Първо ни показват някакъв английски филм за "терориста" Фидел Кастро.
          Аллоооууу, този ,който е завладял властта е революционер, терорист е този, който не е успял.
          Сега ми дават някакъв филм възхвала за енергийната политика на ГРОБ, начело с калинката счетоводителката Петкова.
          Такава въпиюща управленска некомпетентност като при ГРОБ трудно може да се постигне. Счетоводителка за енергиен министър, социоложка за вътрешен. Пази боже!
          То не че Румен Петков беше някой корифей като вътрешен министър. И той беше една БСП "калинка".
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

ти говориш ли ми?
            пиша ти. аз не съм злопаметен, но съм любопитен.
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

при кого?
              ти говориш ли ми?
              The strongest stand last.

Коментар

Аз не зная с какви пари е, но зная при кого ходи на инструктаж каракачанката...
                при кого?
                препоръка е

Коментар

• Май,май наближава развръзката за Македония http://inews.bg/%D0%A1%D0%B2%D1%8F%D..._i.546385.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

На какво се дължи, дай цифри,дай факти,дай отрасли....
                    Според данни от НСИ през декември 2016г. в България производството на машини и оборудване с общо и специално предназначение се е увеличило с 20,2 спрямо декември 2015г.
                    Според данни от НСИ през декември 2016г. в България производството на компютърна и комуникационна техника, електронни и оптични продукти се е увеличило с 20,3 % спрямо декември 2015г.
                    Според данни от НСИ през декември 2016г. в България производството на основни метали се е увеличило с 26,4 % спрямо декември 2015г.
                    Според данни от НСИ през декември 2016г. в България производството на метални изделия (без машини и оборудване) се е увеличило с 34,5 % спрямо декември 2015г.

Според календарно изгладени данни на НСИ през декември 2016г. в България производството в преработващата промишленост се е увеличило с 9,6 % спрямо декември 2015г.

Да ви напомня, че според календарно изгладени данни, публикувани от НСИ, през декември 2016г. промишленото производство в България се е увеличило с 6,9 % спрямо декември 2015г.
                    http://www.nsi.bg/sites/default/file...12_YXJQA7L.pdf

Аз винаги казвам истината.
                    Last edited by Ivan2015; 08.02.2017, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Бе вие нема ли да се научите сами да си вършите работата?
                      Цял живот - дай това, дай онова...
                      После само мрънкате че нямате пари...
                      ​​​​​​
                      ​​​​
                      Що бе,аз като ти кажа нещо задължително ти пускам линк и няма къде да ме захапеш.Твоят чоловек не стига ,че послъгва
                      но трябва и да доказва правотата си поне малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Бе вие нема ли да се научите сами да си вършите работата?
                        Цял живот - дай това, дай онова...
                        После само мрънкате че нямате пари...
                        ​​​​​​
                        ​​​​
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                          НСИ публикува календарно изгладени данни, според които през декември 2016г. промишленото производство в България се е увеличило с 6,9 % спрямо декември 2015г.

Това е поредната много добра новина за България.

Да ви напомня, че през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с над 3 % спрямо 2015г.

Коментар

• НСИ публикува календарно изгладени данни, според които през декември 2016г. промишленото производство в България се е увеличило с 6,9 % спрямо декември 2015г.

Това е поредната много добра новина за България.

Да ви напомня, че през 2016г. брутният вътрешен продукт на България се е увеличил с над 3 % спрямо 2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение

Нема, нема, давай. В свободна държава живеем. Поне докато те докопат за яката.
                              Демокрация а ???
                              https://www.facebook.com/domesticfor...1672957607857/

Коментар

Не зная дали генерал Радев няма да нареди/заповяда нещо срещу мен..
                                Нема, нема, давай. В свободна държава живеем. Поне докато те докопат за яката.

Коментар

Working...
                                X