IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.peticiq.com/-_______3-

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Пропусна така наречения френски пенсионер, или си мислиш че двамата са едно и също тяло, само че с 2 самоличности, нямаше ли такова заболяване/раздвоение на личността, совите не са това което са/
      Там никога не се знае...и до днес така и не успях да преброя на маранди производните...

Коментар

Някой има ли информация колко са фирмите/ работещи/ на тимаджиите и колко са общо работещите за тях, дори и приблизително пак ще свърши работа
        Около 10 000 човека работят за тях в 150 компании ,това е към 2009,сега са много по-вече.
        Last edited by Grosss; 12.02.2017, 13:23.

Коментар

• Някой има ли информация колко са фирмите/ работещи/ на тимаджиите и колко са общо работещите за тях, дори и приблизително пак ще свърши работа

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми то като се очисти всичко както ти се ще , ше останеш само ти...дето нема да стриже българина...и пак не е сигурно , май...
            Пропусна така наречения френски пенсионер, или си мислиш че двамата са едно и също тяло, само че с 2 самоличности, нямаше ли такова заболяване/раздвоение на личността, совите не са това което са/

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение

Ако не приемах Герб като единствената и най-масивна пречка пред позитански, догански и атакистки изветрелници да острижат българина, бих дала глас за Реформаторския блок в настоящия му вид и състав, очистен от рамадановци и безсмислени грантаджии. Точка.
              Ми то като се очисти всичко както ти се ще , ше останеш само ти...дето нема да стриже българина...и пак не е сигурно , май...

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

тия уроди са толкова жадни за власт, че оставиха собствените си партии за да останат министри. Пълни боклуци, нека никой никога не гласува за така наречените "реформатори"!
                един познат ми сподели преди време, че целта на реформаторите е да ви окрадат.
                Ако не приемах Герб като единствената и най-масивна пречка пред позитански, догански и атакистки изветрелници да острижат българина, бих дала глас за Реформаторския блок в настоящия му вид и състав, очистен от рамадановци и безсмислени грантаджии. Точка.
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение

Нещата са от ясни по-ясни. Тогава сме били със СССР и сме имали Бай Тошо и самолети. Сега сме с НАТО и нямаме. Следователно трябва да напуснем НАТО и ЕС, да влезем във военен и друг някакъв съюз с ЕКССССР и всичко ще е ОК.
                  Алтернативата е турски самолети да "охраняват" въздушното ни пространство...или имаш някакъв скрит коз у ръкава...

Коментар

Заеби го "познатия" ...зарадвай ни колко самолета имаме днес...
                    Нещата са от ясни по-ясни. Тогава сме били със СССР и сме имали Бай Тошо и самолети. Сега сме с НАТО и нямаме. Следователно трябва да напуснем НАТО и ЕС, да влезем във военен и друг някакъв съюз с ЕКССССР и всичко ще е ОК.
                    Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

На мен пък една позната ми каза че никога няма да гласува за Костовци Пръмовици Мутраци Прокоповци Догановци и всякаква такава крадлива клептоманска и уродлива сган
                      тия уроди са толкова жадни за власт, че оставиха собствените си партии за да останат министри. Пълни боклуци, нека никой никога не гласува за така наречените "реформатори"!
                      един познат ми сподели преди време, че целта на реформаторите е да ви окрадат.

Коментар

Не това са боклуци които се присламчват към всяка власт.На тях в главата им е само какво да окрадат да съсипят и унищожат.Са гледам че КУРнелия сложила в листите Тома Томов Елена Йонева Иво Христов Александър не му помня фамилията.Това добре ама да видим кои са след тях.Щото да ползваме тези имена и след тях да подредим разбойници няма да стане.В Плевен си е същия който вече не знам кой си мандат ще е водач.За БСПникога не съм гласувал и сега пак няма да гласувам.Но виж ако начело е Тома Томов или Димитри Иванов и след тях няма крадливи боклуци определено много ще се замисля.
                        Е , ти не помниш ли едно време как Граф Монте Кристо вървеше с два тома на другаря Живков...

Коментар

Рожби на "демокрацията"...
                          Не това са боклуци които се присламчват към всяка власт.На тях в главата им е само какво да окрадат да съсипят и унищожат.Са гледам че КУРнелия сложила в листите Тома Томов Елена Йонева Иво Христов Александър не му помня фамилията.Това добре ама да видим кои са след тях.Щото да ползваме тези имена и след тях да подредим разбойници няма да стане.В Плевен си е същия който вече не знам кой си мандат ще е водач.За БСПникога не съм гласувал и сега пак няма да гласувам.Но виж ако начело е Тома Томов или Димитри Иванов и след тях няма крадливи боклуци определено много ще се замисля.

Коментар

На мен пък една позната ми каза че никога няма да гласува за Костовци Пръмовици Мутраци Прокоповци Догановци и всякаква такава крадлива клептоманска и уродлива сган
                            Рожби на "демокрацията"...

Коментар

Мълчи като партизанин на разпит

Коментар

• https://deutsche-wirtschafts-nachric...ern-in-syrien/ FT enthüllt: CIA war Drahtzieher hinter Söldnern in Syrien

ЦРУ е дърпало конците на "умерените " бунтовници в Сирия... не мое да бъде !
                                Last edited by majnata; 12.02.2017, 11:43.

Коментар

Working...
                                X